F Letní haul 2023 - Another Dominika

Letní haul 2023

 Ne léto jsem si nutně potřebovala pořídit dva druhy věcí - šaty a černé sandálky. Původně jsem si myslela, že to bude lehký úkol - těchto dvou základních věcí přeci musejí být plné obchody. Měla jsem a zároveň i neměla pravdu. I přes záplavu šat na ramínkách jsem v kamenném obchodě nenašla ani jedny šaty, které bych si chtěla koupit. Zachránil mě až internet. U letních bot jsem byla úspěšnější, koupila jsem si pantofle, které jsem následně nosila celý červenec. Černé sandálky se mi ale sehnat nepodařilo ani online. 

Zelené šaty
Barvou pro toto léto se pro mě jednoznačně stala zelená. Tato barva se mi natolik zalíbila, že jsem si s ní koupila rovnou troje šaty. Všechny jsem postupně ulovila na Zalandu Lounge. I když jsou od různých značek, jsou všechny pohodlné, vzdušné a krásně sedí na postavě. 


Object - 579 Kč | Pieces - 389 Kč | Vero Moda - 439 Kč 

Freeport Hatě
Zavítali jsme i do outletového centra Freeport, kam se především chtěl podívat přítel. Ten odešel hned s několika taškami, moje nákupy byly poněkud skromnější. Zrovna tam byl nově otevřený Orsay, kde jsem si vybrala elegantní kraťásky do práce a k nim rovnou i halenku. Pak už jsem měla štěstí jen v Pumě, kde jsem si koupila nádhernou sportovní podprsenku o tisícovku levněji, než byla původní cena.






Orsay kraťasy - 300 Kč | Orsay halenka - 100 Kč | Puma podprsenka - 179 Kč


Pantofle
Objev tohoto léta. Nikdy mě nelákalo si pořídit pantofle na ven, přišlo mi to nepohodlné a nepraktické. Pak jsem je vídala čím dál tím víc a nakonec jsem i já podlehla a jedny si pořídila. Okamžitě jsem si je zamilovala a málokdy si vezmu nějaké jiné boty. Když jsem objevila jejich výhody, chtěla jsem si je pořídit i v hnědé variantě, nakonec jsem si je stejně jako ty černé koupila v CCC ve slevách.

Lasocki - 658 Kč | Jenny Fairy - 279 Kč


A to je všechno, co se mi podařilo během léta mimo sekáče pořídit. Upřímně jsem čekala, že toho bude více, ale ve výprodejích se mi nic moc nelíbilo a celkově to, co nabízejí obchody, není úplně můj styl.

Co jste si během léta pořídili vy?


CONVERSATION

37 komentářů:

  1. Já jsem si v kupovala šaty, boty a kabelku na synovu svatbu. A pak ještě prádlo a tříčtvrteční legíny v rámci spolupráce.
    Z tvých nákupů se mi líbí šaty a černé pantofle (mám hodně podobné)

    OdpovědětVymazat
  2. Dominiko, krásné šatičky! Uvědomuji si, že zelená není úplně moje barva, i když jsem si letos koupila olivovou zavinovací sukni. A dvoje šaty (Tchibo a Anna Field) a dvoje tenisky Clarks - z těch mám fakt radost, cena byla úžasná!
    Měj příjemné dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domčo, to jsou všechno tak krásný kousky! Já si během léta pořizovala než věci oku milé spíše věci na doma, na spaní a takové nutné než chtěné. Z nákupů, na které jsem pyšná zmíním bledě modré šaty Dolly&Dotty za nějaké necelé čtyři stovky a tričko Guess za 200 Kč z druhé ruky ještě s cedulkou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Taky bych potřebovala obměnit věci na doma, občas se za ty moje kreace stydím a nejhorší je, že v nich chodím i venčit pejska :D

      Vymazat
  4. Pořídila sis krásné kousky, určitě je ještě vynosíš, protože teď přijdou další vedra. :) Moc se mi líbí ta zelená barva. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné kousky. :) Líbí se mi ty květované šaty a hnědé/přírodní sandálky

    OdpovědětVymazat
  6. ty šatky Vero Moda jsou ty, které jsi měla na levandulích? :) jinak moc krásné úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, to se mi všechno moc líbí :) Máš hezký styl. Já jsem toho chtěla víc, šaty, tílka, světlé sandálky a sportovní podprsenky. Něco se poštěstilo, ale tedy řekla bych žádná sláva, na to kolik obchodů jsem prošla, ale už jsem s nakupováním skončila, ani se nenadějem a bude zima :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Tak to máme podobně, taky jsem čekala, že si toho v obchodech vyberu více :)

      Vymazat
  8. Moc se mi líbí ty šaty - všechny tři. Já sice šaty často nenosím - lépe se cítím v kalhotech, ale zelená je moje barva v kterémkoli období. 🙂
    Já si letos v létě koupila froté kraťasy, lehkou mikinu, pak ještě jednu, o které jsem si taky myslela, že to bude jen takový lehký přehoz, ale je teplejší, tričko - obojí s logem AC/DC a za skvělou cenu. To tam prostě nešlo nechat. A nakonec šaty - zelené. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já se do zelené zamilovala snad až tento rok, přijde mi, že mi ta barva celkem sedí :)
      Tak to je super, budeš asi velkou fanynkou AC/DC :)

      Vymazat
    2. Já miluju všechny odstíny zelené. A ano, jsem - tahle kapela nejen že ovlivnila to, co poslouchám, ale taky jsem si zamilovala hudbu jako takovou. 🙂

      Vymazat
  9. Pantofle i nějaké takové šaty by se mi taky líbily, ale letos už to asi kašlu :D. Každopádně skvělé kousky!

    OdpovědětVymazat
  10. O bože ty šaty!! Miluju na léto vzdušné šaty <3!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ty šaty jsou naprosto dokonalý! Všechny 3! Sama teď mám zelených šatů hned několik :D Já si koupila věci v Decathlonu na sportovní dovolenou :) Jinak mám pocit, že snad nic.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Vybrala sis hezké kousky :) taky mám ráda vzdušné šaty, ve kterých není teplo. Tý jo, to jsi chytla super slevu na tu sportovní podprsenku! Moc se mi líbí modrá halenka :) Já mám špatnou klenbu nohou, takže pantofle moc nenosím, spíše sandále, které mi to udrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jo, aspoň na tyto dva kousky jsem měla ve Freeportu velké štěstí :)

      Vymazat
  13. Dominiko moc se mi líbí Tvoje šaty, zelenou barvu mám ráda a Tobě urcitě moc sluší! Šaty nosím moc ráda, letos jsem si koupila jen jedny ze lnu. Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné kousky, hlavně ty první šaty. Ty jsou úplně dokonalé. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Lasocki mám ráda, zatím nezklamali, tak doufám, že to tak bude i nadále

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to jsou tuším první Lasocki a jsem moc spokojená, jen při prvních pár nošeních mi rozedřely nárt, než se mi přizpůsobily noze :)

      Vymazat
  16. Pořídila jsi samé parádní kousky!

    OdpovědětVymazat
  17. Zelenkave šaty vůbec nevypadají špatně.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkné nákupy to byly :) Hezké dny přeji...

    OdpovědětVymazat