F Oblíbenosti, radůstky & novinky II. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky & novinky II.

Jsem moc ráda, že jsem se dostala k dalšímu článku s mými oblíbenci za poslední dobu spolu s věcmi, které jsem si nově pořídila, nebo jsem si k nim našla cestu teprve nedávno.

Plátěnka - Nech se své(z)st v Brně
Když jsem uviděla poprvé tento motiv, naprosto jsem mu propadla. Je geniální. Plátěnka je od brněnské značky peas in heart, která se snaží dělat suvenýry jinak. Pokud jste tuto značku ještě nezaregistrovali, určitě se na ni podívejte, mně se od nich líbí snad úplně všechno.

peas in heart, 299 Kč (na eshopu za 239 Kč)

Fialová rtěnka od Maybelline
Ne, opravdu jsem nepotřebovala další rtěnku, ale týhle barvě jsem prostě nedokázala odolat. Je naprosto úžasná a byla to láska na první pohled. Navíc rtěnky z této řady mám už ozkoušené a vydrží snad úplně všechno, jsou krásně pigmentované a ještě jsem nenašla lepší rtěnky.
PS. Vím, že Maybelline není úplně eco-friendly značka, ale myslím si, že je mnohem lepší si koupit jednu rtěnku, o které víte, že Vám sedí, než si koupit několik přírodních s cílem zjistit, jestli Vám vůbec nějaká sedí.


 Maybelline (DM), 149 Kč

Tuhý šampon od Alverde
Tento šampon jsem dostala už k Vánocům, ale tři měsíce jsem se ho bála použít. Měla jsem strach, že s ním nebudu spokojená a že mi vlasy vysuší a zašmodrchá. Víc jsem se splést nemohla. Šampon krásně napěnil, vlasy umyl perfektně a snad nikdy jsem z umytý vlasů neměla tak skvělý pocit jako právě díky tomuto šamponu. Doporučuju.

 Alverde (DM), 129 Kč 

YC vosk Macaron Treats
Vůně Macaron Treats je naprostá pecka. Ta nádherná vůně se snad ani nedá popsat slovy. Jestli si někdy koupím velkou YC svíčku ve skle, bude to právě tato vůně. Miluju jí a jsem moc ráda, že jsem se nenachala odradit zelenou barvou vosku.



YC, 50 Kč

P!nk
P!nk jsem poslouchala jako teenager a její poslední songy se mě zase získaly.



Billie Eilish 
Na první poslech jsem si říkala, co to sakra je a kdo ji může poslouchat. Pak jsem si její song pustila podruhé a už jsem její tvorbě propadla. Její písničky jsou tak divný, až jsou skvělý. A překvapivě se mi při pouštění jejích písniček dobře učí.



Sex Education
Na tento seriál jsem vídala reklamy na Youtube, ale úplně mě trailery neoslovily. Ale pak jsem byla nemocná a došly mi nápady, co si pustit. Nějak jsem si vzpomněla na tenhle seriál a dala jsem mu šanci. Naprosto si mě získal. Je to zas trošku jiný seriál z prostředí střední školy, všechny postavy mají v seriálu svůj smysl a možná i tím mi přišel seriál hodně reálný. A úplně neskutečně se mi líbil styl hlavní hrdinky Maeve.

Zdroj


A co jste si za poslední dobu oblíbili vy?



CONVERSATION

10 komentářů:

  1. Joo Sex education je boží seriál! :Dd Zamilovala jsem se, ale rychle dokoukala. Jinak, z pohledu minimalismu apod. je lepší koupit tuhle rtěnku, já se snažím hodně dát na recenze a když si jich přečtu dost, tak nějak to vždy vyjde. Protože přecijen ten maybelline ani jiné nechci... A tuhý šampon teď také zkouším a sice mám po opláchnutí takové vlasy jako z těch méně kvalitních, ale dokonce i další večer si zkoumám, jak krásné ty vlasy jsou! I nějaké ty lupy se vypařily, takže jsem fakt šťastná, já mám ten pomerančový. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Billie Eilish jsem si taky oblíbila :-) Mám ráda takovéto 'divné' lidí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta plátěnka je vážně super, miluju Brno! :) a na Sex Education se chystám podívat už vážně dlouho :D

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ty tuhé šampony od Alverde v Dmku už prohlížela, ale bála jsem se, že to budou jen vyhozené peníze. Tak se po nich znovu podívám a taky vyzkouším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Krásní oblíbenci! Ten vosk od Yankee mám taky a voní božsky! moc se mi líbí ta pláťenka a barva rtěnky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý prehľad obľúbencov, tiež som teraz podobný článok publikovala :) Inak, ten rúž má nádherný odtieň, aj tá plátenka je krásna :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Ten seriál si určite skúsim pozrieť! :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  8. Fialová rtěnka a tuhý šampon jsou pro mě teda novinky. A sex Education miluju, to je rpostě jedna z top Netflix komedií :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat