F Wishlists | Wishes & Reality - Another Dominika

Wishlists | Wishes & Reality

Asi jste to z mého blogu ještě neměly šanci poznat, ale miluju wishlisty. Vždy se ráda dívám, co byste si vy přály, ale vždy mě mrzí, že už se nedozvím, co z toho jste si skutečně pořídily. A tak jsem dala dohromady mé tři wishlisty, co se tu kdy objevily a věci, které jsem si na jejich základě pořídila.

V prvním wishlistu jsem měla maxi sukni, kterou jsem si nekoupila, jsem na ní asi moc hobitího vzrůstu. Zato maxi klobouk jsem si koupila, mohly jste ho vidět i v některém z mých new in článků, ale nikdy jsem ho na sobě neměla, a tak už má svojí novou majitelku. A stejně tak v mém botníku stále nenajdete boty na platformě, upřímně jsem je i nějak úplně zapomněla i v obchodech hledat.


Za to mám dva crop topy - černý a bílý - a oba jsou ♥!
(A oba čekají, až trošku zpevním bříško, což se asi jen tak nestane, ale co už - stejně mi to nezabrání v tom, abych je nosila)


A z bot jsem si alespoň koupila černé sandálky, které jsou překvapivě ohromně pohodlný, minimalistický a skvělý. O kabelkách bych se radši ani nezmiňovala. Ať jsem v jakémkoliv obchodě, vždy se po nich dívám a mé více než roční snažení má za následek tuhle jednu světle růžovou kabelku. Holky, vážně, kde kupujete kabelky?


Další mini wishlist tu byl v září. Po sluchátkách od Happy Plugs jsem úplně přestala toužit - hodně jsem četla názory, že nejsou moc kvalitní. Stále taky pořád nemám longboard, po kterém sice stále tajně toužím, ale nejsem si moc jistá, jestli bych ho využila.


Ale za to tady mám dvě věci, které jsou přesně ty samé, jaké se objevily ve wishlistu. Může být ještě něco lepšího? S brašnou na notebook jsem moc spokojená a co teprve s batůžkem od Mi-Pac - ten můžu jedině doporučit!
Láska, láska, láska.

Z mého posledního wishlistu jsem si překvapivě všechno taky ještě nekoupila. O kabelkovém problému jsem psala už výše, na tu od Michaela Korse asi jen tak nenašetřím a ty, co potkávám v obchodech jsou děs a hrůza. Stejně tak nemám ještě kosmetické štětce a hodinky. Achjo, ale stále jsou tyhle věci v plánu!


Za to mám dvě krásné, naprosto podle mých představ sukně a dokonalý světle modrý kalhoty. Jen ještě potřebuju černé, ale momentálně jsem ve zvláštním stádiu, kdy nevím, jestli přiberu, nebo zhubnu, tak se mi nechtělo kupovat nějaké, které by mi za chvilku nebyly.


A to nejlepší nakonec.
Conversky.
Absolutně nechápu, jak jsem bez nich mohla fungovat tak dlouho. Miluju je. Naprosto čistou a bezmeznou láskou.

A co vy, plníte si věci ze svých wishlistů? :)

P.S. Nezapomeňte mi napsat, kde si kupujete kabelky, jsem už vážně zoufalá.

CONVERSATION

66 komentářů:

  1. Great wishlist, adorable watch is my favorite, thanks for sharing!!!

    xxx

    www.noragouma.com

    OdpovědětVymazat
  2. Wishlisty milujem takisto aj ja, ale z môjho blogu to aj vidieť, pretože ich tam je habadej :D Vybrala si krásne vecičky. Veľmi sa mi páči to, ako si to spojila s realitou, čo si si naozaj kúpila :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje wishlisty mám moc ráda! :) Jsem ráda, že se ti můj nápad líbí :)

      Vymazat
  3. Conversky si plánuju taky pořídit už dlouho. Asi bych si vybrala nízké černé, ale pořád jsem se nerozhodla. Obecně bot mám hrozně málo, vlastně jen kozačky a tenisky mám fakt oblíbené, jinak jarní/podzimní boty nemám úplně pohodlné a letní sandále jsem měla na noze snad jednou a i baleríny už by chtěly obměnit. D A kabelky mám dvě černé, které točím furt dokola a taky by to chtělo změnu. Jenže jak píšeš, nevím kde je vzít a ty, co se mi líbí, jsou pekelně drahé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Conversky chtěla už několik let :D Ale o tvaru i barvě jsem měla jasno :) Také bot moc nemám, vlastně ani nemám pořádný kozačky, takže jsi na tom ještě dobře ;) Sandálky mám teď už dvoje, ale taky to není žádná sláva a balerinky nemám ani jedny :D Ty staré jsem vyhodila a stále nemůžu najít nějaké, které by mi sedly a zároveň se mi i líbily :)

      Vymazat
  4. Je super že si našla také veci:) mne sa z toho wishlistu páči úplne všetko, máš skvelý štýl:)

    OdpovědětVymazat
  5. DW hodinky se mi taky moc líbí a ráda bych si je někdy pořídila :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Wishlisty jsem ještě nepsala, protože bych je beztak nesplnila :D mám to vždycky jenom v hlavě a když si na to v obchodech zrovna vzpomenu, tak si to koupím :) zrovna teď jsem si řekla, že bych si mohla koupit nějaký crop top :)
    A jinak moc hezký nápad na článek :3

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě když si všechno to, co bych chtěla, dám do wishlistu, tak už jsem se naučila kupovat jen to, co na nich mám a když se mi líbí něco, co sem do něj neuvedla, tak si hodně dlouho rozmýšlím, jestli si to koupím :D
      Děkuju :)

      Vymazat
  7. Ten čierny crop top je krásny ♥ Rozhodne ho nos! Wishlisty sú fajn, aspoň to máš na očiach, čo si chceš kúpiť. Na mojom blogu boli zatiaľ len dva wishlisty, z toho prvého som si kúpila všetko okrem polaroidu, no ten druhý nakoniec zostal trochu nepovšimnutý. :(
    A akurát včera som si pozrela svoj článok Thing to do this spring a zistila som, že som si nekúpila ten africký bubon a ani som sa nezačala učiť na skateboarde. A tiež by som si rada kúpila longboard, no keď nejazdím ani na skate, tak ani na tom by som asi nejazdila. Ale páčilo by sa mi to. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to mám na wishlistech ráda, že už jsem se tak trošku naučila přemýšlet o tom, jestli tu danou věc skutečně potřebuju, jestli se objevila na mém wishlistu :D Na africký buben si pamatuju! Škoda, že ho stále nemáš, ale není všem dnům konec :) Já bych si longboard/skate koupila hned, ale nevím, jestli bych na něm vůbec někdy jela.. Ale ta představa se mi líbí moc :)

      Vymazat
  8. Skvelý wishlist a ešte krajšie kúsky :) Brala by som ten ruksak :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wishlisty si dělám hrozně ráda, ale jsem pak povětšinou nešťastná, že většinu věcí pak už nemůžu sehnat, nebo se mi přestanou líbit :D

    Jinak tu kabelku " Michael Kors " prodávají za pár euro u stánku tady:D A ma ji skoro každe:D

    A Conversky jsou nelepší. á si vybrala jedny krásný, ale než jsem s rozhoupala, tak mi je prodali. Klasika:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím mám taky trošku problém, ale alespoň ten základ toho, co bych z wishlistů chtěla, se nemění :) Napodobeniny se dají koupit levně, ale zrovna u této značky bych si napodobeninu nekoupila, když už, tak jedině pravou :) To je mi moc líto! Ale třeba je ještě někde najdeš.. a když ne ty samé, tak určitě nějaké, jaké se ti budou líbit ještě víc :)

      Vymazat
    2. Me se driv taky hrozne libila, ale prave to nak to tu maju vsude, tak me to od ni uplne odradilo. Nam vyhlidnutou jinou, ale bohuzel za 40 tisic presahujr muj rozpocet:D

      Vymazat
  10. Batůžek Mi-Pac vlastním taky ^^ a musím jen potvrdit tvá slova :) jinak krásný a příjemný článek, všechny věci jsou naprosto rozkošné ^^ jde vidět, že sis s článkem dala dost práce :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý wishlist! DW hodinky mám jako novinku ve sbírce :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné věci :) O maxi sukni také už dlouho uvažuju, ale ještě jsem si jí, stejně jako ty, nepořídila :D

    OdpovědětVymazat
  13. Domi, já zase chystám na konci roku článek o tom, co jsem si pořídila z mého kosmetického wishlistu. Pokud sháníš nějakou kvalitní kabelku, doporučuji kouknout na Zoot, kde mají londýnskou značku kabelek LYDC. Kamarádka má jejich jednu kabelku, nosí ji fakt každý den a vůbec to na ní nejde znát. A ještě k tomu je strašně roztomilá, protože má na sobě mašličku. Ale připrav se na vyšší ceny. Já mám jednu jejich kabelku vybranou, koupím si ji asi za peníze, které jsem dostala na svátek :D Po Converskách taky toužím a plánuji si je už konečně koupit v září po brigádě :)

    Fingers Up 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak to se na článek už teď moc těším! :) Na Zootu jsem na kabelky koukala už několikrát, ale nikdy se mi tam žádná moc nezalíbila.. Vlastně jednou jedna od Dorothy Perkins, ale než jsem se rozhoupala k nákupu, byla vyprodaná :D

      Vymazat
  14. Oh, ty sandálky jsou dokonalý! ♥ I ta kabelka je nádherná. :)

    OdpovědětVymazat
  15. So many beautiful pieces, I can't decide which one I like the most! You have a beautiful post, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  16. Miluji Wishlisty! :)) Ale bohužel, u mě se to má takhle; obvykle si ze svého wishlistu nic nekoupím, protože to buď nemohu sehnat ve své velikosti a nebo je to cenově hodně vysoko. :( Musím být asi trpělivější!

    Elli de'Rooth

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám většinou problém najít přesně to, co bych chtěla.. je to o náhodě, ale když budeme trpělivý, splníme si to! :)

      Vymazat
  17. Bože, mě tak štve, že jsem teď momentálně totální chuďas. Jsou to úžasný kousky a hrozně se mi líbí, že si neděláš wishlisty jen tak for fun a fakt si je plníš.
    MK je teď hrozně mainstream a potkáš na ulici každou dilču s touhle kabelkou. Pokud si chceš koupit originál, tak bych ho rozhodně investovala do nějaký výjimečnější kabelky (ale jako jsou pěkný, co si budem...)
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si můžeme podat ruce, taky zrovna teď na tom s penězi nejsem nejlépe :D Však já vím, že teď MK kabelku má kde kdo, ale i přesto se mi pořád líbí :) ..ale než si na nějakou našetřím (jestli vůbec :D), tak všechno může být jinak :)

      Vymazat
  18. Posledně jsem si prohlížela kabelky v Orsay a moc se mi líbily a ani ceny mi nepřišly vysoký :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Orsay jsem se také byla dívat už několikrát, ale žádná mě nijak zvlášť nezaujala, každopádně děkuju za tip :)

      Vymazat
  19. Wishlisty mám veľmi rada, už veľa krát ma inšpirovali :) A páči sa mi, ako si to spojila s realitou :) skvelé!

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezký článek a krásné věci! Hrozně se mi líbí právě ta kabelka, ale i ten vzorovaný batůžek! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  21. Naozaj skvelý nápad ma článok! Je zaujímavé vidieť, ktoré všetky veci si si zo svojich wishlistov (ne)kúpila! :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že tenhle můj nápadík někdo ocenil :)

      Vymazat
  22. já zatím dělala jen jeden wishlist a nic jsem si z něj nekoupila:-D už dlouho přemýšlím nad dalším, ale momentálně jsem ve stádiu, kdy kupuji jen to nejnutnější, co mi zrovna chybí a co seženu u nás.
    Jinak kabelku jsem hledala naposled na Vánoce, obešla jsem všechny možné obchody v nákupáku, kde bych za nějákou neutratila majlant no a nakonec jsem si vybrala kabelku u větnamců, akčoliv kvalitou asi se nevyrovná, výběr je opravdu obrovský a já si našla svoji vysněnou. :)

    Somethingbykate
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono s tou kvalitou to není nejlepší ani v těch "normálních" obchodech ;) Možná se zkusím mrknout i k těm větnamcům, jsem fakt už zoufalá :D

      Vymazat
  23. Conversy sú super, aj ja mám doma jedny, ale veľmi ich nenosím. Chcela som totiž biele, no nakoniec sa mi nejak pošťastili červené, ale žeby zapadali prachom to sa tiež nedá povedať. Čo sa týka mojich wishlitov, väčšinou si ich plním :) No a kabelky ... to fakt kde príde, väčšinou pokukujem po kabelkách v Reservede, tak ich majú pekné, ale aj inde :)

    Na blogu akurát prebieha Giveaway, tak ak chceš môžeš sa zapojiť :) ~ Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, že nakonec máš červené, ale i ty jsou krásné a určitě je vynosíš :) Je super, že si wishlisty plníš :) V Reservedu jsem se na kabelky koukala už několikrát, ale žádná se mi tam nelíbila.. nevím, asi jsem moc náročná :D

      Vymazat
  24. Tie svetlo modre nohavice ssa mi velmi pačia a v tom mas pravdu uz sa nedozvieme ze co si uz zaobstarali so svojich zelani a ja by som chcela tu dlhu suknu. Predtym sa mi namne taka dlha sukna nepacila pripadala som si v tom tucna ale uz by som ju brala uz len narazit na nejaku co mi padne do oka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, aby jsi tu pravou dlouhou sukni našla! :)

      Vymazat
  25. Ahoj kabelky značky FURLA jsou moc krásné a kvalitní. Nemá je každá, ale kdo se trochu vyzná, pozná, že máš velmi kvalitní značkovou kabelku, když si jí pořídíš. Výhoda je, že zatím se neprodávají žádné fake této značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O této značce jsem už slyšela a dívala se na jejich kabelky :) Jsou krásné, ale zatím jsou pro mě (stejně jako kabelky od MK) cenově nedostupné :(

      Vymazat
  26. Na jednu stranu se mi tento článek moc líbí a na druhou jsem v depresi z toho, kolik věcí nutně pořebuju a nemůžu je sehnat :D :D 1) Kabelka - stejný problém, nikde se mi žádné nelíbí. 2) Sukně - chci nějakou co není moc krátká a uplá a pořád na žádnou nemůžu narazit :( 3) pouzdro na notebook kupuju už 3 roky .. . :D :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z toho článku taky trošku v depce, ale však není všem dnům konec a věřím, že si tu naši vysněnou kabelku koupíme :) A že ty seženeš sukni a konečně i pouzdro na notebook ( já si tašku na ten svůj notebook koupila po pěti letech, takže máš pořád čas :-D )

      Vymazat
  27. Krásne kúsky Domi♥ Či už tie na wishlistových kolážiach alebo tvoje zakúpené. Sú moderné, nadčasové, hodia sa ku všetkému. Najviac sa však stotožňujem s converskami, tie sú veruže láska a sandálky s tou ružovou taškou sú tiež super!:)
    Lily Of the Valley

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Tyhle kousky jsou ještě s batůžkem mými favority :)

      Vymazat
  28. So great selection of pictures and so god tips! Keep sharing dear!
    Greetings from MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/ro/produse-noi/rochie-tania-albastra/387

    OdpovědětVymazat
  29. Beautiful styling and a wonderful blog.
    Please come and see my new blog with styling for youth.

    beautifulclothesdummy

    OdpovědětVymazat
  30. Tak ten batoh je naprosto úžasný!♥ (samozřejmě se mi líbily všechny věci z tvých wishlistů, ale ten batoh mě opravdu nejvíc zaujal.)

    OdpovědětVymazat