F Skandinávie u nás doma s Poster Store - Another Dominika

Skandinávie u nás doma s Poster Store

 Vymýšlení toho, jak bych si chtěla byt, ve kterém s přítelem bydlíme, více uspořádat podle sebe, je mojí častou aktivitou. Vím, že všechno chce svůj čas a nic nebude hned, jsem ale ráda, že postupnými krůčky se mi daří alespoň něco trochu měnit a vylepšovat. 
To poslední vylepšení je můj splněný sen.
A jsem vděčná, že se mi ho díky blogu podařilo splnit.
Dostala jsem totiž nabídku spolupráce od Poster Store. Jedná se o e-shop s moderními a cenově dostupnými plakáty a rámečky, který je plný inspirace z oblasti bytového designu. Protože se jedná o společnost sídlící ve Stockholmu ve Švédsku, na stránce najdete nádherné plakáty především skandinávského stylu. Jelikož ale máte na výběr z více než 1 200 motivů, věřím, že si vybere každý. Navíc je každé úterý na e-shopu nová kolekce. Protože já jsem obrovskou milovnicí Norska a Skandinávie obecně, můj výběr obsahoval především plakáty přírody.

Celkem jsem si vybrala sedm plakátů, které ve mně dohromady vyvolávají klid na duši. Konkrétně moji mozaiku tvoří obrazy přírody, obrazy s nápisy a jeden moderní obraz s jednoduchým srdíčkem. Všechny plakáty jsou vytištěny ve Švédsku a dřevo použité na jejich výrobu pochází z lesů, které splňují nejvyšší ekologické a sociální standardy. Zároveň je i papír používaný k výrobě plakátů certifikován  (FSC, Nordic Swan a Mezinárodní směrnice o životním prostředí ISO 14001).
Můžete si být tedy jisti, že Vaše plakáty byly vyrobeny šetrně k životnímu prostředí, což je přidaná hodnota, kterou oceňuji. 


Ke každému fotoobrazu si můžete vybrat i rámy na obraz v několika barevných a materiálových provedeních. Já jsem si vybrala černé dřevěné rámy, které se mi jako dekorace na stěnu líbí nejvíce. Plusem je, že rámečky jsou chráněny z vnější i vnitřní strany fólií, takže si můžete být jistí, že Vám přijdou nepoškrábané.


Jelikož plakáty mají spoustu motivů, inspirace na to, jak si je uspořádat můžete najít přímo na webu prostřednictvím Zdi inspirace. Moc se mi líbí, že pokud se Vám rozmístění plakátů z nějakého motivu líbí, stačí na obrázek klepnout a přímo se Vám zobrazí plakáty, rámy a rozměry, které byly použity.


 

Malý tip navíc. 
Já jsem na webu hledala inspiraci v motivech, co by se mi líbily. Vybrala jsem si plakáty, které mě oslovily nejvíce, nebyla jsem si ale jistá, jak budou vypadat dohromady a jaká bude nejvhodnější kombinace velikostí. Přítel mi pomohl vytvořit "vizualizaci" v AutoCADu, kde mi postupně zanesl vybrané velikosti plakátů a řešili jsme, jak je umístit, popř. jestli se k sobě budou hodit. Výhodou je, že do programu můžete přenést i fotky vybraných plakátů, to jsme my ale neudělali a jen jsme si poznačili, o jaké plakáty se jedná. Nakonec jsem jen přehodila plakát se srdíčkem a s nápisem love, abych neměla dva obrazy s nápisy v jedné rovině. 
Zabere to jen chviličku a ušetří Vám to spoustu času při samotném sestavování plakátů na zdi.


 

Výsledné uspořádání mých obrazů pak vypadá následovně. Dala jsem si je v ložnici nad postel a musím říct, že oproti vlajce fotbalového klubu Chelsea to je obrovská změna a celá místnost prokoukla.
A já to naprosto miluju.







Celkově jsem z obrazů nadšená. Je neuvěřitelné, jak jedna dekorace dokáže proměnit celý ráz místnosti a pozvednout ji na úplně jiný level.


Pokud i vy byste si chtěli podobně vyzdobit byt, mám pro Vás slevový kód na 35% při zadání kódu another35.
Slevový kód platí na všechny plakáty do 16. května. Kód neplatí pro kategorii Kolekce umělců a pro rámečky.

Jak se Vám podobné dekorace líbí? Jaké plakáty byste si vybrali vy a kam byste si je dali?

CONVERSATION

66 komentářů:

  1. To jsou pěkné plakáty, máš to uspořádané moc hezky :) Já si spíše kupuju obrazy, plakát doma ještě žádný nemám

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi moc hezké plakátky přesně takovéto doplňky jsou v bytě moc hezké. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Na Poster store se dá opravdu vybrat. Já sáhla po trochu jiných motivech. Jen ještě vybrané nedorazilo. Pak se taky "pochlubím"

    OdpovědětVymazat
  4. So beautiful <3
    Have a nice day

    softcutieblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. additional aricles.
    Smart stuff, I look forward to reading more.
    RCG Online Store

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné plakáty jsi vybrala 😊, věřím, že to je opravdu velká změna a místnost díky nim hned prokoukla. Vždy se mi moc líbili tyhle photo wall 😍.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ♥ Místnost hned vypadá úplně jinak a úplně jsem si to zamilovala :)

      Vymazat
  7. Vypadá to dohromady úplně skvěle ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tyto plakátky jsou opravdu krásné, taky mám moc ráda přírodu :). Určitě byt krásně ozdobily :).

    OdpovědětVymazat
  9. Plakáty jsou to nádherné, taky mi přišli, ale jiné. To já se právě inspirovala zdi inspirací, protože vybrat si nějaký plakát byl nadlidský výkon. Vybrala jsem si tři obrazy vedle sebe. Brzy bude článek. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, nádherné obrazy <3 vždycky, když vidím takové fotky na IG, srdce mi plesá blahem :) je to krása <3
    Leník

    OdpovědětVymazat
  11. Nádhera! Strašně pěkné plakáty. Sice modrá by se ke mně moc nehodila, ale třeba šedo-růžová, hmmm. ♥ Ale jinak prostě krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Do šedo-růžové si teď ladím jeden pokoj u nás doma, tak třeba přibydou u mě obrazy i této barevné kombinace :)

      Vymazat
  12. Ty plakáty se mi moc líbí :-) Já žádné takové plakáty doma nemám, zdi mám více méně holé, ale v místnosti se mi všude válí knihy, takže o barevnost mám taky postaráno :-D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na mě holé zdi působí prázdně, ale je pravda, že knihy přidávají na útulnosti možná ještě více než obrazy :)

      Vymazat
  13. Plakáty se mi moc líbí, až si jednou budu zařizovat byt, taky bych si nějaké takové chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na Posterstore mají fakt nádherné kousky, také jsem si vybrala a stále se nemohu vynadívat 😍

    OdpovědětVymazat
  15. Tak nejbožejší je ta poslední fotka, to je úplně dokonalý! A jinak je to vážně krása. Já bych v příštím bytě taky chtěla mít víc obrázků a věcí na zdech. Tady už to na těch pár měsíců nemá cenu. :-D

    OdpovědětVymazat
  16. ty obrazy jsou fakt nádherné :) S přítelem v bytě nic takového nemáme, ale časem bychom mohli pořídit něco podobného. Vypadá to moderně, nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezký, i mě oslovily se spoluprací ale nějak jsem zapoměla odepsat, navíc se v budoucnu budu stěhovat, takže až pak budu tvořit a zdobit dům. Jinak moc se mi líbí tvůj návrh a výběr obrázků, tohle bych si nechala dát na zeď. Miluji přírodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až si to tam pak zařídíš hezky podle sebe :)
      Děkuju ❤

      Vymazat
  18. Tak tieto plagáty vyzerajú krásne! Vybrali ste si moc pekné ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné plakáty, ráda se nechám inspirovat. Něco podobného jsem hledala abychom neměli tak holé zdi a aby to v novém bytě bylo útulnější. Protože jsme se právě nedávno přestěhovali, našli jsme tady větší byt v Brně, protože ten náš byl prťavý. Pro dva v klidu, ale s dítětem na cestě by to bylo na nic. No prostě sbírám všude možně inspiraci jak kterou část bytu vybavit a tohle mě nenapadlo, takže děkuji za článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem ti předala inspiraci, vypadá to opravdu nádherně :) Ať se ti v novém bytě hezky bydlí :)

      Another Dominika

      Vymazat
  20. Moc krásné plakátky !! Skvělý výběr a krásně k sobě zapadají ♥

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  21. Dominiko zdravím. Vybrala jsi krásné plakáty, líbí se mi jak to máš poskládané. Já už nemám vůbec žádné volné místo na zdech, všude obsazeno. Ale v pokoji pro hosty je černobílá fotografie stromu, celý pokoj je v přírodním stylu. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ❤
      My máme místa na zdech ještě celkem dost, tak bych to postupně chtěla ladit do podobného duchu :)

      Vymazat
  22. Teda, moc nádherný výběr!! 😊 I mně by se takové plakáty do bytu moc líbily! Krásně to zútulní byt 😍

    OdpovědětVymazat
  23. Moc krásné plakáty jsi vybrala, přesně můj styl :) je super, že používají certifikovaný papír. A ta aplikace je super pro lidi jako jsem já, kteří si to prostě nedokážou představit :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ❤ Taky jsem si to moc nedokázala představit, ale ten program mi to dost usnadnil :)

      Vymazat
  24. Výběr plakátů je dost povedený, takové by se mi taky doma líbily!

    OdpovědětVymazat
  25. Tyhle plakáty jsou nádherné, decentní a přitom úžasný doplněk do interiéru. Vybrala jsi krásné kousky:)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkný a citlivě seskládaný výběr. Líbí se mi nápad s AutoCADem. Technicky vzato člověk může využít i obyčejné Malování nebo jiný jednodušší program, každopádně vizualizace jsou v této oblasti velmi nápomocné. Palec nahoru a ať se dobře bydlí! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vybrala sis nádherné motivy. Upřimně já také přemýšlela nad přírodou, horami. Nakonec jsem zvolila jaro v podobě květin, které ne a ne u nás vykvést. Ta vizualizace je skvělý nápad. Já si to rovnala na zem vedle sebe. Nakonec jsem stejně zvolila zcela jiné rozmístění.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ❤ Těším se, až uvidím tvůj výběr :)

      Vymazat
  28. Krásné motivy jsi vybrala, moc jim to spolu sluší. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  29. Vybrala sis nádherné plakáty, přesně takový styl mám také ráda. Ať ti dělají radost a zpříjemňují ti den! :))

    OdpovědětVymazat
  30. Vypadá to skvěle, i my vybírali pomocí programu a promysleli umístění, na obrazy právě čekám

    OdpovědětVymazat