F Sekáčové úlovky VII. - Another Dominika

Sekáčové úlovky VII.

Upřímně nejsem zastánkyní toho, aby když má člověk špatnou náladu šel a koupil si něco nového. Ale ty poslední týdny byly pro pro mě tak šílený, že holt jsem si zlepšovala náladu často. Jak je ale u mě už zvykem, tu radost jsem si dělala v second handech.

Šaty na léto
Upřímně tohle jsou jedny z nejkrásnějších šatů, co jsem kdy měla. Když jsem je v second handu našla, nechtělo se mi je ani zkoušet, protože nemám moc ráda, když nějaký top/šaty jsou nahoře řešený širokými ramínky. Přijde mi, že je to takový boxerský střih, který mě úplně deformuje, ale tyhle šaty mi přepvapivě sedí úplně skvěle, přijde mi, že mi opravdu sluší, jsou ze skvělýho materiálu a navíc mají nadýchanou sukni se spodničkou.
Já jsem do těch šatů naprosto zamilovaná.

Atmosphere, 20 Kč

Růžové Conversky
Značka Converse je můj naprosto love brand. Já bych boty od nich mohla nosit 24/7 po celý rok a vůbec bych se nezlobila, kdybych od nich měla boty v každé barvě. Tak trošku jsem si říkala, že bych si po dvou letech chtěla koupit ještě nějakou další barvičku, a tak když jsem v sekáči našla tyhle, ani jsem moc dlouho neváhala. Jsou sice poměrně dost nošené, na druhou stranu si myslím, že právě u Conversek platí, že čím jsou nošenější, tím jsou hezčí a na to, že dle způsobu obrandování by se dalo říci, že jsou vintage, tak jsou v naprosto skvělém stavu.

 Converse, 65 Kč

Proužkovaný svetřík
Přiznávám, další svetr jsem už nepotřebovala. Ale tenhle svetr je úplně dokonalý, skvěle mi sedí, byl novej a navíc je zadní strana rozstřižená, kdy je je nahoře látka sešitá a pak jsou jednotlivé strany přes sebe překřížené. Vypadá to úplně skvěle a já jsem z toho svetru nadšená.

 Monoloque, 30 Kč

Halenka se vzorem
Tahle halenka nebude patřit ke kouskům, které bych nosila na denní nošení, ale říkala jsem si, že na zkoušky/jednou do práce bude fajn. A navíc mám pocit, že mi ten vzor na ní opravdu sluší.

 Mark & Spencer, 10 Kč

Off Shoulder top
Off Shoulder střihy mám celkem ráda, přijde mi, že vypadají rafinovaně a sexy, ale zároveň i decentně. Navíc tenhle top je i v mojí oblíbené barvě a jednoduše nebylo se o čem rozhodovat.

 New Look, 10 Kč

Květonový peplum top
Jak už jsem psala u šatů, nemám úplně moc ráda tenhle střih topů se širokými ramínky, ale vzhledem k tomu, že jsem z šatů tak nadšená, dala jsem šanci i tomuhle peplum topu a naprosto jsem se do něj zamilovala. Upřímně vůbec netuším, co se to se mnou stalo, že jsem si letos nakoupila už tolik věcí s květinovým vzorem, ale holt asi nějak chci do své skříně/života vnést víc barev a takové té veselejší nálady.

 River Island, 16 Kč

Růžové tílko
Tohle tílko budu spíš na spaní. Úplně se pod něj podprsenka nehodí, protože by všude vylézala a bez podprsenky bych se ho vzít ven netroufla, ale na léto na spaní bude fajn.

 Atmosphere, 7 Kč

Sportovní tričko Nike
Já jsem si poslední dobou zamilovala americké Come thrift with me videa a v nich občas holčiny dávají nějaké tipy na to, jak být v thriftění úspěšní a mimo jiné tam často zmiňují to, že byste měli projít úplně každou sekci v second handu, což já jsem nikdy nedělala a třeba pánskou sekci jsem úplně míjela. Nejspíš to byla chyba, protože tohle tričko jsem našla právě v ní. Upřímně nevím, jakýmu muži by tohle tričko sedělo, protože mně s mojí velikost XS/S sedí úplně akorát. Tričko je neskutečně pohodlné, snad nikdy jsem neměla příjemnější tričko. A moc se mi líbí, že když je zip zapnutý, tak látka přes zip vytvořený nápis Nike.

 Nike, 39 Kč

A co jste si naposledy v second handě koupili vy?

CONVERSATION

24 komentářů:

  1. Wow! That off shoulder top is so beautiful.

    Btw, I follow you back ^^
    Erika Seol

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou skvělé úlovky. Nejvíce se mi líbí ta vzorovaná halenka. Má krásnou kombinaci barev a je taková jiná. Fakt super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju tvoje články se sekáčovými úlovky a tyhle věci ti teda všechny závidím! Super objevy, zvlášť za ty peníze:)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto skvělé úlovky a čumím na ty ceny! Asi neznám správné sekáče :(

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné úlovky, ja tiež chodím takto loviť do sekáčou a najnovšie som ulovila rifľovku, bola v detskom oddelení ale na mňa je úplne super :D

    AKO SA MÔŽEŠ OPÁLIŤ U SEBA DOMA?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak riflovku tu trošku závidím, sama riflovou bundičku v sekáči už dlouho scháním :)

      Vymazat
  6. Jako, ale ty ceny a tak skvělé kousky! :) Umíš nakupovat. Halenka se mi líbí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí ty šaty a ten květovaný top, fakt super kousky!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, tak tomu říkám skvělé úlovky, hlavně ty Converse za 65 Kč mě dostaly :-). Já si naposledy v second handu koupila letní šaty, ale musím přiznat, že v tomto směru na hledání skvělých kousků moc štěstí nemám.

    OdpovědětVymazat
  9. Cože?! Tílko za 7 Kč?! :D Ty jsi kouzelník! :D
    A nejvíc se mi líbí ty letní šaty. Určitě ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Domi, na tvé sekáčové úlovky vždycky jen tiše zírám :-). Tentokrát mne nejvíc zaujaly šaty a květinový top - oboje bych brala hned taky.

    OdpovědětVymazat
  11. Jee, to offshoulder a celkově se mi moc líbí ty tvoje úlovky (jako vždy). Hned bych to brala taky!

    OdpovědětVymazat
  12. Super úlovky. Conversky by som tiež najradšej nosila 24/7, proste najpohodlnejšia obuv, ktorá sa hodí ku všetkému :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  13. Ani neviem vybrať, ktorý kúsok sa mi páči najviac – no zohnať k sekáči conversky a za takú cenu... Tomu sa hovorí šťastie! ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "SLOW MORNING ROUTINE"

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc mě zaujaly ty conversky a ta cena wow :)...

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne úlovky! Ja milujem nakupovať v sekáči ♥ Snáď vždy odtiaľ s niečím novým odídem ^^' Akurát obuv tam nenakupujem ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se většinou nakupování bot v sekáči taky vyhýbám, ale sem tam si nějaké boty tam koupím.. třeba tyhle Conversky jsem tam prostě nechat nemohla ;)

      Vymazat
  16. Hele a ty se nebojíš nosit ty boty? I když chápu, že ty conversky se dají vyprat,a le co se týče bot (a spodního prádla), tak tam se rpostě bojím nakupovat z druhé ruky. Ale šaty vypadají moc krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čeho bych se měla bát? ..ale asi chápu, kam touhle otázkou míříš. Primárně boty v sekáči nenakupuju a s botami, které bych nosila na boso bych nejspíš problém měla, ale jinak mi to nevadí :) ..v normálních obchodech taky člověk neví, kdo všechno si před tebou boty vyzkoušel

      Vymazat
  17. Já na věci ze sekáčů moc štěstí obvykle nemám. Když se mi něco líbí, většinou mi není velikost... Nemáš tipy na nějaké fajn sekáče v Brně? :) Jinak super úlovky :)

    https://bycharlotta.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v Brně chodím prakticky jen do sekáčů Genesis, v okolí centra jich je hned několik :)

      Vymazat
  18. na tieto tvoje ulovky sa nikdy nedokazem vynadivat a nikdy nedokazem pochopit, ze su fakt zo sekacov. ja tam ziadne poklady nezvyknem nachadzat, ale je zas pravda, ze po sekacoch zas az tak vela nechodim. tie saty, ktore si si kupila, su naozaj krasne *.*

    OdpovědětVymazat
  19. Domi to jsou parádní úlovky, hele a k těm converse, mamka si zamlada koupila taky jedny v sekáči a nosila jsem je ještě i já :-D ty boty neuvěřitelně dlouho vydrží.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde, že Conversky toho vydrží strašně moc :) Svoje první jsem si kupovala před 3 roky a až na ošoupání nápisu na podrážce vypadají pořád úplně skvěle :)

      Vymazat