F Zútulňování domova - Another Dominika

Zútulňování domova

 Čím dál tím víc zjišťuju, že je pro mě naprosto zásadní, abych žila v prostředí, ve kterém se budu cítit dobře. Vím, že ne všechno jde hned, ale postupnými krůčky věřím, že toho jde dosáhnout. Z mých článků už jste asi pochopili, že v bytě, do kterého jsem se nastěhovala k příteli, moc spokojená nejsem. Zatím není v našich finančních možnostech, abychom si nakoupili nový pěkný nábytek, ale jsem ráda, že i díky blogu se mi daří pomalými krůčky pomocí doplňků a třídění věcí vytvářet prostor, ve kterém už tak úplně nechytám úzkost pokaždé, když se kolem sebe rozhlédnu. 
Zatímco v posledním článku byly obrazy z mého oblíbeného e-shopu Poster Store tou poslední tečkou, kterou jsem doladila celý prostor, v obýváku je to první impulz pro větší změnu.
První článek ve spolupráci s Poster Store najdete tady, ten druhý tady.



Tento e-shop mám ráda nejen pro vysokou kvalitu produktů, ale i pro rychlost dodání a pečlivost zabalení. Plakáty a rámečky jsem si objednala v sobotu a už v úterý jsem zásilku měla doma. Stejně tak jsem byla příjemně překvapená i ze zabalení balíčku, kdy mi plakáty přišly zabalené ještě zvlášť v krabici, aby se cestou nepomačkaly a krabice byla vyplněna plastovou výplní, aby se ani rámům nic nestalo.


Samotné rámečky jsou pak ještě chráněny z vnější i z vnitřní strany fólií, což je detail, který si při každém rozbalování užívám. Miluju, že vím, že akrylové sklo je úplně čisté.


Tentokrát jsem hned od začátku věděla, že nechci vymýšlet kombinace obrazů, ale chci tři velké obrazy vedle sebe. Nejlépe uklidňující motivy přírody, jen jsem si nebyla jistá, jestli by se moc nebylo, kdyby byly tři podobné obrazy vedle sebe, a proto jsem se rozhodla, dát doprostřed jen jednoduchý citát na bílém podkladu. Tentokrát jsem se vrátila zpátky k černým dřevěným rámům, které miluju pro jejich kvalitu a upřímně už ani žádné jiné rámy doma mít nechci. 
Moje první reakce na vybalené plakáty byla WOW, ihned jsem si je zamilovala a jsem nadšená, že i v takovémto velkém rozměru 70x100 cm jsou krásně ostré, kvalitní a prostě neskutečně nádherné. Láska na první pohled.


Obývák před:


Obývák po:


Z proměny jsem nadšená. Celý prostor obrazy prosvětlily, zmodernizovaly a je to takový první náhled toho, jak by místnost mohla vypadat a jaký má v sobě potenciál.


Do chodby nám ještě přibyl jeden obraz s motivem, na který jsem se na e-shopu pokaždé dívala. Líbí se mi, že se jedná o abstrakci, jen linie, které jsou ale neskutečně výmluvné. Miluju tu symboliku, kterou jsem si v obrazu našla a jsem ráda, že ji budu mít každý den na očích.




Pokud i vy byste si chtěli podobně vyzdobit byt, mám pro Vás slevový kód na 45% při zadání kódu DMNK45.
Slevový kód platí na všechny plakáty od 23.1. do 1.2.2022. Kód neplatí pro kategorii Kolekce umělců a na rámečky.

Jak se Vám můj výběr líbí tentokrát? Taky máte obrazy v obýváku?

CONVERSATION

58 komentářů:

  1. My máme v obýváku kombinaci plakátů z Poster store, historických map a jednoho koupeného obrazu (chtěli jsme i barevný akcent, protože jinak máme v obýváku hnědý nábytek i sedačku a světlý koberec s nádechem zelené).
    Plakáty nad sedačkou u vás vypadají moc dobře, taky si myslím, že prostor posunuly k lepšímu.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavá kombinace, ale určitě to vypadá hezky :)
      Děkuju :)

      Vymazat
  2. Vybrala jsi hezké plakáty. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. ta změna je hezká :) o stránce jsem slyšela už z více zdrojů, ale ještě odolávám... u nás teď hlavně vedou puzzle a fotky, tak moc nevím, kam bych to pověsila, aby se to hodilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Pár fotek doma máme taky, což je vlastně i vidět na jedné fotce :)

      Vymazat
  4. Obývák skvěle prokoukl! Snad se ti tam teď bude bydlet lépe. Sama s aktuálním "prozatímním" bydlením taky dost bojuji a potvrzuji, že občas stačí jen pár drobností, aby bylo vnímání hned o kus lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je to fajn změna, ale chtělo by to aspoň ještě vymalovat :)

      Vymazat
  5. Páni, to vypadá parádně :) Vzpomínám, jak nám dalo práci najít ty správné obrazy do obývacího pokoje. Já měla jasnou představu a to jak s motivem, tak s barevností, která musela prostě zapadnout a najít něco na českých e-shopech prostě nešlo. Nakonec muž objevil něco, na čem jsme se shodli, na jedné zahraniční stránce, ale byli to hodiny a dny strávené hledáním, než jsme konečně objevili ty naše pravé vyvolené obrazy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to je super, že jsi nakonec našla ty obrazy, které sis představovala :) Já naštěstí tak konkrétní představu neměla, jinak bych motivy hledala asi ještě teď :D

      Vymazat
  6. Vypadá to moc pěkně :). My obrazy doma nemáme, všude visí jen fotky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Pár fotek u nás taky visí, ale tím, že ten byt se bude spíš postupně předělávat, tak ještě nejsou úplně všude, jak by mohly být :)

      Vymazat
  7. Obývák díky novým obrázkům hezky prokouknul 🙂.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný výběr <3! V obýváku obrazy máme. Malovala je p. učitelka ze ZUŠ a jsou moc povedené. V pokoji mám fotky, které jsem fotila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Opět moc krásný výběr. V obýváku mám jeden velký obraz s podmořským světem. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  10. Plakáty vypadají krásně, skvěle nahradily ten podivný původní obraz! :D Já teďka sháním rámečky, abych si konečně mohla pověsit vlastní fotky a taky to u nás trochu oživila... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podivný původní obraz je trefný, jsem ráda, že je pryč z mých očí :D
      Tak snaž seženeš takové, jaké si představuješ :)

      Vymazat
  11. Naprosto fantastický výběr!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne obrázky. Ja chcem nejaký do obývačky, nad postele, a do môjho youtube kútika

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  13. Ten úplně vlevo je moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty plakáty vypadají lépe než předchozí obraz. Vypadá to moderně a sedačka se k tomu i krásně hodi.
    Všechny plakáty jsou moc krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Sedačka ale taky už není v nejlepší kondici a doufám, že bude brzy vyměněna :)

      Vymazat
  15. Moc krásné. Já sama mám od nich doma obrazy a dokonce stejný, jako ty. Ten s nápisem. Visí nám v ložnici :-) Tak ať dělají radost i tobě ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkná proměna! Jde vidět, že máš asi raději takový ten "modernější styl"... mám to stejně (co se týče mého ideálního bydlení), ale přiznám se, že ten původní obraz, co byl nad gaučem, se mi taky celkem líbí. Připomíná mi Letopisy Narnie, ani nevím proč... možná kvůli tomu obrazu ze třetího dílu, přes který se do Narnie dostávali (pokud jsi to viděla) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jj, modernější styl mám ráda, těšila jsem se, že si jednou tak zařídím byt, tak třeba se mi to i nakonec splní :)
      Narnii jsem viděla, ale ten obraz si nevybavím :) Je ale fajn, že aspoň někomu se ten obraz líbí :)

      Vymazat
  17. Vybrala jsi moc krásné obrazy. Nejvíce se mi líbí nejspíš ten nad gaučem vpravo - východy/západy slunce, to já můžu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný výběr! Úplně to prostor prozářilo. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá to nádherně! Příjemná změna a ke gauči si zvolila úžasné obrazy!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezké obrázky jsi vybrala. :)) Určitě PO je to lepší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten prvek vody je tam super, ještě bych přidala něco co pokoj trochu rozsvítí 😊

    OdpovědětVymazat
  22. Ty plakáty úplně změnily celou atmosféru stěny a dopadlo to skvěle!! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  23. Dominiko, zdravím. Vybrala jsi moc dobře. Pokoji to prospělo, hned je hezčí a je tam jiná energie. Tak ať se Ti hezký bydlí! Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Škoda, že nejsem fanda takových obrazů. Tedy ano, líbí se mi moc příroda a tak. Ale toto je na můj vkus klišé. Tedy hlavně ta taková hesla a la "Love" apod. Asi nejsem romantik -_-'
    S Medvědem jsme celkem nekontaktní, přesto víme, že je mezi námi silné pouto. Tak jsem byla i vychovávaná. Je to jako ledovec, který je ale pod vodou rozmanitější než se zdá. Se slovy lásky šetříme.
    Každopádně interiér získal šmrnc a moderní nádech. To se nedá upřít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že to jsou klišé, ale v tom interiéru mi to přijde hezké :)
      Děkuju :)

      Vymazat
  25. Motivy s přírodou jsou prostě dokonalé! Na Poster store mají krásný výběr a moc se mi líbí, jaké plakáty jsi zvolila. :))

    OdpovědětVymazat
  26. Miluji jejich plakáty, taky je doma mám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  27. Veľmi pekne...nádherné fotografie...

    OdpovědětVymazat