F Krůček po krůčku | Moodboard - Another Dominika

Krůček po krůčku | Moodboard

Myslím, že jsem na blogu už jednou psala, že na to, co bych v životě chtěla, přicházím díky tomu, co nechci. I když si často nejsem jistá, co bych vlastně chtěla, kam bych chtěla směřovat, téměř vždycky si jsem jistá tím, co nechci, Občas ale, i když vím, že to úplně není to přesné pro mě, zvolím si tu možnost, protože je jednodušší/snažší/bez komplikací a vím, co můžu čekat.

Teď najednou nevím ani to, co bych chtěla, a ani to, co nechci. Maličko jsem v tom všem ztracená, ale myslím si, že je to normální a přirozené. Jasně, asi každý z nás závidí těm, co mají o své budoucnosti jasno, ale na druhou stranu to je jen malá skupinka lidí a spousta z nás svoji budoucnost nalajnovanou nemá. Poslední dobou jsem na to zapomínala a i díky tomu se zrovna teď necítím úplně nejlíp. Aneb všechno souvisí se vším, jedna negativní myšlenka podnítí tu druhou a už se točíte ve spirále.

A tak se s tím snažím pomaloučku bojovat. Krůček po krůčku. Krok za krokem.
Konečně už mám formálně vyřízenou bakalářku a teď už jen zbývá ji napsat. Deadline za dva měsíce. Zatím se mi to zdá jako šílenost, ale snad každý už někdy slyšel ty lehce fantasy příběhy o tom, jak někdo napsal bakalářku za týden, tak mi držte palce, ať prokrastinaci porazím dřív než v půlce dubna.



A jak teď se vším bojujete vy? Taky už Vám ta dlouhá zima na náladě moc nepřidává?

CONVERSATION

22 komentářů:

  1. Držím palce, momentálne sa často cítim podobne. Hlavne sa bojím budúcnosti, že sa nedostanem tam, kam sa chcem. Tak sa snažím robiť rôzne aktivity aby som toľko nerozmýšľala.. :)

    deerly lost / blog instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Držím palce, aby ses dostala tam, kam chceš :)

      Vymazat
  2. Já teď ani nějak nad zimou nepřemýšlím, prostě to beru tak jak je. Jo, bylo by mi líp bez ní, ale snažím se na ni nemyslet. Koukej tu prokrastinaci porazit, držím ti palce! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) S prokrastinací teď bojuju asi nejvíc, ale doufám, že ji s příchodem jara porazím a budu mít chuť a náladu se do všeho pustit :)

      Vymazat
  3. Jo, dlouhá zima mi taky nepřidává. Radši mám ty prosluněné dny, které teď v Praze byly :) S bakalářkou držím palce, prokrastinace je hrozná věc :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na prosluněné dny se už teď moc těším :)

      Vymazat
  4. Ta zima už je fakt strašná, už aby bylo jaro:D. Jinak moc držím palce!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na mě je už zima moc dlouhá, tak snad si jaro pospíší :)

      Vymazat
  5. Už se těším na konec zimy. Na jaře se vždy cítím nejvíc motivovaná něco dělat, což by se zrovna teď hodilo. :D Občas je ale nejlepší to opravdu brát krůček po krůčku. To si musím často připomínat. Pěkný článek, hodně štěstí s bakalářkou. :)
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom úplně stejně :D Jaro mě vždycky aspoň trošku nabyje energií, což bych teď potřebovala :) Děkuju ♥

      Vymazat
  6. Verím, že obdobie, ktorým si prechádzaš je len dočasné a čoskoro budeš mať vo veciach jasno. K bakalárskej práci ti držím palce. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si práve dnes uvedomujem, ako sú dni pomaly dlhšie a dlhšie a veeľmi ma to teší♥ Mám veľmi rada takéto moodboard, táto je tiež úžasná, vystihuje jednosucho veľa vecí :) a držím palce, poraz prokrastináciu a máš to zmáknuté! :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delší jsou super, jsem ráda, že už stíhám vycházet ze školy za světla, to je vždycky pozitivní znamení :) Děkuju :)

      Vymazat
  8. Přesně tak. Taky si občas říkám proč nemám něco tak krásné nalinkovaneho jako ostatní, ale pak se zamyslim a uklidnim se, ze je to lepší, protože člověk ma tu možnost bojovat, zlepšovat se a jít si za tím a byt šťastný ze svého úspěchu.
    Jinak ti samozřejmě přeji ať tu bakalarku dopises co nejdříve a mas to z sebou :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Takové články se mi čtou ze všeho nejlíp, od srdce :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  10. Také mám termín odevzdání za 2 měsíce, mám už tedy teorii asi hotovou, ale u mě je strašný problém s komunikací mezi organizací a vedoucím práce... proto se bojím, že to nestihnu.
    A zima mi epřidává na náladě, mám z ní akorát depky a jsem hrozně znuděná a nic se mi nechce. Chci už teplo! :-D

    Somethingbykate

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky komunikace celkem dost vázne a bojím se toho, že mi nakonec bakalářku kvůli tomu vrátí zpět.. holt uvidíme, jak to celý dopadne, musíme doufat v to nejlepší :) Držím palce :)

      Vymazat
  11. Hodně štěstí s dopsáním! To určitě stihneš s předstihem :) Já už bych taky chtěla venku jaro, těším se na výlety do přírody, ještě je tam ale dost zima :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ráda bch to stihla dřív, ale budu ráda, když to vůbec někdy dopíšu :)

      Vymazat