F Films IV. - Another Dominika

Films IV.

Opět jsem tady s tipy na filmy. Tentokrát jich bude o něco víc než minule, tak snad vás nějaký zaujme!

Svátek matek
| Mother´s Day
Nejlepší film, co jsem za poslední dobu viděla. Je na způsob filmů typu Šťastný Nový rok, Láska nebeská nebo Na sv. Valentýna. Více příběhů se spojuje dohromady.
Herecké obsazení je úžasný, u samotného filmu jsem se smála i brečela dojetím. Skvělá kombinace!


Přerušené ticho | Shattered Silence 
Tenhle film jsem viděla už několikrát a je to přesně ten typ filmu, který ve vás zanechá spoustu emocí.  Je o matce, jejíž dcera spáchala sebevraždu. Teď se snaží zjistit proč.

 

Jak přežít single | How to Be Single 
Od dramatu ke komedii. Jsem si jistá, že tenhle film jste už alespoň zaregistrovali. Já už ho viděla několikrát a hrozně mi sednul - ať už postavami, dějem, koncem.. Tak nějak nic ve filmu nedopadlo tak, jsem si myslela, že dopadne, ale vůbec mi to nevadilo, spíš naopak. 



Hledá se Dory | Finding Dory
Asi nejlepší animák, co jsem letos viděla. Je roztomilý, milý, krásný a pro lepší náladu určitě doporučuju.


Dánská dívka | The Danish Girl
O tomhle filmu jsem si přečetla v komentářích pod minulými tipy na filmy (TU) a ze zvědavosti jsem se na něj podívala. A byl zvláštní, neuvěřitelně zahraný a dechberoucí.



Freeheld
Film, ke kterému jsem se dostala díky písničce od Miley Cyrus (TADY a poslechněte si ji, je neuvěřitelná!). V samotném příběhu je toho hodně. Je o lesbické lásce - starší ze dvojice  je policistkou, má rakovinu a kvůli ne úplně jasně vyloženému právu by její partnerka neměla dostat po její smrti žádnou rentu.
Nijak extra veselý příběh to nebyl, ale celkově mě zaujal. Podle mě není správné dělat rozdíly v manželstvím mezi mužem a ženou a mezi lidmi stejného pohlaví. A už vůbec ne v podobné situaci.


Maggie má plán | Maggie´s Plan
Když jsem o tomhle filmu četla, tak mě hned zaujal a věděla jsem, že ho prostě musím vidět. Není to žádná klasická love story a to se mi na filmu líbilo. Co se stane, když přeberete manžela někomu jinému a pak se rozhodnete ho jednoduše vrátit zpátky?




Podfukáři 2 | Now You See Me 2
Jedničku naprosto miluju, viděla jsem ji už několikrát a vždycky mě dostane. Nevěřila jsem, že by dvojka mohla být jenom z poloviny tak dobrá. Ale byla. Nevěřila jsem, nechápala a naprosto si film užívala. Podfukáři jsou jednoznačně mojí srdeční záležitostí.



Snídaňový klub | The Breakfast Club
Tenhle film jsem měla v notebooku už delší dobu, ale pořád se mi nějak nechtělo si ho pustit.  A pak najednou z ničeho nic mě tenhle film napadl a měla jsem strašnou chuť si ho pustit. A nechápu, proč jsem to neudělala už dřív. Jeden z (nejen) teen filmů, co jsem kdy viděla.




Viděli jste některý z filmů?
Co byste mi doporučili tentokrát?

CONVERSATION

44 komentářů:

  1. Júúú na tieto tvoje články sa vždy extrémne teším! :) Mother´s day som si konečne po asi troch mesiacoch hľadania stiahla, lebo som ho nikde nevedela nájsť :D A keď som dopozerala, bola som dosť sklamaná. Od toho filmu som čakala omnoho viac, hlavne kvôli hviezdnemu obsadeniu a asi to aj bol dôvod, prečo ma ten film nejako neohúril - čakala som asi príliš, elbo som videla film Valentine´s day , ktorý milujem a New Year´s Eve :D Ale taká oddychovka na sobotu/nedeľu je to celkom fajn :) Iné filmy moc nepoznám, takže si ich určite rada pozriem :) Dosť ma zaujal Now You See Me 2.. takže viem čo dnes stiahnem! :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi zaujímavé, nové filmy - v nich veľmi prehľad nemám. Videla som z nich len jediný jeden - Dánske dievča. Bolo to naozaj šokujúce a impozantné. Občas som tomu nechápala po tej stránke - ako je toto možné vôbec, ale to k tomu filmu patrí a mala som z neho veľký zážitok a kľudne by som si ho pozrela znova. Dnes idem do kina na dokument o Beatles a zajtra na Dieťa Bridget Jonesovej :) taký malý tip

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy, The Breakfast Club chci vidět už dlouho, to samé s How to be single (Hlavně kvůli Rebel, to je suprová herečka) a Podfukáře miluju, dvojku jsem ale ještě neviděla tak to budu muset brzo napravit :) Jinak mě zaujalo Přerušené ticho, nevím proč mě filmy týkajících se těhle záležitostí tak zajímají. Jinak já mám moc ráda Inkoustové srdce, to je o chlapovi, který dokáže čtením nahlas postavy vytáhnout z knihy a místo nich se tam dostane někdo jiný, náhodně. Viděla jsem to už jako malá a furt je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla jsem se podívat na Svátek matek, takže dneska je to jasné k takovému počasí ideální :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy, aspoň vím, co dělat po večerech :) Z těchto filmů jsem viděla jen Jak přežít single, a taky mi hrozně sedl :) Obsazení je super, a děj také :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Jak přežít single jsem viděla, ze zbytku mě toho zaujalo dost a už stahuju ten první :) Achjo, měla bych psát bakalářku a zas jsem si našla jinou zábavu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mother's day to je skvelý film! Bola som na to v kine a neľutujem :) Dánske dievča a hľadá sa dory by som si tiež rada pozrela, tak snád sa k tomu dokopám. :) super tipy!

    OdpovědětVymazat
  8. Jediný film, ktorý som videla bol How to be single. Na ňom som sa tak nasmiala :D Zaujal ma film Maggie má plán. Určite si ho pozriem :) Ďakujem za tip :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  9. Na většinu filmů, o kterých jsi psala se chystám kouknout, ale teď (nevím proč) dávám přednost seriálů. Nějak mě ovládl pocit toho, že film prostě skončí a seriál pokračuje (ne do nekonečna), ale mám z nich lepší pocit :D - divné období.
    Ale určitě děkuju za tipy! Bohužel ti nic moc neporadím, jelikož jsem se na nový film nedívala, jak je rok dlouhej. Trochu vypadávám :D
    Ale co se mi líbí, tak je třeba film Záměna z Jennifer Aniston (což je má oblíbená herečka) a je to pravděpodobně poslední film, který jsem viděla:)
    - hezký článek, opět!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelé tipy! Okrem Danish girl som žiaden nepoznala (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem teda neviděla ani jedno, ale nejvíc by mě asi zajímala Dánská dívka. Jinak bych ti doporučila Nerve: Hra o život. Byla jsem na něm včera v kině a fakt to bylo naprosto peckový, hlavně se mi líbí ten nápad, že to je o něčem, co se klidně může stát v dnešní době :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  12. Svátek matek už bych konečně ráda viděla, jen bohužel musím počkat až budeme mít doma pořádný internet, abych si vůbec mohla něco stáhnout. Jinak Jak přežít single je naprosto skvělý film:))
    Hledá se Dory, jsem zatím taky ještě neviděla, ale určitě jej mám v plánu!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Interesting post, how to be single was an amazing movie :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mother's day u mňa tiež dosť zabodoval! Maggie's plan si plánujem pozrieť vyzerá, že je super. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Mother's day u mňa tiež dosť zabodoval! Maggie's plan si plánujem pozrieť vyzerá, že je super. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Mother's day u mňa tiež dosť zabodoval! Maggie's plan si plánujem pozrieť vyzerá, že je super. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. z týchto som videla len Dory ale veľa z nich by som si rada pozrela :) super tipy! :)

    www.jeansandtee.com

    OdpovědětVymazat
  18. Moc děkuju za tipy, Breakfast Club znám a miluju :) Já bych ti doporučila určitě Zmizení, Donnie Darko, Me before you, The first monday in May, Mindscape a True Cost :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  19. Super tipy na Hledá se Dory se už chystám delší dobu :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  20. Jedine The Mothers day som videla a vcelku sa mi ten film páčil, najviac asi príbeh Kate Hudson, to jej tajné manželstvo, potom prekvapenie od rodičov, celkovo bol film veľmi pekný.

    OdpovědětVymazat
  21. Jako milovnice filmů si vždy ráda přečtu tipy na filmy, děkuji za inspirativní článek :) Většinu sice znám, ale zaujal mě Svátek matek, který jsem teda nejdřív zavrhla, ale to herecké obsazení vypadá fajn :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  22. Videla som Hľadá sa Dory a D.dievča a to sú super filmy a musím si pozrieť aj How to be single :)

    OdpovědětVymazat
  23. Podfukáře bych chtěla hrozně vidět, musím si na ně udělat čas :D

    OdpovědětVymazat
  24. Mother´s Day se mi taky moc líbil a dost jsem se u něj nasmála :) U How to by single, jsem měla dost smíšené pocity a nebýt Rebel Wilson tak by se mi s největší pravděpodobností nelíbilo vůbec. Ale na The Danish Girl a Finding Dory se taky chystám :) a o čem jsme vůbec neslyšela je Shattered Silence a vypadá to fakt zajímavě. Takže díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  25. Z těchto filmů jsem viděla dva - Jak přežít single, ten mne naprosto dostal celý, neuvěřitelně mě bavil a neměla jsem potřebu u něj dělat i něco jiného a to je už co říct! :)
    Další jsou právě ti Podfukáři 2. Jedničku jsem viděla kvůli příteli v polospánku, na dvojce jsem byla v kině, opět kvůli příteli. Ale líbily se mi oba díly :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  26. Na filmy zas tolik nekoukám (zato seriálů mám rozkoukaných až až), takže jsem zatím viděla jen How to be single... no měla bych se polepšit, zrovna Den matek by se mi asi mohl líbit. Díky za tipy :))

    OdpovědětVymazat
  27. Svátek matek a jak přežít single si musím stáhnout! Hledám nějaké nové filmy, takže super, díky! :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  28. How to be single a The Danish girl som videla v kine a veľmi sa mi oba filmy páčili! :) How to be single je veľmi dobrá komédia strašne som sa s kamoškou na nej zasmiala! :D A ten NY :3 No a na The Danish girl som bola v kine s mamou a musím povedať, že to bol pre nás veľmi silný film. :/ :) Super článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Jak přežít single a svátek matek jsou super, už jsem je viděla několikrát a mohla bych se na ně dívat stále dokola. Navíc angličtina v obou filmech je jednoduchá a báječně srozumitelná, takže jsou i super na procvičení angličtiny :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ďakujem za typi. Mother s day som si chel auž dávno pozrieť ale naj sa mi do toho nechcelo ale teraz keď si povedala že je to niečo ako Láska nebeská asi to hneď zapínam pretože tieto filmy mám moc rada. A breakfast club je vážne top asi môj naj!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  31. Jsem ostuda, ale z tvého seznamu jsem viděla jen Jak přežít singl :D

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
  32. Svátek matek mě také láká, určitě se na to brzy podívám! :)
    O Jak přežít single jsem slyšela, sice mě to moc neláká, ale když se Ti líbil, možná to někdy zkusím :)
    Dory je samozřejmě nutnost, musím ji vidět co nejdříve :D U Podfukářů jsem se zatím (ano stydím se:D) nedostala ani k prvnímu dílu, ale brzy to snad napravím.
    Děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  33. Všetky filmy, čo sú tu mám v pláne si už dlhšie pozrieť, až na to Přerušené ticho, to nepoznám :)

    OdpovědětVymazat
  34. Den matek jsem viděla nedávno, s obsazením filmu jsem byla také moc spokojená, všechny herce mám ráda a bylo tam hned několik mých oblíbených hereček. Jak přežít single jsem viděla včera, bohužel jsem něměla čas se tomu filmu příliš věnovat a dělala u toho x dalších věcí, tak jsem to zase tolik nevnímala, ale líbil se mi a určitě si ho pustím znova. Na Dory a Podfukáře se chystám.:)a zbytek neznám...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  35. Dánská dívka je úžasný film! Já se teď hrozně těším na Zázrak na řece Hudson s Tomem Hanksem :)

    OdpovědětVymazat
  36. Nice post!

    Would you like to follow each other on GFC? Please let me know.
    FANAA'S BEAUTY BLOG

    OdpovědětVymazat
  37. Za článek moc děkuji. Najednou mám hromadu filmů na seznamu "Co si pustit". Určitě si pustím nějaký i dnes :)

    Viděla jsem ze všech jen "Hledá se Dory" a to bylo naprosto skvělé. Filmy, které bych ti doporučila já jsou určitě "Nedotknutelní" a "Samba".

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Děkuji za tipy a inspiraci. Podělím se taky o své tipy. Mezi mé oblíbené filmy patří spíše známá klasika jako přelet nad kukaččím hnízdem, útěk z věznice shawsank nebo zelená míle. Ale v poslední době se mi líbil film 8 hrozných, batman vs superman a sebevražedný oddíl. Moc mě neuchvátil film smrt ve tmě, který měl dost zvláštní konec.

    OdpovědětVymazat
  39. Nevidela som žiadny, ale How to be single ma zaujalo už keď bol v kine a aj now you see me 2 :) jednotka sa mi páčila :)

    OdpovědětVymazat
  40. Dech berouci Dory? Tak na to som zvedava! A single holky by som si rada pozrela :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  41. I need to watch all of these, some were already on my list.

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  42. Nevidela som zatiaľ ani jeden film ale zaujali ma, takže viem, čo si v najbližšej dobe pozriem. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  43. Snídaňový klub mám moc ráda, Jak přežít single se mi taky docela líbilo! Na Dánskou dívku a Freeheld se chystám!

    OdpovědětVymazat