F Sekáčové úlovky IV. - Another Dominika

Sekáčové úlovky IV.

Vždycky mě hrozně moc překvapí a potěší komentáře pod mými sekáčovými úlovky. Mám radost, že se Vám moje ulovené kousky líbí a vždycky tak trošku tajně doufám, že až příště půjdete kolem second handu, vzpomenete si na moje články a třeba do něj tentokrát zavítáte i vy.
A co jsem v nich tentokrát objevila já?

Černý kabátek
Počátkem zimy se mi už definitivně rozpadnul můj zimní kabátek, který jsem si před několika lety kupovala taky v sekáči. Začala jsem panikařit, protože jsem věděla, že bez univerzálního kabátu nemůžu existovat. Naštěstí mě zachránil second hand, kde jsem objevila nádherný černý kabátek, který mi perfektně sedí a jsem za něj neskutečně šťastná.

Only, 49 Kč

Atypický svetr
Při mém sekáčovém hledání kabátku jsem našla tento svetr, který mě zaujal na první pohled a totálně jsem se do něj zamilovala. Strašně se mi líbí tím, jak je jiný a nikdy bych nevěřila, že v podobném kousku se budu cítit tak skvěle.

George, 49 Kč

Šedý crop top

S tímto crop topem je to podobný příběh jako s tím z minulých sekáčových úlovcích. Vím, že vypadá celkem obyčejně, ale něčím mě upoutal a já se do něj naprosto zamilovala. Je neskutečně pohodlný a opět se bude perfektně hodit k šortkám, co v létě nosím, které mají trošku vyšší pas a úplně moc se mi nelíbí, když  v nich mám zastrčené tričko, proto jsem si celé léto říkala, že bych chtěla aspoň ještě jeden crop top, abych je měla na střídačku. A pokud se divíte, proč si kupuju crop top s dlouhým rukávem na léto, tak já celkově moc nemám ráda tílka a když mám na sobě dlouhý rukáv - ať už u trička nebo svetru/mikiny, tak si je stejně neustále vytahuju nahoru.


New Look, 49 Kč

Krémový svetr
Já vím, další svetr. Když se podíváte na moje sekáčové úlovky, tak si můžete všimnout, že svetrů jsem si nakoupila vážně dost. Ale celou minulou zimu jsem prakticky přežila ve dvou svetrech a cítila jsem, že mi to nevyhovuje. Minimalismus je sice fajn, ale zjišťuju, že se cítím líp, když přeci jen mám na výběr z více kousků ve své skříni. Do tohohle svetru jsem se opět zamilovala na první pohled, je pohodlný, moc se líbí ten střih a naprosto miluju ten stojáček.

New Look, 49 Kč

Černé tričko jin a jang
Jsem ráda, že se mi podařilo ulovit v sekáči další tričko, protože jich mám stále nedostatek a kord teď v zimě je nosím neustále pod všechny možné svetry.

Atmosphere, 45 Kč

Zelená halenka
Na první pohled mě zaujala ta barva, která je úplně dokonalá a žádný kousek v této barvě jsem ještě neměla. Halenka je elegantní s drobným vzorem a je prostě úžasná.

Dorothy Perkins, 75 Kč

Světlá mikina
Do této mikiny jsem se zamilovala na první pohled. Je neskutečně pohodlná, nádherná a moc se mi líbí kombinace barev. Poslední dobou mám světlejší barvičky čím dál tím radši.

Clockhouse, 89 Kč

Sukně jako pro princeznu
Tohle je oficiálně nejkrásnější sukně, jakou jsem kdy měla. Kdybyste se mě zeptali, jakou sukni bych si přála, popsala bych Vám přesně tuto. Je nádherná, z pevnějšího materiálu, krásně se vlní a jako bonus má dokonce kapsy. Já jsem za ni strašně moc šťastná. A mám tak trošku pocit, že jsem si ji přivolala, jelikož den předtím jsem psala kamarádce, že už teď ani nic moc nového nepotřebuju, jen bych chtěla ještě nějaké rifle, šaty a sukni.. a právě tu jsem hnedka druhý den našla.


Orsay, 99 Kč

Rifle Cheap Monday
..a při mých dalších sekáčových toulkách jsem našla rifle. Teda našla mi je kamarádka a já se do nich hned zamilovala. Jsou z pevné džínoviny, úplně nové a jednoduše nové rifle od Cheap Monday za 75 Kč jsem tam nechat nemohla.


Cheap Monday, 75 Kč

Lehký svetřík Hollister
Dalším kouskem, který mi našla kamarádka, je tento svetřík, který bude úplně ideální na jaro a léto, je neskutečně příjemný a já jsem moc ráda, že mám další kousek z Hollistru. Miluju ho.


Hollister, 130 Kč

Jaký poslední kousek v sekáči se podařil ulovit Vám?


P.S. Vím, že se budete ptát, tak tyto úlovky jsou takovým mixem ze second handů ve Strakonicích, v Písku, Praze a Brně. Pokud budete v Brně, tak se určitě zajděte podívat do second handů Genesis (v okolí centra je jich hned několik), kde je super, že mají věci za jednotné ceny, takže tam třeba můžete najít podobný kabátek jako já za 49 korun, což je úplně neuvěřitelný. Rifle a svetřík z Hollistru jsem našla v Praze v Textile housu na Národní třídě.

CONVERSATION

30 komentářů:

  1. Princeznovská sukně a netypický svetr, ty bych brala hned. :) Tvoje sekáčové úlovky mám ráda, vždycky mi to připomene, že bych mohla do sekáče zase někdy vyrazit. :)

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Super úlovky :) Já v sekáčích také nakupuju moc ráda, vyplatí se to a dají se tam najít krásné kousky. Ty džíny jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Povedly se ti pěkné úlovky. Ne úplně všechno se mi líbí, ale je jasné, že každý má jiný vkus a peference. Ale řadu věcí bych brala i já - třeba černé tričko, krémový svetr se stojáčkem a nebo ty rifle :-).

    OdpovědětVymazat
  4. V tom atypickém svetru tě úplně vidím, určitě ti sluší! :)
    Fuuu, já se musím přiznat, že v sekáči jsem dlouho nebyla, protože jsem zvyklá do nich chodit jen ve Strakonicích.. jo, to je asi chyba. Musím si najít i nějaké pražské! Každopádně teď jsem vlastně ještě týden v práci právě ve Strakonicích.. Jo, dobrý nápad, tento týden nějaký navštívím! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. moc pekne kousky!:) tez mam zalibu v nakupovani v second-handech, mnohdy se tam daji najit moc pekne hadriky ktere jsou furt v dobre kondici! Pekny vyber, moc se me libi ten cerny kabatek a dziny:-)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné úlovky, máš na ně štěstí :) Kabátek je naprosto skvělý a nadchlo mě i triko jing jang :D Já když zamířím do sekáče, většinou už jsou všechny poklady pryč :D

    OdpovědětVymazat
  7. Pokaždé rudnu závistí! :D Ne, samozřejmě ti to přeju, takové úlovky u nás nenajdu, ty svetry jsou úžasné, taky jsem ráda, že jich mám vícero. Už se těším na další úlovky, mimochodem ta sukně je moc pěkná, je super, že ses do ní tak zamilovala.

    OdpovědětVymazat
  8. Nakupování v sekáčích miluji, ale už jsem tam dlouho nebyla - měla bych to napravit! Ty jsi ukořistila hezké kousky:)

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  9. Mě sekáče a levné výprodeje děsí, protože mám vždy tendenci nakoupit plno věcí, které se mi sice líbí a hodí se mi, ale nakonec je vůbec nevynosím. Naopak když něco stojí více peněz, tak si nákup promyslím velmi dobře (a obvykle se odhodlávám k nákupu několik týdnů) a šatník mi tak neplní zbytečné kousky.

    Sukně má krásný střih, jistě bude velmi slušivá. A kapsy jsou super! Skryté kapsy u sukní a šatů úplně miluji. Hodně se mi líbí i zelená halenka, je to krásný odstín.

    OdpovědětVymazat
  10. ah, ako ja milujem tieto tvoje clanky! <3
    vzdy tu vidim take nadherne kusky, ze mam tiez chut prekutrat sekace u nas v meste. az na to, ze si uvedomujem, ze vlastne nic nepotrebujem, takze sa do tych sekacov radsej nejdem vyberat :D
    ten kabat vyzera uplne super a aj sukna sa mi velmi paci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne úlovky ja som si naposledy ulovila puma mikinku :D
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  12. Super úlovky. Aj ja musím niekedy vyraziť do nejakého sekáča.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  13. Hezké úlovky, já osobně tohle moc neumím. V sekáčích jsem párkrát pořídila super šatky na ples, ale jinak jsem hrozně špatná v hledání těch pěkných kousků. Na mě musí prostě i v obchodě všechno vykouknout z horního ramínka. :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Máš na kousky ze sekáče fakt štěstí! Parádní oblečení :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  15. Miluju tvůj výběr svetrů a té mikiny :) Moc hezké kousky! Tu sukni bych brala, já jsem totiž maximálně sukňový typ a rifle nosím jen když mám všechny sukně v prádle nebo si k nim nemám co vzít :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, zase parádní úlovky za skvělou cenu! A já zas do toho sekáče nezavítala :D Ale už mě to vážně nutí :D

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna dnes jsem byla v sekáči! :D Ulovila jsem tam novou sportovní mikinu, halenku z Primarku a závěsy na okno :D Některé z tvých úlovků bych taky hned brala :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ten kockovaný sveter je pecka! :) Hneď vo mne evokoval jemný, retro nádyvh. A také kúsky ja milujem. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Ten atypický svetr je dokonalý. Moc se mi líbí i sukně, parádní úlovky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  20. Ne... prostě pořád nechápu, jak umíte všichni nakupovat v sekáčích. :D:D achjo. ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Miljem second handy! A musím povedať, mala si výborný úlovok, mne sa až takto často nedarí :)

    OdpovědětVymazat
  22. Perfektné úlovky! Ten šedý crop top a čierna sukňa sú čisto môj štýl :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  23. Zase super kousky! Já už dlouho v nějakém sekáči nebyla, ale plánuji návštěvu

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi šikovná v hledání :D Já většinou nemám štěstí na dobré kousky

    OdpovědětVymazat
  25. Já se přiznám, že už jsem dlouho v sekáči nebyla, ale většinou tam nenacházím takové skvosty jako ty! Málo kdy si něco odnesu, ale když jo, je to většinou nějaká známá značka :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  26. Ta sukně ♥ a ten krémový svetr...moc pěkný! To se ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  27. Nádhera! Já bych tak potřebovala najít nějakej super sekáč.. Všechny věci, co jsi pořídila, jsou super, zvlášť ta sukně.. Já naposledy v sekáči pořídila před měsícem tílko, ale jinak se mi tam nic moc nelíbilo:D

    OdpovědětVymazat
  28. Články typu sekáčové úlovky mám moc ráda :) Vybrala jsi moc pěkné kousky, mě se taky občas poštěstí ... děláš i nějaké outfitové fotky :)?

    OdpovědětVymazat
  29. sekáče mám ráda, a tyhloe kosky jsou skvělé všechny! a ty cny, to už vůbec nechápu :) dobré úlovky:)

    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat