F Random Happiness - Another Dominika

Random Happiness

Naštěstí jsem už vyrostla z fáze, kdy jsem si ke štěstí potřebovala koupit něco nového. Teď už si moc věcí nekupuju, naopak spíš mívám problém si vůbec někde něco vybrat. Přesto jsem si poslední dobou něco málo nakoupila a ze všeho mám tak velkou radost, že se s vámi o ni musím podělit. Třeba to někomu z vás pomůže jako inspirace po čem se podívat v drogerce/supermarketu/knihkupectví/proč zajít do sekáče.

Růžová voda & Deokrystal od Purity Vision 
Od této značky naprosto miluju bambucké máslo a kokosový olej. Už delší dobu jsem chtěla vyzkoušet i něco dalšího a rozhodla jsem se právě pro tyto dva produkty. Po prvním vyzkoušení jsem z nich nadšená a určitě vám o nich v budoucnu napíšu víc.


Inecto Naturals Coconut kondicionér
Tahle značka je teď nově v Rossmanu, okamžitě mě upoutala svým designem a jelikož produkty obsahují 90% přírodních složek, musela jsem od ní něco vyzkoušet. Nakonec jsem si vybrala kondicionér, jelikož momentálně používám šampon od Alverde, se kterým jsem spokojená, tak zatím nemám potřebu ho měnit. Kondicionér je naprosto skvělý a nejspíš jen u něj neskončím.

Světřík se second handu
Poslední dobou jsem na sekáče neměla zrovna náladu a moc jsem do nich nechodila. Ale opravdu hodně jsem si protřídila šatník (a něco málo jsem dala i na svůj Vinted, tak se můžete mrknout) a teď bych do něj ráda doplnila pár kousků. Úplně se mi už nechce podporovat ve velkém řetězce s oblečením, tak jsem se rozhodla vrátit se zpět k mé sekáčové vášni. Moc úspěšná jsem nebyla, ale alespoň jsem si odnesla tento svetřík s krajkou na spodním lemu. Je nádherný. A stál mě jen 69 Kč, čistá radost.


 Co mě naučil tučnák & One Day - Levné knihy
A když už jsme u těch výhodných nákupů, určitě nemůžu zapomenout na Levné knihy. Ráda do nich chodím a jsem vždycky překvapená, jaké poklady se v nich dají najít.
Co mě naučil tučňák byla hitovka minulý rok, akorát já jsem si pořád nebyla jistá, jestli by mě knížka bavila. A vlastně jsem si nebyla jistá do té doby, než jsem ji začala číst, v ten moment si mě naprosto získala. Stále mě cca 70 Kč.
One Day (Jeden den) - tuhle knížku jsem četla už v češtině (recenze) a moc se mi líbila, takže když jsem ji v Levných knihách objevila, musela jít se mnou domů. Zaplatila jsem za ni stovku.


Oreo v čokoládě
Moje nejvíc nejoblíbenější sladkost. Dokonce předčila i Snickersky a to je co říct. Poprvé jsem si tuhle zázračnou krabičku koupila před dvěma lety ve Vídni a od té doby jsem doufala, že na ni někde opět narazím. A stalo se! V Tescu! Nechápu, ale jsem nejspokojenější Domčou, že jsem ji konečně objevila.


Bambus tyčinky
Láska Nr. 2 hnedka za Oreem. Pokud jste je ještě nezkoušeli, určitě do nich zainvestujte, jsou skvělé, zdravé, vegan, jen ze tří surovin, raw.. potřebujete ještě nějaký další důvod?


A čím jste si naposledy udělali radost vy?

CONVERSATION

35 komentářů:

  1. skvelá zbierka veci! ružová voda by sa aj mne hodila a ten svetrík je skvelý, tiež rada nakupujem v second-hande ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na článek o růžové vodě :) Všimla jsem si, že ji používá dost lidí, tak bych ji taky ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Svetřík se mi moc líbí, také ráda nakupuji v second handech :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě žádnou růžovou vodu nezkoušela :D Jinak sekáče já naprosto miluji, někdy se tam najdou opravdu skvělé kousky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak o Oreo v čokoládě jsem ještě neslyšela, ale vypadá to lákavě :) svetřík je nádherný, taky jsem nedávno v sekáči našla pár pěkných kousků :) plánuji je dát do pondělního ohlédnutí za červenec :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kokosový kondicionér som už mala možnosť vyskúšať a aj ho celý spotrebovať a myslím si , že je výborný :) Momentálne skúšam iný, ale tento môžem odporučiť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Svetřík je krásný! Růžovou vodu mám také velice ráda a stejně tak i ty Bambus tyčinky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. ružová voda je topka :) objavila som ju iba nedávno,ale od vtedy ju pravidelne používam :) zaujal ma ten kokosový kondicionér :) určite by sa mi páčila jeho vôňa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. O růžové vodě jsem toho slyšela hodně, ale zatím nemám úplně potřebu jí zkoušet :) Kokosový kondicionér musí nádherně vonět! Já si naposledy pro sebe koupila šampony a odlakovač na nehty :D Heh.

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Růžovou vodu jsem ještě nezkoušela:)
    Já si naposledy koupila laky na nehty od Avonu:)
    Hezký článek:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. to innecto teď vidím všude a ráda bych to taky vyzkoušela, ale tady v uk to neseženu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V UK zas seženeš spoustu jiných věcí, které ti my tady v Čechách můžeme jen tiše závidět :))

      Vymazat
  12. Růžová voda je opravdu skvělá a i ta nová levandulová :)
    Moc hezké věci :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandulovou mám taky v plánu vyzkoušet, ale nejdřív jsem chtěla začít právě touto klasickou růžovou :)

      Vymazat
  13. Krásne kúsky! Musím povedať, že ani ja si už nepotrebujem na šťastie kupovať si materiálne veci, no nehovorím, že nepotešia! :D Knižky vyzerajú veľmi zaujímavo. Ružovú vodu som chcela veľmi skúsiť, no stále som sa k nej nejako nedostala. A to Oreo! To som skúšala, ale v bielej čokoláde a bolo skvelé :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V bílé čokoládě ho mám v plánu taky zkusit, určitě musí být taky skvělé ♥

      Vymazat
  14. Ten svetřík ze sekáče je naprosto nádherný!! Jinak k bombus tyčinkám - pokud máš trochu času a nějakej sekáček nebo mixér co něco vydrží, není nic lepšího, než si vyrobit tyto tyčinky doma :) Je to hrozně jednoduché a levné :) v dohledné době mám v plánu na ně sepsat recept, postup a oblíbené kombinace, tak jestli chces, můžeš sledovat můj blog, aby ti to neuteklo :)

    Jinak se mi moc líbí tvoje články o doporučení s filmama - nikdy s přítelem nevíme, na co se máme koukat.

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že se dají vyrobit i doma, ale nějak jsem ještě nepřemohla svojí lenost, abych si je zkusila udělat i doma, tak třeba mě tvůj budoucí článek přesvědčí o tom, abych je zkusila :)
      Děkuju! :)

      Vymazat
  15. Mmm ty Oreo bych chtěla ochutnat.:) Já si naposled koupila oblečení a boty:-) čekala jsem víc, žádná sláva v obchodech, už se těším na sekáč u nás.:))

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď celkově mám problém s nakupováním v "normálních" obchodech, v sekáčích si toho vždy vyberu víc a mám z toho lepší pocit :)

      Vymazat
  16. Super nákupy, ten svetřík je skvělý! V jakém second-handu nakupuješ? Já totiž žádný dobrý najít nemůžu, hledala jsem tedy zatím jen v Praze, ale potřebovala bych nějaké tipy. :D

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tento svetřík jsem koupila v second-handu v Písku na náměstí :) Já nejradši nakupuju v sekáčích buď v Písku nebo ve Strakonicích :) V Praze jsem už v pár sekáčích byla, ale nijak zvlášť jsem z nich nadšená nebyla. Až budu na podzim zpátky v Praze, tak mám v plánu konečně místní sekáče pořádně prozkoumat, tak když nějaké fajnové objevím, dám o nich na blog vědět :)

      Vymazat
  17. No tak to Oreo :3, hned jak přijde nějaká psychicky slabší chvilka, jdu pro ně :D!
    V poslední době už si zapomínám dělat radosti a asi to opravdu chce... Dříve jsem si je dělala až moc často, chtělo by to nějakou zlatou střední cestu.

    OdpovědětVymazat
  18. Svetřík je roztomilý :) miluju sekáče hlavně plzeňský :)

    OdpovědětVymazat
  19. Musím říci, vybrala jsi skvělé kousky :-) to já ještě v té fázi, kdy nutně něco potřebuji, stále jsem :-) tyto raw tyčinky si také pravidelně kupuji, vždy si je dávám na malou sváču v práci. Ještě jsou super tyčinky od Cerea. Vždycky je kupuji rovnou po 10, aby mi tam chvíli vydržely. Mají třeba i zeleninové verze, třeba brokolici s hráškem, z červené řepy, atd. a samozřejmě ovocné. A ty zeleninové také nejsou špatné :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  20. Ty první dvě značky vůbec neznám, ale po té druhé se určitě v Rossmanu podívám :) bombus tyčinky jsou moje, miluju je a nejvíc mě asi chutná kakao a kokos, ale všechny jsou moc dobré :) oreo v čokoládě jsem ještě ani nikde neviděla, ale taky to rozhodně musí být pochoutka, když si vezmu, že samotné oreo je strašně dobré :D
    A z těch knížek mě zaujala ta o tom tučňákovi :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  21. Díky za tipy na knížky, One Day bych taky ráda viděla jako film - což mi připomíná, že jsem ti napsala sáhodlouhý komentář k tvému článku o filmech a z neznámého důvodu se neobjevil :/. Zpět ke knížce - knihy si vybírám nejvíc podle názvu, jak jsem zjistila, a Co mě naučil tučňák mi zní velmi zábavně a krásně :).
    A svetřík chci vidět na tobě! Ta krajka vypadá strašně rozotmile.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I jako film je One Day skvělý, určitě doporučuju :) To je škoda, že komentář zmizel, ani já ho tady nikde nevidím :( Úplně nevím, jestli se tady světřík objeví na mě, na outfity nejsem :)

      Vymazat
  22. Krásné, člověk by si měl čas od času dělat radost :) Ty tyčinky miluju :) A na knížky mrknu, díky za tipy :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  23. Ten kondicionér a růžovou vodu musím mít :-D!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ty oreo v čokoládě vypadají dost dobře, hned bych ochutnala :D

    OdpovědětVymazat