F Jarní must have kousky do šatníku - Another Dominika

Jarní must have kousky do šatníku

Asi ještě nikdy jsem tak moc nevnímala předěl mezi zimou a jarem. Ale tento rok bych nejradši s prvními slunečními paprsky uklidila zimní bundu a kabáty spolu s těmi nejteplejšími svetry někam hluboko do skříně a nejmíň do prosince se k nim nevrátila.
Jednoduše už se nemůžu dočkat nošení všech jarních kousků, které si v poslední době našly cestu do mojí skříně. A jelikož jsem z nich nadšená, rozhodla jsem se prozkoumat eshop About You, jestli bych tam našla nějaké podobné kousky. A tak trošku doufám, že tímto článkem si to jaro přivolám ještě o něco dřív.



Co bude toto jaro trendy?
Když jsem si pročítala všechny možné články s trendy na toto jaro, zjistila jsem, že už vlastně spoustu trendy kousků mám ve své skříni aniž bych to věděla. Když vynechám nadýchané rukávy, třásně a peří, které si určitě místo v mojí skříni nenajdou, tak se dostáváme k mnohem nositelnějším kouskům. Pokud úplně nejste zastánkyní barev, určitě budete mít radost, že trendy barvou tohoto jara je béžová/neutrální barva. Ale ještě o něco více trendovější barvou je žlutá, která se mi neskutečně líbí, ale bohužel mně žlutá vůbec nesluší, což při každém dalším pokusu v kabince téměř oplakávám. A něco podobného platí i pro batikované kousky, které jste určitě jako děti měli i vy v šatníku. Toto jaro se batikované kousky (opět) vrátili mezi trendy, ale bohužel já nejsem ten typ, ke kterému by šly. Co se mi ale moc líbí a co patří mezi kousky, které sluší snad každému, jsou malé bílé, košilové šaty a světlý denim, který může působit sepraným dojmem. Vedle nešáhnete téměř ani s žádnými vzory - zvířecí postisky, květiny, puntíky i pruhy budete učitě nacházet na oblečení v obchodech.



A bez čeho se toto jaro neobejdu já?
Překvapivě jsem se poslední dobou zamilovala do květinových potisků, se kterými mám už 4 kousky, což úplně nechápu, jak se stalo, ale v kombinace s nestárnoucí klasikou - černým křivákem, tvoří skvělou kombinaci.
Dalším kouskem, bez kterého se neobejde snad žádná sezóna, jsou džíny. Jak jsem psala už výše, denim je hodně trendy, tentokrát ve své světlejší podobě.
A když jsem u těch světlejších barev, tak se mi hned vybaví můj trenčkot v neutrální barvě, který úplně miluju a hodí se snad ke všemu.
Co jsem si ale také zamilovala, jsou tílka a crop topy, ať už v neutrálnějších barvách, tak ty s potisky, především tedy květinovými.
A nesmím zapomenout ani na tenisky. Už se nemůžu dočkat, až si nasadím Conversky a až do prvního sněhu je už nesundám.



A jaké kousky jsou těmi Vašimi jarnímu must have?

CONVERSATION

17 komentářů:

  1. No upřímně žlutou (a oranžovou) já už odmala děsně nerada, takže tento trend mě asi mine, ale paradoxně třeba hořčicová a podobné ne tak svítivé tóny žluté mi nevadí, jenže to je spíš podzimní barva:D Co se týče mých must have, tak mám podobné jako ty - veselé šaty, džíny a topy a křiváky nebo přehozy:)

    OdpovědětVymazat
  2. Černý křivák je u mě nutnost, před pár dny jsem si jeden takový pořídila a už se těším, až ho vytáhnu a bude konečně pravé jaro :))

    OdpovědětVymazat
  3. Na jaro se taky těším!! Letošní zima mi přišla hrozně dlouhá a vlezlá... Příznivce žluté nebo oranžové teda nejsem ale na ostatních lidech se mi většinou dost líbí tak třeba letos prolomím ledy a taky něco vyzkouším :):D

    NATYRALLY

    OdpovědětVymazat
  4. kvetinove vzory sa mi spajaju viac s letom ako s jarou, ale celkovo nevlastnim prilis vela kuskov s kvetinkami. mam rada viac basic veci. dzinsy su zaklad pre kazde rocne obdobie, mna to vsak na jar viac taha k sukniam a k satam. lebo konecne mi nebude v leginach/pancuskach/silonkach zima na nohy :D moje crop topove obdobie uz pominulo, namiesto toho mam rada dlhsie tricka, ktore si mozem zapravit do nohavic. a tiez som teniskovy clovek, ale nenosim conversy alebo ine platenky, skor sportove tenisky, v nich sa mi vzdy chodi najlepsie.

    OdpovědětVymazat
  5. Já letos shanim krásné bílé letní šaty! Nejlépe krajkovane :) Už se moc těším, až bude to pravé jaro! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  6. Křivák a conversky (nebo prostě kecky) jsou taky moji oblíbenci na jaře ;)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé trendy, já osobně tomu nikdy nepodlehnu, souhlasím s tím co podle tebe patří k jaru, mám to nějak s těmu kousky podobně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Jendoznačne krivák a conversky :-) a potom jarné kabátiky ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. u mňa sú to nejaké čižmičky s podpätkom, rifle a koženka :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem prostě šatová a šaty se mi líbí všechny. :) Jinak kabátek podobné barvy jsem si již pořídila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem zastáncem neutrálních barev, žlutá se mi líbí na ostatních, já bych si ji nevzala asi :D A kytičkované vzory se mi také líbí:)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné kousky, pro mě skvělá inspirace :) Sháním tenisky a mám ráda jarní kožené bundičky, takže se po nějaké mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Už sa neviem dočkať kedy sa budú teploty pohybovať okolo 15 - 20 stupňov. Milujem jar a všetko s ňou spojené.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  14. Hezký článek :-) tyhle inspirativní mám moc ráda!!
    U mě v šatníku nesmí chybět pár kožených bundiček nebo křiváků, nějaké bombery a letos si chci koupit už konečně nějakou džínovou bundu :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  15. Hezký článek. Ta kožená bundička vypadá supr...:)))

    OdpovědětVymazat