F Purity Vision - Another Dominika

Purity Vision

Už ve více článcích jsem psala, že značka Purity Vision patří k mým nejoblíbenějším. K Vánocům jsem dostala celkem dost produktů od této značky, některé byly i pro mě úplnou novinkou a jelikož už produkty nějakou dobu používám, rozhodla jsem se Vám o nich něco málo napsat.

Bambucké máslo
Bambucké máslo je už pro mě naprostou nezbytnotností a nutností při péči o pleť. Budu se jen opakovat, ale jestli jste ho ještě nevyzkoušeli, určitě si ho při příští návštěve drogerii kupte. Úplně skvěle funguje při hojení akné, pomáhá proti zarudlým místečkům na obličeji a zbavuje mě i takových těch šupinek na suchých místech. Je fakt úžasný. Nedávno jsem ho použila i jako olej na smažení, jelikož jsem nic jiného na koleji neměla, a osvědčil se mi i v kuchyni.



Marocký jíl
Já jsem se do jílů naprosto zamilovala. Doposud jsem používala jen ty od Saloosu, ale chtěla jsem vyzkoušet i tento. Popravdě se mi s ním trošku hůř pracuje než s těmi od Saloosu, je pro mě složitější vychytat tu správnou konzistenci, ale na pleť funguje naprosto skvěle. Pleť je po něm krásně vyčištěná, uklidněná a hebká. Opět skvěle funguje i na akné a do budoucna ho budu střídat s bílým jílem od Saloosu.


Kávový peeling
Na kávový peeling jsem se hrozně těšila, ale upřímně po prvním použití jsem byla zklamaná. Z peelingu je opravdu hodně cítit káva, což mi je až nepříjemný, a to vůni kávy miluju. Ale když už jsem si na silnou vůni zvykla, tak mi to už ani nevadí. Po prvním použití jsem měla pleť i poměrně dost zarudlou, ale naštěstí při dalších použití se mi to už nestalo, každopádně si myslím, že pokud máte citlivou pleť, tak si kávový peeling určitě nekupujte. Já jsem z produktu tak napůl zklamaná a napůl nadšená, ale příště si ho už určitě nekoupím, mojí citlivé a problematické pleti moc nevyhovuje.



Kokosový olej
Kokosový olej je taková klasika, o které už toho bylo napsáno tolik, že už vlastně ani nevím, co dodat. Já jsem si ho oblíbila především na smažení a jako masku na vlasy. Nějaký čas jsem se s ním i odličovala, odlíčí úplně cokoliv, ale nevyhovovalo mi, že je opravdu hodně mastný a pleť se musela po odličení ještě dále dočišťovat.

Farmářské Ghí
Další novinkou pro mě bylo i farmářské Ghí, což je ve své podstatě čistý máselný tuk. Je super především v kuchyni místo másla, což vegani určitě ocení. Já jsem si ho ale oblíbila i na vlasy, je skvělým pomocníkem proti lámavosti vlasů a i na suché konečky. Dá se používat i při péči o pokožku, podobne jako bambucké máslo, ale bambucké máslo mi svojí konzistencí i účinky vyhovuje při péči o pleť více.



A co od Purity Vision rádi používáte vy?

CONVERSATION

41 komentářů:

  1. Od purity vision mám balzám a vyhovuje mi. :) Bambucké máslo si chci koupit, hodně jsem o něm slyšela. Snad se k tomu dokopu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na balzám se pořád v drogerce dívám, ale jelikož mám teď balzámků zásobu, tak zatím odolávám :)

      Vymazat
  2. Bambucké máslo bych si ráda koupila, zatím k tomu nebyla příležitost :) nerada mám doma otevřených několik podobných produktů :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tuhle značku neznám. Zkušenost mám jen s kokosovým olejem, na kterém občas smažím lívanečky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku bych velmi ráda vyzkoušela :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Kávový peeling som si chcela zaobstarať aj ja, avšak neviem ako by sa to na mojej pleti odrazilo, keďže moja pleť je citlivejšia než ja sama. Jediný produkt čo som od tejto značky vyskúšala bol kokosový olej a s ním som bola spokojná, pretože som ho nevyužívala len na pečenie ale aj v kozmetike :)

    NORALIC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na citlivou pleť ho moc nedoporučuju, taky ji mám citlivou a kávový peeling ji moc nevyhovuje :/

      Vymazat
  6. Já si od této značky oblíbila bambucké máslo. Hodně jsem chtěla vyzkoušet i kávový peeling, ale teď jsem dost na vážkách.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku nic nedáš ;) Třeba zrovna tobě peeling sedne :)

      Vymazat
  7. Od Purity Vision ma vždy zaujímali pleťové vody, avšak momentálne používam íl a som s ním veľmi spokojná :) Bambucké maslo mám doma ešte zabalené a nepoužité, avšak veľmi ma zaujal ten kávový peeling. Neviem, či by som ho riskla na pleť, ale ako telový by bol určite skvelý! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že na tělo by mohl být super :) ..ale upřímně jsem na to asi trošku líná :D Od Purity Vision jsem měla růžovou vodu, byla skvělá, na druhou stranu to asi není úplně produkt, který bych musela používat :)

      Vymazat
  8. Tuhle značku mám moc ráda! Hlavně ten kávový peeling je super!

    OdpovědětVymazat
  9. Takových zajímavých produktů! Mám od nich jenom kokosový olej, ale po bambuckém másle už taky dlouho koukám :)

    OdpovědětVymazat
  10. To všechno musí suprově vonět a jsou to určitě kvalitní produkty, ráda bych časem taky něco vyzkoušela od této značky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, jejich produkty jsou fakt super :)

      Vymazat
  11. Skvělý článek :) Značku znám, používám jejich kokosový olej a teď mě láká vyzkoušet i bambucké máslo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Bambucké máslo určitě vyzkoušej, je úžasný :)

      Vymazat
  12. Značku mám moc ráda, jejich kokosák i bambucké máslo doma nesmí chybět :). Jinak teď mám od nich nově kávový peeling a jsem s ním moc spokojená, zrovna jsem o něm teď psala recenzi.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  13. Purity Vision mám také ráda. Líbí se mi, že jde o základní produkty bez příměsí, takže se dají používat víceúčelově. Třeba ten rhassoul je parádní nejen na pleť, ale dají se jím umývat i vlasy namísto šamponu.

    Od PV mám doma aktuálně cukrovou epilační pastu a kokosáky, které používám podobně jako ty na vlasy, vaření a také jsou skvělé na zklidnění pokožky po holení. Naopak na pleť a odličování mi moc kokosový olej nevyhovuje. Líbí se mi ten kávový peeling, kupuji si něco hodně podobného z LUSHe a ráda zkusím i jinou značku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to na jejich produktech miluju :)) Děkuju za tip, vůbec by mě nenapadlo, že by se rhassoul dal použít i jako šampon :)

      Vymazat
  14. Wow kávový peeling! Tak tohle musím být. Kávu miluju a svým zvláštním způsobem jsem vždy ujížděla na peelingách :D. Děkuji za tip...

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  15. S bambuckým máslem mám také skvělé zkušenosti, opravdu krásně hydratuje a hojí pupínky. Ghí bych moc chtěla vyzkoušet, ale ještě jsem se k tomu nedostala:) a ten peeling vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tu je další milovnice bambuckého másla :))

      Vymazat
  16. Domi mě zaujala nabídka na Interbeauty a zaměřila jsem se na jejich stánek s tím, že jsem se doptala co je na co vhodné, ten kokosový olej raw je lepší do studených pokrmů, nepečených dortů a podobně, ten běžný s modrým obalem je prý vhodnější na smažení. :) Jako já osobně bych to nějak neřešila, ale právě jsem se doptala, protože mě zajímal rozdíl... :) Jinak mě hodně láká bambucké máslo.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za informaci :)) Vůbec jsem nevěděla, že je mezi nimi nějaký rozdíl :)

      Vymazat
  17. Jé, supr tipy :) zrovna před pár dny jsem si od nich koupila balzám a rozhodně se chystám i na další produkty :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej i další produkty, nebudeš litovat :)

      Vymazat
  18. Já od purity vision nic nepoužívám. Drobné problémy s pletí mám, ale já to řeším spíš vnitřně stravou :) Ale o produktech jsem slyšela, prodáváme je v práci :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, vnitřní strava je kolikrát lepší než všechny kosmetické produkty dohromady :)

      Vymazat
  19. Značku znám, teď přemýšlím, zda jsem do ní někdy něco měla. Nemohu si vybavit :-) každopádně bambucké máslo je skvělý! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  20. Ja mam ted doma bambucke maslo a potom tu levandulovou vodu :) a bambucke maslo je super, prijde mi ze mi plet promasti a vyživi :) u te vody bohuzel vyrazne vysledky nevidim ale zas musim rict ze mi plet procisti od makeupu :) a docisti zbyle necistoty :) nemuzu rict ze bych byla na 100 % spokojena, a uplne me zbavila akne a pupinku jak se vsude pise :D :) ale jinak mi prijde OK :) ale asi jsem od togho uprimne cekala vetsi zazrak kdyz jsem s purityvision zacinala.

    OdpovědětVymazat
  21. Tenhle druh přírodní kosmetiky miluji. Už si bez ní neumím představit den. Ráno strašně ráda používám kávový peeling, jelikož pleť mi pak krásně voní a je taková čistější. Pak si většinou obličej postříkám nějakou květinovou vodou. Dostala jsem teď sadu těchto vod, ale nejradši mám růžovou. Také je super teď v zimě na pleť používání vanilkového másla, vždy mě pleť oživí. Pro miminko ráda používám i zinkovou mast.

    OdpovědětVymazat