F My Everyday Make-up Routine - Another Dominika

My Everyday Make-up Routine

Dnešní článek bude opět kosmetický. Tentokrát o mé make-up rutině. A zároveň bude i takovým malým Beauty News článkem. Nedávno jsem si totiž konečně protřídila kosmetiku, a tak bylo potřeba doplnit zásoby!

Báze pod make-up - Dermacol & Catrice
Vždy začínám s bází pod make-up, tuhle od Dermacolu mám asi nejradši. Sice je trošku dražší, ale stačí ji málo a tudíž mi samotné balení vydrží opravdu dlouho.
Při návštěvě Rossmanu jsem ale neodolala bázi od Catrice a udělala jsem dobře. Konzistencí spíše připomíná krém, krásně se rozetře  a zatím jí nemám co vytknout.




Paletka korektorů - Catrice
Po bázi pokračuju s paletkou korektorů. Zelený a nejsvětlejší korektor používám nejčastěji, zbylé barvy kombinuju podle potřeby.


Korektory - Make-up Revolution & Catrice
A po paletce korektorů přichází na řadu samotné korektory. Mám jich hned několik. Ten MRL moc nepoužívám, sice je fajn a dřív jsem ho milovala, ale ty Catrice jsou mnohem lepší.
Tuhou verzi mám už delší dobu a jsem s ní naprosto spokojená, zakryje snad všechno! Konečně se mi podařilo sehnat i verzi tekutou, ani nevíte, jakou z toho mám radost. Stále se nemůžu rozhodnout, jestli je lepší tuhá nebo tekutá verze, tak třeba vám dám zas někdy vědět, která mi vyhovuje víc.




Make-up - Catrice
Další novinky v mé kosmetické taštičce. Poslední týdny jsem žádný make-up nepoužívala. Dřív jsem měla ráda Stay Matte od Rimmelu, ale chtěla jsem vyzkoušet něco nového. O tomto make-upu od Catrice jsem četla na jednom blogu, zaujal mě, a tak jsem si ho nakonec koupila. Jsem s ním moc spokojená, je lehký, díky tomu, že je tekutý, se krásně roztírá a líbí se mi, že na tváři nevypadá jako nepovedená maska.

Pudr - Rimmel London
Všechno zapudruju tím nejlepším pudrem - od Rimmelu. Mám už několikáté balení a nemám potřebu zkoušet nějaký jiný. Ale upřímně, když jsem teď přešla na kosmetiku od Catrice, možná v budoucnosti dám šanci i pudru od této značky.

Tužka na obočí - Essence
Na obočí používám jen jeden produkt - tuhle tužku na obočí. Stále si říkám, že si dokoupím ještě nějaké další produkty, ale vždycky, když stojím v drogerce, mi přijde, že vlastně ani nic nepotřebuju a tahle tužka mi naprosto stačí. Ale časem bych určitě chtěla vyzkoušet i nějaké další produkty. Nějaká doporučení?


 Paletky očních stínů - Make-up Revolution, Essence
Oční stíny si dělám vždy, buď nějaké světlejší, skoro neviditelné, nebo naopak tmavší - záleží na mojí náladě. Všechny tři paletky jsou spíše hnědé, neutrální, žádná divočina - a to mi vyhovuje.




Řasenky - Rimmel London, Maybelline New York
Tyhle žluté řasenky od Maybellinu naprosto miluju a myslím, že lepší snad ani nikdy nenajdu. Samozřejmě ale zkouším i jiné řasenky - třeba tuhle od Rimmelu, která je taky fajn, ale ty žluté stále vedou.


Rty
Vždycky používám nějaký balzámek na rty, teď jsem si oblíbila ten od Astrid a od EOSu. Pokud mám výraznější stíny, barevnou rtěnku nepoužívám, pokud mám světlejší stíny, občas použiju i nějakou rtěnku.


Když takhle na to koukám, mám pocit, že toho používám celkem dost, ale určitě by se našlo spoustu produktů, které běžně používáte vy (tvářenka, rozjasňovač, linky..) a já ne.

A jaké produkty každý den používáte vy?

CONVERSATION

58 komentářů:

  1. Já mám plno produktů, které používám :) už na toto téma mám taky naplánovaný článek :) jinak jmenovitě se neobejdu bez stejného pudru a korektoru jako ty, pak bez řasenky a bez paletky the blushed nudes od Maybelline :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Ten korektor mě zaujal a asi ho zkusím.
    Pěkný článek.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup od Catrice vyzerá skvele. Už z tejto rady zbožňujem korektor tak určite aj tento makeup bude super ! :) Ďakujem za tip :) Skvelý článok :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Já střídám své top 3 make-upy a také se neobejdu bez pudru od Rimmelu :) Místo báze spíš používám krémík nebo tónovák.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Ja používam napríklad namiesto podkladovej bázy prírodný krém a funguje to s ním dokonale! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  6. Moja rutina je takmer podobná (používam rovnaké značky) až na to, že nepoužívam podkladovú bázu. Inak už mesiac mám rozpísaný článok na moju make-up rutinu, ale ešte som sa nedokopala k tomu, aby som ho postla. :D

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se co nejdřív dokopeš, jsem na ni zvědavá! :)

      Vymazat
  7. Ja sa priznam, ze makeup nepouzivam vobec,ale len vo velmi vynimocne si dam puder, som na.to leniva a mam celkom dobru plet :) Ale.riasenka a ceruzka.na.obocie nesmie chybat kazdy den :)

    OdpovědětVymazat
  8. Korektor od Catrcie používám a je super ale make-up jsem ještě nezkousela urcite se na nej podívám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Něco používáme úplně stejně :)) Já si ráno nedokážu představit u zrcadla hlavně bez korektoru, řasenky a gelu na obočí, ale vždycky toho stejně použiju mnohem víc :-P

    OdpovědětVymazat
  10. Já nepoužívám báze ani korektory namísto báze si dávám nějaký krém :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Paletky od Essence mám moc ráda, sahám po nich teď skoro pořád :) Catrice korektor preferuju určitě v tekuté verzi a tu bázi od Catrice mám taky, ale o trošku víc mi vyhovuje ta od Dermacolu :)
    No a nutné minimum je pro mě korektor, řasenka a nějaký produkt na obočí a rty, ale většinou toho na sebe dávám stejně mnohem víc, přiznávám :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  12. Mám celkem dost totožných produktů, které používám každý den:) Ty báze máme úplně stejné! A spoustu věcí mám nebo jsem kdysi měla:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý článek! korektor od Catrice je takový must-have, myslím si, že ho používá snad každej :D :) Já každý den používám produkty na obočí (pomáda, gel, tužka nebo fixa), řasenku a tím to prakticky končí, když jdu do práce, tak nemám důvod se malovat více, protože bych pak byla jak upocená drag queen :D Ale když nejdu do práce ale kamkoliv jinam, tak používám makeup, primer, pudr, rozjasňovač, bronzer, stíny, věci na obočí, tvářenku, řasenku a stíny.... :DDD Prostě pořádnej makeup.. :) Ale to bývá tak 2-3x za týden.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek, používám Satin bázi, korektor Catrice a řesnku :)

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  16. niektoré z produktov tiež používam,alebo som používala :) napríklad ten tuhý korektor Catrice :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  17. Ten make-up od Catrice mě zaujal. Musím po něm kouknout.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  18. Pokud hledáš něco na obočí, tak já třeba používám tužku na obočí od L'oreal a od té stejné značky i gel na obočí a jsem moc spokojená :)
    Kromě toho je moje make up rutina celkem různá. Když pracuji, tak mám většinou jen obočí, a když jdu ven, tak hlavně obočí, stejný korektor od Catrice, trochu řasenky, stejný pudr, bronzer a rtěnku. Minimum na očích a hlavní pozornost na rty - tak se cítím asi nejlépe.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Rimmel a Catrice sú proste top značky. Takisto ten púder stay matte som si chcela kúpiť. :) skvelá rutina♥
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  20. Rimmel a Catrice sú proste top značky. Takisto ten púder stay matte som si chcela kúpiť. :) skvelá rutina♥
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  21. vidím že tu má tiež niekto rád Catrice :) ten makeup som u nás ešte nevidela :O alebo som sa zke pozerala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Catrice nikdy dřív nevyhledávala, vlastně jsem jen letmo věděla, že nějaká takováhle značka existuje, ale jen co jsem vyzkoušela první věc, najednou jsem jich musela mít víc a víc, fakt mi tahle značka sedí :)

      Vymazat
  22. U mňa doma nájdeš asi dvakrát viac produktov, ako máš ty, takže buď v kľude, si v norme. :D ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já jich mám doma taky ještě mnohem víc, ale jsou to produkty, které používám jen výjimečně :) Mít jenom takhle "málo" produktů, tak jsem někde úplně jinde :D

      Vymazat
  23. AMAZING. LOVE

    NATALIEOFFDUTY.COM

    <a href="http://natalieoffduty.com/2016/09/on-trend-teva-socks-n-sandals-suarez-sisters-natalie-dylana/”>Natalie Off Duty</a>

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělý článek plný ispirace, děkuju za ní. :)
    Můžu se jenom zeptat jaký máš typ pleti, abych mohla odhadnout, jestli by mi ty báze taky vyhovovaly? :)
    Nechápu, kde jsi sehnala tu tekutou verzi od C., mám zatím jen ten v kelímku, ale řikám si, že s ten tekutý by se mohl líp roztírat..
    Zmiňovaný make-up od Rimmelu čas od času použiju, takže si od teďka brousím zuby i na C. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No vidíš, to je dobrá připomínka, měla jsem to v článku zmínit. Mám problematickou, aknózní pleť. Dříve mastnou, teď už spíš smíšenou. O mé pleti mám v plánu samostatný článek, tak doufám, že tak do měsíce by mohl být venku, každopádně si myslím, že zrovna báze jsou celkem univerzální, tak by ti snad měly sednout :)
      Tekutou verzi jsem scháněla víc jak půl roku, vždycky ji měli vyprodanou, až jednou se na mě usmálo štěstí, nejspíš jim zrovna přišlo zboží :D

      Vymazat
  25. Puder od Rimmel je taka klasika, nic s nim nepokazis :) namiesto tekuteho pouzivam pudrovy makeup, do toho licenku a sem tam konturujem. Bazu si davam len pod ocne tiene. A sem tam hodim linku na oci :) Nepride mi, ze mas toho vela, ale tak akurat :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  26. Skvelé výrobky a jednoduchý look! Presne tak, ako to mám rada aj ja :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  27. Keďže malovanie sa nepatrí medzi moje každodenné činnosti, tak máloktorý produkt používam aj ja. Ale inak skvelý článok :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ten korektor mě zaujal :-) a celkový výběr výrobků se mi taktéž zamlouvá. Já jsem na podobné líčení trošku větší flink.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Super články! Ani nevíš, jak moc ráda u tebe čtu beauty články :)
    Já používám každý den korektor, make-up, pudr, tužku na obočí a řasenku. Když je čas, použiji i stíny a bronzer s rozjasňovačem :) A někdy taky rtěnku.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  30. Ten korektor od Catrice taky používám a jsem s ním moc spokojená. jinak mě moc láká vyzkoušet tu bázi pod make up nebo jednu z řasenek :)
    lalymylifestyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ten make-up mě zaujal. Ani jsem si ho v drogérce nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  32. Koukám, že používáš hlavně Catrice :) značka vypadá super, ty korektory jsem chtěla, ale byly poslední dva a lidi je rozvrtali, tak jsem si je nevzala :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Postupuju nějak podobně, akorát v poslední době vynechávám makeup a cítím, že se mi zlepšila pleť :) Já nedám ani ránu bez korektoru,pudru a upraveného obočí. Strašně se mi líbí fotky a jak jsi to popsala, super článek! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  34. Rimmel má nejlepší pudr na světě. Miluji ho.
    Ale jinak já jsem dost odlišná. Kdysi jsem se malovala třeba půl hodiny, dnes to vše musím stihnout do 5 minut. Takže si jen dám tekutý make-up od rimmelu, zvýrazním si obočí paletkou od značky S.H.E, hodím na sebe řasenku a použiji teď moji oblíbenou rtěnku od miss sporty 301 tuším, která je nevinná, takže vypadám dost přirozeně a teď to tak mám ráda. Rychlé líčení a vypadám přesto úžasně :)
    http://arliejens.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. opäť raz musím napísať, že ma hrozne mrzí, že nemôžem používať produkty od catrie :( ale musím sa pridať, že veľmi ľúbim paletku od make-up revolution! :3
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  36. Já za poslední dobu tak zlenivěla, že většinou nepoužívám nic a chodím jak obluda:D
    Ale když už tak stejný korektor od Catrice, pak Matte make-up od Maqpro a stejně tak jejich transparentní pudr( za poslední tři roky jsem nenašla žádný jiný co by mi tak vyhovoval,gel na obočí od Rimmelu, kterej je boží! a ještě moji nejoblíbenější řasenku od Yves Rocher Sexy Pulp:) Tu žlutou od Maybelline jsme taky vyzkoušela a byla super:)

    OdpovědětVymazat
  37. Muzu se zeptat, kde kupujes produkty Catrice a za kolik a jaký odstín bereš? Děkuji moc:)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, všechny tyhle produkty jsem koupila v Rossmanu, odstíny beru vždy ty nejsvětlejší - 010 :) Báze stála 127 Kč, paletka korektorů něco přes stovku (je to už dýl, co jsem ji kupovala a přesnou cenu si bohužel nepamatuju), tuhý korektor 80 Kč, tekutý 100 Kč a make-up tuším tři stovky :)

      Vymazat
  38. Fiiiha musím povedať, že ja si dávam len make-up a púder. :) Vždy som obdivovala žienky, ktoré si dávali aj korektor a rôzne ešte iné veci mne sa nikdy nechce :D :D Inak pozerám, že púdrik a aj nude rúž od Kate máme rovnaký :) Milujem ich :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  39. Používám stejný pudr a jsem moc spokojená!

    Catrice výrobky už chci dlouhou dobu zkusit! Asi si budu nějaké přát k Vánocům. :)

    OdpovědětVymazat
  40. I love the Catrice Camouflagge!
    xx
    Sarah

    OdpovědětVymazat
  41. ja používam každý de len korektor a balzam na pery :D nie som z tých, čo by vstávali o pol hodiny skôr do školy, aby sa stihli namaľovať :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  42. nice products... Catrice primer is a must have
    Would you like to follow each other, please let me know? would you like to give me a visit on My Blog

    Glamorous without the Guilt

    OdpovědětVymazat
  43. Great review and wonderful photo! I really like Сatriсe!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  44. Super článek! :) Ten tekutý korektor od Catrice je můj asi nejoblíbenější! A rtěnky od Rimmelu jsou také mé favoritky :)

    tp-bloggers Pája

    OdpovědětVymazat
  45. Tekutá catrice korektor je skvelý, u nás je vždy vypredaný, tak si ho neviem ani dokúpiť, čo ma dosť štve. Práve medzi tými dvomi riasenka, žltou a tu od rimmel som sa rozhodovala, nakoniec som vzala žltu a som spokojná. :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :) http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás byl taky vždycky vyprodaný, až jednou ho tam konečně měli :) Je to o štěstí :)

      Vymazat
  46. Catrice Liquid camouflage korektor si chcem už dlhšiu dobu kúpiť, dobre vyzerá aj ten ich nový makeup, ale ževraj skôr pre mastnejšiu pleť :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to jsem ani nevěděla, že je určený spíše pro mastnější pleť, možná právě proto mi tak vyhovuje :)

      Vymazat
  47. Catrice korektory naprosto miluju! Řekla bych, že je u mě žádné jiné nepřekonají, minimálně ve stejné cenové kategorii určitě ne :)

    OdpovědětVymazat
  48. Catrice korektory a makeupy mám opravdu ze všeho nejradši :) pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat