F Sekáčové úlovky VIII. - Another Dominika

Sekáčové úlovky VIII.

Upřímně nevím, jak je to možný, že už jsem zase nashromáždila dostatek věcí na další sekáčové úlovky. Ale když se tak dívám na všechny ty věci, tak jsem za ně neskutečně moc ráda a miluju je. Navíc v tomto článku u každého kousku uvádím i to, kde jsem ho koupila. Můžete mi dát do komentářů vědět, jestli je to pro Vás něčím přínosný.

Džínová bunda
Už ani nevím, jak dlouho jsem v sekáčích hledala tu pravou, lehce oversize džínovou bundu pro mě. Zjistila jsem, že najít tu mojí vysněnou není vůbec jednoduchý a musela jsem se obrnit velkou trpělivostí. Když jsem byla naposledy v Brně, zašla jsem ještě do second handu. Ani se mi tam moc nechtělo, protože jsem se druhý den měla vystěhovat z koleje a věcí, které jsem měla odvést sama domů, jsem měla víc než dost. Klasicky jsem šla k džínovým bundám a našla jsem tam tuhle. Láska na první pohled s velkým L. Je dokonalá. Oversize tak akorát, z pevné džínoviny a v mých očích naprosto dokonalá. Lepším úlovkem jsem se s Brnem rozloučit nemohla.

 Columbia Jeans, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))

Nike mikina
Když jsem našla v second handu tuto mikinu, hned jsem věděla, že to je úlovek s velkým Ú.  Neskutečně se mi líbí kombinace barev, která je úplně dokonalá. Musím ale přiznat, že mikina je o dvě velikosti větší, než je moje běžná velikost, ale myslím, že zrovna u sportovnější mikiny to vůbec nevadí. Mikina je tak neskutečně pohodlná, že i kdybych ji měla "jen" na doma, tak se mi tahle koupě vyplatila.

 Nike, 69 Kč (Písek - Profi Second Hand)

Modrá vzorovaná sukně na léto
Nad koupí této sukně jsem v kabince hodně váhala. Měla jsem pocit, že mě rozšiřuje a vzhledem k tomu, že jsem malá, tak délka ke kolenům taky není úplně nejlichotivější. Ale říkala jsem si, že žádnou takovouhle sukni na léto nemám a strašně moc se mi líbil její vzor. V podobném vzoru už mám doma jedny kalhoty na léto, který strašně moc ráda nosím a tak nějak jsem věděla, že bych litovala, kdybych si sukni nekoupila.
Sukni miluju každý den víc a víc a už teď můžu říct, že bude mým nejnošenějším kouskem (nejen) toto léto.

Stradivarious, 99 Kč (Brno - Genesis na České)

Trička Hollister
V second handech jsem už ulovila jednu mikinu a jeden svetr právě od značky Hollister. Strašně dobře se mi tyhle kousky nosí a mám takový pocit, že se Hollister stává mým love brandem. Když jsem v second handu objevila tyhle dvě trička, tak jsem bez váhání věděla, že se mnou půjdou domů.


Hollister, každé 39 Kč (Písek - Profi Second Hand)

 Šaty na léto
Krásné něžné lehké šaty na léto. Už teď se těším, až je vynosím.


Calliope, 39 Kč (Brno - Genesis na Josefské (u OC Letmo))

Bílé tričko Ralph Lauren & šedé tričko GAP
Tohle je pro mě další úlovek s velkým Ú. Ale nechci si tady hrát na to, že jsem našla super úžasné tričko od Raplha Laurena za pár korun, protože by to tak úplně nebyla pravda. Bohužel je tričko v dolní části trošku ušpiněné, ale já kord teď v létě nosím trička zastrkaná ať už v šortkách, nebo v sukni a tím pádem je pro mě tričko úplně parádní. Měla jsem ho například k modré sukni, kterou jsem Vám ukázala v tomto haulu a takhle dobře jsem se v nějakém outfitu už dlouho necítila.
Tak nějak mám pocit, že obyčejných basic triček není nikdy dost. A když je navíc od značky GAP, tak jsem se ani moc dlouho nerozmýšlela. Obě dvě trička jsou z moc příjemného materiálu.


Ralph Lauren; 59 Kč (Brno - Genesis Zelný trh); GAP, 39kč (Písek - Profi Second Hand)

Proužkované tričko & Adidas tričko
  Proužkované tričko mi padlo do oka na první pohled. Je vlastně úplně obyčejné, ale na těle je moc příjemné a navíc vytváří dojem, že máte co dát do výstřihu. Já jsem poměrně hodně plochá, ale díky tomuto tričku mám pocit, že to s tou mojí plochostí nebude tak hrozné.
Koupi Adidas trička jsem si ospravedlnila tím, že ho koupím pro mamku. Asi není moc velkým překvapením, že jsem si ho nakonec nechala pro sebe. Ale ta barva je prostě tak dokonalá, že bych ještě teď litovala, kdybych ho nekoupila.

 Bershka, 50 Kč (Brno - Textile house); Adidas, 105 Kč (Brno - Textile house)

Když vidím, jakou kopici věcí jsem si za poslední dobu koupila, říkám si, že už bych měla trošku brzdit. Navíc když se stěhujete z koleje a máte dvě příjemně plné skříně vcucnout do jedné, tak mi věřte, že do sekáčů radši už ani nevkročíte, protože byste další nový kousek neměli kam dát.

Který kousek se Vám líbí nejvíc? Co jste si naposledy v second handě koupili vy?


CONVERSATION

40 komentářů:

  1. Moc krásné úlovky, nejvíc se mi líbí ta džínová bunda a letní šatičky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Má ten sekáč kde nakupuješ nejaký názov? :) U nás na SVK je taká sieť sekáčov TEXTILE HOUSE, tam je vždy veľký výber vo viacerých mestách ale vždy obdivujem ľudí, ktorí tam fakt dokážu niečo schopné nájsť. Mňa to veľmi rýchlo omrzí a chcem odtiaľ vypadnúť lebo sa mi nechce prehrabávať :D Tie Hollister tričká sú parádne!

    OdpovědětVymazat
  3. Jéj, tobě se to zas povedlo! Jeden kousek lepší než druhý, ani nedokážu vybrat, který se mi líbí nejvíc! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Achjo, já asi fakt neumím v sekáčích hledat.. Všechno, co jsi ulovila, je naprosto boží! Ty šaty jsou krásný... Tyjo, já okolo Genesisu na nádru chodím pořád, ale že bych někdy zalezla i dovnitř... :D Kdybych tak věděla, že tam mají věci za 39.. Asi tam hned, jak zase budu v Brně, naběhnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě naběhni :D ..sice to chce trošku hledat, ale dají se tam najít skvělé kousky :))

      Vymazat
  5. Tentokrát bych brala skoro všechno :-) (asi kromě modrobílého trika a mikiny). Každopádně parádní úlovky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Džínová bundička vypadá krásně, také bych neváhala a brala ji! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná mikča, sama mikiny moc nenosím, akorát tak přes léto, ale moc se mi líbí ty barvy :)
    Všechny kousky jsou moc povedené :ú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do těch barev jsem se úplně zamilovala :)) Já jsem mikiny nějakou dobu taky moc nenosila, ale poslední měsíce jsem jim opět přišla na chuť :)

      Vymazat
  8. Konečně někdo, kdo nakupuje v brněnských sekáčích a dá mi tipy! :D i když teda do Genesis chodím celkem pravidelně. Ze začátku mi všechny kamarádky říkaly, ať tam nechodím, že to tam mají zbytečně drahé, ale musím říct, že už jsem tam sehnala hned několik pěkných kousků jako například svoje šaty na nedávnou promoci :D mimochodem ty bílé letní šaty jsou nádherný! :)

    Který brněnský sekáč máš nejraději? :)

    https://taukecana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že to chce v Genesis hledat, ale dají se tam najít skvělé kousky :)
      Upřímně ani nevím, ale celkově mám nejradši asi právě Genesis second handy, možná jsem v tom trošku až konzerva, ale vystačím si s nimi :D

      Vymazat
  9. Wow, no skvělý úlovky!! Genesis v Brně na Zelňáku, nemyslela jsi spíš na Josefské? Právě na Josefské se mi taky párkrát slušně poštěstilo :) A ráda bych objevila nějakou supr džínovou bundu, ne že bych jich měla málo, ale třeba v šedé by se mi líbilo moc.. :D A radši najdu v sekáči, než kupovat novou..
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, ty šatičky na léto jsou úžasný! 🥰
    Michaela Cheetah

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tá bundička je úplný vrchol všetkého, fakt skvelá kúpa. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný kousky!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to jsou super úlovky téměř zadarmo 😊 já mám pocit, že kam v Praze vlezu, tak je to hnus a předražené 🤷

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Já v Praze mívám často pocit, že věci v nich jsou zbytečně předražené.. Prakticky už chodím jen do Textile housu u Andělu a na Národní třídě + do Momentu na náměstí Míru, občas se v nich dají najít super věci :)

      Vymazat
  14. Panejo, tak to jsou sakra dobré a pěkné úlovky! U nás máme tři sekáče a zatím jsem byla jen v jednom a nic moc. No a teď si vlastně oblečení ani nějak nekupuji, protože ho mám až až - když už, tak jdu do pepca, tam je taky levně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak snad v těch zbylých dvou budou super věci :) Já už taky v těch věcí začínám mít až až, a tak už se snažím celkem dost v nákupech brzdit :D

      Vymazat
  15. Mě se strašně moc líbí ty pruhovaná trička a ta sukně je úžasná! Taky jsem byla u nás navštívit nový hrabák a odnesla si letní croptop a 3 svetry. Hrozně jsem nějaké potřebovala, ale v normálních obchodech se mi nic nelíbilo a tady jsem je našla hnedka :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem moc ráda, že si dala hrabáku šanci :) Taky se mi stává, že v "normálním" obchodě si nedokážu nic vybrat a v sekáči si vyberu hned :)

      Vymazat
  16. S přílišným množstvím oblečení takový problém nemívám, spíš s knihovnou přeplněnou knihami. :D Ale ty věci jsou strašně hezké - nejvíc se mi líbí ta sukně a ty šaty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O knihovně mi ani nemluv :D Já už vůbec nevím, kam ty knížky mám dávat, ale jen doufám, že jednou budu mít tu svojí vysněnou velkou knihovnu, do které se mi všechny vejdou :)

      Vymazat
  17. Tak tomu říkám úlovky. Ta sukně a šaty jsou úžasné.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  18. Niektoré kúsky vyzerajú veľmi dobre :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat