F Films III. - Another Dominika

Films III.

Další opomíjená série článků, a tak je na čase ji obnovit!

 Než jsem tě poznala
Na tenhle film jsem se strašně moc těšila, všude se o něm psalo a já měla od něj obrovské očekávání. Nemůžu říct, že by se mi film nelíbil, byl smutný, dojemný, brečela jsem, ale stále jsem čekala na něco víc, něco, co nepřišlo. Ale celkově je to přesně ten typ filmu, co mám ráda a určitě jsem ho neviděla naposled.


Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Pokračování Alenky, tentokrát s jiným režisérem z čehož jsem měla trošku strach, jelikož filmy Tima Burtona mám  moc ráda a nedokázala jsem si představit, jak by na něj mohl někdo navázat. Přesto se to podařilo a film je úžasný, jen mi stále trošku nesedí nějaký detaily, hádám, že bych si měla přečíst knížky.


Je prostě báječná 
Film, u kterého jsem měla neustále pocit, jako kdybych sledovala nějakou divadelní hru. Bylo to takový zvláštní, nejspíš kdybych předem viděla nějaký trailer, film bych si nepustila, ale vlastně se mi líbil, zajímalo mě, co bude dál a asi bude nejlepší, když si ho pustíte sami a uděláte si na něj svůj názor.


Máma na tahu
 U tohohle filmu jsem se moc pobavila. Jak už název napovídá, je o mámách, které se rozhodnou jít na tah, který se jim ale už od začátku nedaří tak, jak si naplánovali..


Nekonečná láska
Tenhle film mě naprosto dostal a já nechápu, co jsem poslední dva roky dělala, že jsem ho míjela. Byl fascinující a vůbec jsme netušila, jak skončí. Jak už název napovídá, je o lásce, o té první, ale ve filmu je toho mnohem víc. Právě mám rozečtenou knížku, která se zatím odvíjí úplně jinak než film, určitě se o ní více dozvíte v knižních tipech.


A co jste poslední dobou viděli vy?


CONVERSATION

39 komentářů:

  1. Ty bláho, krom Me before you neznám ani jeden film. Hned si jdu stáhnout nekonečnou láska! Děkuji moc za tipy! :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  2. Presne ako píšeš od Me before you som čakala oveľa viac... nápad je to síce dobrý, ale odchádzala som z kina trošku sklamaná... ale reklama je reklama. Čítala som aj knihu, tá je fajn, ale tiež ma nenadchla tak, aby som ju zaradila k svojim naj.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že někdo film vnímá podobně jako já.. Mám pocit, že všichni jsou z něho nadšený, ale na podobné téma jsem už viděla mnohem lepší filmy.. Knížku jsem si chtěla koupit, ale teď si asi radši počkám a pak si ji od někoho půjčím :)

      Vymazat
  3. Než jsem tě poznala bych si strašně moc chtěla první přečíst knížku ... ale zároveň, už bych se moc chtěla mrknou na film. Achjo :/ musím si pohnout s tou knížkou, protože se na film moc těším ...
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Me before you si ešte počas prázdnin plánujem pozrieť, keďže na to myslím asi od februára.
    Predvčerom som si pozrela Dánske dievča, čo si myslím, že to bol taký silný film. Teda, neviem, ako to berú ostatní, ale mne to tak prišlo, že jeho žena musela fakt veľa obetovať, dokonca to, že zo sveta ako keby "zmizne" jej manžel, no bolo to divné.
    Včera som si zase pozrela Wild, čo mi prišlo celkom dosť podľa knihy a bol to fakt zaujímavý film, najmä strihom. Vpodstate môžem povedať, že skutočne sa aj maličkosťami pridržiaval knihy. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film Wild byl pro mě naopak obrovským zklamáním, přišlo mi, že oproti knížce mi nenabídnul snad nic a chybělo mi tak spoustu postav z knížky..
      Dánskou dívku jsem neviděla, díky za tip! :)

      Vymazat
  5. Na Me before You som sa aj ja strašne tešila najmä kvôli Emilii Clarke a jej výkon ma tam ozaj potešil :) ten film (napriek tomu, že som smutný) bol ozaj milý a hlavne sa mi páčilo, že nebol až moc prehnaný :)) Alice sa mi za to páčila úplne strašne moc! Tiež som mala z nového režiséra obavy, ale zvládol to skvele a fakt ma to celé veľmi bavilo :) Za poslednú dobu som videla Now you see me 2, ktorý ma oproti prvému dielu celkom sklamal (bol by fajn kebyže je tak o pol hodinu kratší), ale to asi závisí od jednotlivca :D a včera som bola na Suicide Squad, ktorý nebol v podtstae ani dobrý ani zlý. Rozhodne som videla lepšie "komiksové" filmy, ale rozhodne som videla aj oveľa oveľa horšie :D tiež to asi závisí od človeka :D

    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Now you see me se neskutečně těším, jedničku naprosto miluju! ♥ Jen se teď trošku bojím, abych taky nebyla zklamaná..

      Vymazat
  6. Me Before You bol veľmi pekný film. Išli sme naň so sestrou bez toho, aby sme videli trailer alebo o ňom niečo počuli. Veľmi sa nám páčil, myslím si, že bol taký nenásilný a milý.
    Alice som ešte nevidela, ale asi si ho v najbližších dňoch pozriem. Dnes sa chystám na Návrat bocianov, čo je slovenský film z roku 2007 a chystám sa naň len preto, že tam hrá môj obľúbený herec :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, až při takových článcích začínám zjišťovat, že vůbec nekoukám na filmy :D Ani jeden z nich jsem neviděla, ale všechny vypadají velmi zajímavě :) Alespoň mám inspiraci na tyto zamračené dny :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  8. Me before you sa stal mojou srdcovkou ♥ Ostatné filmy som ešte nevidela, no Alenku by som si aj ja rada pozrela!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  9. Viděla jsem jen Me before you, ale přítel teď na týden odjel, tak budu koukat po večerech na filmy. Super článek! :)
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi zaujímavé tipy na filmy :) Niekedy dokážem na sledujufilmy stráviť aj nekonečne dlhú dobu a nevyberiem si :D Me before you si chcem pozrieť už dlho, no nejako na to stále nie je čas :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  11. Me before you byla skvela knizka a film se taky moc povedl ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem z Než jsem tě poznala byla nadšená. :) Jak z knihy tak z filmu, mě osobně příjde, že lépe to snad ani ztvárnit nešlo :D
    Na Alence jsem byla v kině, ale zas tolik se mi to nelíbilo. Ale z prvního dílu jsem kdysi byla fakt nadšená :D
    Zbylé tři filmy mám v seznamu filmu, které si chci přečíst. Tak jak tak koukám, první asi kouknu na tu Nekonečnou lásku, když ji tak chválíš :).
    Já jsem se naposled dívala na film What If (The F word), kde hraje Daniel Radcliffe-a fakt mě ten film naprosto učaroval-což jsem teda vůbec nečekala, protože prostě Radcilffe byl pro mě vždy jen Harry Potter :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  13. Na Me Before You som nejako nestihla ísť do kina, no určite si film chcem pozrieť online, pretože kniha bola naozaj skvelá! A na Alici som bola v kine a naozaj sa mi to páčilo. Najprv som sa bála, že to nebude dobré, lebo jednotka ma ohúrila, no preskočili moje očakávania :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. m,. before you ke proste topka :) A endless love si musím pozrieť! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ďakujem ti za tip na film. :) Tento článok mi prišiel práve vhod, pretože už nemám cez prázdniny poriadne čo pozerať. :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Alenku v říši divů bych chtěla moc vidět :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  17. Kniha Než jsem tě poznala mě zklamala, takže film ani neplánuji. Alenku bych chtěla vidět. A v komentářích zmiňovaná Dánská dívka je jeden z nejhezčích filmů posledni doby.
    http://siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Me before you je moje srdcovka, hodně mě ten film zaujal. Alenku 2 jsem neviděla a ani nemám chuť, ten první díl se mi až tak nelíbil.:) ale určitě mrknu. Nejvíce z tvých typů se mi líbí Nekonečná láska, tu si určitě musím stáhnout.:)
    Za poslední dobu jsem viděla pokračování Divergence a Madisonské mosty.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  19. Parádní tipy. :) Jsem ráda, že tam vidím i nějaké komedie i Alenku!! ♥

    OdpovědětVymazat
  20. Mně se Než jsem tě poznala líbil moc, a to na tyhle romantické filmy moc nejsem :) Co se mi ale právě naopak nelíbilo, byla Nekonečná láska, pustila jsem si to na zkrácení dlouhé chvíle v autobuse student agency. Ale strašně se mi líbila ta herečka a záviděla jsem jí její úžasné vlasy :D

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  21. Domči ďakujem za typy na filmy! :) Alicu som videla a je to fakt super a na tie ostatné filmíky si ešte musím nájsť čas :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. "Je prostě báječná" mě zaujalo nejvíce, hlavně tam hraje Jennifer, má oblíbená herečka :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  23. Ze zmíněných filmů jsem viděla jsem Me before you. Film se mi líbil, ale knížka byla stejně lepší :)

    Ryor | Bylinné tonikum, Gelová slupovací maska

    OdpovědětVymazat
  24. Na film Než jsem tě poznala se chci podívat už strašně dlouho! A na Alenku jsem byla v kině a jelikož jsem od toho nic nečekala tak se mi film i celkem líbil:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé tipy! Díky za doporučení! Já jsem naposledy koukala na Teddyho, kterého jsem už sice viděla, ale je to celkem sranda :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  26. Me before you by som si chcela pozrieť, ale najbližšie mám v pláne Hľadá sa Dory a Zootopia. A tiež si chcel pozrieť Tajný život maznáčikov. Áno, milujem animáky :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  27. Za posledú dobu som pozerala so sestrou nejaké animované rozprávky,Divergenciu,Rezistenciu bola som v kine na Experiment a tan film sa skončil úplne inak než v knihe z čoho som bola trochu sklamaná. Ak nepoznáš nento bestseller tak určite dopotučujem. ☺ Prečítala som si tvoj článok a hneď mám ísť chuť niečo pozerat. ☺😁 Určite si niekedy pozriem film Máma na tahu 😂 Vyzerá to zaujímavo.

    Strašne sa mi páči dizajn tvojho blogu a tvoje príspevky takže si ťa pridávam do mojich obľúbených bloggerov 😊

    annslifea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Za posledú dobu som pozerala so sestrou nejaké animované rozprávky,Divergenciu,Rezistenciu bola som v kine na Experiment a tan film sa skončil úplne inak než v knihe z čoho som bola trochu sklamaná. Ak nepoznáš nento bestseller tak určite dopotučujem. ☺ Prečítala som si tvoj článok a hneď mám ísť chuť niečo pozerat. ☺😁 Určite si niekedy pozriem film Máma na tahu 😂 Vyzerá to zaujímavo.

    Strašne sa mi páči dizajn tvojho blogu a tvoje príspevky takže si ťa pridávam do mojich obľúbených bloggerov 😊

    annslifea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Díky za tip už stahuji nekonečnou lásku :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  30. I watched "Alice in Wonderland" and "Before I met you." From "Alice" I love it!
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary of Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdpovědětVymazat
  31. Na film Me before you sa už nejaký ças chystám, len potrebujem psychickü prípravu, pretože som sa dozvedela ako to skončí. Z týchto filmov som teda nevidela ani jeden. Ja pozerám prevažne staršie filmy a české a slovenské :) film ktorý ma naposledy zaujal bol Tankový prapor

    OdpovědětVymazat
  32. Na Me before you se musím brzo podívat. Nekonečná láska je nádherný film.

    OdpovědětVymazat
  33. Ani jeden z filmů jsem neviděla, ale chci se kouknout minimálně na první dva :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  34. Díky za tipy na filmy. Dnes jsem objevila tvůj blog a moc se mi líbí. Momentálně dost ujíždím na blogerkách matkách, protože mám prcka, ale ráda se podívám i na něco normálního - prostě abych nezblbla :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Já momentálně spíš dokoukávám všechny rozkoukané seriály. A že jich je dostatečně, jsme pěkně ve skluzu a ráda bych aspoň většinu dokoukala, než půjdu do školy :). I když asi 8. sérií Supernatural a dalších.. nooo, nevím nevím jak se mi povede :D. Každopádně některé z Tvých filmů mám také na seznamu a Nekonečnou lásku jsem tedy už viděla před nějakou dobou :). Taky si kolikrát říkám, jakto že mě nějaký film prostě nějak "záhadně" obešel :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat