F Doladění pokoje s Poster Store - Another Dominika

Doladění pokoje s Poster Store

Pokud můj blog čtete déle, možná si pamatujete, že jsem zmiňovala, že v bytě, ve kterém s přítelem bydlím, se úplně moc necítím jako doma. Zařízení bytu není úplně podle mého vkusu a chyběl mi tady nějaký prostor, který by byl jen můj. A tak jsem začala pomalinku vyvíjet tlak na přítele, abychom pokoj, ve kterém bylo jen odkladiště a skladiště věcí, předělali a aby tak vznikl pokoj, ve kterém bych mohla být na notebooku, číst si a sledovat seriály bez toho, abychom se navzájem s přítelem rušili. Zároveň aby pokoj sloužil i pro návštěvu, kdyby u nás chtěla přespat. 
Tou poslední tečkou za tím, aby pokojík byl hotový, byly obrázky z mého oblíbeného e-shopu s moderními a cenově dostupnými plakáty a rámečky Poster Store.

Oproti předešlé spolupráci (článek i s více informacemi o tomto e-shopu najdete TADY), v rámci které jsem si vybrala především motivy přírody do ložnice, jsem si tentokrát vybrala více zamilované a romantické plakáty v kombinaci s lehce abstraktní Fridou Kahlo. Tentokrát jsem si k motivům vybrala světlé dubové rámy, které podobně jako ty černé jsou kvalitní a bytelné. 
Co se mi na plakátech líbí, je jejich vysoká kvalita. Certifikovaný papír používaný k jejich výrobě splňuje nejvyšší ekologické a sociální standardy. Věřte mi, že kvalita plakátů se vůbec nedá srovnat s těmi, které si koupíte v rámečcích v obchodě a už vůbec ne s těmi, co byste si vytiskli doma. 



Motivy jsem měla vybrané takřka okamžitě, jen jsem nevěděla, jak je vhodně rozmístit. S tím mi tentokrát pomohl Průvodce pro dokonalou dekoraci na zdi, kde najdete hned několik šablon na rozmístění obrazů včetně jejich rozměrů.


Vzhledem k dispozicím pokoje rozmístění obrazů bylo jednoduché. Jednu zeď jsem měla úplně volnou, tím pádem byla vhodná pro větší uskupení obrazů. Na protější stranu jsem na poličku chtěla plakát s Fridou Kahlo, do kterého jsem se naprosto zamilovala. Sama jsem si potom ještě doobjednala plakát s citátem na poličku k růžové Fridě a ještě jednu Fridu nad stůl, protože jsem měla pocit, že krásně dotvoří celý interiér.



Moje milované Fridy 



A moje neméně milované uskupení plakátů, do kterého jsem si vybrala něžné motivy květů spojené s obrysy žen a jedním citátem, který se podle mě dokonale ke zbylým plakátům hodí. Jsem ráda, že jsem se držela romantické linie, trošku jsem se bála, jestli to nebude působit až kýčovitě, ale výsledný dojem je dokonalý, mnohem lepší, než jsem si představovala.
Celkově se mi takovéto podobné obrazy moc líbí. Přijde mi, že každému interiéru dodají šmrnc a vdechnou prostoru moderní ráz.



Pokud i vy byste si chtěli podobně vyzdobit byt, mám pro Vás slevový kód na 45% při zadání kódu OTHER45.
Slevový kód platí na všechny plakáty od 1. září do 7. září. Kód neplatí pro kategorii Kolekce umělců a pro rámečky.

Jak se vám můj výběr obrazů líbí? Líbí se vám spíše romantické motivy nebo třeba ty přírodní, které jsem si vybrala minule?

CONVERSATION

48 komentářů:

  1. Poster store má krásnou nabídku plakátů, sama jsem nevěděla, které dřív zvolit. :) Vybrala sis krásné motivy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi krásné plakáty😍 jak to hned změní místnost je fakt neskutečné :) moc se mi to líbí a snad se tam budeš cítit dobře☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Cítím se mnohem líp a těším se, jak si zvelebím další místnost :)

      Vymazat
  3. Oba dva styly se mi moc líbí. I tento romantický je boží <3 Hlavně ty postavy žen! Ale Paříž v květu je taky moc krásná.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké motivy, máš skvělý vkus. Líbí se mi romantické, i přírodní. Každé má své kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. V rámci mé spolupráce si tentokrát vybírala synova přítelkyně - mají nový pronájem, tak se jim plakáty hodily. Pro sebe jsem brala jen tři do kuchyně, leč jsme se s manželem neshodli, jak je pověsit, tak jsou zatím opřené v pracovně :).Z tvého výběru se mi líbí ta růžová kombinace - s těmi kresbami a citáty to vypadá fakt skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Viděla jsem tvůj výběr na blogu a je super, že si dala možnost něco si vybrat i někomu jinému :)

      Vymazat
  6. Dominiko, zdravím. Já jsem romantik a miluju strorůžovou, pudrovou... Takže mě jsi kápla do noty. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně sis to tam vyzdobila :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ty obrysy žen jsou vážně povedené. To je něco, co bych si uměla představit i u sebe v bytě jednoho dne. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Útulný holčičí pokojík! Svoji pracovnu jsem řešila podobně, také jsem v "chlapském" místě potřebovala koutek sama pro sebe. Nejvíce se mi líbí plakáty s Fridou, krásné jsou však všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Když jsem koukala na výsledek, tak jsem byla trošku až překvapená, že je opravdu hodně holčičí, ale asi jsem to tak teď potřebovala :)

      Vymazat
  10. Podobné motivy jsem si vybírala i já, takže jsem tým romantické motivy! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezký. My teď budeme zařizovat bydlení, tak možná na obchod mrknu, ještě uvidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať si bydlení zařídíte podle svých představ :)

      Vymazat
  12. Krásne rámčeky aj obrázky. Ja by som sama niečo také brala ale ja by som skôr chcela niečo vo veľkom formáte.

    NOVÝ ČLÁNOK TUNA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Větší formát by se mi taky líbil, ale spíše do obýváku :)

      Vymazat
  13. Mít takový pokoj je hrozně super! Sama to vidím, když jsme poslu na HO, tak každý poslouhá jiný styl hudby a pak mně především ruší cally :D

    Jinak výběr plakátu je krásný! <3

    ABOU MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  14. Poster Store jsou prostě LÁSKA! ♥ Mají nejkrásnější a největší výběr. Ten tvůj výběr je parádní. Ještě s emi nestalo, že by se mi někoho výběr plakátů nelíbil. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkně sis to zařídila, Posterstore má prostě parádní plakáty. A je neskutečné, jak moc dokáže pár obrázků zútulnit prostor!

    OdpovědětVymazat
  16. Opět jsi vybrala moc hezké plakáty 😊. Já miluju víc přírodu a růžová zrovna není moje oblíbená barva, takže bych si vybrala spíše ty s přírodní tématikou 🙂. Pokojík teď vypadá mnohem útulněji a snad i Ty se v něm cítíš dobře, když máš konečně pokojík, kde máš svůj prostor 🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Cítím se tam skvěle, fakt jsem ráda, že jsme to tam dali do pořádku :)

      Vymazat
  17. Plakáty už jsem viděla i na jiných blozích a musím říct, že tedy mají nádherný a bohatý výběr!

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherný výber! Vyzerá to krásne! :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  19. These prints are gorgeous! Love them all!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ale ale copak to tu vidím, mě oblíbené poster store! Už se těším na další výběr!

    OdpovědětVymazat