F Můj současný playlist - Another Dominika

Můj současný playlist

Poslední dobou si všímám toho, že mezi moje nejoblíbenější články patří ty s tipy na to, co si poslechnout. A tak jsem se jeden takový rozhodla sepsat i já, protože inspirace není nikdy dost.

Julia Michaels
Pro mě je Julia největším objevem tohoto roku. Vůbec nechápu, jak je možný, že jsem ji objevila až letos. Je skvělá. Každý její song zbožňuju a miluju, že při každém poslechu si zamiluju zase jinou písničku. Jsou geniální.


 Jestli Julia Michaels je objevem tohoto roku, tak Alan Walker je mým objevem roku minulého. Podobně jako u Julie miluju, že se pokaždé zamiluju zase do jiného songu. A je až s podivem, že se mi ani po těch několika měsících ještě neoposlouchal.


Zdroj

Rita Ora
Upřímně nevím, kde jsem celou tu dobu žila, ale i Ritu Oru jsem objevila až minulý rok. Vždycky, když potřebuju nakopnout, tak si pustím právě ji. 



Zdroj
 

Avril Lavigne
S tím, jak Avril v minulém roce po dlouhé době vydala nový singl, jsem ji začala zas a znovu poslouchat. Je to právě Avril, na jejíchž písničkách jsem vyrostla a i po letech jsem její hudbě opět propadla. A její nová deska je naprostá pecka.



Zdroj


Ariana Grande
Ještě před rokem by mě nikdy nenapadlo, že někdy napíšu, že právě Arianu poslouchám. Ale její poslední songy jsou taková pecka, že to prostě nechápu.A pokud jste ji stejně jak já doteď ignorovali, tak ji dejte šanci. Možná si její desky stejně jako já nezamilujete na první poslech, ale na ten druhý už jim naprosto propadnete.


Zdroj

Lady Gaga
..a nějakou zvláštní obklikou jsem si našla cestu i k Lady Gage. Už jsem stihla naposlouchat všechny její alba, ale upřímně mojí srdcovkou asi zůstane soundtrack k filmu Zrodila se hvězda, písničky z něj jsou neskutečný, stejně jako její poslední album Joanne.


Zdroj

A co poslední dobou posloucháte vy?

CONVERSATION

14 komentářů:

  1. Máme podobný vkus :) Ritu jsem si v poslední době taky oblíbila, stejně tak i Arianu :) I nová písnička Avril se mi moc líbí a to ji nemusím. Já hodně poslouchám Little Mix, The Vamps a teď mě baví i Ashley Tisdale, která se vrátila na scénu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Rita Ora, Alan Walker a Lady Gaga sú užasní a máme ich spoločných. A najradšej ešte počúvam Eda Sheerana, Shawna Mendesa alebo skupiny The Chainsmokers a Imagine Dragons <3
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  3. Ariana jsem si teď taky docela oblíbila, teď mi přijde více dospělejší a víc mne její písničky baví :-) jsem ráda, že Avril se vrátila zpátky na scénu protože si myslím že tu chyběla :-) Lady Gaga poslouchám už od začátku její kariety a Zrodila se hvězda se mi taky moc líbí jak soundtrack tak film :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak vidím, že tu opravdu máš i tu Avril a Arianu :) Já miluju Joanne od Gagy, od tohoto alba jsem její tvorbu začala poslouchat celkově víc, ale přiznám se, že Zrodila se hvězda jsem ještě neviděla - i když moji kamarádi jsou tímto filmem posedlí, tak bych se k němu měla konečně dostat. Já celkově poslední dobou nejvíce poslouchala asi Bring Me The Horizon, částečně i kvůli jejich novému albu.

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna nedávno jsem si dala odpoledne s Avril a nechala na Youtube automaticky nahrávat snad všechny její písničky, také jsem ji dřív milovala. Od Alana mám ráda dvě a starší, jinak moc ho nevnímám a s Gagou se opět scházíme, já ten film miluji a hlavně tu písničku Shallow z něj.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Jednoznačne Lady Gaga ! A tiež Panic!At the Disco či Fall Out Boy (nový album M A N I A je skvelý :) )

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovědětVymazat
  7. Já si také zamilovala Arianu a hlavně Lady Gagu, díky filmu zrodila se hvězda :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, ráda se inspiruji!
    Já mám v poslední době docela ráda 80.-90. britský songy :D

    OdpovědětVymazat
  9. Alan Walker a Ariana jsou i mí oblíbenci, teď nově jsem si zase po pár letech oblíbila i Lady Gaga - právě díky písním ze Zrodila se hvězda, z některých mám husí kůži. A Avril jsem měla vždy ráda a její comeback mě moc potěšil:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak vidím, že ses zaposlouchala do aktuálních div hudebního světa. :D Většina (jako Lady Gaga, Ariana), mají božské hlasy... jsou to písničky, které si zpívám, když někde hrají, ale není to to, co by mě mělo doprovázet každý den.

    OdpovědětVymazat
  11. Ariana a Gaga jsou prostě jedničky, já je taky miluju :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  12. Máme podobný vkus :-) i když já si poslední dobu jedu hlavně české a slovenské :-) např. Kaliho můžu furt!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat