F Sekáčové úlovky XIX. - Another Dominika

Sekáčové úlovky XIX.

Říkala jsem si, že bych aspoň na nějaký čas chtěla omezit nákupy oblečení - ať už toho nového, nebo i toho z druhé druhy. V únoru a březnu se mi to ještě jakž takž dařilo, v dubnu jsem se ale trošku utrhla. V sekáči nikdy nevíte, na co narazíte, takže když už najdete nějaký super kousek, nemůžete ho tam nechat. A mně se nějakým zázrakem podařilo opět spoustu skvělých kousků najít.

Fashion Charity Shop (Praha)
Naprosto random úlovky. Byla jsem s Terkou v Praze, před nosem nám ujela tramvaj a pár minutové čekání na další jsme si spestřily návštěvou náhodného sekáče u zastávky, ze kterého se vyklubal jeden z nejlepších a nejhezčích sekáčů. Konkrétně se jedná tady o tento v pražských Holešovicích.
Já v něm objevila hned dvoje šaty původem z H&M. Jedny černo-bílé, které jsou hodně podobné těm z mého přechozího haulu (ODKAZ) a druhé nádherné vzdušné vílí šaty, které byly ještě s visačkou (jen tak mimochodem, PC byla 1299).


H&M 150 Kč a 300 Kč 


Úlovky z hrabáku (Strakonice)

Když jsem na konci dubna byla za rodiči, nemohla jsem vynechat ani můj oblíbený hrabák. I tentokrát jsem tam našla skvělé kousky za pár korun. Za pět věcí jsem dala dohromady 110 Kč (mimo věcí na fotkách jsem si koupila i kraťásky na doma, ty jsem ale nefotila), neuvěřitelný. 

Topy
V tomto sekáči si nejradši kupuji topy a halenky. Mám jich odtud už nespočet, vždy za ně dám pár korun a udělám s nimi spoustu parády. Tentokrát jsem v něm našla elegantní modrou halenku a vínový kratší top s květinami, který bude úplně ideální ke kalhotům s vyšším pasem.


Next 12 Kč; New Look 17 Kč


Elegantní kalhoty a 
vestička
I nákupy v sekáči jsem se snažila pojmout tak, aby se mi věci hodily především do nové práce. Nikdy by mě nenapadlo, že si koupím bílou vestičku a kalhoty s puky, ale dohromady tvoří skvělou kombinaci a překvapivě se v těchto kouscích cítím skvěle, více dospěle.



Mark&Spencer 39 Kč; Oasis 25 Kč


Second Hand Esco (Strakonice)
Spolu se šaty z první fotky jsou tyto dva úlovky moje nejoblíbenější a vlastně ani moc nechápu, že se mi je podařilo najít v sekáči. 
Květinové dlouhé šaty jsou naprosto dokonalé, nádherné, pohodlné a úplně nové. Bledě modrá halenka s madeirou je lehká, pohodlná a dokonalá. Z těchto dvou kousků mám obrovskou radost.


C&A 169 Kč; Orsay 89 Kč


Textile House (Brno)
Do second handu jsem zamířila po té, co jsem odnesla výpověď na personální a měla jsem v sobě touhu si něco koupit. Ke kase jsem původně zamířila s bílým topem, ale cestou jsem uviděla boty s typickým žlutým prošíváním nad podrážkou. Nevěřila jsem, že jsem našla martensky přesně v mojí velikosti. Okamžitě jsem top vrátila a odnesla jsem si tento klenot domů.

Dr. Martens 550 Kč


Přiznávám, že  z těchto úlovků jsem naprosto nadšená a jsou to jedny z mých nejlepších úlovků vůbec. Mám z nich obrovskou radost a nechápu, že jsem je dokázala najít za pár korun v sekáči. 

Doufám, že třeba tento článek přesvědčí aspoň jednoho z vás, abyste se do sekáče taky zašli podívat. Budu ráda, když mi dáte vědět, co jste v něm objevili vy.



CONVERSATION

42 komentářů:

  1. Já ten sekáč budu muset po letech zase zkusit - třeba budu mít konečně kliku a narazím na něco zajímavého :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, to jsou fakt hezké věci :) Nejvíc se mi líbí ty dlouhé květinkové šaty a boty! Já jsem v sekáči už docela dlouho nebyla. A bohužel v mém okolí jsem zatím neobjevila takový, který bych si fakt oblíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ I tak do nich zkusit občas zajít, nikdy nevíš, co v nich objevíš :)

      Vymazat
  3. Dominiko, tleskám! Parádní kousky! Že bych po spoustě let někam zašla?...
    Děkuji za inspiraci a přeji hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. jako vždy skvělé úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí šaty :). Já si teď nedávno koupila mikinu, kalhoty a tričko z Vinted :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Domčo, to se ti povedlo! Ta modrá halenka a květované šaty a ty martensky ? Pecka! Já jsem spíš na Vinted než kamenné sekáče, ale taky ráda kupuju z druhé ruky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Já zas nejsem moc na nakupování oblečení na Vinted, přijde mi, že na to nemám štěstí :)

      Vymazat
  7. Ahoj Dominiko, zdravím. Ty prostě umíš v těch sekáčích nakupovat ! Dnes bych si u Tebe vybrala dlouhé květinové šaty, ty se mi moc líbí. Já jsem naposledy objevila v sekáči princeznovské šaty pro vnučky, taky úplně nové za pár korun. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Na děti mívají v sekáčích krásné věci, mít pro koho, neodolala bych a nakupovala je :)

      Vymazat
  8. Nádherné úlovky :) Teba by som si rada vzala ako sekáčový doprovod! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já poslední dobou nenavštěvuji sekáče, ale swapy a jsou boží, najdu tam spoustu pěkného oblečení pro sebe, i malého

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Swapy jsou teď hodně oblíbené, i když já ještě nenašla odvahu na nějaký vyrazit :)

      Vymazat
  10. Jako ty Martensky? Boží! V poslední sobě se mi moc nedaří najít tak hezké kousky v sekáči (ten bílý topík je také přesně to, co bych ulovila), vyzkouším mé štěstí v příštím týdnu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jo, ty lovit zkrátka umíš! :-) Nejvíce se mi líbí ty šaty a ta modrá halenka! Něco takového bych taky chtěla. Já razím na menší nákupy zítra :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Takové úlovky člověka vždycky potěší. Já si udělala pěkné ráno v sobotu, kdy jsem se šla projít po Chrudimi, koukala jsem na trhy a na připravované stánky na vinobraní a cestou domů jsem se stavila taky v second handu. :) Našla jsem tam super bio bavlna oblečení, což mi udělalo fakt velkou radost. :) Takže přesně vím, jak se cítíte. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jsem ráda, že sis udělala hezkou sobotu :)

      Vymazat
  13. Můj šálek kávy není ani jeden kousek, ale každému se líbí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky,
    to se ti povedly skvělé úlovky. Mně se nejvíc líbí ty květované. Já kupuji v bazaru spíše kosmetiku, s oblečením nemám moc dobré zkušenosti.
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já zas nemám odvahu kupovat si kosmetiku z druhé ruky :)

      Vymazat
  15. Moc hezká inspirace, sama jsem teď pár kousků ulovila na VINTED, takže tento týden bude ve znamení balíčků!

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíce se mi z úlovků líbí květované šaty a ta modrá halenka hned vedle nich :) Mě se v poslední době nejvíce zalíbilo nakupování u malých českých podniků :) Sice jsou ty kousky dražší, ale originální, z kvalitnějších materiálů, líbí se mi (což se o dnešní módě říct nedá) a podporuju české podnikatele :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! :) Doufám, že o těchto svých nákupech napíšeš článek :)

      Vymazat
  17. Perfektní kousky, ale já bych si asi vybrala jen ty květinové šaty z c&a.

    OdpovědětVymazat
  18. No ty jsi měla štěstí na sekáč, ten by se mi líbil! :) Super článek, pruhované šaty doslova miluji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  19. No tak ty boty a květinové šaty jsou top!

    OdpovědětVymazat