F Wishlist | 2020 - Another Dominika

Wishlist | 2020

Myslím, že spousta z nás už má doma uklizeno jako nikdy. Ani já nejsem výjimkou. A díky tomu, že už jsem doma vzala do ruky snad úplně každou věc, co tu mám a v mojí skříni jsou komínky s oblečením tak dokonale vyrovnané jako už dlouho ne, celkem jasně se mi v hlavě vytvořila představa o tom, co bych si tento rok chtěla koupit. A tak tu jsem po hodně dlouhé době s klasickým wishlistem věcí, které si snad v průběhu tohoto roku pořídím.


Batoh Fjällräven Kanken
Do batohu Fjällräven Kanken jsem se zamilovala, už když jsem byla ve Skandinávii před skoro třemi lety. Místo klasického kankena jsem si ale nakonec od stejné značky koupila batoh jiný. Mohli jste ho vidět například tady. Přesto, že kankena na ulicích potkávám častěji a častěji, stále se mi neokoukal a vím, že ho chci taky.

Rifle
Já a rifle je jako never ending story. Jen málokteré mi sednou. Buď je nepřetáhnu přes kotníky, nebo přes boky a když se tohle všechno povede, tak je následně nezapnu přes břicho. A když se mi je náhodou podaří i zapnout, tak se v nich buď nedokážu pohnout, nebo už rovnou cítím, jak se na mě roztahují a je mi jasné, že si je párkrát vezmu na sebe a budou na mně plandat. A tak se stalo, že mám momentálně jen jedny rifle, které se mi už začínají lehce trhat. Najít perfektně padnoucí pár riflích je můj cíl pro tento rok.

Basic trička
Při úklidu skříně jsem zjistila, že basic trička mi chybí. Triček mám celkem dost, ale jednoduchých basic triček, které bych si mohla vzít kdykoliv a k čemukoliv, v šatníku moc nemám.

Tělová podprsenka bez ramínek
Mám ve skříni spoustu topů, pod které se nehodí klasické podprsenky s ramínky. Vždycky řeším, co si pod ně mám vzít a nakonec to dopadne tak, že si vezmu něco jiného. Teprve nedávno mi došlo, že by tenhle můj problém vyřešila podprsenka, nejlépe tělová, bez ramínek. Jednu už jsem našla, jen bohužel v mojí velikosti byla již vyprodaná.

Kniha Malé ženy
Nedávno jsem v tipech na filmy psala o Malých ženách. Od té doby knižní předlohu vídám poměrně často na Instagramu a i díky tomu bych si knížku chtěla přečíst. Navíc si myslím, že by krásně zapadla do mojí knihovny.

Knihy od Jane Austen
Asi to nevíte, ale já miluju romány od Jane Austen a od sester Brontëových. Během karantény jsem právě po těchto knížkách šáhla a zas a znovu se do nich zamilovávám. Zároveň jsem i zjistila, že mi v mojí sbírce chybí dva romány od Jane Austen - Mansfieldské panství a Lady Susan.

A co se nachází na Vašem wishlistu?

CONVERSATION

33 komentářů:

  1. Super wishlist! Malé ženy to je skvělá kniha a od Jane Austen mám také moc ráda knížky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to se těším ještě víc, až si knížku pořídím :)

      Vymazat
  2. Já jsem si část svého wishlistu už splnila, jedním a zároveň asi největším bodem byl nový notebook a converse tenisky, protože pohodlnější boty neznám :) Jinak já jsem při úklidu skříně zjistila, že BÍLÝCH basic triček mám tolik, že bych je mohla rozdávat :D Asi nějaká úchylka nebo co :D A přitom jsem to vůbec nevěděla. A knihy od sester Brontëových miluju taky <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) Souhlasím, že conversky jsou mega pohodlný, sama doma mám několik párů a nedám na ně dopustit :)
      Fakt? ..a nechtěla bys mi nějaké přenechat? :D

      Vymazat
  3. Lady Susan jsem ještě nečetla, ačkoliv jsem si doteď myslela, že mám od Austenové přečtené už všechno! Mám ji velmi ráda a sestry Brönteovy taktéž.

    Pěkný wishlist. Jestli tě to potěší, taky jsem na sebe žádné džíny nedokázala sehnat. Nosím už prakticky jenom sukně a šaty. Tak držím palce, ať jsi v lovu úspěšnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to taky myslela :D Respektive jsem si pořád myslela, že napsala 6 románů a teprve nedávno jsem zjistila, že existuje ještě Lady Susan, což by měl být román psaný v dopisech :)
      Děkuju :) Spíš to vypadá, že přes jaro a léto se taky budu muset spokojit s šaty a sukněmi :D

      Vymazat
  4. Držím palce při výběru skvěle padnoucích riflí. Nemám až takový problém, jako ty, jen je všechny musím nosit s opaskem, jinak mi padají.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já taky rifle, co mám, musím nosit s páskem :)

      Vymazat
  5. Tak já ještě úklidu moc nedala :) (a to jsem se na něj chystala). Zatím mne nějak práce v režimu home office vytěžuje víc, než jsem čekala. Ale dočetla jsem konečně knížku Dcery nové doby...
    Pokud jde o nákupy, chtěla jsem si letos koupit nějakou novou jarní/velikonoční dekoraci. Ale vypadá to, že tenhle plán neklapne...
    Pěkné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla v plánu si koupit velikonoční dekorace, dokonce jsem měla i vyhlídnuté zajíčky v Pepcu, ale než jsem si je stihla koupit, zavřeli obchody..

      Vymazat
  6. S těmi riflemi to mám úplně stejně ne každý mi sednou a hlavně mám problém s tím, že většina riflí mi padá z důvodu že mám břicho, ale nemám skoro žádný zadek. Já bych třeba chtěla do svého šatníku více barev, jelikož můj šatník vypadá tak, že tam mám skoro samé černé, šedivé a bílé věci. Také bych si chtěla pořídit vans boty a nějakou kabelku, jelikož ta moje co už mám tak 5 let se pomalu, ale jistě rozpadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj šatník se dříve také skládal jen z černé, šedivé a bílé, ale jsem moc ráda, že se mi do něj podařilo vnést barvy :) Vans boty mám a jsou strašně pohodlný, určitě je doporučuju :)

      Vymazat
    2. Sice v poslední době se snažím kupovat více barevná třeba trička stejně ty basic barvy u mě pořád převládají. Jo určitě si je pořídím protože momentálně hledám pohodlný boty :)

      Vymazat
  7. Na tento batoh si taky dělám zalusk, ale trochu mě odrazuje cena. A jednoduchých triček není nikdy dost, taky u mě převažují potisky a basic trika mám možná dvě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vysoká a jen tak bych si ho nekoupila, ale vím, že už nad ním přemýšlím hodně dlouho, tak doufám, že si na něj postupně našetřím.. a nebo, že si ho budu přát třeba k narozeninám :)

      Vymazat
  8. Super seznam. S těmi riflemi to mám stejně 😂 a taky mi chybí dost Basic triček jak s krátkým rukávem tak s dlouhým. 🙂🙏🏼

    Michaela Cheetah

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já bych spíš potřebovala ty s krátkým, s dlouhým rukávem nosím jen přes zimu, která je snad už za námi :)

      Vymazat
  9. Na mém vrcholu wishlistu stojí jednoznačně džíny :D Věřím, že až bude situace přívětivější a obchody zase otevřou, tak si nějaké snad konečně vyberu. Přes internet bych si kalhoty nikdy koupit nemohla... A já na to vracení přes internet moc nejsem :) Pro mě je to pohodlnější v kamenných prodejnách.
    Taky se shodujeme v té tělové podprsence bez ramínek. Tu si chci pořídit už od minulého léta a nějak jsem pořád tu svoji dokonalou nikde nenašla. Buď je špatný střih nebo není moje velikost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem si rifle zkoušela i před tím, než zavřeli obchody, ale vůbec žádné mi neseděly tak, jak bych si přála.. ale snad až je znovu otevřou, si nějaké džíny obě dvě vybereme :)

      Vymazat
  10. Po tělové podprsence bez ramínek se musím taky podívat! Říkám si to už jakou dobu! :D A musím říct, že jsem si nedávno pořídila dost knih, které jsem si přála a v knihovně je neměli, tak jsem za to šťastná. Jo a když už jsi u těch kalhot... mám ještě jeden asi největší problém. Sehnat džíny, které nemám nad kotníky! :D Prostě mi jsou všechny nad kotníky (mám dlouhý nohy). Mám doma jedny, které se mi podařilo ulovit a jsem za ně ráda, ale nemám ráda kalhoty na knoflík. No, to jsou prostě problémky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že sis udělala radost novými knížkami :)
      Já mám s džínami spíše opačný problém - spoustu z nich mi je dlouhých a musím si je pak ohrnovat :D

      Vymazat
  11. Tělové podprsenky a především hladké mohu jen doporučit. Výběr knih se mi moc líbí, jsem zvědavá co na ně pak řekneš. Přeji ti, jak k tobě věci dostanou ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Nad jednou tělovou podprsenkou už druhý den vám, ale tvůj komentář mě přesvědčil, že si ji zkusím objednat a uvidím :)

      Vymazat
  12. Díky za inspiraci :) taky bych si měla sestavit nějaký wishlist
    andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  13. Už na Vánoce byla horkým kandidátem na můj vánoční dárek horovzdušná fritéza. Nakonec jsme objednali dovolenou, tak jsem si ji teď v karanténě objednala sama, ať se s ní můžu naučit :) Také jsem si přála nějaké knížky ke čtení (všechny nepřečtené jsem přečetla po zkouškách) a ty už jsou také na cestě ke mě :D Pak bych si jen přála, aby tohle skončilo a my se mohli vrátit k životu jako předtím :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby tohle skončilo je mým největším přáním ♥ A jsem ráda, že sis udělala radost :)

      Vymazat
  14. Heh, já a správně padnoucí džíny je dost podobná storka jako u tebe a obyčejné basic trička taky. Snad si je také seženu! :) já takovouto podprsenku mám a fakt to řeší veškeré tyto problémy, takže tu si sežeň! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  15. Já nejlepší rifle zakoupila buď v Primarku a nebo v F and F, jinde nekoupím skvěle padnoucí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Primarku jsem také měla několik riflí, když jsem si je zkoušela, seděly mi dobře, ale pak většinou změnily tvar a už mi neseděly :/

      Vymazat