F Co a koho ráda sleduji - Another Dominika

Co a koho ráda sleduji

Za poslední týdny a měsíce je celkem dost pořadů a youtuberů, co jsem si oblíbila, a tak jsem se rozhodla je všechny sepsat do jednoho článku, abyste třeba i vy načerpali zase novou inspiraci.

Youtube
Alexa Sunshine83
Alexa je úplné sluníčko, už jen to její intro mi zlepší pokaždé den. Má úplně neskutečné Come Thrift With Me videa, kde mimo jiné ukazuje i svoje second handové úlovky, při kterých mám vždycky pocit, že si hned musím koupit letenku do Ameriky a prošmejdit naprosto všechny sekáče, co tam jsou. Zároveň na jejím kanále najdete videa i o fast fashion, oblečení, jejím šatníku či o stěhování apod.


Zdroj

Monica Říhová
Kdo mě z české scény baví momentálně úplně nejvíc, je Monica Říhová. Tahle holka je naprosto svá, strašně se mi líbí její styl mluvení, střih videa a jelikož studuje stejnou školu, jako jsem studovala já,  tak ty její pocity hodně sdílím a jsem fakt ráda, že jsem ji objevila.



MaruškaVEG
Vlogy Marušky jsou jedny z mála, které sleduju pravidelně a vždycky se nemůžu dočkat, až vyjde nové video. A její dcera Nelinka je prostě úžasná, zaručeně Vám zlepší den.



Eli Sunday
Eli Sunday je neskutečně milá holčina, která vás dobije pozitivní energií a zlepší Vám náladu. Navíc témata jejích videí mají smysl a určitě by si zasloužila více pozornosti.



Pořady
Šťastné pondělí
Šťastné pondělí je mojí každopondělní závislostí. Já naprosto tento pořad miluju, zbožňuju humor v něm a je super i pro takovou všeobecnou vzdělanost, jelikož se zabývá aktuálními tématy především z české politické scény. Je pravda, že ten humor je takový hodně specifický a asi ne úplně všem sedne, ale dejte tomu šanci. Můj nejoblíbenější díl je tento, který je mimo jiné o tom, jak přežít dálnici D1. Já už jsem tento díl viděla snad třicekrát a pokaždé dostanu záchvat smíchu.



Zdroj

Show Jana Krause
Nikdy jsem úplně nebyla fanynkou talkshow, ale pak jsem asi trošku dospěla a Show Jana Krause jsem si úplně zamilovala. Vždycky mě překvapí, jaké další zajímavé hosty si pozve a je to skvělý odreagování, u kterého se navíc pobavíte.

Zdroj

MasterChef

Už dlouhou dobu jsem se na něco v televizi netěšila tak moc jako právě na MasterChefa. Já naprosto miluju ten koncept. Zbožňuju ale i amerického MasterChefa a největší roztomilost je MasterChef Junior. Doteď nechápu, jak ty děti v tak nízkém věku toho můžou dokázat tak moc.

Co a koho rádi sledujete vy?

CONVERSATION

16 komentářů:

  1. Masterchefa miluju! Hrozně mě to baví :) youtube už moc nesleduji, ale kdo mě fakt baví je Aneta Chroustová a její vlogy z Portugalska :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tipy. Jinak Show JK a J. Šídla mám také ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatiaľ ani jednu youtuberku nepoznám, ale určite si pozriem ich videá. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu :)
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy, ani jednu youtuberku nepoznám, tak sa na nich určite pozriem :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Master chef je perfektní pořad :-) A z youtuberek znám Marušku, má úžasný projev :-)

    Jak nosit výrazné rtěnky

    OdpovědětVymazat
  6. Master chef je teď taky můj oblíbenec, naopak nemám moc v oblibě Krause

    OdpovědětVymazat
  7. Já sleduji docela dost youtuberů, ale spíše těch zahraničních. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Na YouTube poslední dobou moc nekoukám, samé "kauzy" a pretvarka... Neznám moc kanálů, ze kterých bych byla úplně nadšená 😁 show Jana Krause je jedna z mála věcí, které mě v televizi ještě baví, ale nakonec na to stejně koukám na YouTube 😁

    OdpovědětVymazat
  9. Taky v poslední době dost objevuji menší youtube kanály a mám je mnohem raději než ty velké :) A Kraus mi přijde takový jak kdy... Jednou je příjemný a vtipný, jindy mi přijde, že se špatně vyspal a spíš si svých hostů neváží :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  10. Show Jana Krause nikdy nezklame :D Občas se ale taky ráda pobavím u Výměny manželek :D

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti děkuji za youtube tipy. Už nevím, na co koukat při kardiu, takže 100% vyzkouším! :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  12. MaruškaVEG sleduju na Instagramu, zdá se mi hrozně milá:) Z reality show koukám na Masterchefa, ten je super, ačkoliv porotci se mi moc nelíbí, ale zvykla jsem si. A Masterchef junior s Gordonem miluju!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,já jsem také žádného ze zmiňovaných youtuberů neznala. Více jsem se podívala na Moniku Říhovou, a na poprvé na mě působila docela zvláštně :D Ale po pár dnech jsem se k jejímu kanálu dostala znovu, a včera jsem si pustila většinu jejích videí ... Má něco do sebe :) Já pravidelně
    sleduji Anet Chroustovou a Ester Starling :) Díky za tipy

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé, Show Jana Krause zbožňuji několik let, už od té doby, kdy se ještě pořad jmenoval jinak :) super nápad napsat takový článek.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat