F (Ne)Vánoční Grinch - Another Dominika

(Ne)Vánoční Grinch

Nemůžu se  ubránit pocitu, že před těmito Vánoci se ze mě stal tak trošku Grinch. Se zavřenými trhy opustila vánoční nálada i mě, chození do práce tomu taky moc nepřispělo a když pár dnů před Vánoci jsem já i pejsek skončili s antibiotiky, vánoční nálada mě už definitivně opustila. 
Naštěstí se Štědrým dnem, poleháváním na gauči u pohádek a čtením knížky se moje nálada zlepšila a já si Vánoce užila.


Na Štědrý den jsem měla hned dva štědrovečerní večery - jeden s přítelem a druhý s jeho nejbližší rodinou. Na první svátek vánoční  jsme byli u přítelovi mamky a na druhý u jeho babičky s dědou. I přes braní antibiotik jsem musela v pondělí a v úterý do práce, což bylo na nic, ale bohužel jsem s tím nic udělat nemohla. V úterý po práci jsme ale jeli za mými rodiči, kde jsem vlastně až doteď a kde jsme měli už třetí rozbalování dárků pod stromečkem.
A co jsem pod těmi všemi stromečky našla, se můžete podívat na následujících fotkách. 


Od přítele jsem asi jako ten největší dárek a překvapení zároveň dostala poukaz na tetování, který jsem absolutně nečekala a mám hroznou radost, že teďka už se konečně dokopu k tomu, abych na to moje druhé vysněné šla.



Od přítelovo mamky jsem toho dostala hrozně moc, což jsem vůbec nečekala a když se na ty dárky dívám, jen si říkám, že mě opravdu dobře zná.
Jako společný dárek jsme ještě dostali parní mop a držák do kuchyně rovnou i s papírovou rolí, pečícím papírem a fólií.


Už se stává tradicí, že s jednou z mých nejlepších kamarádek si asi budeme dárky k Vánocům posílat a pak je spolu rozbalovat přes telefon. Tento rok ale rozbalování nebralo konce a já jsem si říkala, že se asi musela zbláznit, když mi toho tolik dala. V těchto dárcích úplně vidím sebe a jednoduše z nich mám hroznou radost ♥.


Od kolegyň z práce jsem dostala spoustu drobných radostí.


Od mých rodičů a bráchy jsem ještě dostala dvě knížky, parfém, kosmetiku a ponožky.  Jako společný dárek jsme dostali přístroj na mytí oken a lístky na Mirai.





A jaké jste měli Vánoce vy? Copak jste dostali a z čeho máte největší radost?


CONVERSATION

38 komentářů:

  1. Škoda, že jsi musela být na antibiotikách, ale hlavně, že ti už na Štědrý den bylo lépe. :) Dostala jsi i krásné dárečky, které ti určitě udělaly radost.
    Přeji ti vše nejkrásnější do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, není nic "lepšího" než být na Vánoce nemocná... No, doufám, že už jsi zdravá a že s pevným zdravím vkročíš do nového roku. :) Na fotkách ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. doufám, že už je ti lépe :) dárečky jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké dárky. Já jsem byla taky hodná :), takže jsem toho dostala kupu. Největší radost mi udělal vzpomínkový stolní kalendář z naší dovolené na Altaji - ten si budu užívat celý rok. A pak skleničky na rum.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  5. Já Vánoce letos trochu protležela protože na Štědrý den jsem dostala nějakou střevní virózu a ta se mě držela ještě další dva dny. Dostala jsi moc hezké dárečky. Mě osobně asi největší radost udělala mikina od tety z Chorvatka, která je nejpříjemnější mikina kterou jsem kdy měla. Jinak ti přeji do roku 2022 vše nejlepší.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc mrzí, snad už ti bude jenom dobře :) Děkuju, tobě taky všechno nejlepší do nového roku :)

      Vymazat
  6. JSem ráda, že jste si nakonec vánoce užili. Co jsem tak slyšela, spousta lidí na svátky lehla, něco prostě teď řádí :( My jsme letos vánoce pojali trochu jinak, největším dárkem pro nás byl (a stále je) ještě nepřevzatý koupený vlastní byt, takže jsem pod stromečkem našla spoustu věcí do domácnosti:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tyjo, tak to je obrovská novinka, moc gratuluju :)

      Vymazat
  7. Jsou to naprosto nádherné dárky! A dostala jsem úplně stejnou kosmetickou sadu jako ty, akorát že s vůní růže :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je hezké, že nakonec tě vánoční nálada chytla :). Moc pěkné dárečky a to tričko je boží <3.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárečky jsi dostala, jen škoda, že jsi před Vánoci skončila na ATB 😕. Mě nejvíce potěšila fotobrašna a fotobatoh a nový batoh na naše výlety 🤗 a taky různé věci na pečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, škoda to je, ale nic jsem s tím nenadělala :) To jsou super praktické dárky :)

      Vymazat
  10. Snad už je ti líp, já jsem letošní Vánoce taky nějak přeskočila a jěla jsem do mama hotelu a myslím si, že ten klid jsem opravdu potřeboala :)

    Jinak krásné dárky jsi dostala :) Přeji ti do nového roku jen to nejlepší :)

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se z mama hotelu vrátila v pátek a bylo to naprosto boží :) Děkuju, tobě taky přeju všechno nejlepší :)

      Vymazat
  11. Tak hlavně, že už je psíkovi i tobě lépe :)
    Já si na Vánoce hlavně užívala čas s rodinou a blízkými a jsem za to opravdu ráda!

    OdpovědětVymazat
  12. Je mi líto, že jsi skončila na antibiotikách :(
    Krásné dárečky jsi dostala, je hrozně super, když náš někdo tak dobře zná! S mou nejlepší kamarádkou také rozbalujeme přes video, nic jiného nám nezbývá a letos mě taky přišlo, že se snad úplně zbláznila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozbalování před video je sice takové smutnější, ale buďme rády za to :)

      Vymazat
  13. Vánoce krásné, užila jsem si s celou rodinou

    OdpovědětVymazat
  14. Snad už je ti líp. Dostala jsi krásné dárky, které ti jistě udělaly radost.
    Já si Vánoce užila s rodinou - co víc si přát? Bylo to fajn. Dárky mi taky udělaly radost. 🙂

    OdpovědětVymazat
  15. Doufám, že už jsi zdravá❤️ a v rámci mezi si i tak Vánoce užila :) společná fotka se vám moc povedla ❤️ hlavně, že jsi dostala dárečky, které ti udělaly radost a využijes je :) já si prála rolaky, knížky, harddisk :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  16. Škoda, že jsi tolik necítila vánoční atmosféru, ale upřímně já také ne, proto jsem ukecala přítele a jeli jsme na trhy do zahraničí, tam kam to šlo... :) plus jsem se snažila hooodně navnadit filmy a hudbou. :)Dárky jsou krásné, a moc se mi líbí, že si s kamarádkou dárky posíláte a rozbalujete.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě letos ani nestíhala vánoční filmy, což mi možná dost chybělo, protože je jednoduše miluju :)

      Vymazat
  17. Krásné dárečky. Snad jste si Vánoce opravdu užili, jste i s pejskem zdraví a doma je vše v pořádku?

    OdpovědětVymazat
  18. Je super, že se ti podařilo se nakonec naladit na Vánoce. Moc pěkné dárky jsi dostala. Zaujla mě motivační kalendář a knížky Rozhodni se být zdráv, po které sama už nějaký ten pátek pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
  19. Poukaz na tetování je super nápad, obzvlášť když přítel věděl, že bys chtěla jít. O tom se musím tomu svému taky někdy zmínit, aby ho to třeba příští Vánoce napadlo. :D :) Zaujal mě na fotce i ten motivační plánovač, takový jsem nikdy neviděla. Jedná se o týdenní formu nebo jak vypadá uvnitř? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to týdenní forma, na každý den v týdnu máš víc prostoru na plánování :) Vypadá to moc hezky a vlastně připomíná klasický diář :)

      Vymazat