F Můj Valentýn - Another Dominika

Můj Valentýn

 Ještě před rokem by mě nenapadlo, že bych někdy podobný článek psala. Abych byla upřímná, tak jsem vlastně nikdy na Valentýna zadaná nebyla. Tento rok to byla pro mě taková premiéra, ze které jsem byla poměrně dost nervózní. Nakonec můj den byl krásný, s přítelem jsme byli jen spolu, koupili jsme si něco dobrého k jídlu, dostala jsem dárečky a hráli jsme karty. Přesně takový den jsem potřebovala.

Dostala jsem tuto nádhernou kytičku v dárkové krabičce. Naprosto mě to dostalo do kolen. Co je navíc skvělé je to, že se dá kytka z krabičky vyndat, a tak vám nakonec krabička zůstane.


Od přítele jsem dostala i tento krásný polštářek. Ten je naprostou roztomilostí, kterou jsem si hned zamilovala. Chápu, že podobné polštářky působí trochu kýčovitě, ale věřte mi, že když ho od někoho dostanete, tak se stane tím nejkrásnějším polštářkem, jaký máte.


Před Valentýnem byl v DM k prodeji Valentýnský DM box plný nejen kosmetických překvapeních. Tentokrát byly tři druhy a mně se podařilo ulovit hned dva z nich. Ten první mi koupil přítel hned v ten den, kdy šly do prodeje, ten druhý jsem si koupila o den později, kdy jsem náhodně viděla, že u kasy ještě box mají, a tak jsem nedokázala odolat.


Z obou dvou boxů jsem nadšená a jsem moc ráda, že opět vyzkouším nějaké nové produkty, kterých bych si třeba v drogerce ani nevšimla.



A abychom nemuseli vymýšlet, co si uvaříme k obědu, objednali jsme si Valentýnské menu z Pablo EscoBAR. V rámci menu jsme měli každý burger (v srdíčkové housce!), hranolky, limonádu a popcorn. Vše bylo vynikající až na hranolky, které se mi zdály přesolené, malé a spálené. Přítel si ale nestěžoval.



A jak jste si užili Valentýn vy? Udělali jste si z něj speciální den, nebo Vám tento den nic neříká?

CONVERSATION

54 komentářů:

  1. Tedy Dominiko, to byl pěkný den...Krásná kytička, menu i kosmetický box. My Valentýna neslavíme, květiny dostávám i bez svátku často. Synové ho slaví. Přeju hodně lásky všem, kdo Valentýna slaví i těm, kdo neslaví. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. My Valentýna neslavím, ale udělali jsme si fajn výlet a manžel pak uvařil skvělá anglická jatra s hranolky a já upekla perník...
    Valentýnský box se mi ulovit nepodařilo, snad nějaký další...
    Je fajn, že jste si Valentýna užili, kytička vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásne, priateľ ti kúpil krásny kvietok aj vankúšik je roztomilý. Aj ten hamburger je super, ja som rozmýšľala nad pizzou v tvare srdca. Ale nakoniec sme boli s v nedeľu s mojimi rodičmi a tento týždeň zatiaľ vôbec nemáme čas, takže na valentínsku večeru ešte stále čakáme, asi až cez víkend, haha. Ale dali sme si zatiaľ aspoň čokoládu. Ja mám takéto malé oslavy veľmi rada a je krásne stráviť spolu čas aj trochu inak ako bežne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Naprosto s tebou souhlasím a doufám, že jsi čas na valentýnskou večeři najdete :)

      Vymazat
  4. Ta růžička v krabičce vypadá moc pěkně :-) a DM boxíky taky. Valentýnské menu se jim opravdu povedlo, hned bych si dala taky 😃. Já jsem příteli udělala zamilovanou snídani a odpoledne jsme byli společně s pejskem na procházce, bylo krásně a svítilo sluníčko :-). Den před tím jsem ještě upekla perníkové srdce a linecká srdíčka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Viděla jsem na blogu, měli jste pěkný den :)

      Vymazat
  5. Ta květina v krabičce je moc hezká a srdíčkové burgery jsou tedy stylovka! Udělali jste si krásný den. :) Já jsem v sobotu svědčila kamarádce na svatbě, takže v neděli, když jsme dojeli domů, už jsme si jen objednali lepší sushi a šli brzy spát - náročný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Tak to jsi měla náročný, ale krásný víkend ♥

      Vymazat
  6. Ten srdiečkový hamburger je neskutočne cute. Oh, škoda, že u nás nikto také nerobil.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Ty srdíčkové housky jsou úplně boží týjo! :) Já vařila dobroty a zacvičila si. Večer přítel objednal jídlo a podívali jsme se spolu na film. Normálně chodíme na večeři nebo třeba do kina, takže letos jsme to vyřešili akorát dovážkou :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Já Valentýna neřeším (asi to bude tím, že jsem furt forever alone :D), ale většinou obdaruju aspoň lidi doma nebo si užiju den plnej selfcare :) Letos jsem ho ale proležela v posteli, protože mi nebylo moc dobře. Jsem ráda, že ty sis Valentýn užila se vším všudy ♥ Nejvíc hotová jsem z těch housek, ty jsou úžasný! :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já taky byla věčně forever alone :D Snad už je ti lépe :)

      Vymazat
  9. Jéé teď mám chuť na ten burger :D Valentýna jsme vždy slavili jako "uděláme si dobrý jídlo a budeme celý den v posteli" a vůbec si na to nestěžuju! Psala jsem akorát článek o tom, co jsme vyjímečně podnikli:)

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá na parádní Valentýn! I dárečky krásné, plyšové věci teda nejsou nic pro mě, ale ta růže vypadá nádherně, doma v Čechách mám podobnou, jsou to takové ty, co mají vydržet několik let :)
    Jídlo vypadá výborně, hlavně teda ten burger a ta bulka ve tvaru srdíčka? Tak to je boží! O víkendu asi bude domácí burger :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jak vidím ty fotky, tak bych si burger dala hned znovu :D

      Vymazat
  11. Tak to jste měli moc krásný Valentýn! :) Hezké dárečky <3. My ho měli takový krušný, ale víc se o tom rozepíšu ve shrnutí měsíce února :).

    OdpovědětVymazat
  12. Ty dárky jsou naprosto krásné. Jde vidět, že jste si užili společný den a udělali si radost. To je důležité. :) Dostala jsem chuť na ten burger :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to jste si Valentýn užili. :-)
    Moc hezké růže. Polštář je pěkný, určitě je i příjemný.

    OdpovědětVymazat
  14. No já na to koukám jen s otevřenou pusou! Vypadá to všechno tak moc krásně. Přítel musí být asi romantik, když tohle všechno vymyslel sám. Věřím, že to byl moc pěkný láskyplný den ♥ no a ten hamburger to nemá chybu! Tím by zabodoval u mě. :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu hezký Valentýn. Překvapil mě burger, to jsem ještě neviděla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. No já bych asi nejvíc byla paf z toho burgeru, vypadá skvěle! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  17. To vypadá na moc krásný den <3

    OdpovědětVymazat
  18. Je vidět, že jste si to užili. Nádherná kytka a ty burgry? No mňam, ten bych si hned dala. :DMichaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem moc ráda, že sis Valentýn užila!! :) Myslím, že ten den pomohl hodně lidem vypnout a užít si krásu maličkostí všedního dne. Musím říct, že nejvíc mě zaujaly ty burgery, nikdy jsem nic takovýho neviděla! Já, jakožto milovnice burgerů, na dálku slintám!! 😍😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To máš pravdu, i pro nás to bylo takové hezké zpestření :)

      Vymazat
  20. To byl určitě krásný Valentýn :) Je super, že jste si užili den spolu a máte krásné zážitky:) Mimochodem ta srdíčková houska je zajímavá, ta mě dostala :)

    OdpovědětVymazat
  21. S přítelem Valentýn neslavíme, ani jednomu z nás to moc neříká. Navíc máme výročí hned následující den, takže i z tohoto důvodu to úplně vypouštíme :)
    Ale každopádně to vypadá krásně a jsem ráda, že sis to tak užila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, snad jste si aspoň výročí užili :) Děkuju :)

      Vymazat
  22. Vyzerá to tak, že ste mali skutočne super deň! Krásny článok :)

    OdpovědětVymazat
  23. To jsi měla s přítelem moc hezký Valentýn! Ty srdíčkové housky jsou boží ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Domi, mně se náhodou ten polštářek líbí a jak píšeš kýč to možná je, ale když ti ho dá někdo z lásky JE TO TA NEJDRAŽŠÍ VĚC! :) My jsme byli pouze doma, odpočívali a dali si nějaké dobré jídlo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš naprostou pravdu ♥ Věřím, že i tak jste si to užili :)

      Vymazat
  25. To je skvělý, že jste si Valentýna užili. My sice Valentýna nijak extra neslavíme, ale i tak jsme si koupili něco dobrého a dostala jsem i růžičku. Hlavně, že jsme byli spolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké, že jste si ten den také zpříjemnily :)

      Vymazat
  26. Měla jsi opravdu krásný Valentýn a ten burger ve tvaru srdíčka je dokonalý! :D :))

    OdpovědětVymazat
  27. My si s přítelem koupili vzájemně kokina. Nijak extra to neslavíme, ale maličkost si vždycky dáme :)
    Ty burgery jsou boží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to he hezký, že si na sebe vzpomenete a nějakou maličkost si dáte :)

      Vymazat