F New In + Primark Haul - Another Dominika

New In + Primark Haul

Tento rok moc nenakupuju. Ještě před mojí menší pauzou jsem psala o tom, že se celkově můj přístup k nakupování změnil a nemám už potřebu hromadit věci. Což pořád platí, možná čím dál tím víc, takže mě samotnou celkem překvapilo, kolik jsem si toho za poslední půl rok nakoupila. Úplně jsem si nebyla jistá, jestli podobný článek na blog psát, ale já sama tyhle články naprosto miluju, tak proč ne.

Dva kousky jsem Vám ukázala už tady. A od Alchymi mi přibyly další dva. Úžasná černá halenka a neskutečně pohodlná bílá košile. Košile je oversize, což mi vyhovuje a cítím se v ní skvěle, i když mám trošku pocit, že díky ní schytám pár divných pohledů, ale co už.




Poslední dobou jsem si celkem oblíbila i C&A, některé kousky tam mají vážně krásné, elegantnější, ale přesto pro mladé. Třeba tato halenka byla láskou na první pohled a dotyk. Nosím ji jako off shoulder a zatím pokaždé, když jsem tento top měla na sobě, mi ho někdo pochválil. A tílko bylo láskou na první pohled Nr. 2. Je to přesně ten kousek, který je neuvěřitelně pohodlný, krásný a lehce elegantnější.



Conversky jsou moje lásky. Loni jsem si koupila svůj první pár a letos druhý. Jestli tento trend bude pokračovat, za pár letu budu mít slušnou sbírku.



Sportovní bunda. Trošku krok mimo můj obvyklý styl, ale vzhledem k tomu, že už za necelý měsíc odjíždím na druhou stranu od teplých krajin, tak se mi bude určitě hodit (schválně, uhádnete někdo kam?).


Ke konci června jsem byla navštívit kamarádku v Kolíně nad Rýnem (všichni pozdravme Verču) a jelikož se v Kolíně nachází i Primark, nemohla jsem si ho odpustit. V Primarku jsem byla naposledy před dvěma lety (články TADY a TADY). A myslím si, že když porovnáte Primark haul tehdy a teď, tak přesně pochopíte, jak to celou dobu myslím s tím, jak se mi změnil můj pohled na hromadění věcí.

Rifle z Primarku mám už poněkolikáté a za mě je můžu jedině doporučit /15 €/





Sportovních věcí mají v Primarku neskutečné množství. Sportovní top se skládá z šedého tílka a přes něj je ružový croplý top, neskutečně pohodlný. Šortky jsou v podstatě 2v1 - uplá šedá část a přes ní volná, růžová /3 a 8 €/

Aspoň nějakou výhodu to moje nic moc na hrudníku má, můžu nosit takovéto podprsenky /10 €/



 /5 €/


↑ Tyhle žabky jsou naprosto TOP, před dvěma lety jsem si je taky koupila, dvě léta nosila a nechápu, jak za euro pade můžou být tak pohodlný a tak odolný.
+ Na klasiku dopořučuju ponožky, ale fakt se mi je fotit nechtělo.

A co jste si naposled koupili vy?

CONVERSATION

31 komentářů:

  1. První dvě halenky tak ty teda vypadají božsky! :) Já v primarku byla minulý víkend a boží, vlastně tam chodím kazdý týden :D jelikož jsem v UK a máme ho na městě :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé vecičky:) tá podprsenka aj džínsy sa mi veľmi páčia♥

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě jsou největšími favority podprsenka a top z C&A. přesně takové topy nosím ze všeho nejraději. A mám jich několik podobých.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Conversky mají super barvu ♥ Moc se mi líbí i šortky, přesně takové sháním :) A s podprsenkou to cítíme stejně. Já jsem se navíc rozhodla, že už je mi všechno jedno, a kolikrát to svoje nic na hrudníku nechávám úplně #brafree :D


    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to taky vůbec neřeším, že mám na hrudníku spíš nic než moc, naopak si užívám, že nepotřebuju žádnou velkou podporu a možná se dopracuju i k úplnému #brafree :D

      Vymazat
  5. Já si naposledy koupila pantofle Birkenstock a další věci,co jsou v mém haulu na blogu, ale to by bylo na déle. :D Moc krásné věci! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že jsi se vrátila :) Tvůj výběr věcí z Alchymi je opět skvělý jako ten minulý :) já taky poslední dobou chodím čím dál radši do CA :) nejvíc se mi snad líbí ta barva Conversek, ty si vybrala fakt krásný ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věci. :) Primark mám taky ráda, i když mě už trošku přešla taková ta posedlost, kdy jsem byla schopná to tam pomalu celé vykoupit. :) A CA mám taky čím dál radši! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta "posedlost" mě naštěstí už taky přešla, takhle zpětně moc nechápu, jak jsem tam vždycky mohla nechat tolik peněz a odejít vždy s narvanými taškami, to už bych teď neudělala :)

      Vymazat
  8. Všetko sa mi vážne páči. Už dlho som nebola v Primarku, lebo tiez sa snažím menej hromadiť oblečenie, ale rada by som tam zašla. Na také basic veci je to super obchod. Žabky nemám momentálne žiadne, veľmi ich ani nemusím, ale na dovolenku si asi nejaké predsa len zoženiem. A rifle som odtiaľ ešte žiadne nemala, len jedny čierne nohavice, s ktorých kvalitou som nebola až tak úplne spokojná - veľmi rýchlo sa roztiahli. No za to mám odtiaľ yoga mat, ktorá zatiaľ dosť dlho vydržala a stála asi 6€. A chcela by som od nich vyskúšať nejaké tie športové veci. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno oblečení je moc hezké, taky bych ráda někdy navštívila Primark :) Já letos vyřadila kopu oblečení a snažím se kupovat jen opravdu to, co potřebuji :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za poslední měsíc vyřadila zhruba čtyři pytle oblečení, úplně nejsem zastánkyní hromadění věcí :) Ale právě teď jsem ve stádiu, že potřebuju do šatníku nějaké kousky doplnit, protože hrozí, že za chvilku opravdu nebudu mít co na sebe :D

      Vymazat
  10. Booože, jedna věc krásnější než druhá <3 Hlavně ty věcičky na sport a ta podprsenka... Nemám slov!

    OdpovědětVymazat
  11. Ty žabky jsou moc pěkné :) Takové jednoduché :)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné kousky! conversky bych si taky mohla pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  13. cením, že to máš originálně nafocené

    OdpovědětVymazat
  14. moc hezké věci! nejvíc se mi líbí podprsenka :)

    OdpovědětVymazat
  15. Taky tam někdy musím zavítat. :D Pěkné věci sis pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Úžasné kúsky, hlavne tie rifle sa mi neskutočne páčia :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta bílá košile je skvělá! Moc obecně moc ráda košile :)
    Hrozně se mi líbí ty sportovní šortky z Primarku.
    A ta podprsenka je úplně nádherná!! Já mám smůlu, že mám větší prsa, a to prostě nevypadá tak pěkně :(
    Žabky mám přesně stejné ve stříbrné ;)

    Já mám hauly z Primarku taktéž na blogu a už se těším, až tam pojedu příště ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  18. Náádherné kúsky! :) V Primarku som žiaľ ešte nikdy nebola, no určite tam raz zavítam, pretože tak pekné oblečenie za super ceny ma naozaj lákajú :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné věci. Já jsem v Primarku ještě nebyla, ale kdyby byl v ČR tak jsem tam furt:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si taky říkám, že kdyby byl Primark v Česku, tak tam jsem snad každý den :D ..ještě štěstí, že tady není :D

      Vymazat
  20. to sú krásnučké nové kúsky!
    farba tých tenisiek a toho topu... no nádhera! :).
    a primark mám celkom rada, bola som v ňom síce len pár krát, ale majú pekné kúsky! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  21. Converse, džíny a podprsenka se mi líbí nejvíc :) to budeš kóča Domi

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné věci, tu podprsenku mám taky :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat