F Podzim & New In - Another Dominika

Podzim & New In

Čím jsem starší, tím víc se těším na podzim. Já mám podzim spojený i s novým začátkem, sice především tím školním, ale i tím osobním. Tohle období je skvělým spojenec k tomu, abychom zpomalili, zalezli si pod deku, bez výčitek si četli v knížkách, které jsme shromáždili během léta a na které v létě nějak nevyzbyl čas, dívali se v klidu na filmy, dokud nevypukne předvánoční šílenství, nebo si jen tak rozjímat při šálku čaje. Miluju myšlenku takto ideálně stráveného podzimu.
Bohužel realita bývá často jiná, a proto jsem se rozhodla si podzim pár věcmi zpříjemnit.

Batoh
Do batůžků od značky Fjällräven jsem se zamilovala minulý rok ve Skandinávii. Do té doby jsem tuto značku vůbec neznala a paradoxně jsem ji pak potkávala na každém rohu. Nejdříve jsem se dívala po těch klasických (Fjällräven Kanken), ale pořád jsem si jimi nebyla tak úplně jistá, a tak jsem si nakonec vybrala Fjällräven Foldsack No. 1 a snad nemůžu být ani spokojenější. Sice je to asi ten nejdražší kousek z oblečení/doplňků, co jsem si kdy koupila, ale stálo to za to. Potřebovala jsem nějaký batoh do školy, na dojíždění i na cestování a myslím, že tenhle batoh je naprosto ideální a já ho naprosto miluju a můžu ho jedině doporučit. Přijde mi, že je snad bezedný a jednoduše je úplně nádherný. 



P.S. Tady vidíte 8. důvod z mého článku o 10 důvodech proč nakupovat v second handech v praxi.

Knížka

Od Kate Rezkový mám doma už její první knížku (Sama sobe majákem), kterou jsem si moc oblíbila, a tak, když jsem viděla, že bude vydávat druhou, věděla jsem, že ji musím mít taky. Je krásná. Každý si v ní najde to něco přesně pro něj. Miluju. Děkuju.


Svetry
Já se tak těším, až se budu moc pořádně zachumla do mých svetrů a šál. Na podzim a zimu jsem si už stihla koupit čtyři svetry, všechny jste mohli vidět v mých sekáčových úlovcích. Já jsem z nich protě úplně nadšená a tak trošku doufám, že ještě nějaký ideální svetr pro mě v second handu objevím.



Rtěnky
Já miluju rtěnky, ale poslední dobou jsem je moc nenosila. Jednoduše mě nebaví, když se jen napiju vody a půlka rtěnky skončí na skleničce. Ale pak jsem objevila rtěnky od Maybelline, které jsou skvělé, na rtech drží perfektně a žádné jiné už nepotřebuju. Do těchto se investovat určitě vyplatí.
Horní červená rtěnka je odstín 20 - Pioneer, prostředí je odstín 50 - Voyager a dolní je v odstínu 80 - Ruler.


A čím jste si zpříjemnili první podzimní dny vy?

CONVERSATION

68 komentářů:

  1. Svetry a červené rtěnky k podzimu prostě patří! A na tu knihu už mám zálusk! :) Také se chystám na podzimní nákup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :) Podzim bez svetrů a rudých rtěnek není podzim :)

      Vymazat
  2. Na rtěnky mrknu a o knížce uvažuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si podzim zpříjemnila novým svetrem a mikinou z Norska, ale hlavně tím, že jsem si snad po 3 měsících vybrala nové černé džíny! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice jsem svetr ani mikinu (ještě) neviděla, ale když jsou oba dva kousky z Norska, tak už teď ti je závidím :D

      Vymazat
  4. Ty svetry a rtěnky jsou super. Na podzim jsem si ještě nic nekoupila, měla bych to napravit. Ale zase jsem si udělala radost koncertem, na který jdu příští týden.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Svetry vypadají super a podobný batoh bych taky uvítala. Tu knížku od Kate bych si ale asi nekoupila. Jinak pěkné věci..❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze svetrů i z batohu jsem neskutečně nadšená :) Chápu, že knížka není pro každého :)

      Vymazat
  6. Skvelé new in, svetríky sú úžasné !

    OdpovědětVymazat
  7. Tie rúže vyzerajú skvelo, dlhšie po nich pokukujem :) ja som si kúpila novú kabelku, po ktorej som už dlhšie túžila :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se ti rtěnky líbí, tak si určitě aspoň jednu kup, nebudeš litovat :) Novou kabelku jsem si já koupila zrovna včera :)

      Vymazat
  8. na citanie knh mam vzdy najviac casu cez leto a nie na jesen. vtedy je to iba o skole, na nic ine prilis nie je cas.
    batoh Kanken ma snad kazdy druhy clovek na ulici. ja sama som akosi este neprepadla tomuto trendu. musim povedat, ze ten tvoj batoh sa mi paci ovela viac ako tie, co vidim kazdy den na ulici.
    svetre milujem! <3
    maybelline je na ruze naozaj dost dobry. ja mam od tejto znacky superstay 24h, a s tymto ruzom na perach som uz aj jedla hamburger a donut s velmi lepkavou polevou. vobec som si nedavala pozor a ten ruz sa fakt ani nepohol. tieto nove ruze som si uz tiez stihla vsimnut, ale zatial som ich este nevyskusala. aktualne mam pocit, ze mam ruzov viac, ako by som bola schopna minut za cely svoj zivot :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, mívala jsem to stejně, ale tohle léto jsem nepřečetla skoro žádnou knížku, za to jsem si jich pár nakoupila a tento týden jsem už dokonce stihla i dvě přečíst :)
      Je pravda, že teď batohy Kanken potkávám opravdu na každém rohu, i proto jsem nechtěla ten klasický a úplně jsem se zamilovala do tohoto :)
      Ten pocit znám :D Ale moje rtěnky byly všechny spíš už starší, tak jsem potřebovala trošku doplnit zásoby :)

      Vymazat
  9. Ty svetry ti závidím. :D A ten batoh, no tak to je láska na první pohled, klasické se mi taky líbí, ale takový jsem nikdy neviděla. Úžasný. Já se snažím si zpříjemňovat dny vším možným. :D Ale ještě ty svetry bych si chtěla pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do něj taky zamilovala na první pohled, je nádherný ♥ Svetry na podzim a zimu jsou základ, já vůbec nevím, jak se mi to stalo, ale během asi čtyř týdnů jsem is jich koupila asi pět, všechny jsem si zamilovala a jako bonus jsem všechny našla v second handech :)

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Že jo! :) Já vůbec nevím, jak jsem bez něj doteď mohla existovat :D

      Vymazat
  11. Rtěnky od Maybelline to bych velmi ráda vyzkoušela :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  12. Tie posledné dva odtiene rúžov vyzerajú úžasne :) Milujem takéto farbičky, aj keď väčšinu času nosím nude líčenie

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky většinu skončím u nude líčení, proto ráda sahám po výraznějších rtěnkách, abych to líčení trošku něčím zvýraznila :)

      Vymazat
  13. Svetry a rtěnky do mého podzimu také určitě patří :) další nedílnou součástí musí být rozhodně svíčky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez svíček si podzim nedovedu představit :) I když teď jsem se spíš zamilovala do aromalampy, zrovna nedávno jsem si pořídila nový vosk :)

      Vymazat
  14. Ten batůžek je krásný, značku jsem tedy dodnes také neznala, ale vypadá skvěle!
    Svetry a rtěnky na podzim taky miluju, nejradši tekuté a matné, které vydrží skoro celý den. U mě ještě nesmí chybět svíčky a deky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekuté a matné jsou i mými favority :) Bez svíček a deky si podzim taky nedovedu představit :)

      Vymazat
  15. Tak to je průser. Zamilovala jsem se do toho batohu a jelikož už asi měsíc jeden vybírám, tak to vypadá, že si ho nakonec pořídím. Cena je sice trochu odpudivá, ale myslím si, že to nějak překousnu. :D Díky za tip!
    Kniha mě taky moc zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena mě taky dlouhou dobu odrazovala, ale nešlo odolat :D A za sebe batoh můžu jedině doporučit, nemohla jsem si vybrat lepší :)

      Vymazat
  16. Podzim nemám moc ráda- to vstávání za tmy a zimu :) Takže si takové dny taky zpříjemňuji :) Svetry, rtěnky, nějaká pěkná deka a šálek čaje :) To mám taky ráda :) A nad koupí podobného baťůžku uvažuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vstávání za tmy taky nemusím.. ještě horší je, když člověk odejde ráno za tmy a večer se za tmy vrací :/

      Vymazat
  17. Od Fjällräven mám právě Kanken a je to asi jedna z nejlepších investic, co jsem udělala, ten batoh je snad nezničitelnej a narvu do něj úplně vše :D
    Svetr jsem si letos nechtěla kupovat žádný, protože jich mám docela hodně, ale stejně jsem se neubránila a jeden červený si koupila a už se nemůžu dočkat, až si ho obleču :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :D Já vůbec nechápu, kolik věcí jsem do něj schopná narvat, je prostě bezednej :D
      Tak to je dobře, že sis udělala radost novým svetrem :)

      Vymazat
  18. Já teda podzim a zimu uplně nesnáším, ale snažím se to zpříjemnit a to jak nějakým filmem a zachumláním se do peřiny, seriálem, knížkou nebo jak ty jsi psala, svetry a rtěnky, ty k podzimu patří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Filmy a seriály jsou během podzimu a zimy skvělým pomocníkem :) Mně jen teď trošku schází inspirace na to, co si pustit :(

      Vymazat
  19. Já si také koupila svetr:) A pak ještě plno pečující kosmetiky v DM :D

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  20. Tie Maybelline rúže milujem ♥ mám doma 7 :D

    OdpovědětVymazat
  21. U popisu ideální podzimu jsem se nechala natolik unést, až jsem se po probrání divila, jaký máš život, že si můžeš takovou pohodu dovolit :D, než jsem si uvědomila, že jde jen o představu. Tak ráda bych ho měla totiž stejný. :D Na batůžky se jdu hned podívat, to je něco na mě. A já mám ráda rtěnky od yves rocher, vydrží, co mají, pokud se v nich člověk neláduje něčím mastným. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by ta představa byla realitou :D
      Žádnou rtěnku od Yves Rocher jsem ještě neměla, ale asi se do jejich obchůdku zajdu podívat :)

      Vymazat
  22. Já teplé svetry, deky a různé pletené šály zbožňuju. Kupovala bych si je klidně i v létě, ale je mi to vždycky v obchodě trapné se jich jen dotknout, aby ostatní nekoukali. Všichni kupují plavky a tílka a já sahám po svetrech :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já jsem si v létě asi 4 svetry koupila :D Potřebovala jsem si udělat zásobu na podzim a zimu, abych to stihla :D

      Vymazat
  23. Ahooj. Batoh je naozaj veľmi krásny a tiež mám rada keď sa môžem zachumľať do deky s nejakým dobrým čajom a knihou. Už dlhšiu dobu rozmýšľam, že sa tiež pôjdem pozrieť do nejakých tých sekáčov na svetríky. ;) Krásny článok. ;)

    Prajem ti krásny večer. ;)
    Blog of Sunflower

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě jsou sekáče na svetříky úplně ideální :) Když jsem teď viděla, kolik peněz stojí jeden nový v obchodě, tak za tu cenu jich mám ze sekáče nejmíň pět :D

      Vymazat
  24. Veľmi pekný haul. Mám to na jeseň nejako podobne ✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  25. Batoh už vidím asi na 3 blogu a jen samé chvály. Už nad ním přemýšlím taky ! :D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  26. Značku baťůžku vůbec neznám ale vypadá noc krásný! Já si zpříjemnila podzim taky koupě 1. šatů a jednoho svetru, svíčky a knížky. Rtěnky jsou moc krásné a na podzim se tyto barvičky moc hodí <3

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
  27. Super úlovky, moc se mi líbí ten batoh, všeobecně se mi Fjällräven batohy hrozně líbí, ale takové ty jejich klasické má už snad celá Praha, tak je tenhle originálnější a fakt hezkej! :)
    Jinak ty svetry ze sekáčů ti závidim! Já tam nikdy nic moc nenajdu, asi hledám špatně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Přesně kvůli tomu jsem si koupila tento :) I když upřímně se mi stále líbí i ty klasické, tak třeba jednou si koupím i ten :)
      Určitě špatně nehledáš, vždycky je to jen o štěstí :)

      Vymazat
  28. Kniha od Kačky mě poslední týden nějak pronásleduje, objevuje se mi různě a tak bych řekla, že po výplatě ji objednám :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  29. Krásne new in! :)
    xx Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. Já se na podzim taky vždycky těším, je to takové pěkné období před zimou, ale není tak vedro jako v létě :) Batoh je krásný. Má ho i kolegyně v práci a už jsem po něm pokukovala na internetu, takže asi si ho taky pořídím :) Jinak na svetrech taky ujíždím a taky ze sekáče. Minulý víkend jsem ulovila 4 svetry a jsou úžasný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, jak píšeš :) I když já bych se nezlobila, kdyby aspoň na začátku podzimu bylo ještě o trošku tepleji :) Batoh je úplně úžasný, pokud se ti líbí, tak si ho určitě pořiď :) Tak to je super :D Já si naposled včera koupila v sekáči dva, jeden je dokonce už vánoční :D

      Vymazat
  31. Batůžek vybrán moc dobře, penízků bych vůbec nelitovala 😊

    OdpovědětVymazat
  32. Nádherné kousky, brala bych úplně vše ! :)

    OdpovědětVymazat