F Filmy XII. - Another Dominika

Filmy XII.

Úplně si nejsem jistá, jestli chci, aby se můj blog ubíral směrem k tomu, abych Vám dávala tipy na filmy. Už u minulého i předminulého článku jsem váhala, jestli ho vydat, a tak budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli mám tyhle články psát dál. Jestli v nich vidíte nějaký přínos, nebo jestli Vás je vůbec baví číst.

After: Polibek
Samotný děj filmu není nijak převratný - vzorná a bezproblémová dívka Tessa začíná chodit na univerzitu a díky své spolubydlící potká Hardina. Kluka, který je jejím pravým opakem. Bezhlavě se do něj zamiluje, dokud nezjistí, že jeho úmysly od začátku nejsou takové, jaké se zdají.
Už teď vím, že k tomutu filmu se budu často vracet.  Naprosto si mě získal a na konci mi ukápla i slzička. Myslím si, že do hlavních postav nemohli obsadit lepší herce. A i když jsem film viděla teprve včera, tak už dneska mám chuť si ho pustit znovu. A to je už co říct.
Zdroj

Bláznivá pětka
Je film o pěti kamarádech, kteří mají sen, že jednou budou bydlet spolu. Jeden z nich má bohatého tátu, a tak se rozhodne, že díky penízům od něj jim společně pronajme byt. Akorát se jeho táta dozví, že mu celou dobu lhal a nestuduje medicínu, ale věnuje se herectví.. A tak začne bláznivý plán, jak získat peníze na placení nájmu.
Mně se film moc líbil, připomínal mi klasické americké komedie, ale zároveň byl v něčem jiný. U filmu jsem se bavila a zároveň jsem byla zvědavá, co bude dál.

Zdroj

Rudá volavka 
 Rudou volavku jsem chtěla vidět už od doby, co byl film v kině, jen jsem na film úplně zapomněla. Ale jsem moc ráda, že si ke mně film nakonec cestu našel. Jak už to u mě bývá, tak film na mě byl docela dost drsný a některý scény jsem nedávala, ale celkově to byla fascinující podívaná a celou dobu jsem napjatě čekala, jak film skončí. Až do posledních záběrů jsem netušila, jaké vlastně bude rozzuzlení celého příběhu.

Zdroj

Jak vycvičit draka 3
Animované filmy ze série Jak vycvičit draka jsem objevila teprve minulý rok a vím, že jsem z nich byla nadšená. Bylo úplně jasné, že si třetí díl nenechám ujít. Mám pocit, že z těch třech filmů je právě tento třetí nejslabší, ale přijde mi, že tuto trilogii celkem dobře uzavírá. Pokud se Vám líbily předchozí díly, tak určitě nebudete zklamaní.

Zdroj

The Perfect Date
Klasický teen film z dílny Netflixu. Hlavní hrdina Brooks má sen - jít studovat na Yale, jen není úplně z bohaté rodiny a tak hledá způsoby, jak si vydělat peníze. Jeho kamarád mu vytvořil aplikaci, díky které si ho dívky mohou objednat na dokonalé rande...
Asi není úplně ničím převratný, ale mně se moc líbil a ráda si film pustím znovu. Navíc se mi strašně moc líbí vlasy hlavní hrdinky a hodně přemýšlím nad tím, že si ombré nechám udělat taky. 

Zdroj

The Last Summer 
Příběh sleduje několik mladých lidí při jejich prázdninách po střední.  Moc se mi líbilo, že film byl jako z reálného života a ukazuje různé možnosti, pro které se lidi po střední rozhodují. Mně se film moc líbil, opět to je sice další film z teen prostředí, ale je pojatý zas z jiného úhlu. 

 Zdroj

Chvilky
Poslední dobou se snažím dávat šanci i českým filmům, ale upřímně z nich nebývám úplně nadšená. Chvilky byly ale filmem, který mě dostal a byla jsem z něj unešená. Film nevypráví klasický příběh, ale skládá se z momentů - chvilek z Anežčina života. Až mě překvapilo, jak jednotlivé chvilky byly reálné a před hereckými výkony klobouk dolů.

Zdroj

Souboj s rodinou (Fighting with My Family)
I když filmy ze zápasnickýho prostředí nejsou zrovna těmi, které bych vyhledávala, tak tento film se mi líbil a klidně bych si ho pustila znovu. Film se točí kolem jedné rodiny, která se živí zápasy v ringu. Jejich děti mají sen - dostat se na prestižní WWE do Ameriky.
Povede se jim to? Jak se s novou situací vypořádají? To se dozvíte, když si film pustíte.


 Zdroj


A co jste za poslední dobu viděli vy?

CONVERSATION

39 komentářů:

  1. Domí opět moc fajn typy na filmy. Sice teď více koukám na seriály, zaberou méně času, ale ráda si opět nějaký ten film pustím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já se teď přes léto asi taky budu víc dívat na seriály - v poslední době vyšlo spoustu nových dílů mých oblíbených seriálů :)

      Vymazat
  2. Já filmy nesleduju, nemám na to moc času, ale pro někoho to můžou být skvělé tipy. Piš o tom, co tě baví, zajímá. Své čtenáře si to určitě najde. Jak vycvičit draka je krásná "pohádka". Většinou bývají nejlepší první díly skoro u všech filmů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky mám pocit, že první díly bývají i těmi nejlepšími - u Jak vycvičit draka to platí určitě :)

      Vymazat
  3. Na After jsem slyšela hrozně moc recenzí, ale každá je jiná! :D Tobě se líbil, někdo ho ani nedokoukal, jinej zas říká, že ok :D Tak teď nevím, jakej ten film vlastně je :D Budu si ho ale muset pustit! Znám právě to knižní vydání (aka fanfikci na Harryho Stylese, pokud se nemýlím), tak jsem zvědavá, jaký to bude :)

    Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému se líbí jiný typ filmů, já mám právě podobné filmy miluju, a tak se mi líbil i tento :)

      Vymazat
  4. Tak to díky za tipy, na některé se chci podívat, tak teď už fakt musím. :)))
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Film After už stahuji, takže mi nebude vadit, když v těchto článcích budeš pokračovat :)
    Chvilky jsem taky viděla a musím říct, že i mě ten film bavil :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti film After líbil :))

      Vymazat
    2. Líbil, byl fakt nádherný! I jsem si pobrečela a přemýšlím, že nutně musím číst tu knížku :D

      Vymazat
  6. Já se přiznám, že tyhle články skoro nečtu - na filmy koukám hodně málo. Ale myslím, že řada lidí tipy uvítá.

    OdpovědětVymazat
  7. Ďakujem za tipy, tie sa cez leto vždy zídu. Ja som naposledy pozerala filmy od režiséra Yorgosa Lanthimosa a ak máš rada niečo po čom budeš mať ako sa hovorí úplný mindfuck tak odporúčam. Hlavne zabitie posvätného jeleňa!!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem určitě pro, abys podobné články psala dál! Sama nikdy nevím, na jaký film se podívat a tvém seznamu mě jich zaujalo rovnou několik! Děkuji za tipy. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za tipy :) Kouknu na Bláznivou pětku a Chvilky, to vypadá zajímavě.
    Já poslední dobou viděla český film Klec a pak jsem se dívala ještě na Psí domov, zhlédla jsem Černobyl a v kině jsem byla před nějakou dobou na Daddy cool :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psí domov jsem také viděla, ale upřímně se mi film moc nelíbil, přišlo mi, že byl spíš pro mladší :)

      Vymazat
  10. Ten druhý mně zaujal :) Mám ráda oddechové filmy:)

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tipy na filmy, viděla jsem jen Red Sparrow a film se mi opravdu líbil.

    OdpovědětVymazat
  12. Někdy bych si ráda dal "Jak vycvičit draka" maraton. Neviděla jsem ještě ani dvojku totiž a jedničku už si moc nepamatuji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nápad! :) Až někdy bude ošklivo, mohla bych si dát maraton Jak vycvičit draka taky :D

      Vymazat
  13. Mám ráda tipy na filmy a většinu z nich si taky chystám pustit, ale nějak teď není čas nebo spíš když je čas tak si pustím seriál místo filmu :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :D Já jsem se nedávno začala dívat na Hry o trůny, takže kdykoliv mám chvilku, pouštím si další díl :D

      Vymazat
  14. Proč o tom nepsat? Je to součástí tvého života, tak proč ne :).

    Jinak se asi podívám na Bláznivou pětku. Občas mám ráda obyčejný americký komedie.

    Rudá volavka je sice s mojí oblíbenou herečkou, ale film mě spíš nudil😕. Nějak si ho nedokážu užít na 100 %. Ale už jsem si sehnala knižní předlohu.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ 23 zajímavostí za měsíc červen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Součást mého života to je, ale nevím, jestli natolik významná, abych jí věnovala prostor na blogu :)

      Vymazat
  15. Já jsem hrozná ostuda, ale prostě žádný z filmů neznám :D Já jsem prostě víc na ty seriály, a tak jsem občas za filmového neználka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dřív byla hodně na filmy, ale poslední měsíce spíš objevuju kouzlo seriálů :)

      Vymazat
  16. Občasné tipy na filmy určitě neuškodí, kolikrát přemýšlím co si pustit a vůbec nemám inspiraci :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ani jeden z těchto filmů jsem neviděla, ale na ten s Rockem jsem viděla ukázky a vypadaly celkem dobře. Díky za tipy:)

    OdpovědětVymazat
  18. Já tyhle články miluju takže za mě prosím ano :) Ani jeden z filmů neznám ale určitě dnes nějaký zkouknu. Děkuji za tipy, těch nikdy není dost :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že máš tyto články ráda :) ..upřímně bych si teď nějaký článek s tipy na filmy potřebovala přečíst i já, nějak mi úplně došla inspirace, co si pustit.. takže máš pravdu, že tipů není nikdy dost :)

      Vymazat
  19. Moc díky za tipy na filmy, jsem už zoufalá a nevím na co koukat! :D Tak moc děkuji, tyhle články mám ráda. Jdu na After ( na čsfd je to teda hodnocení dost strašidelně, ale já četla knihy a moooc se mi líbily) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na ČSFD hodnocení radši ani moc nedívám.. Většinou tam filmy podobné After mají hodnocení hodně nízké, ale já podobné filmy mám moc ráda a nečekám od nich žádnou přehnanou kvalitu :)

      Vymazat