F Films V. - Another Dominika

Films V.

Už šíleně dlouhou dobu jsem nenapsala žádný článek s tipy na filmy. Naposledy v září. Ne, že bych se na žádné filmy nedívala, jen mi nepřišlo, že jsem už tak dlouhou dobu žádný podobný článek nenapsala, a tak je na čase to napravit.

Hořkých sedmnáct  | The Edge of Seventeen
Pro mě tenhle film byl obrovským překvapením a jsem z něj nadšená. Jeden z nej teen filmů, co jsem kdy viděla. Sice tam bylo pár klišé, žádná převratná dějová linka (taky co  podobné filmy můžou převratného nabídnout), ale tak nějak mi ve filmu všechno sedělo a vůbec jsem se od filmu nemohla odtrhnout, což je u mě vždycky známka toho, že v mých očích je film skvělý. Dokonce jsem mu odpustila i klišé happy end. Pusťtě si ho.

Zdroj

The Circle
Na tenhle film jsem se strašně moc těšila a vlastně jsem ani zklamaná nebyla, nebo alespoň většinu času. Možná jsem od filmu čekala trošku větší hloubku, víc emocí, ale ze všeho nejvíc jsem byla zklamaná z konce. Čekala jsem nějaký obrovský zvrat, boom, ze kterého bych se posadila na zadek, ale nic takového nepřišlo. Ale i tak hodnotím film kladně a klidně bych si ho pustila znovu, hlavně tedy kvůli úchvatné Emmě Watson.
Zdroj
Zpívej | Sing
Úžasný, krásný a milý animák, do kterýho jsem se zamilovala, takže pokud jste ho ještě neviděli, určitě to napravte, nebudete zklamaní.


Angry Birds ve filmu | Angry Birds
Vůbec jsem netušila, že Angry Birds mají i nějaký svůj film a když jsem se to dozvěděla, čekala jsem, že to bude nějaká naprostá blbost. Blbost to celkem je, ale milá a mě se tenhle animák překvapivě hodně líbil.


Dívka ve vlaku | The Girl on the Train
Knížka mě naprosto minula a kdybych nebyla nemocná, jsem si jistá, že by mě minul i film, což by byla škoda, protože je skvělý. Je to přesně ten typ dramatu, který jsem schopná ještě i já zvládnout. Takže pokud  vás tento film stále míjí, pusťte si ho. 


Dítě Bridget Jonesové | Bridget Jones´s Baby 
Nikdy jsem nebyla fanynkou Bridget Jonesový, ale z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu jsem měla chuť si dát maraton všech tří dílů a neskutečně moc jsem si u toho odpočinula a vypla. Tenhle nejnovější díl se mi možná líbil ze všech nejvíc, je to příjemná oddychovka na léto.  

Kráska a zvíře | Beauty and the Beast

Jsem jedna z mála, která tuhle kreslenou pohádku nikdy neviděla, a tak, když jsem si pouštěla film, vůbec jsem netušila, co mě vlastně čeká, takže to pro mě bylo jedno velký překvapení, který se mi líbilo, ale asi si ho úplně nemusím pouštět znovu. Nejvíc se mi líbily oživené předměty,  ty v mých očích celý film naprosto pozvedly.
P.S. Jsou i v animované verzi?


Letní príběh
Na tento film jsem se dívala ve francouzštině s titulkami a překvapivě mi vůbec nevadilo, že jsem nerozuměla ani slovu, možná se mi to spíše líbilo a umocňovalo to celou atmosféru filmu, takže se toho určitě nebojte. Já jsem si naprosto oblíbila hlavního hrdinu, připomínal mi Charlieho z Ten, kdo stojí v koutě, což jeden z mých nejoblíbenějších příběhů, takže jsem byla moc ráda, že jsem objevila tento film.


Nerve: Hra o život | Nerve
Za mě skvělý film s úžasnou myšlenkou. Doporučuju.
Are you a player or a watcher?


Films:
I
| II | III | IV
A co jste poslední dobou viděli vy? 


CONVERSATION

42 komentářů:

  1. toto som potrebovala :) idem si uložiť článok do založiek
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně někdo, kdo dává super tipy na filmy! :D Zaujal mě hned ten první, takže si ho někdy v budoucnu pustím, stejně jako ten s Emmou Watson. Obšas je potřeba, zahrabat se do dek s kakaem a filmy. Krásku a zvíře miluju v kreslené i normální verzi, akorát se od sebe verze trochu liší :) Každopádně oživlé předměty jsou i v kreslené verzi :D Miluju je! Na Nerve jsem nedávno znovu koukla a líbil se mi i podruhé. Já bych byla rozhodně jenom divák,i když líbat tak sex herce bych brala :DD Animáky neznám a moc mě ani nezaujaly. Deníky Bridget zbožňuju, je to taková dobrý oddechovka. Letní příběh neznám, ale zaujal mě. Hlavně kvůli tvému přirovnání k Charliemu(ten film totiž taky zbožňuju, mám i knížku).

    Super článek a tipy! Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, omlouvám se za překlepy O:)
      *občas je potřeba
      *sexy herce
      *dobrá oddechovka

      Vymazat
    2. Jéé, děkuju! ♥
      Děkuju za info, teď se těším ještě víc, až si snad jednou pustím i animovanou verzi a uvidím zas oživlé předměty, jsou boží :)
      Taky bych byla divák :D ..ale ten sexy herec by mě k hraní určitě aspoň na chvilku zlákal, nešlo by odolat :D

      Vymazat
  3. Viděla jsem jen Dítě Bridget Jonesové a byl to perfektní film, zbytek jsem neviděla.

    OdpovědětVymazat
  4. Hořkých sedmnáct jsem viděla a neskutečně mě to překvapilo.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  5. Videla som len film Dívka ve vlaku, no chystám sa aj na Circle. Žiaľ ja som naposledy videla, len pár priemerných filmov, ktoré ani nestoja za reč :(

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju za tipy, Domi. O některých jsem ještě neslyšela a vypadají hodně dobře :) Já jsem viděla Kokosy na sněhu (jsem blesk), taky Zpívej a Já, padouch 3, super :D

    OdpovědětVymazat
  7. Z tvojich typov som videla iba Nerve a Bridge. Už dlho si chcem pozrieť oba animáky ale nejak vždy nad tým vyhrá niečo vážnejšie. A moc ma zaujal ten francúzsky. Moc mám rada francúzske filmy!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Love your post dear ♥
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle . Maybe we can follow each other and we can be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle články mám moc ráda, buď najdu úplně nové filmy nebo mi to alespoň připomene, na co, že jsem se to vlastně chtěla dívat. :D Já jsem viděla Kráska a zvíře a naprosto jsem se do toho zamilovala! :) A za sebe bych doporučila třeba Split (horor/thriller), Půlnoc v Paříži, Ranhojič nebo třeba Předčítač. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za tipy! ♥ Viděla jsem jen Půlnoc v Paříži a ta se mi líbila moc :)

      Vymazat
  10. Díky moc za tipy na filmy, to se mi určitě hodí :) ale říkáš, že jsi sama, která neviděla nikdy původní verzi Krásky a zvířete, tak to teda nejsi 😂protože i já jsem vůbec nevěděla o co tam půjde a pak jsem byla moc překvapená,jaká je to vlastně úžasná pohádka a já jsem jí nikdy nečetla.

    OdpovědětVymazat
  11. Emmu Watson zbožňujem! Určite si tie filmy pozriem, vďaka za skvelé tipy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dítě Bridget Jonesové mi dost lidí doporučovalo, tak že bych se na něj vážně koukla? :D

    OdpovědětVymazat
  13. super tipy, vďaka za článok :) Sing a Nerve si už dlho chcem pozrieť a verím, že sa k tomu raz dostanem :D Beauty and the beast bol krásny, ale na pôvodný animák sa to nechytá, ten je perfektný - a áno, aj oživené predmety tam sú, dokonca oveľa roztomilejšie ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě roztomilejší? To už snad ani nejde! :D Budu si to muset pustit co nejdřív, děkuju :)

      Vymazat
  14. Okrem The Circle som videla úplne všetko a musím povedať, že Nerve je jeden z mojich obľúbených filmov, na ktorom som bola aj v kine a nechcela som odtiaľ odísť :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Videla som len Krásku a zviera, väčšina týchto filmov ma až tak nezlákala. Možno tak Bridget Jones alebo The Circle.
    A Krásnu a zviera si určite pozri v kreslenej verzii! Je to úplne skvelá rozprávka, celý film podľa mňa tiež výborne spracovali, takmer presne podľa nej, čo ma naozaj prekvapilo a potešilo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Beautifl post. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/07/kupovina-sa-yoshop-sajta-online-shoping.html

    OdpovědětVymazat
  17. Film Circle musim vidiet :), a myslim, ze tie zive predmety su aj v animovanej verzii Krasky
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou, už mi to tady pár slečen psalo :) Těším se, až uvidím i animovanou verzi, abych to mohla porovnat :)

      Vymazat
  18. Z týchto filmov som videla Nerve, čo bola naozaj pecka. The edge of seventeen som si chcela pozrieť už dávno, no až dnes po tvojom tipe som sa rozhodla, že si to pustím. Musím povedať, film ma veľmi zaujal, trošku mi to aj pripomenulo 13 reasons why. Navyše až po skončení som si uvedomila, že dnes samé 17 :D

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to mám opravdu radost, že sis film pustila a že se ti líbil! ♥

      Vymazat
  19. Dítě Bridget je skvělý film :D a Dívku ve vlaku si chci přečíst i se podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ja se přiznám, ze posledni dobou filmy absolutne nestiham :D nicmene krasku a zvire jsem videla, zrovna na tom jsem byla v kine.:) jinak me se libil film mělčiny :)

    OdpovědětVymazat
  21. Na spoustu z těchto filmů se plánuju podívat - Beauty and the Beast, The Circle, Nerve i The Edge of Seventeen. No, mám co dohánět. A možná dám nakonec i šanci nové Bridget, o které jsem neslyšela moc dobré, ale tvůj komentář mě na ni znovu nalákal :)

    OdpovědětVymazat
  22. Videla som The circle aj Nerve, ale Denník BJ je aj tak top :D

    OdpovědětVymazat
  23. Zpívej, ano, děkuju moc, že jsi mi to připomněla! Když film vycházel tak jsem si říkala, že ho prostě musím vidět a pak jsem na to úplně zapomněla... Teď na to už ale naštěstí kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Zaujal mne ten první film, ten jsem ještě neviděla..:) jinak Dívka ve vlaku je skvělá. Bridget naprosto miluju a na tomto dílu jsem byla v kině, ale stejně mám asi nejradši první díl :D Krásku a Zvíře jsem si chtěla pustit v pondělí, ale nešlo to online, tak jsem nakonec zvolila něco jiného :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  25. Videla som Dieťa Beridget v kine aaa Sing som strašne chcela ísť do kina tiež! Nevyšlo nejak aa apsoň si mi pripomenula, že si to mám pozriež kým na to mám čas :D Ďakujeem.

    OdpovědětVymazat
  26. Hořkých 17 mě dost příjemně překvapil :)
    Dítě Bridget Jonesové | Bridget Jones´s Baby jsem se dívala s manželem a docela se nám to líbilo :) Ale prostě ta první Bridget je klasika ;)

    Ostatní filmy jsem neviděla, ale mám je taktéž na seznamu ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  27. What great movies, I love everyone.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  28. Viděla jsem zrovna včera Rozpolcený a musím jen doporučit! Jinak se teď tipy na filmy dost hodí:)

    OdpovědětVymazat
  29. jediné filmy, které jsem viděla byly:
    a) The Edge of Seventeen - krásný film. Podle mě se právě i klišé vyhýbal a hlavně tak nějak dokázal úplně vystihnout věci, které jsem řešila v rodině, dokonce se mi stal dost podobný zážitek jako hlavní hrdince, když jsem omylem poslala "vyvolené osobě" text, který si ta osoba neměla vůbec přečíst, takže jsem se u filmu docela nasmála. Konec jsem sice tak nějak čekala, ale na druhou stranu ukazoval to, že někdy nejsou takové, jak si představujeme a vlastně je to dobře. Dalším ponaučením z filmu (pro mě) je komunikovat, komunikovat a zase komunikovat. Zásadní pravidla ve zdravých vztazích, ať už v rodině, nebo s kamarády atd. O filmu bych toho mohla napsat ještě víc, každopádně se mi fakt moc líbil.
    b) The Girl on the Train - strašně mi to připomínala Gone Girl. Ale to mi asi budou připomínat všechny filmy, kde je hlavní hrdinka (navíc s psychickými poruchami), vražda a zápletka postavená na střetu ženy X muži. Nemůžu říct, že by to byl špatný film, to fakt ne, ale čekala jsem holt něco víc, no.
    c) Letní příběh - ach ♥ :D!

    OdpovědětVymazat
  30. Nerve, Beauty and the Beast a Bridget som videla a všetky sa mi veľmi páčili. Ostatné filmy pridávam na svôj watchlist! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Super, díky moc za tipy! :)
    Dívka ve vlaku se mi líbila, četla jsem předtím knížku, takže to pro mě bylo super :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Dítě Bridget Jones byla snad nejlepší komedie, co jsem minulý rok viděla :)
    Kráska a zvíře byla moc hezky udělaná, ale obecně nemusím filmy, ve kterých se zpívá.Takže to taky neplánuji vidět znova:)
    A Sing bylo prostě kouzelný, šli jsme po dlouhé době na animák do kina a fakt byli nadšení:)

    Jdu se mrknout na ten Letní příběh:)

    OdpovědětVymazat
  33. Dievča vo vlaku aj Circle boli super :)

    OdpovědětVymazat