F Co dělá mě mnou - Another Dominika

Co dělá mě mnou

Už dlouhou dobu mám náladu napsat článek s random funny facts o mně. Možná proto, abyste mě poznali zas z trošku jiné stránky.
Takže tohle jsem já.

  • Miluju biatlon. Fandím především Norům.
  • Jestli někdy budu mít syna, bude se jmenovat Kryštof Tarjei. Tarjei po mém nejoblíbenějším sportovci - norském biatlonistovi Tarjei Bø.
  • A jestli budu mít někdy dceru, jedno z jejích jmén bude Zoe.
  • Možná už Vám došlo, že Norsko je mojí srdeční záležitostí.
  • Další mojí srdeční záležitostí je Pavel Callta.
  • Nepiju alkohol. Není to úplně dobrovolné abstinentsví, jelikož kvůli mojí nemoci beru léky, na které se alkohol nesmí pít, ale upřímně mi vůbec nechybí a myslím si, že abstinentkou zůstanu už napořád. 
  • Jsem vegetariánka. A skoro nikdo o tom neví. Jednoduše mi to nepřijde tak moc zajímavý, abych o tom lidem říkala na potkání. Ano, i takový vegetariáni/vegani existují.
  • Miluju tofu. Mohla bych ho jíst denně a stejně bych se ho nepřejedla.
  • Celkem rychle chytám všechny možné přízvuky. První týdny jsem v Brně celkem trpěla, protože to jejich nářečí mi úplně trhalo uši a pokaždé, když někdo řekl například chcu, tak jsem si představila malé dítě, co dupá nožičkou a křičí a chcu a chcu a chcu...  Nejhorší je, že teď chcu říkám taky. Jediné, co mi fakt nejde přes pusu, je slovo šalina. Prostě tramvaj je tramvaj a tečka.
  • Jsem naprostý technický antitalent. 
  • Nevyznám se v mapách. Pokud se mě budete chtít někdy zbavit, dejte mi do ruky mapu a můžete si být jistí, že mě už nikdy neuvidíte.
  • Miluju second handy. 
  • Nemám ráda reklamy v televizi. Nedokážu dokoukat ani jednu reklamu do konce a radši program přepnu na cokoliv jiného. Klidně i na Šlágr. A kvůli tomu jsem taky málem neudělala jednu zkoušku na vysoké, protože jsem si jako téma vytáhla marketing a reklamy a já neznala ani jednu reklamu, tak jsem neměla moc o čem mluvit a navíc německy jen tak něco neokecáte. Docela jsem se tenkrát zapotila.
  • Když si čistím zuby, tak u toho chodím. Než si je dočistím, tak kolikrát projdu celý byt i několikrát. 
  • Když mám špatnou náladu, nebo jsem líná se líčit, tak si dávám rtěnky. Je to i bezpečný způsob jak poznat, že nejsem úplně ok. 
  • Písnička Heroes od Davida Bowieho. Nevím, jak to tahle písnička dělá, ale neustále si mě někde nachází. Ve filmech, v seriálech, v obchoďáku, na ulici, v knížce, v sekáči na tričku.. kdekoliv. Jestli si sem něčím jistá, tak je to to, že slova z ní - We Can Be Heroes - si jednou nechám vytetovat. Jsou geniální. Stejně jako písnička. 
  • Mojí nejoblíbenější písničkou je ale song od Miley Cyrus - Wrecking Ball. Je to snad jediná písnička, u které si přesně pamatuju kdy a kde jsem ji poprvé slyšela. Znám jen málo písniček, které by byly tak procítěné. Zvolila jsem si i jako písničku při šerpování na maturiťáku. Miluju ji.
  • Miluju filmy, které jsou poskládané z více příběhů. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů je He´s Just Not That Into You (Až tak moc tě nežere).
    Jo a taky jsem extrémně nefotogenická, mám vždycky tendenci se hrozně ksichtit a rozhazovat rukama, miluju Conversky a už dva a půl roku nejsem blondýnka a stále si nejsem schopná změnit profilovku, tak vždycky musím lidi upozorňovat, že jsem tmavovláska... Někdy si říkám, že by bylo vážně jednodušší si tu profilovku změnit. Ale to bych asi už nebyla já.

    A co dělá vás vámi?

CONVERSATION

28 komentářů:

  1. O Heroes si vzpomínám, žes je zmiňovala. :) Jsou to skvělé fakt,y některé dosti zábavné. Norsko, to se nedivím, že je srdeční záležitost, já jej miluji! Ne asi tak jako ty, ale ano, opravdu dost. Já naopak třeba při čištění zubů dělám dřepy, je to super spojit dva v jednom. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak dřepovat mě nikdy nenapadlo! Ale je to super nápad, kord na koleji mi je vždycky blbý se tam začít procházet, tak začnu dělat dřepy a budu v pohodě :D

      Vymazat
  2. Super článek. Já při čištění zubů taky nevydržím stát a chodím po celém bytě. Jo a s tou mapou jsem na tom podobně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn článek, taky mám ráda Až tak moc tě nežere, to je super film:) Četla jsem i knihu, ale ta mě moc nebavila. Jinak s fotkami to mám podobně, já si vždy říkám, když koukám do zrcadla, že by to aji celkem šlo, a pak mě někdo vyfotí a mám chuť už nevylézt z domu. Přítel má galerii plnou fotek, kterýma by mi zničil život, protože tam vypadám jak totální blbec:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to ani nevím, že je i knížka, díky za tip! :) Přesně! Kolikrát mám i pocit, že vypadám fakt dobře, ale stačí jedna fotka a je mi jasné, že zas až tak dobře rozhodně nevypadám :D

      Vymazat
  4. ja sa tiež tak tvárim na polovici fotiek :D a technika mi tiež nič nehovorí :)) máme to podobne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě určitě také Norsko jako tebe. Až těch severních zemí procestuji víc, budu určitě říkat, že severské země, zatím si to mohu jen myslet.
    Jsem neuvěřitelně městský typ, jakmile jsem ve městě, neztratím se ani bez mapy, mám-li ale jít podle mapy přírodou, ztratím se hned na první odbočce.
    Jsem člověk, který nemá moc rád koukání na filmy a nebo seriály. A když už to dělám, většinou to jsou pořád ty stejné dokola, protože vím, že se mi líbí a že mě nezklamou.
    Miluji dlouhé procházky. Vydržela bych chodit klidně celý den.
    Miluji černý humor. Čím černější tím lepší.
    Nemám moc ráda romantiku.
    A bylo by toho ještě hodně..:D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou skvělé fakty! :)) Je pravda, že já se ve městě taky moc neztrácím, ale jakmile bych měla jít podle mapy (kord v přírodě), tak to by byl můj konec :D

      Vymazat
  6. Super, musím říct, že v pár faktech jsem se našla i já :-) Kryštov je krásné jméno. Mě se pro kluka vždy líbilo jméno Dominik :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominik je hezký jméno, ale tím, že já jsem Dominika a tak nějak celý život s tímhle jménem bojuju, tak už jsem si vybudovala lehký odpor i k jménu Dominik ;)

      Vymazat
  7. Moc hezký článek! Jedna z mých nejlepších kamarádek se jmenuje Zoe :) a moje další nejlepší kamarádka taky naprosto miluje biatlon. Já se s tebou shodnu v tom, že jsem také technický antitalent :D
    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, to je moc pěkná nápad na článek :) Asi něco takovýho taky napíšu někdy :) We can be heroes mám moc ráda, a jako tetování myslím, že by to mohlo být super ... Fotogenická též nejsem, ale člověk to holt asi nesmí tolik řešit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě podobný článek taky napiš, moc ráda si ho přečtu :)

      Vymazat
  9. Taktiež sa rada prechádzam, keď si čistím zuby :D Nepáči sa mi, že by som mala len tak stáť a pozerať sa na seba do zrkadla so zubnou kefkou v ústach :D A čo sa týka tofu a secondhandov sme na rovnakej vlne <3
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem myslela, že jsem jediná, kdo se při čištění zubů prochází, ale jak tak koukám, tak je nás spousta :)

      Vymazat
  10. Tofu mám taky moc ráda, a proto je to většinou moje volba číslo jedna, když nevím, co si udělat třeba na oběd :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný článek :) Pobavilo mě,ž e chodíš, když si čistíš zuby :) To dělám taky :D Mám ráda tofu a jméno Kryštof podle mě zní skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Začínám mít pocit, že chodit při čištění zubů je úplně normální :D

      Vymazat
  12. S tofu to mám úplne rovnaké, až na to že nie som vegetariánka
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že si k tofu najdou cestu i lidi, co nejsou vegetariáni/vegani :)

      Vymazat
  13. Super článek :-) jméno Zoe je moc hezký :)) Taky mám ve jménech jasno, snad to vyjde :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  14. Ženám asi chybí chromozóm pro vyznání se v mapách, protože já jsem taky ztracená a co je horší, ztratím se i s navigací :D :D Mě mnou určitě dělá velká obliba jídla, vaření a pečení, cestování, procházky kamkoliv a být aktivní - klidně si jen pěcha zajít na nákup O:) Hezký a zajímavý článek! Jinak když budu mít někdy dceru, bude se jmenovat Emma podle hrdinky ze seriálu Once Upon a Time ;)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emma je krásný jméno :) Moje kamarádka zrovna čeká miminko a jedno ze jmen, o kterých uvažuje, je právě Emma :)

      Vymazat