F Radůstky & Novinky - Another Dominika

Radůstky & Novinky

Pamatujete si, jak jsem v tomto článku psala o tom, že bych si tento rok chtěla dělat víc radostí? Tak tady je taková malá ukázka, jak se mi to daří.

Něžné midi šaty
Nikdy v životě by mě nenapadlo, že si koupím podobné šaty. Jsou úplně mimo cokoliv, co v šatníku mám. Radši už s předstihem jsem začala hledat šaty na kamarádčinu svatbu a nikdy by mě nenapadlo, že se mi je podaří najít tak rychle. Nikdy by mě ani nepadlo, že zrovna midi délka mi bude slušet, ale úplně naprosto to miluju. A docela často, když mám špatnou náladu, tak si je vezmu na sebe a připadám si jako princezna. Jsou prostě nádherný a takovou mojí velkou radostí tohoto roku.


Vero Moda (Zoot), 1079 Kč

Hnědá kabelka
Nikdy bych nevěřila, jak těžké je najít hnědou kabelku. Hledala jsem ji tři roky a konečně se mi podařilo ji objevit. Je nádherná a doufám, že mi pár let vydrží.


Dorothy Perkins (Zoot), 649 Kč

Sportovní podprsenka

Tak trošku už mám pocit, jestli to není nějaká diagnóza. Neustále mám tendenci si kupovat sportovní oblečení, které pak nenosím. Naštěstí už to o sobě vím, a tak už si je nekupuju, ale této sportovní podprsence nešlo odolat. Moc se mi líbí vzor, materiál, střih.. Je úžasná.


ICÔNE  (Zoot), 169 Kč

Černo-hnědá kabelka
Do této kabelky jsem se zamilovala na první pohled. Je nádherná, stylová, snad úplně každý outfit posune na jiný level a je úžasná.

CCC, 800 Kč


Síťkový sáček na ovoce a zeleninu
Tyto sáčky jsem si chtěla už dlouhou dobu pořídit a konečně na ně došlo. Jsou skvělé, unesou toho spoustu (konečně mi odpadly stresy s tím, jestli se mi sáček neprotrhne) a věřte mi, že ještě nikdo nikdy na mě nekoukal divně, že je mám. Jediné, s čím mám problém, je to, že jsem si ještě úplně na sto procent nezvykla nosit je pořád s sebou. Když vím, že půjdu nakupovat, tak si je vezmu, ale pak jsou dny, kdy jsem ve městě a najednou se rozhodnu, že půjdu ještě nakoupit a nemám je s sebou.

Econea - Re-Sack Small (balení po 2 ks) - 135 Kč; Re-Sack Net (balení po 2 ks) - 169 Kč

Řasenka od Catrice
Poměrně dlouhou dobu jsem používala řasenky od Alverde, které byly celkem fajn, líbilo se mi, že to je dostupná přírodní značka netestovaná na zvířatech, ale co mě neskutečně štvalo a co už jsem nedokázala snést, bylo to, že se řasenka obtiskávala na víčko a pod oko. Já když se líčím, tak opravdu potřebuju, aby mi líčení vydrželo celý den a s řasenkami od Alverde to opravdu nešlo.  A tak jsem hledala nějakou jinou a náhodou jsem šáhla právě tady po té od Catrice, která je úplně skvělá, vydrží bez hnutí celý den, není sice přírodní, ale je vegan a netestovaná na zvířatech. Myslím, že tato řasenka už bude mojí stálicí.


Catrice Glam & Doll Volume Mascara, 100 Kč (cca)

Pleťový čistící balzám Brown Sugar & Chia
Já na čištění pleti miluju čistící pěny, které kupuju v DM a mohli jste je už na mém blogu také vidět. Ale ráda je střídám i s jinými produkty a jedním z nich je právě tento čistící balzám. Je hodně jemný, skvěle funguje na takové ty suché šupinky na obličeji a moc jsem si ho oblíbila. Zkoušela jsem i plěťový peeling z této řady, který byl taky super.


DM, 50 Kč

A čím jste si poslední dobou udělali radost vy?

CONVERSATION

18 komentářů:

  1. Tak tie šaty sú prekrásne a celkový článok je úžasný <3 Takéto malé drobnosti stále dokážu potešiť nie jednu dušičku <3
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda, že je hodně důležité si dělat radost:) Ty šaty jsou náderné!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné kousky! I já si občas udělám radost :) Ty šaty vypadají skvěle, na svatbu jako dělané a moc se mi líbí ta druhá kabelka :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. ty šaty jsou krásné, a chválím za síťové sáčky, to mám taky v plánu si pořídit! :)
    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou moc krásné, už z nich úplně cítím nádech jara :) a ta podprsenka je dobrý úlovek :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  6. Je fajn, že jsi alespoň tímhle děláš radost. Já si dost často dělám radost v sekáči a teď jsem si udělala radost notebookem, protože ten předchozí mi odcházel a konečně se mohu vrhnout do blogů... Mimochodem, šaty jsou nádherné, myslím si, že tenhle styl ti musí dokonale sednout.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sekáči si radost taky dělám ráda a často :)) Ale na sekáčové úlovky mám samostatné články, tak jsem je nechtěla zařazovat sem :)

      Vymazat
  7. Ty šaty jsou fakt překrásné. Společně s tou kabelkou by to bylo boží. Já si teď koupila ponožky z dedoles a sportovní objednávku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si tu hnědou kabelku koupila k těm šatům na svatbu :)) Teď už jen potřebuju sehnat hnědé boty a budu nejspokojenější :)

      Vymazat
  8. Šaty jsou nádherné :) i kabelky se mi hodně líbí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Hezký článek. I šaty a kabelky (i když pro mne by byly malé ;-) - já potřebuju něco, co čeho se vleze formát A4 a ideální ještě půlka chleba :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné kousky, hodně se mi líbí ta hnědá kabelka. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak hneď tie prvé šaty ma dostali! Krása! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to jsou parádní kousky, kukám že si nakupovala na Zootu, to je pro mě vždycky vražda, stejně tak ASOS :D! Ty kabelky jsou fakt krasné, já třeba dlouho hledala jenom černou kabelku bez zdobení, abych si jí mohla vzít k botám se stříbrnými i zlatými doplňkami :D :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  13. Parádní kousky, co mě ovšem zaujalo nejvíc je ta sportovní podprsenka :) mám jich neskutečnou spotřebu hlavně taky proto, že je to vážně pohoslné :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  14. Je potřeba si dělat radosti a jak vidím, jde ti to hezky, samé krásné věci. Já jsem si v poslední době koupila jen laky na nehty a deodorant s vůní exotického ovoce, fakt nádherná vůně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, ty šaty jsou nááádherné :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat