F Seriály - Another Dominika

Seriály

Nejsem žádný seriálový fanoušek. Vážně. Všechny Pretty Little Liars, Hry o trůny a podobné slavné seriály, co ani nevím, jak se jmenujou, jdou naprosto mimo mě.
Jsou jen tři seriály, u kterých jsem viděla každý jejich díl - Průměrňákovi, 2 Socky a The Carrie Diaries.

Průměrňákovi / The Middle
Moje největší srdcovka ever. Naprosto jsem si rodinu Hackových zamilovala, je tak reálná, upřímná a snad každý se v ní v něčem najde. Pokud tenhle seriál neznáte, pusťte si alespoň jeden díl a nebudete litovat. Já osobně se už teď nemůžu dočkat 11. října, kdy začne osmá série.



2 Socky / 2 Broke Girls
O tomhle seriálu jsem četla na jednom blogu a jelikož jsem byla zrovna nemocná, pustila jsem si jeden díl, další a obrovskou rychlostí jsem zkoukla všechny série. Neskutečně závislácký seriál a s hlavními hrdinkami nelze jinak než sympatizovat.


The Carrie Diaries
Když tenhle seriál byl novinkou, naprosto jsem ho zbožňovala a netrpělivě čekala na každý nový díl. Byl to první zahraniční seriál, na kterém jsem byla tak "závislá". A stále mě neskutečně moc mrzí, že byly jsem dvě série. A pokud vůbec nevíte, o co jde, je to vlastně takový náhled na život Carrie před Sexem ve městě.


Poslední dobou jsem si oblíbila i Takovou normální rodinku, zkuste si pustit alespoň jeden díl a slibuju vám, že u jednoho nezůstanete.

A na jaké seriály se díváte vy?

CONVERSATION

41 komentářů:

  1. Téda, ani jeden seriál jako ty nesleduji, nějak mě ta seriálová vlna minula :D

    OdpovědětVymazat
  2. Seriály proste milujem! Už som ich toľko pozrela...:) Sesternica mi presne odporúča ten seriál Carrie Diaries, ževraj je to naozaj dobré, takže najbližšie pôjdem asi do toho. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. The Middle sleduji uz spoustu let :) Taky mám ráda The 100 a The Walking Dead. A samozřejmě kriminálky, Hawaii 5-0, NCIS, dřív Mentalistu (už skončil)... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já kriminálky úplně nesnáším, vždycky z toho mám akorát tak hrůzu a představuju si, že se něco podobnýho stane určitě i mně :D

      Vymazat
  4. The Carrie Diaries jsem taky naprosto milovala! Je fakt hrozná škoda, že to tak brzo skončilo, protože to zrovna začínalo být zajímavý.

    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Přijde mi to takový neukončený, že by to chtělo alespoň ještě jednu sérii.. :(

      Vymazat
  5. Všechny tyhle seriály znám a miluju!

    OdpovědětVymazat
  6. Na the middle som veľmi fičala, aj teraz si to niekedy pozriem :) A aj socky sú fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teď se celkem stydím za své seriálové znalosti, protože z tebou jmenovaných neznám žádný. Jen Takovou normální rodinku podle názvu, ale nikdy jsem ji neviděla. :-D
    Hra o trůny i všechny Upíří deníky mě minuly velkým obloukem. Jediné, co mám opravdu poctivě shlédnuté jsou The Big Bang Theory a How I met your mother. Na to bych mohla koukat pořád! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se nemáš za co stydět! Já taky drtivou většinu seriálů nesleduju a vlastně ani neznám, nejsem moc seriálový fanda :D

      Vymazat
  8. 2 Broke girls poznám a je to skvelý seriál. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk
    Aktuálne s giveaway!

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek :) žádný z těchto seriálů jsem neviděla, většinou sleduji nějaké kriminální seriály :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domi :) já jsem právě začala koukat na Prolhaný krásky díky té soutěži s FraisMonde. Vím, že ten seriál existoval a hodně holek o něm mluvilo, ale nikdy jsem na něj nezačala koukat. No a teď mám rozdívanou teda 3. sérii, když jsem byla nemocná, koukala jsem na jeden díl za druhým, teď už jsem zase v provozu tak není čas :D. Jinak moje oblíbený seriály jsou Ztraceni a Zoufalý manželky. Carrie jsem pár dílů viděla a chtěla bych dokoukat celý :)

    OdpovědětVymazat
  11. No Průměrňákovi (u nás Normálna rodinka) je podľa mňa úplne úžasný seriál. Strašná pohoda keď si sadnem pred TV a pozriem si ich :) ja zase fičím na Teórii veľkého tresku, kostiach a kedysi to bolo PLL a Devious Maids. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ze mě se stal seriálový maniak až po seznámení s mou drahou polovičkou. Takové to nadšení, když za ošklivých dnů nemusíš vytáhnout paty z domu a můžeš být zalezlá pod peřinou a jen sledovat jeden díl za druhým,to je skoro jako být zachumlaná s knížkou. To jde ale těžko ve dvou, takže jsme byli schopní koukat celé hodiny. Z českých jsme sjeli Vyprávěj a Okresní přebor. Z cizích How I met your mother, Game of thrones, Big bang theory, Firefly, two and half man... A holčičí jsem naposledy koukala před rokem na Hart of Dixie - vtipný o doktorce na venkově... strašně mě to bavilo! A tím jsem skončila. Od tý doby co je Róza venku není na nic čas. Teda občas si v telce pustím ty průměrňákovi :-)

    OdpovědětVymazat
  13. The Carrie Diaries som videla tiež. Teraz čakám na ďalšiu sériu The 100 a začala som pozerať Glee, čo ma veľmi baví :)

    OdpovědětVymazat
  14. O Průměrňákových jsem nikdy neslyšela, ale jelikož je to sitcom, které s přítelem sledujeme, třeba se postupně dostaneme i k němu :)
    2 socky jsem jednu dobu sledovala, ale pak mě to nějak přestalo bavit.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  15. Nedávno som hľadala nejaký dobrý seriál a natrafila som na The Carrie diares dva dni vkuse ho pozerám.

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Bože můj, a já si myslela, že neexistuje nikdo další, kdo by ujížděl na seriálu Průměrňákovi tolik jako já :D♥ Já je neskutečně žeru :D
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  17. Zaujímavé seriály.. Carrie som pozerala aj ja a tiež ma veľmi mrzelo, že sú len 2 série. Seriály, ktoré ja milujem najviac na svete sú Lucifer (stojí za to si ho pozrieť!), The 100 a potom ešte The Fosters a napríklad Stitchers :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
  18. Carries diaries som pozerala, ale nebavil ma... Môj naj seriál je Mistresses. V ČR a SR nie je veľmi známy, ale fakt stojí zato. Dal do vrecka celé PLL.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  19. hmmm toto asi nie je moja šálka kávy, ako 2 broke girls občas pozriem,keď to ide v TV, ale inak ma to nejak neberie..stále som nenašla nič nové, čo by ma bavilo natoľko ako Bing bang theory a Friends :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  20. super inspirace:) Já koukala na PLL, ale jak jsem čekala na novou sérii, pak byla maturita a pak jsem neměla čas ani náladu na seriál, tak jsem na ně už dlouho nekoukala.
    Momentálně koukám teda na Deník zasloužilé matky, což je snad nejlepší seriál, co jsem kdy viděla a miluju ho v každé situaci! ♥
    Chvilku jsem koukala na O.C california a taky na chirurgy nebo Teen Wolf.
    Časem bych se chtěla začít dívat na American Horor Story, když o tom všichni tak mluví, tak uvidím :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla na Gossip girl, což je pecka! ♥

      Vymazat
  21. Jediné, ktoré som z týchto seriálov videla je 2 Broken Girls - to som pozerala asi minulý rok, ale videla som len pár častí a nejak som neprišla na ten ich humor. Ja zase zbožňujem Pretty Little Liars, Game of Thrones, Bones, Beauty and the beast a Simpsonovcov. Pozerávala som aj New Girl, Lucifer či Blood & Oil, no nejak som na to už pozabudla :D A ako malá som zbožňovala O.C.California!! ♥♥♥ To už zostane asi navždy seriál môjho života!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  22. Jestli miluješ 2 Broke girls a Carrie diaries, zkus Gossip girl, to je zase můj naprosto top seriál. I když se přiznám, že já mám těch top seriálů trochu víc :D

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gossipky se mi tu objevují v komentářích častěji, tak na ně určitě taky kouknu :)

      Vymazat
  23. The Carrie Diaries nesleduji, ale ty ostatní dva zbožňuji, jsou to takové oddechovky :D Já jsem zas závislá na Once Upon a Time a Shadowhunters, akorát teď musím čekat na další série tak mám smůlu :D :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten poslední seriál bych někdy ráda viděla. Měla jsem puštěný asi jeden díl, ale pak jsem nemohla najít nikde online funkční další, tak jsem se na to dívat přestala :D

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  25. Průměrňákovi mě baví hodně, ale nikdy jsem to nesledovala od prvního dílu. Prostě se vždy kouknu na díl, který zrovna běží. Určitě bych se na něj ale ráda podívala od začátku.
    2 Socky jsou moje srdcovka. Jeden z mála seriálů, u kterého jsem vždy čekala na nové díly. Teď jsem trochu ve skluzu, ale určitě si na něj udělám čas.
    A Carrie Diaries mě bavil neskutečně a do teď čekám, že se stane zázrak a další série budou.

    Z jiných seriálů jsem rozhodně sledovala Jak jsem poznal vaši matku, Krok za Krokem a Přátele. To jsou takové ty moje seriály, ke kterým se ráda vracím :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se stal zázrak a nová série by byla, byla bych nejšťastnější! ♥

      Vymazat
  26. Já teda koukám na šíleně moc seriálů, ale teď přes prázdniny jsem to uplně vypustila. Z těchto tvých nesleduji ani jeden, ale několikrát jsem na to v telce narazila, bohužel mě ničím moc nezaujaly (možná proto, že jsem po 2 minutách přepla). Ale někdy se mi stává, že musím zkouknout 2-3 díly než zjistím, že se mi ten seriál fakt líbí :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  27. Skvelé tipy, avšak ani jeden z týchto seriálov nepoznám.. :( ale vyzerajú skvelo! ♥ ja som nedávno začala sledovať historický seriál Reign-Království a je to naozaj úžasné ♥ Predtým som sledovala 90210-Nová generace a to bolo tiež super :)

    OdpovědětVymazat
  28. 2 socky sleduju taky, na to se dá dívat pořád. Sice mě už tolik nenadchly poslední série, ale nemění to nic na tom, že netrpělivě čekám na 6. sérii. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ja nie som veľmi seriálový typ, ale počula som, že tie 2 socky sú fakt dobré :D Ja si len občas zvyknem pozrieť Bones :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  30. Poslední seriál znám a je škoda, že to nepokračuje, podle mě to bylo povedené:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  31. The Carrie Diaries jsem měla moc ráda a Sebastian ♥. 2 Socky jsem viděla asi tři série.

    OdpovědětVymazat
  32. Všechny tři seriály znám, nejvíc se mi líbil The Carrie Diaries :) ale ted nejraděši koukám na PLL :)

    OdpovědětVymazat
  33. Dvě socky je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů <3 Průměrňákovi jsou taky super, ale nedá se říct, že bych viděla všechny díly. Doporučuji seriál Young and hungry, je docela podobný Dvou sockám, ale zároveň jiný a prostě bezva!

    OdpovědětVymazat