F Beauty News | August - Another Dominika

Beauty News | August

Nedávno jsem si uspořádávala kosmetiku a zjistila jsem se, že toho mám opravdu hodně. Až moc. Minimálně dvojnásobek toho, co jsem měla minulý rok. A tak jsem si dala sama sobě stopku, že dokud nespotřebuju alespoň 15 produktů, nic si nekoupím. Během tří dnů jsem spotřebovala jeden produkt a nakoupila další tři. Se stopkou jsem skončila a kosmetiku nakupuju zvesela dál. A vážně nevím, kdy to všechno stihnu spotřebovat.

Čištič na štětce Ebelin  | cca 100 Kč

Čištič na štětce jsem dostala k narozeninám - když už mám kvalitnější štětce od PLH, tak ať je mám také čím čistit. V podstatě mu nemám co vytknout, štětce vyčistí krásně, jediné, co mi trochu vadí, je parfemace, na mě je až moc výrazná.

Přírodní krém na ruce & bomba do koupele


Tento krásný balíček mi přišel díky výhře v giveaway u Caroliny, z čehož mám velkou radost, protože se jedná o přírodní kosmetiku. Krém na ruce je super, ruce zhydratuje a zároveň není ani příliš mastný. Z bomby do koupele jsem nadšená, asi ani nemusím psát, že byla skvělá

Pěnová barva na vlasy Élysée | 55 kč


Už hodně dlouhou dobu toužím mít fialové vlasy. Ale pořád si tak nějak na to netroufám. Nechce se mi odbarvovat vlasy a následně si pak fialovou stále dobarvovat. Proto jsem nadšená z této pěnové barvy. Nanášení je nejvíc jednoduché (do dlaně si nastříkáte barvu, vetřete do vlasů, necháte cca půl hodinky působit a smejete), barva vydrží 6 - 8 umytí. Po prvním umytí se mi barva vymyla víc, než jsem čekala (ale stále byla viditelně fialová), ale při dalších umytí se mi nevymyla už skoro vůbec. Za sebe můžu jedině doporučit a z fialové jsem naprosto unesená.

Garnier Pure 3 in 1 | 100 Kč & Avokádová Freeman maska | 150 Kč


Garnier Pure 3 in 1 bych si asi nekoupila, ale pak jsem vyzkoušela vzoreček a byla jsem příjemně překvapená. Pleť krásně osvěží a vyčistí. Masky od Freemana miluju, tentokrát jsem si vybrala tu avokádovou a opět jsem spokojená. Pleť uklidní, vyčistí a její používání mě prostě baví!

Olejíček na vlasy Elseve | cca 150 - 200 Kč


Olejíček jsem dostala od kamarádky a mám z něj obrovskou radost. Je vážně skvělý a vlasy po něm jsou úžasně hebké. Jediné, co mi moc nevyhovuje, je pumpičkové dávkování, kdy si olejíček musím dát nejdřív na prsty a až pak do vlasů, raději mám, když si olejíček můžu do vlasů rovnou nastříkat.

Kréma na ruce Balea | cca 40 Kč & Tělové želé Balea | 60 Kč


..protože je úplně normální mít doma zásobu čtyř krémů na ruce. Tenhle jsem chtěla zkusit, protože mě zajímalo, jak bude fungovat jako maska na ruce. Jak pro každodenní používání, tak i jako maska je produkt fajn, ale znám i lepší. Toto želé jsem vídala na blozích, a tak si nakonec našlo cestu i ke mně. Moc se mi líbí jeho balení, přijde mi mnohem praktičtější než u klasických mazadel na tělo, u kterých nikdy nevím, kolik produktu vytlačím a celé balení mívám upatlané. Tady si můžu vzít přesně tolik, kolik chci. Jediné, co bych želé vytkla, je to, že po natření na tělo vůně zmizí téměř do ztracena, ale to se mi stává i u ostatních produktů.

Ráda bych teď napsala, že to je všechno, co jsem si nakoupila, ale bohužel to pravda není.. Tak zase někdy jindy, jo?
A jaké produkty z kosmetiky si za poslední dobu našly cestu k vám?

CONVERSATION

52 komentářů:

  1. Freeman masky jsou super! :) Já mám nejradši tu peelingovou s uhlím, ta je fakt úžasná! Ale v dobré víře jsem si koupila i meruňkový peeling a to je teda katastrofa :D. Ten dršťkočistek od Garnier jsem taky měla, ale měla jsem na něj asi nějakou alergii, tak musel jít pryč.

    http://fellienm.com/

    OdpovědětVymazat
  2. to jsou všechno skvělé produkty! Dost jsi mě inspirovala!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok. Ten Garneir si plánujem kúpiť aj ja.

    NINAVE|GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. To želé Balea mě láká už dlouho, někdy si ho pořídím. A na ten Garnier jsem slyšela spíš negativní ohlasy, tak nevím. Jinak pěkný článek :)

    proteenky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. láka ma ten čistič na štetce,ale ešte som ho v drogérke nevidela :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. To želé by mě teda zajímalo :D. Ja moc kosmetiku nekupuji, protože vím, že bych nevěděla, jak zastavit. Ono to má všechno tak hezké balení, ale já jsem naprosto hrozná v používání krémů a jiné kosmetiky. I když mám jeden krém, dělá mi problém ho používat, protože nemám ráda ten pocit té mastnoty, který pak na rukách/těle mám.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem na tom úplně stejně - na nějaké mazání jsem nikdy nebyla, spíš naopak.. A najednou mám doma zásobu snad všeho a vůbec se mi to nedaří zastavit.. Ale hádám, že je to zas nějaký přechodný období a vrátím se do mého normálu, aspoň v to doufám :D Každopádně ti držím palce, aby jsi to nekupování kosmetiky vydržela :)

      Vymazat
  7. Ten Balea telový gél mám a veľmi si ho pochvalujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po tom čističi na štětce a pěnové barvě se teda musím podívat :D Jinak Garnier 3 in 1 vám a jsem s ním spokojená :)

    Cup Of Whatever

    OdpovědětVymazat
  9. Ten olejček na vlasy a avokádová maska vyzerajú skvelo!:) veľmi sa mi páči aj ako si to naaranžovala a tak:) určite sa teším na ďalší článok!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Vzorcek avokadovej masky uz na mna doma caka :) tesim sa na nu. Cistic od ebelin pouzivam a je fajn, mne sa prave ze ta vona hodne paci..

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  11. Ten čistič od Ebelin mám taky a je fakt super (až na tu vůni no :D)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  12. masky od Freeman mám také hrozně ráda, ale zatím zkouším ty malé pytlíčky, nebo jsem spíš zkoušela.:) Mě teprve pořádné nákupy kosmetiky čekají, budu mít narozeniny, tak něco padne na kosmetiku, kterou nutně potřebuji:D. Jinak jsem si koupila například bázi pod oční stíny.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať si koupíš všechno to, co budeš chtít! :) Bázi pod oční stíny zatím nemám, ale taky mě celkem láká :)

      Vymazat
  13. Super článok :) A "Garnier Pure 3 in 1" chcem tiež skusiť :) už dlho váham, mám aj vzorku tak snáď budem spokojná :)
    Fashion Lovers nový článok :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento čistič na štětce mám také a jsem s ním moc spokojená, ale s tou parfemací máš naprostou pravdu, cítím ho pak i trochu na umytých štětcích...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky a docela mi to vadí.. Ale když už je třeba pak zas použiju třikrát, tak vůně už není tak výrazná a dá se to :)

      Vymazat
  15. Nerob si z toho podľa mňa nič, ja to beriem tak, že keď si nakúpim možno viac vecí než by som mala a potom sa na seba len hnevám, tak si poviem, že prečo by som sama sebe mala niečo odopierať a radšej by som sa z tých vecí mala tešiť ako sa búchať po hlave. Ale pravdaže, nie je to také jednoduché, pretože sú to predse len peniaze, ktoré by som mohla investovať niekam inam. :D
    Už som skúšala nejaké masky od Freemanu a musím súhlasiť, sú skvelé!

    OdpovědětVymazat
  16. Dřív jsem také toužila mít fialové vlasy, ale bojím se změny - že se v tom nebudu cítit, že budu vypadat divně a nebude mi to slušet :D Třeba příští rok se odhodlám! :))

    Elli de'Rooth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba se příští rok odhodlám i já do celé fialové hlavy :D

      Vymazat
  17. Mne Freeman masky s pleťou takmer nič nerobia, no možno dám ešte nejakej šancu :) Ebelin čistič na štetce musím určite vyskúšať. Ja nakupujem stále niečo, no snažím sa nekupovať príliš do zásoby; a teraz som si povedala, že musím zopár produktov najprv spotrebovať a až potom kupovať nové :D

    OdpovědětVymazat
  18. Čistič na štětce od ebelin je opravdu super, můj veliký oblíbenec :)

    OdpovědětVymazat
  19. Bomba do koupele mě láká hodně :) Rozhodla jsem se jich pár objednat ségře k narozeninám, tak jsem zvědavá, jaký z toho bude mít pocit :) Čistící gel od Garnier jsem používala dřív s takovou tou gumovou masážní hlavicí, a vůbec to nepomohlo :( Masky od Freemana jsou fajn, máme tu peelingovou s uhlím :) Želé od Baley jsem vracela do regálu už 2x, vždycky mě od koupi něco odradilo, možná pocit, že bych to nevyužívala :) Moc pěkné nákupy! ♥
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistící gel od Garnieru s tou gumovou masážní hlavicí jsem měla taky a absolutně vůbec mi nevyhovoval.. Kdyby tady od tohohle neměl nejdřív vzoreček, nikdy bych si to nekoupila, ale jsem překvapená, že mi tento produkt od Garnieru sedí :)

      Vymazat
  20. to tužidlo v spreji milujem aj keď sa mi pri poslednom použití stalo, že som si na seba nedala rukavice a tá farba mi nechcela zliezť z rúk nech som robila čo som robila až nakoniec to vyriešilo SAVO a 15 minút drhnutia dlaní haha :D jediné čo ma na ňom mrzí je to, že mi vydrží iba jedno umytie čo je celkom zvláštne keďže mám vlasy celkom svetlé :/ ale aj tak ej to super vec!! :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  21. Týýjo, když tak přemýšlím, tak z kosmetiky toho moc nebylo. Maximálně vím o štětci, co jsem chtěla vyzkoušet z Ebay a pak nějaké věcičky, co jsem potřebovala s sebou na festival, jinak nic moc. Možná je to tím, že jsem doma a nemám hned vedle sebe DMka, Rossmanny a tak dále :D. Však v týdnu už vyrážím do Brna, takže to beztak všechno napravím :D....

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Tu pěnovou barvu bych ráda vyzkoušela! Baleu prostě miluji!

    OdpovědětVymazat
  23. Garnier 3v1 mám moc ráda, už mi dochází, ale určitě si časem koupím další balení. Já si nákupní stopky nedávám a pak to tak dopadá. Hlavně u sprcháčů a dalších kouscích z limitky Balea nebo u věcí ve slevě mám problémy :D Ale zas pak mám období, kdy nikam nejdu a je klid, takže zásoby nejsou špatné, dokud to mám kam dát :D

    OdpovědětVymazat
  24. Já teď čekám na velkou objednávku z Avonu :) objednávala jsem si hlavně tělové oleje ve spreji, tělové spreje parfemované :).
    Čistič na štětce mám taky, ale přijde mi, že stejně vyčištění štětců šamponem je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jen nakupuj kosmetiku a dělej hauly :D Já si moc ráda přečtu, co je nového ve tvé sbírce. Ten čistič na štětce mám taky a nemůžu si ho vynachválit. Je vážně super. Já si zrovna minulý týden pořídila micelární vodu od Ryoru.

    Astrid | Sluneční péče

    OdpovědětVymazat
  26. Ja si stopku ani nemusím dávať, pretože tej kozmetiky veľa ani nenakúpim. Nejak ma to obišlo, stačí mi pár základných produktov. Ale pravda je, že niekedy ma chytí veľké nakupovanie, no to len raz za čas. Naozaj málokedy. :D A tiež nezarábam, takže nemám ani za čo nakupovať poriadne. Každopádne, zaujal ma ten olej do vlasov, pretože ja sa trápim už veľmi dlho so suchými vlasmi a stále skúšam niečo nové a iné. Ale ako píšeš, škoda, že má pumpičku, striekanie oleja priamo do vlasov vyhovuje aj mne viac. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  27. Pěkný článek a krásné fotky :) čistič od Ebelin taky používám a jsem s ním spokojená, jinak bych ráda vyzkoušela nějakou masku od Freemana :)

    OdpovědětVymazat
  28. Masky od Freemanu mám rada, tiež by som rada vyskúšala čistič na štetce od Ebelin. :)
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Z těchto věcí jsem zkoušela jen Ebelin čistič, kupuju ho pořád, super věcička! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  30. O Ebelin čističi jsem také psala článek :
    http://lifestylebirdie.com/vse-o-stetcich/
    a s tou parfemací máš naprostou pravdu! Jinak masky od Freemanu jsem zkoušela jen v těch malých pytlíčkách a nějak mě neoslovily i když už dlouho pokukuji po meruňkovém peelingu! :) Moc se mi líbí kompozice fotek, na to lýkovém (je to lýko, ne? :D ) podkladě to vypadá vážně suprově! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  31. Jee, vůbec jsem to tu u tebe nemohla poznat. Krásná proměna blogu! :)
    Rozesmál mě hned úvodní text. Úplně jsem se v tom viděla. :D
    Ale poslední dobou celkem obstojně bojuju, abych si nekupovala pořád nové a nové věci. No dobře, nedávno jsem se na parfums.cz zakoukala do Curaproxu a byl z toho nakonec obrovský nákup, ale od té doby se držím už doopravdy.. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  32. Wau, tá voda na čistenie štetcov ma zaujala! Určite vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  33. Som rada, že si spokojná! Čistič na štetce by som potrebovala aj ja, pretože akurát nedávno mi došli nové štetce od Diva&Nice Cosmetics :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
  34. Tak na tu masku Freeman jsem zrovna včera koukala v MY na Národní! Ta avokádová voní krásně, ale já jsem se rozhodla pořídit jahodovo-čokoládovou! Jsem zvědavá, jestli si při nanášení nesním ruce, protože voní božsky! To tělové želé od Balei se mi moooc líbí! ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jahodova-čokoládovou se také chystám! :D Musí vonět naprosto božsky ♥

      Vymazat
  35. Garnier Pure 3 in 1 mám také a jsem moc spokojená. Také bych si to nejspíš sama nekoupila, takže jsem ráda, že se mi to podařilo vyhrát. :) Se zbytkem produktů zkušenost nemám, ale hrozně mě láká ten čistič na štětce a to želé od Balei. Obojí si plánuji co nejdřív pořídit! :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  36. Fialové vlasy! :D Tiež som kedysi po nich túžila, teda skôr po melíre, ale pretože som si ho aplikovala sama, v 16tich rokoch, tak som nakoniec skončila skoro s celou hlavou ružovo-fialovou :D Najkrajšiu fialovú som potom docielila tým, že som si pramienky máčala v tej fialovej vodičke, to bola fialová ako lusk, ale keď som pozerala s odstupom rokov na fotky, tak si musím úprimne povedať, že to bolo celkom temné obdobie môjho života lebo na mne to vyzeralo strašne :D Ale vtedy 4-5 ročná dcéra jednej známej stále mamu prosila, že aj ona chce také ružové princeznovské vlasy ako mala tá Dominika čo bola na návšteve :D

    Domka Domková

    OdpovědětVymazat
  37. čistič ebelin jsem si právě dneska kopuila.. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. S množstvím produktů jsem na tom stejně jako ty. Mám toho tolik, že bych si se vším vystačila na celý svůj život, ale kupuji toho stále plno a plno. Tomu ale nejde vůbec odolat :-D Ten čistič štětců od Ebelin si určitě pořídím :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  39. Jéé pořídila sis samé super produkty! :) Garnier pure chci už dlouho vyzkoušet, jenom jsem se pořád nemohla rozhodnout, jestli to opravdu koupit nebo ne - to stejné maska od Freemana :) A chtěla bych tě vidět s těmi fialovými vlasy! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to mám teď úplně vymytý a pořádnou fotku žádnou nemám :/ Ale alespoň nějaký pramínek si ještě udělám, tak třeba pak nějakou fotku postnu :)

      Vymazat
  40. Olejček na vlasy vyzerá super určite si pôjdem zakúpiť a taktiež maska od Freeman :) super článok a dakujem za tipy
    www.sweetmorningblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Já teď z kosmetiky nic nového nemám, ale docela mě láká ten olejíček na vlasy, když ho tak chválíš navíc pumpičkové balení mi nevadí, takže bychom určitě byly kámoši :)

    OdpovědětVymazat