F Love Will Tear Us Apart - Another Dominika

Love Will Tear Us Apart

 Asi málokdo, kdo mě zná, by řekl, že jsem typ na tetování.
A když už jo, tak třeba na nějaké maličké srdíčko.
Hlavně nenápadné.
A tak jsem si v půlce dubna splnila můj obrovský sen a dala si na záda srdce ze žeber.
Což má do nenápadného decentního tetování daleko.


Ale.
Stačil mi jeden jediný pohled na fotku, kde měl někdo podobné srdce vytetované, a já byla ztracená. Ihned mě obrázek k sobě upoutal, fascinoval, a to se za skoro deset let, co mám obrázek v mobilu uložený, nezměnilo.
Vím, že pro hodně lidí může toto tetování působit drsně, ale já v něm naopak vidím křehkost. Přijde mi geniální, že něčemu tak krásnému jako je srdce, dáme drsný obal. Pro mě to je připomínka toho, že nic není černobílé. Nic není jen krásné a naopak. 
A že láska bolí. 
Že realita není romantický film.



Je to moje druhé tetování a už teď vím, že nebude poslední.
Myslím, že moje tetování budou vyprávět můj životní příběh.

A jaký máte na tetování názor vy?

CONVERSATION

28 komentářů:

  1. Já tetování nemám, nikdy jsem po něm netoužila a netoužím ani teď. Možná je to i proto, že jsem z generace, kde tetování bylo běžné spíš v kriminální prostředí (což už dneska samozřejmě neplatí), ale asi hlavně proto, že je to věc, která je špatně odstranitelná a chyba se tu může vymstít. Na jiných lidech se mi některá tetování líbí, některá méně... Ale asi je důležité, že se dotyčný se svým tetováním cítí dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně mě taky celkem děsí, že to je už napořád, ale myslím si, že člověk dělá mnohem důležitější rozhodnutí, která mění jeho život :)

      Vymazat
  2. geniální :) vypadá moc krásně a to, co pro tebe znamená... wow :)

    já mám tetování tři a věřím, že v budoucnu se objeví další :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je moc hezký nápad :) Já mám teď první tetování a taky myslím, že nebude poslední :)) Líbí když mají nějaký význam a nejsou to třeba jen nějaké klikyháky co má třeba můj strejda na paži (už dloouho) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dominiko, zdravím. Hlavně, že se to líbí Tobě. Je to Tvoje tělo a Tvoje rozhodnutí ! U nás v rodině nemá tetování nikdo, jen přítelkyně mého syna. Na zádech, na nohou, na ruce... Vím, že se jí to líbí, tak jí to přeju. Když jsou u nás malé vnučky, tak jim dělám tetování z obtisku, nechtějí se pak ani mýt, aby jim to nezmizelo :o). Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tetovačky u obtisku jsem měla ráda i já, pro děti to je fajn zábava :)

      Vymazat
  5. Tak tohle je boží tetování! Já mám tři a to opravdu hodně decentní. Klíč, křížek a nápis ,,Hope". A už delší dobu mě láká jít na další tetování, tak uvidíme :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou mně se moc líbí a nepůsobí na mě drsně :). Já mám pod levou klíční kostí ťapku našeho psa :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky přemýšlím nad tetováním s psím motivem :)

      Vymazat
  7. Tetování vypadá zajímavě. Já bych si pro tohle tetování dala trochu jiný význam, ale rozhodně není nejhorší :)

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá pěkně 🙂. Mě se tetování líbí, sama jich několik mám 🤗, ale líbí se mi spíš malé a decentní různě po těle, nelíbí se mi třeba rukávy 🙈.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně se rukávy líbí na mužích, na ženě jen málokdy ;) Ale taky se mi líbí spíš menší tetování různě po těle :)

      Vymazat
  9. Hezké :)! Tetování nemám a ani ho nemám v plánu. Když je elegantní, tak mi nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem velkým milovníkem tetování. A stále jsem fascinovaná tím, jak dokáží posunout těla na úplně jiný level v případě, že jsou dobře vybraná, zpracovaná a umístěná. Já mám 4 minitetování, každé od někoho jiného, 3 handpoke a jedno normální strojkové. Kdybych mohla, budu na tyhle maličkosti chodit každý měsíc. :D Ale za prvé to stojí peníze a za druhé si pořád stojím za tím, že člověk by si to měl pořádně rozmyslet. A tak mám pravidlo jedno tetování za rok max. :)
    To tvoje je boží! Není to teda něco, co bych si dokázala představit na sobě, ale jak říkám, musí se to hodit hlavně k tomu danému člověku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, je to pro mě forma umění :) Minitetování se mi moc líbí, sama jedno mám a mám v plánu další, paradoxně ale tyto minitetování vyjdou nejdráž ;)

      Vymazat
  11. Nádhera, velmi originální!
    Já mám momentálně tetování dvě a zítra jdu na další dvě :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkně zvolený nadčasový motiv. Mimo srdce mi připomíná též stylizovaná andělská křídla. :) Zdařila práce, a samozřejmě i nápad! Ať se ti dobře nosí.

    OdpovědětVymazat
  13. Já tetování miluju, mám jich dohromady 3 a určitě nebudou poslední. Libi se mi, když lidi mají tetování a vypráví to jejich příběh :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  14. Fajn nápad a fajn tetování. Já jsem teda na tetování asi moc velký srab. Kdysi jsem byla fakt kousek od toho, abych si nechala udělat s kamarádkou společného tetování, ale nakonec jsme se na to vykašlali. Raději jsme si koupili náramek Spojení, což nám přišlo jako decentnější a něco, za co doma nedostaneme pár facek. :) Takže tleskám odvaze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně samotné trvalo dost dlouho, než jsem se odhodlala, ale stojí to za to :)

      Vymazat