F Beauty News | Part One - Another Dominika

Beauty News | Part One

Dnešní článek bude nejspíš první svého druhu u mě na blogu. Představím vám pár beauty novinek, které se za cca posledního půl roku objevily v mé kosmetické taštičce.


Oči
 A začneme rovnou s produkty na oči. Moc toho není, jelikož jsem vám nechtěla ukazovat věci, které si kupuju neustále dokola. Vyzkoušela jsem novinkovou řasenku od Rimmelu a v podstatě ji nemám co vytknout, ale jednoduše to není moje milovaná žlutá Maybellinka, po které příště určitě opět šáhnu.
Paletky od Essence mě příjemně překvapily, jsou skvělé! Tu vlevo jsem dostala od kamarádky k Vánocům a od té doby jsem pokukovala po další. Takže si asi dovedete představit moje nadšení, když jsem ji vyhrála u Verči, ještě jednou jí moc děkuji ♥


Korektory & Tvářenka
Korektor od Catrice snad ani nemusím představovat. Původně jsem chtěla ten tekutý, ten jsem ale bohužel nesehnala, ale i s tímto tuhým jsem moc spokojená a příště si ho koupím určitě znovu. Konturovací paletku bych tu sama nečekala, ale četla jsem o ní v časopise a najednou jsem si ji už nesla k pokladně. Upřímně doteď to s ní pořádně neumím, ale samotný nápad se mi tak líbí, že to s ní budu zkoušet i dál.
A od korektorů k tvářence. Tato je od Rimmelu a už jsem na ni četla i negativní názory, ale já jsem s ní moc spokojená.


Rty
Dlouho jsem chtěla vyzkoušet nějakou dlouhotrvající rtěnku, jen jsem nevěděla, jestli šáhnout po té od Dermacolu nebo právě od Rimmelu, ale jelikož značku Rimmel mám radši, zkusila jsem ji. Se rtěnkou jsem moc spokojená, když se mnou vydržela i jezení špaget, zvládne už všechno ;). Časem bych chtěla vyzkoušet i nějaké další barvičky, rtěnkám opět začínám přicházet na chuť.
Jelikož mi dochází moje Eosy, chtěla jsem vyzkoušet zase nějaké další balzámky. Jak samy vidíte, tentokrát jsem šáhla po levnějších, se kterými jsem paradoxně i více spokojená, rty krásně zhydratují a nemám jim co vytknout.


Jak už jste z názvu určitě pochopili, tohle je teprve první část - z dekorativní kosmetiky, brzy se můžete těšit na druhou část - tentokrát z pečující kosmetiky.

P.S. Máte s některým z produktů zkušenost?

CONVERSATION

60 komentářů:

  1. Paletku od Essence mám taky a taky mi celkem vyhovuje :) a ten tekutej korektor od Catrice, já ho nedávno konečně sehnala, chce to jen chodit okukovat Rosmann a jednou se určitě poštěstí :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo, až tam někdy tekutý korektor potkám, nakoupím si je rovnou do zásoby :D

      Vymazat
  2. Už dlouho chodím kolem paletek od Essence, vždy když jsem v drogerii, dívám se na ně strašně ráda, ale nikdy jsem si je prostě nekoupila. Je to asi tím, že jsem doopravdy nerozhodný člověk, nevím která by se mi líbila víc a jestli bych jí 100pro využila.
    Bohužel mám zkušenost jenom s balzámem na rty :D

    www.elliderooth.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to stejně, kdyby mi ji nekoupila kamarádka k narozeninám, nejspíš bych je jen okukovala do dneška, což by byla škoda, moc jsem si je oblíbila :)

      Vymazat
  3. Catrice korektory patria medzi moje top :) A balzam od Balea zháňam už veľmi dlho, no nikdy ho u nás nemajú.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, to je škoda, ale určitě jednou na tenhle balzámek natrefíš :)

      Vymazat
  4. jeeeej,tak ty si už jednu podobnú paletku mala? :) to je super, že som takto trafila iné farby, a že si to vyhrala práve ty :) teším sa veľmi :)))
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, měla, a to jsem měla větší radost, protože jsem si stejně chtěla ještě jednu pořídit, jen nevěděla kterou a tahle je úplně dokonalá :)

      Vymazat
  5. Zkušenost mám s paletko od Essence a má pěkné odstíny i se mi líčení s ní líbilo, ale přijde mi, že ve výsledku vytváří na víčku stejné odstíny :). A korektor Catrice zase pořád dokola používá ségra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že některé barvičky jsou v paletce hodně podobné, že mezi nimi nevidím moc velký rozdíl, ale když nakombinuješ světlý a tmavší, tak je to úplně dokonalý :)

      Vymazat
  6. Před pár dny jsem koukala na výprodej limitky Nauti Girl od Essence a taky mě lákala paletka, akorát jsem úplně nevěřila pigmentaci :( Tak teď už vím, že se bát nemusím :) Jinak Rimmel mám taky moc ráda, sedí mi většina jejich věcí :) Ta rtěnka mě moc láká :D
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se neboj, s pigmentací jsem moc spokojená a určitě se vyplatí :) Mně od Rimmelu neseděl snad jenom BB Cream, ale jinak jsem se vším spokojená :)

      Vymazat
  7. Teda, překvapilo mě, že chválíš stíny od essence. Já jsem se bála, že budou málo pigmentované. A tuhý korektor od Catrice je fajn, ale já této značce moc nefandím poté, co jsem si od nich koupila bronzer a rozjasňovač, a jsou k ničemu.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málo pigmentované mi určitě nepřijdou, jsem s nimi moc spokojená :) Já od Catrice zatím vyzkoušela jen tyto korektory, takže nemůžu moc soudit, ale korektory umí skvělé :)

      Vymazat
  8. Tiene Nudes od Essence sú fakt úplne skvelé! Taktiež som z nich bola prvýkrát milo prekvapená :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  9. Mne sa veľmi páči obal toho Rimmel rúžu :) A tie tiene od Essence som dala práve do giveaway :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je krásný :) Já vím, tajně doufám, že je vyhraju, chocolates ještě nemám ;)

      Vymazat
  10. Pěkný článek :) z těchto produktů mám zkušenost s korektorem od Catrice i tou paletkou korektorů, pak mám i tu tvářenku od Rimmelu, té mám dokonce dva odstíny a je super a nakonec i s tou tekutou rtěnkou od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  11. so many cool palettes !

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  12. Ty nude odstíny Essence paletky mám doma a nemůžu si je vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář ♥ Jsem moc ráda, že jsi s nimi taky spokojená :)

      Vymazat
  13. to sú pekné produkty :) tie paletky od Essence ma vždy lákajú a aj tak ich nekúpim..neviem prečo :( ..Balea olejček na pery mňa trošku sklamal, mala som väčšie očakávanie :) teším sa na ďalšiu časť :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, také jsem kolem nich vždy jen v drogerií kroužila s tím, že si je někdy koupím, zpětně lituju, že jsem si je nekoupila už dříve :)

      Vymazat
  14. No Domi, ty teda překvapuješ :) Tenhle typ článku bych teda faaakt nečekala :) All about roses paletku mám a jsem z ní úplně unešená :)

    OdpovědětVymazat
  15. Catrice korektor je nejlepší :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Korektor od Catrice miluju a zkoušela jsem i tu jejich baletku, ale ta mě bohužel moc nenadchla. Jinak já teď přemýšlím nad nějakou hodně růžovou rtěnkou, tak uvidíme :)

    Jinak jestli můžu doporučit tak určitě vyzkoušej řasenku od Yves Rocher- Sexy Pulp. Za mě poslední tři roky úplně nejlepší řasenka a už se těším až si budu v Česku koupit další dvě do zásoby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že růžová rtěnka by se k tobě hodila :)
      Moc děkuju za doporučení :)

      Vymazat
  17. nude paletka essence vyzera skvele ale momentalne hladam nieco v matnejsej verzii, a korektor od catrice mne nejako nesadol :( holt moje plet je super vyberava :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to jsi asi první člověk, kterému korektor od Catrice nesedl, ale každý jsme jiný a určitě ti sedí zase něco jiného :)

      Vymazat
  18. Paletky od Essence jsou skvělé, doma mám jednu a také jsem s ní moc spokojená! :)
    Po korektorech od Catrie už dlouho koukám, ale nejspíš si nakonec žádný kupovat nebudu :D Teď v létě se totiž skoro vůbec nemaluju. :D
    Z uvedeným produkttů na rty používám pouze balzám na rty, který, tuším, mám také od Astrid :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :) Já se teď v létě naopak maluju pouze pomocí korektoru a pudru, takže korektory hodně využiju :)

      Vymazat
  19. Super věci! Ty paletky vypadají fakt super. A ještě mě zaujala rtěnka. Má skvěl obal.

    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  20. Paletky od essence vypadají dobře, také bych si aspon jednu ráda pořídila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  21. Camouflage od Catrice je fakt dobrý korektor. Pamatuju si, jak jsem s ním loni maskovala obrovskou modřinu na noze, když jsem šla na zkoušku :D Asistovalo mi u toho několik spolubydlících a ve finále modřina zmizela :D :D
    Tvářenka Rimmel není špatná, mám ji celkem ráda, ale určitě se najdou i lepší kousky:) Ale na tvářenky z drogerky je vydařená:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to musel být žážitek! :D Věřím, že se najdou i lepší, ale tato je jediná, s jakou mám zkušenost :)

      Vymazat
  22. Přesně tyhle paletky jsou jedny z těch nejlepších věcí co Essence pustilo do světa. Já mám řasenku od Rimmelu ze stejné edice ale okurkovou a i když není nejhorší rozhodně si ji podruhé nekoupím. Dlouhotrvající rtěnku bych určitě potřebovala a jistě využila, bude se taky muset po nějaké podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho od Essence celkově moc nepoužívám, ale jejich stíny jsem měla ráda vždycky :) Ikdyž mám Rimmel ráda, zatím žádná jejich řasenka mi nesedla :/ Tak snad si koupíš nějaký krásný odstín :)

      Vymazat
  23. Ten rúž od Rimmelu vyzerá super ! :) Určite sa po ňom pozriem :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  24. Krásny článok :)
    http://loveofbratislava.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Tie paletky a rúž od Rimmel vyzerajú skvele. Korektor od Catrice je myslím, že už skoro u každej baby základ :D :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Skúsenosť mám len s tuhým korektorom od Catrice a ešte ho doma mám, ale asi zostarol a už mi vôbec nevyhovuje. Celkovo mi teraz v lete viac sedia tekuté korektory, asi preto, že sú oveľa ľahšie a lepšie sa s nimi aj pracuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, že s tekutými korektory se pracuje lépe, ale zatím mi více vyhovují ty tuhé. Každopádně až konečně seženu tekutý korektor od Catrice, ráda změním názor :)

      Vymazat
  27. Super podoba článku! Paletky od Essence a korektor od Catrice mám také a jsem spokojená, to samé platí pro balzámy od Astrid a Balea, těším se na pokračování článku.

    OdpovědětVymazat
  28. Domi, ty jsi mě tak nalákala na tu rtěnku!! Také se dlouho rozhoduji jestli pořídit Rimmel nebo Dermacol a ted uz mám aspon jasno, to zase bude v drogerce peněz achjo :D Jinak tu paletku od essence nudes mam taky, ale přiznám se, že mně to s ní moc nejde :/ přijde mi, že na mém víčku vypadají všechny barvy stejně :(

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já už se pomalu do drogerky bojím chodit :D Ale věřím tomu, že ta od Dermacolu taky nebude špatná, možná si ji časem na zkoušku taky pořídím :)

      Vymazat
  29. S žádným produktem osobní zkušenost nemám, ale zaujala mě ta rtěnka :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Na tu tvářenku i řasenku jsem koukala, ale pak jsem sáhla po Sensational od Maybelline. Produkty sou moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  31. Z tohto mám iba tú Rimmel riasenku a som s ňou spokojná, len to chcelo trochu cviku :)

    My Cosmetic Case

    OdpovědětVymazat