F Oblíbenosti, radůstky a novinky III. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky a novinky III.

Zjišťuji, že tento typ článků mám čím dál tím raději. Schovám totiž do něj všechno to, o co se chci s Vámi podělit bez toho, abych o jednotlivých oblíbenostech uměle vymýšlela celé články. Což je přesně to, co mi vyhovuje.
Takže co jsem si oblíbila či koupila během posledních týdnů?

Boty
Největší tři lásky za poslední dobu. Věděla jsem, že pokud mi to vyjde s nějakou praxí, budu si potřebovat koupit nějaké elegantnější boty, které bych na ni mohla nosit. U nás ve městě rušili Baťu. Když jsem šla okolo, viděla jsem, že mají na vše slevu 70 %. Nedalo mi to a zašla jsem se tam podívat. Zamilovala jsem se hned do třech párů bot, které jsem tam nechat prostě nemohla. Navíc mít troje kvalitní úplně nové boty za 840 Kč je prostě sen, kord když vím, že je bez problému unosím.

Květinkové lodičky 120 Kč (PC 999 Kč), Vínové boty 420 Kč (PC 1399 Kč), Světle růžové 300 Kč (PC 1799 Kč)

DM box
Pokud sledujete trošku dění okolo DM boxu, tak určitě víte, že tentokrát šel box do prodeje až v pět hodin odpoledne. Problém byl ale v tom, že boxy nešly projet kasou, nikdo nevěděl, kdy to půjde a tvořily se velké fronty. V jedné z nich jsem stála i já, ale nakonec jsem to vzdala a smířila jsme se s tím, že box mít nebudu. Ale druhý den jsem šla kolem DM a viděla jsem, že je u pokladny ještě mají. Z boxu jsem nadšená, co jsem se dívala na obsahy ostatních boxů, tento můj se mi líbil nejvíce. Vše z něj využiji, takže za mě super a jsem ráda, že vyzkouším nové produkty.


Garnier Fructis SOS Repair 10IN1 
V minulých oblíbenostech jsem Vám ukazovala DM box, ve kterém byl i tento přípravek na vlasy od Garnier. Neměla jsem od něj žádná velká očekávání, ale naprosto mě překvapil. Jelikož už jsem nebyla delší dobu u kadeřnice, měla jsem už poměrně hodně roztřepené konečky, které jsem si myslela, že už nic nezachrání. A SOS Repair to dokázal, což je skoro až zázrak. 


Již v průběhu karantény jsem se vrátila zpátky k józe. Pokaždé jógu cvičím od Still On The Way. Její videa mi sedí, líbí se mi, že si můžu vybrat, na co bych se ve cvičení chtěla ten den zaměřit, její hlas mě uklidňuje a vyhovuje mi i tempo cvičení. Ne že bych cvičila každý den, ale dokonce jsem zvládla i její měsíc s jógou.
A pro mě velkým překvapením je, že jsem šla i na lekci jógy do Yoga House v Brně. Celé prostředí tam je moc příjemné, uklidňující a je super, že si můžete vybrat, na jakou jógu se zrovna cítíte, jelikož máte na výběr z mnoha typů jógy.


Lewis Capaldi
Můj velký oblíbenec posledních dní. I když bych možná měla uvést, že od něj poslouchám prakticky dvě písničky pořád dokola - Someone You Love a Before You Go. Nemůžu si pomoc, ale něčím se mi tyto dva songy dotkly a nemůžu je pustit z hlavy.

Zdroj



A jaké jsou Vaše poslední oblíbenosti? Ulovili jste poslední DM box?

CONVERSATION

39 komentářů:

  1. U nás to je s DM boxy trochu jinak a naposled se mi ho, po dlouhé době, podařilo vyhrát. Skoro vždy jsem s jeho obsahem spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším, že nedávno se dal vyhrát box s čistícími prostředky i u nás v ČR, ale to mě úplně minulo, ale jsem ráda, že se mi aspoň tento podařilo ulovit :)

      Vymazat
  2. DM box nekupuji, ale je super, že se ti trefil do vkusu. :) A mít za necelou tisícovku troje boty, tak to je paráda. :D

    OdpovědětVymazat
  3. DM box nekupujem. Je tam mnoho veci ktoré podľa mňa nevyužijem. Topánky sú nádherné.

    SÚ LACLÁČE MUSH HAVE TEHULIEK?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Vždycky to je taková sázka do loterie, ale ještě se mi nestalo, že bych v něm měla něco, co bych nevyužila :)

      Vymazat
  4. Dominiko, viděla jsem ještě jednu verzi boxu a ten tvůj mi připadá lepší. Já pro něj šla cestou zpráce a to ještě nešel projet pokladnou a druhý den odpoledne už ho neměli. Ten Garnier jsem měla v minulém boxu taky, ještě jsem ho nevyzkoušela, takže si mne docela navnadila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem viděla celkem tři varianty, všechny byly povedené, ale tento jsem chtěla nejvíc :)

      Vymazat
  5. Ty botky se ti neskutečně povedly :) Ty ceny jsou neskutečný :) A tvůj DM box vypadá fakt dobře, taky bych využila všechno <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. You have so many wonderful stuff! I love your shoes!

    xoxo
    Lovely

    http://mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ty boty....wow! Nádhera.
    Já vůbec netuším jak zjistit kdy budou DM boxy v prodeji :-( Tento by se mi líbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U posledních cca 3 boxů přišel dopředu e-mail, že boxy budou v prodeji, mělo by stačit být přihlášený k newsletteru :) Popř. je super i skupina na FB či fórum na Vinted :)

      Vymazat
  8. Jeee, ty kytičkované botičky jsou krásné. ♥ A ten Garnier SOS mám taky a taky jsem s ním spokojená. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem vůbec nečekala, že by mi ten Garnier mohl až tak moc pomoc :)

      Vymazat
  9. Ty květinkové lodičky jsou úžasné! A Lewis Capaldi je i můj favorit poslední doby, kdykoliv jedu v autě, nesmí chybět!

    Adele z blogu Adele Daily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně přijde, že na poslouchání do auta je úplně ideální :D

      Vymazat
  10. Bláznoství kolem boxů jsem nikdy nepochopila. Já kosmetiku moc nekupuju, tak si vždycky koupím jen to, co doopravdy potřebuju. Ty botky jsou parádní úlovek. U nás jsou taky hodně slevy, ale rozhodně ne na to, co by se mi líbilo :D Na zpěváka kouknu, v poslední době mám písničky všechny oposlouchaný, tak hledám nové :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně tomu bláznovství nerozumím ani já a nepatřím mezi ty, kteří boxy úplně žijí, na druhou stranu mě baví, že vlastně nevím, co v boxu budu mít a že díky němu můžu vyzkoušet produkty, které bych si jinak nekoupila - viz například ten Garnier :)

      Vymazat
  11. Ten DM box je opravdu super, já obvykle na ně moc nejsem právě proto, že bych je pro jejich obsah nevyužila, ale tenhle by potěšil i mě :)
    Jinak jógu cvičím nejraději asi podle Bohobeautiful, mají úžasná videa, doporučuji, když budeš mít chuť na něco nového :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ale u mě to pořád je tak, že kdybych něco nevyužila já, pošlu to dále :)
      Děkuju za tip, určitě se podívám :)

      Vymazat
  12. Tak ty slevy ti závidím, já takové štěstí nikdy nemám a pokaždé, když jdu nakupovat, tak většinou za plné ceny :D A Lewise Capaldiho miluju, jeho písničku do auta jsem opravdu ideální :)
    Travel and Eli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou! :)
      Já už ani cíleně na slevy do obchodů nechodím, toto byla spíš velká náhoda :)

      Vymazat
  13. Still On The Way je moje jógová múza. Příjemné sestavy, do domácího prostředí dlouhé tak akorát, a uklidňující hlas. Objevila jsem ji na začátku karantény a od té doby mě ta radost z jógy doma stále drží.

    Gratuluji ke koupi bot! Já už bych další botky nevynosila, tak se slevám vyhýbám, ale toto byl opravdu super kauf. Zvlášť ty s kytkama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! :) Děkuju :) Já slevy také už nevyhledávám, toto byla opravdu náhoda ve správný čas, když jsem stejně přesně takovéto elegantnější boty sháněla :)

      Vymazat
  14. ty botky jsou nadhera, krasny vyber ♥ o DM boxu jsem tedy doposud neslysela, ale obsah vypadaji zajimave :) libilo by se mi asi neco takove s ciste prirodni kosmetikou a dalsimi produkty..

    Melissa Hartford
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) S čistě přírodní kosmetikou by byl box super, tak třeba se do od DM dočkáme :)

      Vymazat
  15. Tyjo, musím se někdy fakt dokopat a zajít někde na nějkaou lekci jógy! :D Z tvého DM boxu bych kupodivu taky většinu využila. :D

    OdpovědětVymazat
  16. DM box jsem nikdy neměla, lákal mě teď naposledy, ale jak píšeš, měli nějaké problémy a to mě odradilo, tak třeba příště :-D.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba příště už vše půjde bez problémů a box si ulovíš :)

      Vymazat
  17. Botky jsou moc krásné, máš super vkus :)

    OdpovědětVymazat
  18. Botky se mi moc líbí! :) A ten SOS Repair od Garnier mám taky, jen jsem ho ještě nepoužila tolikrát, tak nemohu moc posoudit, ale zatím asi celkem spokojenost.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat