F Oblíbenosti, radůstky a novinky VIII. - Another Dominika

Oblíbenosti, radůstky a novinky VIII.

 Tento článek by bylo možná lepší nazvat moje narozeninové dárky, jelikož většina věcí, které Vám tady ukážu, jsou právě dárky, co jsem dostala. Jsem ráda, že jsem dostala to, co jsem si přála a splnila se mi tím některá moje hmotná přání.

Fjällräven Kanken
Naprostý splněný sen. Do tohoto batůžku jsem se zamilovala už před čtyřmi lety, když jsem byla ve Skandinávii. A naprosto jsem nečekala, že by mi tento můj hmotný sen přítel na narozeniny splnil. Jsem nadšená, jsem ráda, že je barevný a hlavně, že je můj. 


Kuchařky
Koukala jsem na ně několik měsíců, ale teprve na narozeniny jsem si je objednala. Jsou nádherně zpracované, komplexní (nezaměřují se jen na recepty, ale celkově na životní styl a vztah k jídlu) a těším se, až se do nich pořádně začtu. Určitě doporučuju.


Produkty od MG
MG je značka s potravinami od autorek kuchařek, o kterých jsem psala před chvilkou. Chtěla jsem od nich něco vyzkoušet, a proto jsem si objednala zvýhodněný set všech tyčinek a cookies. Obojí je moc dobré, líbí se mi složení  produktů, celkem dost zasytí a všechny tři příchutě jsou vyvážené. Jsem si jistá, že si mezi nimi najdete svého favorita. Seženete je na e-shopu A Cup of Style.




Primark
To, že se otevřel Primark v Praze, mě nechalo víceméně chladnou. Obchod jsem už navštívila mnohokrát a z posledních návštěv jsem byla dost zklamaná. Navíc je Primark naprostým synonymem pro fast fashion, což je něco, s čím já nesouzním. Přesto, když jsem se ocitla v Praze, chtěla jsem se tam zajít podívat. Prošla jsem ho hodně rychle a nadšená jsem z něj nebyla. I tak jsem si ale něco mála koupila. 
Na první pohled jsem se zamilovala do svetru za 340 Kč, který je nádherný, materiál ale bohužel pokulhává. Pak už jsem si koupila jen samé basic kousky, černé legíny (155 Kč), dva balíčky pěti párů ponožek (každý za 80 Kč), žabky (36 Kč), zateplené bačkůrky na doma (80 Kč) a jedny kalhotky (55 Kč).


Alverde Pro Climate deo rozprašovač
Tento deo rozprašovač mi doporučila Teri a já se ho rozhodla taky vyzkoušet. A hned jsem si ho oblíbila. Nezajistí mi sice ochranu před pocením na celý den, ale používám ho pro osvěžení během dne, na což je naprosto skvělý.


A co jste si za poslední týdny oblíbili a koupili vy? Byli už jste v pražském Primarku? 

CONVERSATION

44 komentářů:

  1. Primark mne nechává v klidu, nějak jsem nadšení z něj nepodlehla. Časem se tam možná podívám, až budu mít cestu kolem. Nabídka A cup of style je zajímavá, jen si ji musím ještě nechat rozležet a "překousnout" ceny (vím, za kvalitu se platí, ale tady docela hodně). Ale nevylučuju, že časem něco zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych cíleně do Primarku nejela, ale když jsem šla kolem, chtěla jsem se tam podívat :) Ceny jsou vyšší, ale jak píšeš, za kvalitu se platí a za vyzkoušení stojí :)

      Vymazat
  2. Ten batůžek je překrásný 😍😍 a do Primarku se chci strašně moc podívat, jen nevím, kdy se tam dostanu. 😁😁🙊

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na ty tyčinky jsem dostala chuť, asi taky objednám! Navíc mít nějaké tyčinky v kabelce se mi velice hodí😁

    OdpovědětVymazat
  4. Je dobře, že jsi si udělala radost 🙂. V Praze v Primarku jsem se už podívat byla a musím říct, že mě mile překvapil. Vždy když jsem ho navštívila např. v Drážďanech, tak mě nikdy ničím neoslnil, tady v Praze jsem z toho měla úplně opačný pocit. Ale koupila jsem si tam spíš jen takové drobnosti jako jsou gumičky, brýle, jedno pyžamo a ještě pár věcí 🙂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to měla zas naopak, ten pražský Primark mě zklamal, ale možná to je i tím, že jsem z Primarku už "vyrostla" ;)

      Vymazat
  5. Batůžek vypadá moc hezky, teď by se ke mně taky dost hodil, protože poslední dobou poslouchám hodně norské a švédské písničky. :D :D :D
    Na kuchařky mám také zálusk, jelikož o nich slyším všude možně a samou chválu. A tyčinky, to je jasná věc.. často nějaké kupuji. :))
    Já jsem z Primarku hodně spokojená s košilkami na spaní. Mají strašně příjemný materiál a skvěle mi sedí (si myslím :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Příště bych tam chtěla více prozkoumat tu sekci se spodním prádlem a věcmi na spaní, tak třeba si zkusím na zkoušku koupit i košilku :)

      Vymazat
  6. Dominiko, zdravím. V Primarku v Praze jsem nebyla. Syn si tam nakoupil nějaké oblečení a za chvíli se mu to rozsypalo... Čím jsem starší, tím si kupuju oblečení míň a kvalitnější. Zaujaly mě u Tebe ty kuchařky a batůžek, taky si chci nějaký pěkný pořídit, asi černý. Měj se moc hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn, ta kvalita je nic moc, ale třeba právě ponožky i spodní prádlo mi odsud drží :)

      Vymazat
  7. Primark jsem objevila někdy před 10 lety, to byl tehdy snad jen na britských ostrovech. :) Líbilo se mi třeba v Berlíně nebo v Saarbruckenu, lze tam za pár korun sehnat pěkné basic a sportovní kousky, které si kvalitou nezadají s podstatně dražšími obchody. Když jsem měla cestu okolo, ráda jsem se zastavila pro spodní prádlo a měkké oblečení "na doma". Drážďanům a Vídni se ale vyhýbám obloukem, tam to jezdí vykupovat Češi ve velkém, a ze stejného důvodu jsem neměla potřebu zkoušet ani pražský Primark, ač jsem už několikrát šla kolem. Čím jsem navíc starší, tím spíše mám potřebu podporovat české značky namísto fast fashion, a za kvalitu si klidně připlatím.

    Baťůžek má super barvu a o kuchařkách jsem vůbec netušila, vypadají moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zkušenost s Primarkem v Drážďanech i ve Vídni a byl to masakr, oproti tomu mi ten pražský přišel ještě v klidu, navíc byl i pěkně udržovaný :) Ale z toho davového nakupování v Primarku jsem už vyrostla, dříve jsem tam byla schopná utratit tisíce a odnášet si přeplněné tašky, to by se mi už teď nestalo ;)

      Vymazat
  8. Krásne úlovky :) V Pražskom Primarku som veru ešte nebola, ale je skvelé, že sa takéto niečo konečne dostalo aj "k nám". Za poslednú dobu som si obľúbila hneď niekoľko vecí a najväčšiu radosť mi teda robí slniečko, ktoré v Dánsku momentálne máme :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) I přes to, že mám k Primarku svoje výhrady, tak jsem taky ráda, že se dostal i k nám :)

      Vymazat
  9. Baťůžek má nádhernou barvu, krásné věci :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  10. Jak píšeš, Primark mě nechává naprosto chladnou :D Já ho měla dva roky bydlení v Anglii doslova za barákem, byla jsem tam tak 5x celkem a pokaždé jen pro jednu a tu samou věc - ponožky. Takže ano, až se budu stěhovat do nového bytu, dojedu tam doplnit zásoby, to je ale tak vše :D Moc hezké věci, knížky také zvažuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponožky se tam vyplatí koupit, u zbytku asi jak co ;) Ale asi by mě to taky nelákalo tam chodit tak chodit tak často, kdybych ho měla za barákem ;)

      Vymazat
  11. jeeej, kanken som aj ja dostala k narodeninám ale čierny! v primarku som tiež bola ale ovládla som sa a nakúpila len potrebné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Baťůžek vypadá skvěle, i když já bych ho potřebovala v jiné barvě :D. S tím Primarkem tě chápu... Občas mi přijde, že to někteří fakt přehání :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné věci! Baťůžek bych brala hned, jen v jiné barvě :D V Primarku jsem nikdy nebyla, ani v Praze ani jinde, i když někdy v budoucnu bych to tam chtěla jít omrknout... ale rozhodně na to nijak nespěchám a extra neřeším :D

    L.V.
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Líbí se mi tvůj přístup, je fajn se tam zajít podívat, ale nijak extra z toho nešílet ;)

      Vymazat
  14. Pekné vecičky. Tie batohy som videla už u veľa blogeriek a teraz keď idú deti do školy tak ma napadlo že kúpim chalanom na výlety.

    my blog DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  15. Samé krásné a praktické věci! Já si udělala radost kosmetikou, protože mi skoro vše došlo, takže různé krémy, olejíček na vlasy a tak🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky bych potřebovala trošku doplnit zásoby, ale nejdřív bych chtěla dodělat to, co ještě mám :)

      Vymazat
  16. Moc hezké produkty :) v pražském Primarku jsem nebyla, ale byla jsem ve skotském a tam to byla paráda! Chystám se do toho pražského, ale na ten skotský asi nemá. Nastavil vysokou laťku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, ten pražský je celkem fajn, byla jsem i v horších :)

      Vymazat
  17. Krásné kousky! Jinak jsem v Primarku byla asi 3x a vždy si odnesu ponožky :D

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  18. Já nejsem úplně milovníkem těchto batůžků, protože je má už fakt každý, ale ta barva .. ta je prostě top! Obzvlášť na léto miluji tyhle svítivky. Tady v Bulharsku mají ve stáncích mají fejkové Kankeny na každém rohu za pár korun a ani by člověk nepoznal, že to je fejk. :D
    Ach jak já už se těším, až budu zpátky v ČR, abych už taky konečně navštívila ten náš první Primark. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem pořád čekala, kdy přijde ten moment, kdy mi bude vadit, že ten batůžek má každý, ale ani po několika letech ten moment nepřišel ;) Fejk bych si nekoupila :)

      Vymazat
  19. V Primarku jsem zde nebyla a ani se tam nechystám. Možná jednou tam zavítám, někdy... Mám oblíbené svoje nějaké značky, ale snažím se nenakupovat, spíše si občas koupit nějaké oblečení, když je potřeba a kvalitní. Chci podpořit české návrháře, ale ta jejich cena.... Minulý měsíc jsem si zakoupila kabelku, fakt kvalitní, oproti kabelce Calvin Klein, co mám, cenově vyšli stejně, ale ta od českého navrháře je fakt něco a šetřím si ji, abych ji náhodou moc nepoškodila.
    Jinak ten batoh se mi také líbí, občas se na něho podívám a říkám si mám objednat nebo ne. Kam bych ho nosila. Ale tato barva je fakt luxusní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ráda nakupovala více oblečení od českých značek, ale cenově si to přeci jen ještě nemůžu dovolit ;)

      Vymazat
  20. Batůžek je skvělej.. Moc se mi líbí.. �� a Primark se mi prozatím vyhýbá.. Do Prahy se poslední dobou moc často nedostanu..

    OdpovědětVymazat
  21. Tak ty kuchařky od holek ti upřímně trochu závidím! :D Budu si je přát k Vánocům, tak musím ještě chvilku vydržet, ale těším se na ty dokonalé recepty! :))

    OdpovědětVymazat