F Podzimní nákupy ve Freeportu - Another Dominika

Podzimní nákupy ve Freeportu

 Dlouho jsem se vám neozvala a vlastně pro to nemám ani žádný zvláštní důvod. Chyběla mi inspirace, nechtělo se mi fotit fotky, neměla jsem čas a hlavně bojuju s velkou únavou, se kterou si už moc nevím rady. Nechtěla jsem se do blogu nutit, ale pomalinku cítím,  že bych mohla být zase aktivnější. 

Minulý rok jsme s přítelem objevili Freeport Fashion Outlet v Chvalovicích-Hatě a říkali jsme si, že bychom se tam mohli před podzimem podívat a trošku doplnit šatníky. Navíc jsme tam byli v den, kdy centrum slavilo dvacáté narozeniny a ve většině obchodů probíhaly ještě větší slevy.


Puma

Ve Freeportu mám asi nejradši obchod Pumy. Pokaždé si v něm něco vyberu a ne jinak tomu bylo i tentokrát. Navíc na všechno kromě ponožek a spodního prádla byla ještě 20% sleva.
Nejvíc jsem si chtěla koupit bílé tenisky, které jsem právě v Pumě našla. Líbí se mi, že nejsou nijak robustní a dovedu si je představit i k šatům a k sukním. Padly mi do oka i šortky, které jsou hodně upnuté a v mém šatníku doteď chyběly. Už klasicky jsem si odnesla i ponožky, tentokrát ty v nižší variantě.


tenisky 479 Kč (PC: 1 299 Kč), ponožky 289 Kč (PC: 419 Kč), šortky 191 Kč (PC: 1 049 Kč)

Adidas & Nike
Další dva sportovní obchody, které ve Freeportu můžete najít, jsou Adidas a Nike. Řekla bych, že ceny by v nich mohly být nižší, když se jedná o outlet. Měli jsme ale štěstí, že v Nike měli akci 50% na veškeré oblečení, a to jste se pak už dostali na příznivé ceny. 
V Adidasu mě zaujal crop top, který má dokonalou barvu i střih. V Nike jsem si koupila mikinu v mojí momentálně oblíbené barvě. Je oversize, pohodlná a jsem si jistá, že ji unosím.


crop top Adidas 279 Kč (PC: 549 Kč), mikina Nike 550 Kč (PC: 1 099 Kč)

Miš maš
Z oblečení jsem si vzala ještě v Terranově obyčejné černé tílko, které se v šatníku nikdy neztratí a vždycky, když ho sháním, nemůžu ho nikde najít.
Nechyběla ani zastávka v Yankee Candle, kde jsem si chtěla koupit odlamovací vosky a nakonec jsem na zkoušku koupila i vůni do auta. Při koupi aspoň dvou věcí jste měli 20% slevu.
Posledním a nejvíc překvapivým kouskem je pásek z Levi´s. Hnedka se mi zalíbil svým provedením, ale čekala jsem, že bude na mě příliš drahý. Když jsem uviděla cenu, skoro jsem odpadla a okamžitě ho brala.


tílko 149 Kč (PC: 219 Kč), odlamovací vosk 84 Kč (PC v outletu: 105 Kč) & vůně do auta 100 Kč (PC v outletu 125 Kč), pásek 99 Kč (PC: 899 Kč)

Já mám ze všech věcí velkou radost a jsem ráda, že jsem si trošku doplnila nejen šatník. Přiznávám ale, že jsem se tento měsíc s nákupy poměrně dost rozjela. Teď bych si spíš po letní sezóně potřebovala opět protřídit šatník a nákupy na nějakou dobu omezit.
Tak uvidíme, jak mi to půjde.

Nakupujete si už věci na podzim? A pokud ano, co jste si stihli pořídit?


CONVERSATION

36 komentářů:

  1. Koupila sis moc hezké věci :)! Super, že jste narazili zrovna na slevy. Já si nedávno koupila červené a bílé tenisky, které můžu nosit i k šatům :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu výhodné nákupy, Dominiko!
    Moc ti přeji, aby nastalo veselejší období!
    Měj se hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten obchod s levnějšími sportovními věcmi je boží, to by se mi u nás taky líbilo :D. Krásné úlovky! A k čemu je ten odlamovací vosk, vidím to poprvé :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používá se jako klasický vosk, jen už je předem rozdělený na menší části :) ..já klasický vosk nedávám do aromalampy celý, ale po částech a vždy se u odlamování navztekám, s odlamovacím voskem je to pro mě bez nervů :)

      Vymazat
  4. Ty bílé tenisky vypadají hezky, k sukni půjdou určitě dobře :) Já jsem si teď trochu doplnila outdoorovou část šatníku, ale na obyčejný civil se budu muset taky vypravit, hlavně na kalhoty :D

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, chtěla jsem Ti psát, co sis koupila, tak už nemusím :D Moc se mi líbí ty bílé boty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem tě předběhla tímto článkem, konečně se mi podařilo článek článek hned a ne až se zpožděním ;)

      Vymazat
  6. Ahoj Dominiko, hezky jsi nakupovala. Aspoň jsis udělala radost. Já jsem si koupila podzimní sako, podzimní šaty a noční košili. Měj se dobře, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. úžasné nové kousky :) naštěstí na letošní podzim pro sebe nic nepotřebuji, mám od loňska :) ale budu kupovat něco malému :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pořídila sis skvělé kousky, ty Puma šortky bych brala na cvičení hned! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak my tady v Praze máme pop up arénu, na stejný způsob, ale už jsme tam byli dvakrát, a nic nepořídili. Možná nakonec čokoládu, ale jinak nás to bohužel neoslovilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pop up aréna mi nic neříká, ale je škoda, že jste si tam nic nevybrali, na druhou stranu jste si aspoň nekoupili nic zbytečně :)

      Vymazat
  10. Ahoj, já teď nakupovala hlavně u zubařky, ale přítel mi k narozeninám pořídil nový svetřík z Lindexu a já si ostatně na Vinted pořídila další a ještě košilové šaty. Pokud se mi podaří uzavřít nějaký počet zakázek a budu mít tím pádem prémie tak mám vyhlídnuté bootcut džíny Mira z Lindexu, ale chci počkat na Black friday, protože v PC stojí 1700 a já to za ně nejsem ochotná dát i když jsou to nejhezčí kalhoty, co jsem za hodně dlouho měla na sobě a pak mám ještě vyhlídlé New Balance starorůžové tenisky za 950 Kč ve slevě, jen nevím zda na mě počkají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakupováním u zubařky jsi mě pobavila, taky tyhle nákupy znám :D
      Tak držím palce, aby na tebe vyhlídnuté kousky počkaly :)

      Vymazat
  11. Nakoupila sis hezké věci. 🙂
    Já jsem s nakupováním na podzim ještě nezačala - myslím, že mám všeho dostatek - právě ve slevách se nakupuje dobře, takže div, že nám nepraská skříň. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Já doufám, že už toho na podzim taky nic moc potřebovat nebudu, jinak hrozí, že mi ta skříň opravdu praskne :D

      Vymazat
  12. Dominiko, doufám, že ta únava bude brzy pryč, ať si můžeš užít radosti babího léta i regulérního podzimu!

    Ten odlamovací vosk vidím taky poprvé a vypadá velmi zajímavě, určitě vyzkouším. Jinak, co jde o nákupy, mi připadalo, že se celkem krotím, zejména proto, že během Dnů Marianne, kdy podnikáme každý rok dámskou nakupovací jízdu s mámou a tetou, jsem byla z této trojčlenné výpravy nejskromnější a přisyslila si domů jen dva oděvní kousky. :) Jenže celkově to září zas tak skromné nebylo.... dvě sáčka, tři svetry (jeden ze stopro alpaky, druhá ruka za 140 Kč, z toho mám fakt radost, je úžasně heboučký), jedny společenské šaty, jedny lodičky a hlavně pořádné kožené kozačky, jaké mi už dlouho chyběly. No a hromadu kosmetiky radši ani nepočítám. Tak si taky plánuju OPRAVDU skromnější podzim.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, bohužel pryč není a k tomu ještě už pár dní doma ležím s chřipkou..

      Tyjo, to ses s nákupy hodně rozjela, ale já vlastně nemám moc co říkat :D Ale přijde mi, že sis nakoupila fajn kousky, které unosíš :)

      Vymazat
  13. Ta kraťásky od pumy vypadají dobře. Mám podobné, akorát od značky underarmour a nosím je fakt ráda :) Já si teď koupila tričko v sekáči - pruhované žluto bílé a mám v plánu se podívat zítra po obchodech, tak uvidíme, jestli něco seženu.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. Parádní nákup! Moc se mi ty věci líbí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké věci, to je super, že se to poštěstilo i takhle s akcí. :) Ty botky jsou přesně můj styl, taky bych potřebovala, letos třeba celé léto vykládám, jak potřebuju pantofle... a jistěže jsem nebyla schopná si nějaké vybrat, no nic, úkol na příští rok je jasný. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak držím palce, abys je příští rok sehnala :)

      Vymazat
  16. Super kousky, tam jsem nebyla ani nepamatuji. :) No nakupuji... spíše jsem několik věcí zdědila od příbuzné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jo, to jsou teda slevy! :O
    Já jsem si koupila svetr z merino vlny a to je veškerý můj nákup na podzim. Už teď ale vím, že ho budu tahat často a že se tato investice vyplatila :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsem ho viděla na tvém blogu, trošku ti ho závidím :D

      Vymazat
  18. Tenisky od Pumy mám také, dokonce podruhé, protože jsem s nimi fakt spokojená. Super nákupy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Puma je možná i moje nejoblíbenější značka bot :)

      Vymazat