F Sekáčové úlovky V. - Another Dominika

Sekáčové úlovky V.

Zcela upřímně jsem vůbec nečekala, že další článek s mými sekáčovými úlovky budu psát tak brzy. Ale jednoduše jsem našla spoustu krásný kousků, kterým jsem nedokázala odolat. A jestli jsem si ještě před pár týdny myslela, že jsem se svým šatníkem spokojená, tak teď jsem s ním úplně nejspokojenější.

Černý křivák
Tohle je asi ten nejdražší kousek, který jsem si kdy v second handě koupila. Ale černý křivák je kousek, který jsem chtěla už dlouho a vím, že na něj jen tak v sekáči nenarazíte. A tak, když jsem našla tento, který mi úplně perfektně sedí (jen tak mimochodem, je to velikost pro 13-14ti leté děti), tak jsem si ho vzala. V "normálním" obchodě bych stejně dala klidně 4x tolik.


F&F, 363 Kč

Cosmic Hero David Bowie tričko
Písnička Heroes je takovou mojí srdeční záležitostí. Když jsem v sekáči našla tohle tričko, první myšlenka, která mě proběhla hlavou, byla, že si mě ta písnička zase našla. Vím, že to není tričko přesně k té písničce, ale David Bowie tričko je prostě láska. Navíc je z úžasného materiálu, je strašně příjemný a miluju ho.


Gildan, 39 Kč

Černá baseball mikina
U téhle mikiny jsem váhala, jestli si ji vzít nebo ne, protože to asi není úplně ten styl, co bych nosila, ale fakt mi sedne jako ulitá a je neskutečně pohodlná. Jsem moc ráda, že jsem si ji vzala, protože to je přesně ten kousek na jaro, kterým mi v šatníku chyběl a ani jsem o tom nevěděla. A kdybyste se chtěli trošku pobavit, tak mikina je pro dvanáctileté děti. A mně za chvilku bude 24.

H&M, 59 Kč

Proužkovaný svetr
Já vím, další svetr. Původně jsem ho v sekáči nechala, ale když tam byl i při mojí další návštěvě, tak jsem si ho alespoň zkusila. Hned, jak jsem si ho oblíkla, věděla jsem, že půjde se mnou domů. Na postavě vypadá skvěle, je dělší, má zajímavě řešený rukávy a je prostě nádherný.


New Look, 20 Kč

Květinkové tílko

Úplně moc tílka ráda nemám, ale když jsem viděla tohle, tak jsem věděla, že si ho musím aspoň vyzkoušet. Je krásné, pohodlné a myslím, že kord v létě budu šťastná, že ho mám.

New Look, 12 Kč

Černé Slip On boty
Nejsem ten typ, že bych v second handech hledala boty, ale vždycky se na ně alespoň podívám. Když jsem uviděla tyto v mojí velikost, musela jsem si je alespoň vyzkoušet. Jsou to takové bačkůrky, snad nikdy v životě jsem neměla pohodlnější boty. Jsou úplně měkoučký jako peřinka, že to bude úplná radost je nosit. Navíc jsou úplně nové.


BeYou, 55 Kč 

Modré květinové tričko
Jsem si jistá, že ještě před pár měsíci bych po tričku v takto výrazné barvě vůbec nešáhla. Ale když jsem ho teď uviděla, věděla jsem, že si ho musím alespoň vyzkoušet a úplně jsem se do něj zamilovala. Neskutečně se mi líbí jeho barva myslím, že na jaro je takováhle krásná barvička úplně ideální.


Dunnes, 119 Kč

Modrá květinová halenka
Ještě před rokem by mě nikdy nenapadlo, že si během tak krátké doby koupím rovnou tři věci s květinovým motivem. A už vůbec ne, že dvě z nich budou modré, protože zrovna tuhle barvu jsem nikdy nenosila. Ale je to tak a já jsem se do halenka zamilovala na první pohled. Zkoušela jsem si ji zrovna v den, kdy jsem shodou okolností měla na sobě tílko a vypadalo to naprosto božsky. A upřímně doteď jsem se nevzpomatovala z toho, že mě halenka vyšla na 3 koruny. Při placení mi bylo tak trapně, že jsem ani nečekala, až mi pani prodavačka vrátí drobáky. A protože se asi budete ptát, tak tento kousek jsem koupila v second handu, kde prodávají věci na váhu a jelikož je halenka ze vdušného materiálu a tím pádem je lehoučká, tak váha ukázala 3 Kč.


New Look, 3 Kč

Já musím říct, že jsem teď se svým šatníkem nejspokojenější, co jsem kdy byla. Jsem strašně moc ráda, že jsem do něj doplnila přesně ty kousky, které mi v něm chyběly, ale zároveň cítím, že teď jsem nakupovala fakt hodně a že mi to už stačí. Jediné, co vím, že bych ještě chtěla a po čem se budu dívat, jsou nějaké šaty a sukně na jaro a léto.

A kdy jste naposledy v second handě byli vy? Objevili jste v něm něco?

CONVERSATION

24 komentářů:

  1. to sú naozaj super úlovky! :) už tak dlho sa chystám do sekáču, a vždy na to zabudnem,tak ďakujem, že si mi to takto pripomenula :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. to su riadne peckové úlovky, ja som bola veeľmi dávno v sekáči, a očividne to musím zmeniť!

    OdpovědětVymazat
  3. Opět skvělé věci jsi našla! :) Já už taky budu muset konečně navštívit sekáč :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, to květinkové tílko je krásný! :) A super úlovky za krásný ceny. Já se chci v Praze po nějakém sekáči podívat, ale zatím ještě nebyl čas. :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju sekáče!
    Pěkné úlovky, Domi :) hlavně teda ten křivák a ten proužkovaný svetr. Umím si je představit dohromady <3
    http://of-goldbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Květinové tílko a křivák se mi líbí nejvíc :) Po botách v sekáči taky jenom pokukuju, protože jsem zatím neviděla žádné, které by se mi líbily a přitom vypadaly stále k světu. Z těch tvých jde ta pohodlnost vidět už od pohledu :)

    OdpovědětVymazat
  7. 3 koruny no tedy :D To je supr! Jinak opět zase všechno bombový, tohle sou vyloženě takové poklady, které ti můžeme jen závidět. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné úlovky, nejvíce se mi líbí ten křivák :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Když koukám na poměr cena - výkon, tak jsi byla fakt úspěšná. Já to v těch sekáčích fakt neumím...

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné úlovky! <3 Pojem sekáč mi taktiež nie je cudzí, ale musím sa priznať, že som tam nebola poriadne dlho :/
    NORALIC

    OdpovědětVymazat
  11. ta koznekova bunda je fakt super! podobnu by som chcela aj ja, ale zatial som ju v ziadnom sekaci nenasla. taktiez sa mi paci ten pruzkovany sveter. ja som naposledy bola na SWAPe a odniesla som si odtial koselu, suknu, topanky a ponozky. a so vsetkym som velmi spokojna.

    OdpovědětVymazat
  12. Super veci <3 niekedy sa aj sama prekvapím, aké veci tam nájdem za oveľa menej peňazí a rozdiel skoro ani nevidno. Tá kožená bunda je úplne úžasná na skombinovanie a hlavne praktická na jar.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  13. Ta bundička vypadá super! Všechny úlovky jsou moc hezké :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi líbí ta černá bundička! Já do sekáčů chodím ráda, vždycky tam narazím na nějaký originální a zajímavý kousek, který mi většinou padne, jako by byl na mě přímo ušitý a ke všemu stojí jen pár korun.
    www.terainchester.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tady měl někdo šťastnou ruku... :-) Já si sekáčové nákupy velmi ráda užívám s mamkou, vždy najdu nějaké super kousky za pár korun :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  16. Ani neviem povedať, ktorý kúsok sa mi páči najviac! No modrá blúzka ma dostala – tri koruny je parádna cena :D ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "CURRENT EVERY DAY MAKE-UP ROUTINE"

    OdpovědětVymazat
  17. Ulovila jsi super kousky, ten křivák a kytičkované tílko jsou krásné:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty kráso, tak krásné věci a jsou ze sekáče? Wow!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  19. Tá čierna koženka je naozaj skvelý úlovok! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  20. Tílko, triko, halenka a křivák, za mě top úlovky, sice bych neměla podporovat další shopaholiky, pak mi nadávají, že je k tomu ještě dostrkávám, ale jen tak dál Domi! :) máš skvělý vkus na sekáčové úlovky.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  21. Naprosto boží úlovky ze sekáče.

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych řekla že čtení článků typu sekáčové úlovky jsou takovou formou masochismu - člověk si říká, jak je to krásné, ale bohužel to stejné nejspíš nikde nesežene :D Ale i tak je mám ráda. Ty kytkované vzory působí moc příjemně. Tak ať ti oblečení dobře slouží... Já mám sekáče taky moc ráda, možná udělám podobný článek ...

    OdpovědětVymazat
  23. Ta koženková bunda je dost cool úlovek! :) A tričko s Bowiem za takovou cenu? WOW. Máš šťastnou ruku ;). A ta poslední halenka vypadá taky moc hezky ;). Tři koruny? WTF? :D to potěší :) teda asi by mi taky bylo trapně...ale fakt je to parádní ;).

    OdpovědětVymazat