F Na sportovní vlně - Another Dominika

Na sportovní vlně

Můj šatník má jeden velký nedostatek. Chybí mu sportovní kousky. A tím nemyslím zrovna kousky do posilovny, ale spíš takové kousky, které bych si mohla vzít na túru do lesa, nebo kamkoliv jinam, když vím, že se zapotím, ale zároveň budu i mezi lidmi třeba ve městě, na zámku, na rozhledně, nebo klidně i ve škole. Přesně takovéhle kousky mi chyběly celé léto, nejvíc ale v posledních dnech, kdy jsem byla na dovolené a ukázalo se, že nemám co na sebe. Doslova.
Sportovní a funkční oblečení nevedu. Tedy.. Dvě sporotvní tílka a jednu sportovní podprsenku mám, ale všechno mám uložený na dně šuplíku a ani nevím, kdy naposled jsem to měla na sobě a navíc to jsou spíše právě ty kousky do posilovny, na běhání a cvičení, ne na chození. Nějaké sportovnější mikiny, bundy, kalhoty a boty nemám.
Proč? Možná proto, že rodiče podobné kousky milujou a ve sportovních obchodech jsem s nimi strávila už tolik hodin, že jsem si k nim vybudovala odstup a dobrovolně bych do nich nešla. Což je škoda, protože třeba taková funkční bunda by se mi moc hodila. Nepromokavá, větruvzdorná a z prodyšného materiálu? Prosím jednu takovou na podzim! A kdyby mi k tomu někdo koupil třeba i pěknou barevnou mikču, určitě na podzim a v zimě nezmrznu (což se mi běžně stává, protože jsem prostě zmrzlina).
Proto bych ráda podobné podobné funkční kousky zařadit i do svého šatníku. Navíc, když všechny ty kousky i pěkně vypadají!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

A pokud ani vy nejste zrovna nadšení při představě, že strávíte několik hodin ve sportovním obchodě, zkuste se porozhlédnout online - třeba na Engelbert Strauss.

Doufám, že podobné kousky si brzy najdou cestu i do mého šatníku.
A co vy, máte už je tam?

CONVERSATION

23 komentářů:

  1. Já mám bundu i podprsenku a hlavně to druhé nosím prakticky pořád třeba na chalupě. Ale bunda byla tak drahá, že je mi jí líto jen tak nosit do lesa a nepohybuji se nikde, kde bych potřebovala sportovní oblečení a zároveň mi nestačilo to, co mám na chalupě :D Hodilo by se mi nějaké funkční triko a taky nějaké kalhoty. Mám vlastně jen legíny a tepláky, ale nic, v čem by se zároveň dalo vylézt mezi lidi :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moje to je predevsim vymluva - nemam co na sobe tak nemuzu do posilky :D A pritom vzdycky kdyz nejaky pekny sportovni kousek potkam tak si reknu hmm tak treba priste a takovej je muj kolobeh :D kazdopadne jedna takova sporotvni pohodlna mikca by se mi na podzim hodila :]

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tom obráceně - poslední dobou skříň nezahlcuju ničím jiným, než sportovními kousky :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Od te doby co jsem začala pravidelně chodit do fitka a začali jsme stavět na vesnici mam velkou zásobu sportovního oblečeni :D a ta mikina číslo 4. Ta je ! Ta barvička :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sportovní oblečení tvoří cca polovinu mého šatníku a na podzim a v zimě se bez něj neobejdu!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Keď tak niekedy vidím tie sporty oblečky, mám chuť aj ja začať cvičiť, ale moc moc som lenivá na to :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja preferujem športovú eleganciu a tiež mám veľmi málo výlučne športových vecí. Nosím ich maximálne keď idem behať alebo na korčule či niekde na chatu. Teraz budem chodiť na zumbu, takže nejaké tričká by sa mi zišli.
    Ale takéto fleecové bundy sa mi vôbec nepáčia :D
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Sportovní kousky miluju, naopak jich mám tolik, že už nevím kam je dávat. :D Protože hodně sportuji, často dostávám dárky právě v podobě sportovního oblečení (ne že bych byla takový shopaholic). :) Určitě si nějaké pořiď, nebo přej k vánocům, když jsou tvý rodiče milovnící takového oblečení. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja nemám žiadne športové kúsky... teda okrem podprsenky, ktorú nosím doma alebo na jógu. Veľmi nešportujem a neviem si predstaviť také veci nosiť normálne, nie som ten typ.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  10. Já budu potřebovat nějaké sportovní oblečení na tělocviky na VŠ. asi se po něm poohlédnu v PRIMARKU;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ja športové oblečenie tiež veľmi v šatníku nemám, ale ak si chcem zobrať niečo športovejšie, určite si vezmem legíny a nejakú mikinu :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  12. Skvelé kúsky! Tento rok plánujem behať vonku aj na jeseň, a tak si musím zakúpiť nejakú športovú bundu :) Skvelá inšpirácia :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Nápodobne nemám v šatníku nič športové i keď ani tak často športovať nechodím.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  14. Nějaké takovéhle oblečení mám, ale zrovna moc ráda ho nemám a nebaví mě :D
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  15. 4 ♥ Mně poslední dobou sportovní oblečení přibylo, víc sportuju, takže nové legíny, tílka, funkční trička, botečky. Můžu doporučit některé sportovní věci z Lidlu, kvalitní a za nízkou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tyjo Domi a já bych zase ve sportovních obchodech (a to na to vůbec nevypadám) nejraději byla pořád :D :) Ale ty kousky, co jsi vybrala, vypadají vážně hezky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moji rodiče také milují nakupování ve sportovních obchodech a já už k tomu mám taky jistý odpor. 😂
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Mám to úplně stejně. Mám jednu sportovní podprsenku, kterou vždycky vytáhnu po nějakém záchvatu přejídání a mám takové výčitky, že jdu cvičit:D A tím to hasne. I když teď už bych se sebou měla začít něco dělat, protože na tůru v džínách asi nepůjdu, i když, kdo ví:D

    OdpovědětVymazat
  19. Mám to stejně, podobné kousky mi v šatníku chybí. Vedu jenom jedno sportovní tričko, tílko a legíny. To tričko a legíny jsem si koupila nedávno kvůli tělocviku, protože mě už nebaví chodit v hnusných teplácích :D Potřebovala bych i sportovní podprsenku, nějaké kalhoty, bundu a boty!

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
  20. tá modrá mikina sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  21. Sportovních věcí mám tak akorát, ale určitě bych brala sportovní bundu, ta by se hodila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  22. Jsem na tom asi uplně stejně jako ty. V mém šatníku se takovéto kousky zkrátka nenachází. Mám doma asi dvoje sportovnější legíny a to je celé. Takže momentálně pořádám hon alespoň na sportovní podprsenku a v Lidlu teď mají i různé legíny a topy, takže se obávám, že moje peněženka tam velice brzo zapláče :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  23. Musím říct, že nákupy sportovní oblečení mě úplně tak moc nebaví, ale rozhodla jsem se, že od podzimu začnu na sobě makat - sportovní podprsenka, legíny i takové ty kolečka na pocení mám. Teď hledám boty. Koukám přímo na boty do fitka tady https://www.eobuv.cz/damske/sportovni/fitness.html ale přijdou mi všechny děsně drahý. Jako má cenu dát za boty do fitka 1500 Kš???

    OdpovědětVymazat