F July 2015 - Another Dominika

July 2015

Červen 2015?
Zvláštní měsíc, plný změn. Začátek měsíce jsem trávila nad učením na přijímačky, žádná zábava to nebyla. Osmého června se konaly přijímačky číslo jedna, tentokrát jen z matematiky a angličtina. O dva dny později přijímačky číslo dva z matematiky, angličtiny a němčiny. Výsledky? Přijímačky jsem zvládla! Na obě dvě fakulty, na oba dva obory, s čím jsem nepočítala a trvalo mi dlouho, než jsem se rozhodla, kam vlastně půjdu. Ale abych byla upřímná, volba byla jasná už od začátku a půjdu tam, kam mě moje srdce víc táhne. Dám na svojí intuici a snad se to vyplatí.

Díky přijímačkám jsem strávila pár dnů v Praze, článek o tom, co jsem si koupila, si můžete přečíst TADY.
Ale to nebyly jediné kousky, které v tomto měsíce přibily do mého vlastnictví. Do mého šatníku si našel místo ještě tmavě modrý cardigan z H&M a sportovní tílko a podprsenka z Lidlu. S oblečením z tohoto obchodu jsem neměla žádnou zkušenost, ale kvalitou i se spracováním jednotlivých kousků jsem velmi spokojená, jestli bude opět nějaká akce, která mě zaujme, určitě se do Lidlu na oblečení zajdu podívat.



Po přijímačkách žádný odpočinek nenastal, aneb stala se ze mně paní prodavačka v supermarketu. A řeknu vám upřímně, žádná sranda to není, ale čekala jsem to mnohem horší. Je zajímavé, jak člověk z druhé strany celý proces nakupování vnímá úplně jinak. Takže až příště budete nasupeně čekat ve frontě, nebo nadávat bůhví na co, zpomalte, uklidněte se. Jsme jenom lidé. 


A to by byl ve zkratce celý můj měsíc! Utekl neskutečnou rychlostí, ostaně jako poslední dobou naprosto všechno. Pořád mi nedochází, že mám za sebou střední, maturitu, přijímačky.. stalo se to všechno tak rychle!
Každopádně zanechám sentimentálních řečiček a prozradím Vám, že začátkem července se můžete spolu se mnou těšit na (mega) haul z Primarku! :))
Ale do té doby si můžete pustit třeba jednu z písniček, které mi v červnu neustále hrály v uších.

PIPES AND PINTS - úžasná punková kapela, co jsem objevila tento měsíc! Pokud potřebujete vypnout a odreagovat se, už víte, co si pustit do vašich uších.

Ale pokuď si chcete pustit spíše něco popovějšího, pusťte si písničku z filmu S láskou Rosie - Get Me Back by MiMi & The Mad Noise Factory

A pokuď chcete něco ještě z úplně jiného soudku, zapněte si novinku od Paulieho Garanda!

CONVERSATION

18 komentářů:

  1. Nevím, nad jakými školami jsi váhala, ale tohle je určitě skvělá volba, nehledě na to, že je to na ekonomce. :) Já sama mám vystudovanou Veřejnou správu na Právnické v Olomouci, teď pokračuji ve studiu Evropského práva a politologie a musím říct, že právo je mou druhou životní láskou :). Nedokážu si představit, že bych studovala něco jiného :). Takže gratuluji k přijetí a přeji jenom samé úspěchy :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :)) Jsem ráda, že studuješ něco, co tě tak baví a naplňuje :) Přeju samé úspěchy i tobě ♥

      Vymazat
  2. Gratuluji k přijetí! A'ť jsi na škole hlavně spokojená, půlce mojí třídy se stalo, že po prvním roce zjistili, že to není ono a šli jinam.. A ten cardigan! <3 Poslední dobou jsem se do nich zamilovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥ ..jen doufám, že to nebude i můj případ :D
      Já právě taky.. nikdy jich nemám dost :D

      Vymazat
  3. Gratuluji! :) a oblečení vypadá super, i když bych to neřekla, tak jsem poslední dobou slyšela na Lidl samou chválu :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! :)
      ..já právě taky na Lidl slyším samou chválu, tak jsem chtěla něco vyzkoušet a za mě můžu určitě doporučit! :)

      Vymazat
  4. Gratuluji k přijetí a oblečení na sport vypadá super, poslední dobou jsem začala běhat, musím si také koupit už něco v čem se budu cítit dobře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! :)) ♥
      Já zase gratuluji tobě, že jsi začala běhat.. já sice mám oblečení, ale běhat jsem zatím byla jen jednou :D

      Vymazat
  5. Gratuluju k přijetí! Oblečení z lidlu je fajn a ta podprda vypadá fakt dobře :) -L

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji k přijetí, to je super :) A pěkný úlovky oblečení

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulace k přijetí !!! Obdivuju tě, že jdeš studovat takovýhle obor, mě by to děsně nebavilo. :D A ty sportovní podprsenky z Lidlu jsou parádní !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že mě to bavit bude, vlastně jsem z toho úplně nadšená :D

      Vymazat