F Sekáčové úlovky VI. - Another Dominika

Sekáčové úlovky VI.

Já si vždycky říkám, že už nic moc nepotřebuju a pak stačí jedna návštěva sekáče a já opět nedokážu odejít s prázdnou. Jen doufám, že nejsem jediná, kdo to tak má.

Semišové tílko
Věci ze semiše jsou poslední dobou velkým hitem a já si pořád nebyla jistá, jestli se mi vlastně líbí nebo ne. A pak jsem v sekáči našla tohle tílko v mojí oblíbené barvě a hned, jakmile jsem ho viděla na sobě, bylo mi jasné, že půjde se mnou domů.


Bershka, 15 Kč

Office sukně
Sukně jsou kouskami, které v mojí skříni moc nemám, respektive měla jsem, ale už mi tak nějak přišly příliš krátké. Když jsem našla tuhle, zamilovala jsem se do ní. Je to taková typicky netypická byznys sukně. A takové kousky já mám ráda.


Mark & Spencer, 43 Kč

Hnědý kabátek
Když jsem uviděla tento kabátek, okamžitě jsem se do něj zamilovala. Už dlouho se mi nestalo, že bych se do nějakého kousku až tak moc zbláznila už na první pohled. Má naprosto dokonalou hnědou barvu, je kratší, takže je úplně perfektní k sukni či k šortkám s vyšším pasem a navíc si myslím, že je i úplně nový, jelikož na lístečcích vevnitř jsou úplně všechny náhradní knoflíčky. Ale přes to všechno jsem hodně váhala, jestli si ho mám vzít, jelikož jsem si všimla, že na rameni má takové malinké bílé místečka a vím, že ani za sekáčové ceny nemá smysl si brát něco, co není ve 100% kondici. Ale myslím si, že je to spíš vada látky, než že by byl špinavý, navíc jak se látka krabatí, tak při nošení to není vidět a když jsem si kabátek zkoušela na koleji před zrcadlem, tak jsem se do zrcadla úplně mhouřila oči a snažila se ty bílá místečka najít a bez úspěchu. Až jsem si klepala na čelo, co jsem v sekáči tak dlouho v tý kabince zkoumala. Už teď je to jeden z mých nejoblíbenějších kousků.


H&M, 99 Kč 

Světle hnědá sukně
Do této sukně jsem se zamilovala na první pohled. Ale při první návštěvě sekáče jsem ji tam nechala. Nějak jsem si nebyla jistá, jestli mě až moc neobepíná. Ale celý týden jsem na ni myslela a při další návštěvě sekáče jsem doufala, že tam ještě bude. Už jsem začínala panikařit, že si ji někdo koupil, a pak jsem ji konečně našla. Tentokrát jsem už neváhala a koupila si ji. Je prostě dokonalá.

H&M, 39 Kč

Kostkovaná sukně
Tato sukně byla další láskou na první pohled. Líbí se mi, že je na první pohled spíš elegantní, ale zároveň na mě působí mladistvě. Navíc ten proužek na boku je naprosto božský.


Mexx Jeans, 39 Kč

Bílá Adidas mikina
Ano, další mikinu/svetr jsem už opradu nepotřebovala, ale když v sekáči najdete úžasnou Adidas mikinu, tak ji tam prsotě nechat nemůžete. Já ji naprosto miluju.

Adidas, 89 Kč 

Malá černá kabelka
Jestli je nějaký kousek, na který jsem v second handě nikdy neměla štěstí, je to právě kabelka. Když jsem v jednom našla tuhle černou kabelku, naprosto jsem se do ní zamilovala. Je elegantní, v perfektním stavu a na první pohled (a dotek) je opravdu kvalitní. Až doma jsem zjistila, že značka, která je na ní napsaná, je hodně drahá. Upřímně nevím, jestli je kabelka pravá, nebo je to fejk, spíš si myslím, že to je fejk, protože mi přijde divné, abych v second handě našla takhle značkovou kabelku, na druhou stranu je pravda, že kabelka je opravdu hodně kvalitní, voní po kůži a jestli to je fejk, tak je to opravdu hodně dobře provedený fejk. Záměrně bych si fejkovou kabelku nikdy nekoupila, ale když jsem k ní přišla takto, tak mi to asi ani nevadí, protože je fakt nádherná.

 Celine Paris (?), 49 Kč

A kdy jste byli v second handě naposledy vy?

CONVERSATION

20 komentářů:

  1. Ty sukýnky jsou parádní a líbí se mi i mikina. Taky bych ji vzala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou super kousky, hlavně to semišové tílko a ta kabelka:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach veľmi krásne úlovky! ♥ Ten kabátik sa aj mne veľmi páči. ;) :D

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi fakt sekáčová královna, umíš vyhmátnout pěkné kousky. Já na to nemám oko - nikdy tam nevidím něco, co by se mi zdálo zajímavé, takže už jsem to vzdala a do sekáče nechodím.

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, nikdy by som neverila, že toto sa dá nájsť :O

    OdpovědětVymazat
  6. Semišové tielko je úplne top...ani by som nebola verila, že v sekáčoch sa dajú takéto kúsky nájsť. Ja nenavštevujem často sekáče, dávam skôr na obchody, ktoré už poznám a sú osvedčené. Ale tieto veci sú fakt úžasné, aj keď sú zo sekáčov...<3
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné kousky, nejvíc mě zaujaly sukně a kabelka. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. To první tílko je úžasné! Moc se mi líbí a stejně tak kabelka. Hezké úlovky! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Tolik dokonalých věcí v sekáči, wow! :) Ale nejvíc ta kabelka za tu cenu boží.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. tak ta kabelka je super :) a je to jedno či je fake :D proste je super :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  11. Teda <3 to tílko za 15 Kč ? to snad ani není možné ne ? :D U nás tak pěkné sekáče nejsou.. nakoupit se tam dají snad jen věci pro děti :D Sakra teď bych šla do nějakýho pořádnýho sekáče.

    ZanetMlcak

    OdpovědětVymazat
  12. No ja vari este asi nikdy. Odradzuje ma to, ze oblecenie nie je usporiadane podla velkosti. Prehrabavat v kopach oblecenia ma nelaka.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  13. Téda, fakt super veci si našla. Ja do sekáčov často nechodím, ale keď už, tak tam nikdy nič pekné nemôžem nájsť. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  14. Aaaa, narazila jsi na parádní kousky! :-) Zrovna nedávno jsem byla na výletě v zahraničí a zavítala i do second handu s moc pěknými vintage věcmi! Stálo to za to. :)
    Lola-J.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Člověk by nevěřil, co vše se dá v sekáči za pár kaček pořídit... Já jsem do něj původně taky chodila, když jsme bydlela v malomestě a občas se tam našly krásné kousky. ve velkoměstech mi to příjde vše už takové hodně probrané.

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  16. Celine kabelka za 49? Jestli je originál tak jsi na ní totálně vydělala! omg super úlovek!!!!!!!
    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat