F Alverde | Produkty na pleť - Another Dominika

Alverde | Produkty na pleť

Nevím proč, ale nikdy jsem ke značce Alverde (DM) neměla moc velkou důvěru a ještě třeba před rokem bych si od ní nic nekoupila. Zní to zvláštně a já sama nevím, proč jsem to vždycky tak cítila, ale jednoduše jsou značky, ke kterým máte pozitivní vztah a které si kupujete a pak tu jsou značky, o kterých víte, že existují, ale zřejmě existují pro jiné lidi, než jste vy.
Možná víte, že moje pleť je problematická, a tak často zkouším nové čistící přípravky na obličej. A jelikož mi nikdy žádný přípravek na delší dobu nijak extra nepomohl, rozhodla jsem zkusit nějakou přírodnější alternativu. A tu právě Alverde nabízí. Jedná se o přírodní kosmetiku, která je označována i jako vegan. Nedělám si iluze, že je to úplně to nejlepší, co mojí pleti můžu nabídnout, ale doufám, že je to posun tím správným směrem.
Alverde Aqua mycí gel mořské řasy
U tohoto mycího gelu jsem se trošku sekla. Rada - radši si k přípravku v drogerce čichněte. Mně až tak moc nevoní, že mi ani není příjemné ho používat. Samotná textura gelu je na mě příliš gelovitá a z obličeje mi nejde moc dobře smývat. Zase je pravda, že obličej zbaví nečistot a mastnoty, ale za mě určitě ne a pokud nad ním budete v drogerce váhat, nechte ho tam.


Alverde mycí krém
Tento krém je přímo určený pro problematickou pleť a to je ten důvod, proč jsem právě po něm šáhla. Trošku mě překvapilo, že samotný krém je hnědý, to úplně nebyla barva, kterou jsem očekávala. Maličko mi v textuře chybí nějaké hrubé částečky, ze kterých bych měla pocit, že by mi pleť ještě o něco více vyčistiliy. Ale když nechám svoje představy stranou, tak mi tenhle krém moc vyhovuje a při pravidelném používání skutečně vidím změny k lepšímu. Za mě palec nahoru.


Alverde čistící pěna sensitive 3V1
Největší lásku jsem si nechala na konec. Už mám koupený druhý balení, což běžně nedělám a nejspíš to mluví za vše. Čistící pěna mě opravdu pozitivně překvapila. Krásně voní, pleť vyčistí skvěle, zmatní, pomáhá mi na akné a ze všech těchto produktů ji používám nejčastěji a nejradši.


Máte s některým tímto produktem zkušenost? Co byste mi od Alverde doporučili vy?

CONVERSATION

32 komentářů:

  1. Značka Alverde je veľmi dobrá :) Niektoré výrobky som od nej mala a nesklamali. Takisto ako aj ty, bola som skeptická voči značke. Veľmi ma to potom však prekvapilo, pretože boli za nízku cenu a mali skvelý výsledok! :) Myslím, že každý kto chce trochu ušetriť na kozmetike, ale chce mať kvalitnú, ktorá má aj výsledky, môže na ňu staviť :) Ja som mala od Alverde nejaké šampóny, ktoré boli skvelé a super umyli vlasy, no mala som aj niečo z dekoratívky, ako napríklad mejkap, ktorý fakt skvelo kryl :)
    Tieto produkty som ešte nemala, ale určite zájdem najbližšie do DM a skúsim po dlhom čase znova :) Perfektný článok.
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář :) Šampon od Alverde zrovna teď používám i já a jsem s ním spokojená :) Z dekorativky mám zatím jen řasenku a ráda bych toho vyzkoušela víc :)

      Vymazat
  2. Od Alverde som mala asi iba šampón na vlasy ak sa nemýlim a bol veľmi príjemný bez zbytočností, ktoré obsahujú obyčajné šampóny. Inak s touto značkou moc skúsenosti nemám ale páčia sa mi od nich nejaké veci.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampón zrovna teď od Alverde používám i já a je skvělý :)

      Vymazat
  3. This seems to be a very nice product :) Thanks for the share.
    Beauty and Fashion Freaks

    OdpovědětVymazat
  4. Moje kamarádka si tuhle značku moc chválí a já taky to nemám s pletí úplně nejjednodušší :D, tak možná se zajdu podívat do DM :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám pocit, že jsem měla balzám na vlasy a nebyl příliš voňavý a hrozně vysušoval, který si už nejsem jistá.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám kosmetiku z lékárny. Mam také problematickejsi pleť (ano i stále ve svých 23 letech!) a jediné kosmetika z lékárny nebo přímo od kožní mi pomáhá ;)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě bych ti od Alverde rozhodně mohla doporučit šampony :) vždycky jsem měla problém s tím, že se mě vlasy extrémně moc mastily, ale od té doby co používám Alverde šampony, vidím změnu k lepšímu :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon od Alverde zrovna teď používám i já a je skvělý :)

      Vymazat
  8. ten gel na čistenie s morkými riasami mám už dlhšie ale ta jeho aroma mi vôbec neprekáža a používam ho rada dobre sa sním umyva a aj zmýva ale zaujali ma aj ostatne produkty takže vyskúšam určite aj iný:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému holt vyhovuje něco jiného :) Mně zrovna nesedl ,ale jsem ráda, že jsi s ním spokojená alespoň ty :)

      Vymazat
  9. Teda když o tom teď tak přemýšlím, tak kromě Alverde gelu na obočí od téhle značky nic nemám :O Jak píšeš na začátku - taky mě nikdy moc nelákala...

    OdpovědětVymazat
  10. Značku Alverde moc nemusím, ale vím, že je s ní spokojená má mamka, tak jí dám asi ještě šanci :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som od tejto značky zatiaľ toho veľa neskúšala, no je skvelá a musím skúsiť aj jej produkty na pleť, keď sa mi minú tie od Baley :)

    OdpovědětVymazat
  12. Alverde mám čím ďalej radšej, takže vďaka za skvelé tipy :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  13. priznám sa, že aj ked túto značku pozerám skoro denne, ani raz som po ich výrobkoch nesiahla :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Tu čistící pěnu jsem měla a byla fajn, ale ta s jablky (nevím přesně, jak se jmenuje). Jinak mám většinu kosmetiky od Alverde (právě proto, že je veganská - netestovaná na zvířatech) a jsem s ní moc spokojená, nedám na ni dopustit.

    OdpovědětVymazat
  16. Přípravky na pleť si od této značky nekupuji, ale líčení ano :) S tím jsem většinou moc spokojená. Já používám kosmetiku mannamydlo, to je prostě láska :D

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. nice blog -> follow each other?
    have a nice weekend :)

    https://lacolorfulpassion.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  18. Tiež som si začala v poslednom čase túto značku viac všímať, ale žiadny z produktov na pleť som ešte neskúšala. Tak možno, keď domíňam tie, čo mám doma, nejaký vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  19. ten s morskými riasami som mala, veľká spokojnosť :) ja ti môžem odporučiť pleťové krémiky tejto značky :) avokádovy na sucšiu pleť mi veľmi pomool, teraz mám sensitive, a spokojnosť opäť :)

    OdpovědětVymazat
  20. Také jsem už nějaké produkty od Alverde zkoušela, zejména šampony a byla jsem spokojená. Chtěla bych vyzkoušet něco z jejich řady pro líčení :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  21. Tu pěnu doma taky používám s mamkou a je geniální. Ostatní jsem ještě neměla, tak zkusím vyzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprosto geniální! :) Jsem ráda, že jste s ní taky spokojené :)

      Vymazat
  22. Sama jsem ještě od Alverde nic nezkoušela. Doposud jsem k značce nijak netíhla, vždy jsem měla jiné oblíbené přírodní značky, kterým jsem vždy dala přednost :) Momentálně mám mycí gel od Balei a jsem s ním moc spokojená, ale až mi dojde, tak možná tento od Alverde také vyzkouším, když je tak fajn :)

    OdpovědětVymazat
  23. Všetky tieto produkty poznám a mám ich veľmi rada :) Hlavne kolekciu Clear :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ani s jedním produktem zkušenosti nemám. Ale výborné je třeba tělové máslo s makadamiovým oříškem nebo pleťový krém s růží, ten úžasně voní :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  25. Jelikož jsem vegan, tahle kosmetika je pro mě super 😃❤️ Problematickou pleť jsem taky měla (nebo puberta?), nicméně nevím, jak bych ti poradila.. Mně totiž prospělo veganství a jsem si jistá, že kvůli pleti by asi nikdo s veganskou stravou nezačínal.. 😃 Ale každopádně si pořád stojím za tím, že se kosmetikou nebo léky nedaj napravovat problémy, minimálně ne dlouhodobě. Věřím v 6 nejlepších doktorů - čistej vzduch, čistá strava, čistá voda, sluneční světlo, cvičení a spánek. Fakt se tím řídím a nikdy mi nebylo líp. ❤️
    Silvi

    OdpovědětVymazat