F A Little Shopping in Prague - Another Dominika

A Little Shopping in Prague

Měsíc červen měl být měsícem šetření. Začátkem července jedu do Primarku a tak jsem si sama sobě slíbila, že v červnu si nic nekoupím a nechám si to až na Primark. Ale jak už to tak bývá, občas někdy něco nedopadne tak, jak si plánujeme. Posledních pár dnů jsem strávila v Praze. A Praha? To je ráj s obchody na každém rohu. A tak jsem se jim ani já nevyhla.

Moje nejvysněnější voňavka, po které jsem toužila téměř rok. Sice je na moje poměry strašně drahá, ale jako odměna za maturitu a přijímačky, proč si nesplnit svůj sen ♥.


Nejkrásnější top z C&A, láska na první pohled. Je zajímavě asymetricky řešený, lehký, ideální na léto a navíc s krásným potiskem kytiček. To jsem v obchodě rozhodně nemohla nechat!

Neuvěřitelný! Našla jsem perfektní áčkovou bordó sukni, po které jsem toužila už strašně dlouhou dobu. Jediné, čím si pořád nejsem jistá je velikost, ale jelikož je sukně na gumu, tak doufám, že se ještě přizpůsobí. Opět z C&A.

Asi poprvé v životě jsem zavítala do Claire´s a musím přiznat, že jsem to neměla dělat. Od teď tam budu chodit asi tak pořád, tolik krásných doplňků! Nakonec jsem odešla jen s těmito dvěmi - setem řetízků a náramků. Asi nemusím psát, jak jsem z nich nadšená, kord za tu cenu! :)

Miluju knihkupectví. Jestli to ještě nevíte, tak jsem strašná knihomolka. Šla jsem do knihkupectví s tím, že si odnesu S láskou, Rosie, ale moc mě neoslovilo jakým stylem je knížka napsaná. A protože jsem měla zrovna rozečtenou knížku od Gayle Forman - Jeden den (mimochodem dokonalá knížka a pokuď si okamžitě neseženu druhý díl - Jeden rok, asi se zcvoknu nedočkavostí), tak volba padla opět na ní. Tentokrát na If I stay (Jestli zůstanu - taky tak miluju ten film?). Jsem zvědavá, jak se poperu s angličtinou, ale myslím, že to bude ok. Doufám.

 Musím se přiznat. Poslední dobou mám úchylku si kupovat věci a doplňky na běhání. Když jsem uviděla tento držák na mobil v Tigeru, bylo jasné, že bez něj neodejdu. To, že neběhám je už zase jiná kapitola..

CONVERSATION

20 komentářů:

  1. Bože můj, ta voňavka je dokonalá. Našla jsem ji jednou v parfumerii a okamžitě jsem si ji zamilovala :) Na mě je ale moc drahá, za maturitu, si ji ale rozhodně zasloužíš :D Oblečení je úžasný a ty řetízky jsou taky dokonalý. Knížky, no, nikdy jich není dost :D
    head-up-baby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím! Já si tu voňavku zamilovala ze vzorečku z prvního čichnutí, je naprosto dokonalá! :)) Akorát ta cena je opravdu vysoká :/
      děkuju za pochvalu, máš pravdu knížek (a ani oblečeního :D) není nikdy dost :D

      Vymazat
  2. No a co máme dělat my, kteří v Praze žijeme, takže kdykoliv vyrazíme z domu, obchody lákají? :D Ta sukně je skvělá, koupila jsem si teď taky, černobílou, a musím říct, že je prima pocit mít sukni jen tak an gumu, žádný knoflíky, zipy, nic netlačí.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, sama se toho od září děsím, jelikož já obchodům nikdy neodolám :D
      To máš úplnou pravdu, pohodlny nade vše! :D

      Vymazat
  3. Tak do tý voňavky jsem se asi zamilovala! :O
    Jinak si moc užij Primark, bude to supr ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to byla láska na první pohled :D (a čichnutí, samozřejmě :D)
      A děkuju :)

      Vymazat
  4. No jo, v Praze se vždycky dobře nakupuje a zase bych to tak neřešila, řekni si, že si ty peníze k tobě určitě najdou cestu než pojedeš do Primarku a je to :) To si vždycky říkám já a vždy to pomůže. :) A ten parfém Sí je boží, taky ho nutně potřebuji a jinak knihkupectví taky zbožňuji a peníze tam moc ráda utrácím, to je totiž ta nejlepší investice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to abych si to začala říkat taky :D
      ..boží je slabý slovo :D Přesně tak! Knihkupectví, knihovny a knížky je prostě závislost :D

      Vymazat
  5. to sú krásne kúsky!!!
    tie náramky z Claire's sú nádherné! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuju moc za pochvalu kousků, jsem ráda, že se líbí i tobě :)

      Vymazat
  6. Parfém vypadá skvěle, určitě i skvěle voní! Já v Claire's nakupuju jenom když tam jsou slevy, jinak mito přijde hrozně předražený :D Ale souhlasím, že tam jsou skvělý věci) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní naprosto dokonale! :))
      To jsem si taky všimla, že normální ceny jsou celkem hodně předražený, ale ve slevách to jde :))

      Vymazat
  7. tá sukienka má perfektnú farbu a bižu je krásna :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Tá sukňa sa mi veľmi páči a tie retiazky sú nádherné! :)) Knihu If I stay by som si tiež chcela prečítať, alebo aspoň pozrieť film, má to celkom zaujímavý námet. :))

    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu!
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem ráda, že se ti líbí! :) Film je úplně úžasný, jen si připrav kapesníčky a určitě se na něj podívej :)

      Vymazat
  9. Ta sukně vypadá hodně dobře:-) Vážně máš skvělej blog:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Parfém je skvelý a veľmi sa mi páčia aj úlovky z Claire's :)

    Betty
    http://glitteringdreams.com

    OdpovědětVymazat