F Novinky u nás doma | Povlečení Zdeněk Staněk - Another Dominika

Novinky u nás doma | Povlečení Zdeněk Staněk

 Jestli mě poslední dobou něco baví, tak je to vymýšlení toho, jak si uspořádat byt co nejvíce podle sebe, abych se tu cítila dobře. Už jsem na blogu psala, že jsem se přestěhovala skoro před půl rokem k příteli, do bytu, kde on bydlel celý život a já od té doby bojuji s tím, aby mi to tady nepřipadalo tak cizí a abych si aspoň trošku splnila svůj sen o zařizování si bytu, až se jednou odstěhuji od rodičů. 
Těmi nejnovějšími věcmi, díky kterým se tady zas cítím o něco víc doma, jsou povlečení a prostěradlo od české značky Zdeněk Staněk


Mám velikou radost, že jsem si v rámci spolupráce mohla pár produktů vybrat právě na stránce www.zdenekstanek.cz. Jedná se o českého výrobce povlečení, prostěradel, ale i ručníků, osušek a jiného bytového textilu. Jedná se o rodinnou firmu, jejíchž produkty jsou z vysoce kvalitního materiálu. 
Co oceňuje je především široký výběr nejen jednotlivých vzorů a barev produktů, ale i rozměrů. Naše postel má lehce atypické rozměry, a tak jsem byla příjemně překvapená, že i pro ni se našel na e-shopu vhodný rozměr prostěradla. Opravdu je z čeho vybírat.



Povlečení & Prostěradlo
Jak jsem již psala, na e-shopu je opravdu široký výběr povlečení, a tak byl trošku oříšek vybrat takové, které by se líbilo nejvíce mně i příteli. Já bych si nejradši vybrala květované, přítel zas co nejjednodušší. A jelikož jsem ho nechtěla nechat spát v kytičkách, shodli jsme se nakonec na bavlněném povlečení se žlutými a šedými vlnkami
Velké plus je, že si můžete vybrat, jestli chcete zapínání na zip či na knoflík. Já celý život měla povlečení se zapínáním na knoflíky, ale jakmile jsem objevila zapínání právě na zip, nemůžu si to vynachválit. Žádné rozepínání knoflíků a žádné vylézání peřiny z povlečení. 
Po té, co jsem si rozbalila balíček a převlékla jsem si postel do nového povlečení, definitivně jsem poznala, že stárnu. Jen z pohledu na povlečení jsem měla neskutečnou radost, žlutá barva krásně projasnila ložnici a já měla konečně pocit, že jsem i já něčím přispěla k zařízení bytu.
Bavlněné povlečení je neskutečně příjemné, má poměrně vysokou gramáž, jen v bílých místech lehounce prosvítá, takže pokud máte barevné peřiny, tak na to pozor. Zároveň se při používání a praní pomačká, což je ovšem u bavlněného povlečení normální a není to nic, co by žehlička nespravila.
K vybranému povlečení jsem si rovnou vybrala i froté prostěradlo ve žluté barvě, které se k povlečení krásně hodí. Z mojí zkušenosti vydrží froté prostěradla nejdéle, nijak se netrhají, dobře se navlékají a na posteli drží tak, jak mají.




Osuška & Utěrky
K objednávce jsem přidala i jednu šedivou osušku a balení utěrek. Z obojího jsem příjemně překvapená. Osuška je dostatečně velká, bavlněná a vysoce savá. To samé platí i u utěrek. Já si je vybrala ve fialové barvě a už teď přemýšlím, že si alespoň ještě jedno balení přikoupím.



Pokud i Vás některý z produktů zaujal nebo jakýkoliv jiný ze stránky Zdeněk Staněk, můžete využít můj slevový kód na 10 %. Stačí, když při objednávce zadáte kód: anotherdominika a sleva se Vám automaticky odečte.

Jak se Vám povlečení líbí? Jaké byste si vybrali vy? Znáte tuto českou značku, nebo odkud máte povlečení vy?

CONVERSATION

58 komentářů:

  1. Krásné povlečení, zrovna nedávno jsem si pořídila jedno povlečení ve stejných barvách, i když s jiným motivem a od jiné značky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kombinace je vážně skvělá a vypadá parádně!

    OdpovědětVymazat
  3. Dominiko, povlečení máš hezké. Veselé jarní barvy a ještě k tomu od českého výrobce. Je třeba je podporovat. To se musí hezky spinkat...Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Ty jarní barvičky se mi moc líbí, úplně přivolávají jaro! :)

      Vymazat
  4. Dominko, máš to hezky sladěná a ta žlutá fakt rozsvítí pokoj. Já kupovala nové povlečení nedávno - vybrala jsem bílé s černým vzorem z puntíků složených do takových kytiček. K tomuto mám dokonce froté prostěradla (objevená zastrčená v úplně horní polici skříně, koupená bůhví kdy), ale jinak preferuji žerzejová, jsou mi příjemnějsí na dotek.
    Ať se vám v novém dobře spí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme ♥ Děkuju za tip na žerzejové, třeba ho také někdy vyzkouším :) ..občas jsou fajn takovéto nálezy :)

      Vymazat
  5. Moc pěkný vzor a navíc oceňuji, že podporuješ spolupráce s českými značkami. Já jsem si z materiálů oblíbila bavlněný satén a na prostěradla jersey, které je o něco jemnější než froté a taky se nemusí žehlit. Barvy mám ráda tlumené přírodní - béžová, bílá, jemně zelená. Souhlasím, že ložní prádlo krásně prosvítí ložnici a i pro mě je to velká radost, spát v hezkém novém povlečení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Mně se tyto barvy také moc líbí, ale možná spíš na obdivování u ostatních :D

      Vymazat
  6. Milujem žltú a toto povlečení je nádherné 😍 Najviac sa mi však páči čisto biele povlečení i prostěradlo, i keď to nie je veľmi praktické, ale zbožňujem tú čistotu a minimalizmus 😇

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: 5 tipů na ekologičtější květiny a kde je sehnat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Ta čistota minimalismu se mi také líbí, ale sama si úplně nedovedu představit mít takové doma :)

      Vymazat
  7. Ten vzor na povlečení se mi moc líbí! :) Doma od této čeké značky tuším nic nemáme, ale moc se mi to líbí a v rámci podporování českých podnikatelů se nejspíš mrknu i na web. :)

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Určitě se ti na e-shopu něco zalíbí :)

      Vymazat
  8. Krásné povlečení, moc hezký vzor :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné povlečení! :) Možná bych nám také mohla pořídit nějaké nové :D

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že ta žlutá barva to hezky oživila 🙈, jako kdybych už viděla jaro, sluníčko a teplo 😅🙈. O této značce jsem ještě neslyšela, ale určitě se mrknu. Za mě jsou nejlepší povlečení právě z bavlny, jsou neskutečně příjemná. Zatím jsem vždy kupovala povlečení v Jysku, ale mám v plánu se podívat i po jiných obchodech 😊 (až je teda zase otevřou..😅)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně takový pocit z toho mám i já :) Také tu máme nějaké povlečení z Jysku, ale věř mi, že se s touto kvalitou nedá srovnat ;)

      Vymazat
  11. Úplne viem, ako sa cítiš v tom, že tiež som sa ja nasťahovala k priateľovi do bytu, kde už predtým býval sám (nie teda celý život, ale viac ako rok, hh). Tým pádom som si najskôr pripadala cudzo a zároveň som ale nechcela meniť veci, ktoré už mal zaužívané, aby nemal pocit, že mu to veľmi mením. Ale už som tu takmer rok a zvykol si, že vkuse niečo mením, haha. Povlečenie je veľmi pekné, ale mne by neprešlo, lebo práve toto môj priateľ ochotný zmeniť nie je - chce len a len biele povlečenie. Ale to mi je našťastie úplne jedno. No a tie utierky sú tiež super, ale tiež by som ich u nás nechcela, my potrebujeme čierne alebo červené, teda niečo, na čom nevidno špinu, keďže môj priateľ ich nie je schopný používať len na čistý riad. No čo už, hh. Inak my máme väčšinu vecí klasicky z Ikey :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že mi rozumíš :D Také se tu neustále snažím něco měnit, ale snažím se na to jít postupně :D
      Také tu ale máme spoustu věcí z Ikey.. a upřímně se nemůžu dočkat, až ji zas otevřou :)

      Vymazat
  12. Značku nepoznám, ale povlečení se mi líbí. Sice bych si ho asi nevybrala, ale děkuji, že jsi mi ukázala, že i tahle barva může na povlečení vypadat skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to je trošku netradiční barva na povlečení, ale vypadá skvěle :)

      Vymazat
  13. Jéé to máte teď takový veselý! Česká značka má prostě něco do sebe, i když ji neznám, mrknu na ní:)

    OdpovědětVymazat
  14. Myslím si, že tipů na kvalitní povlečení, ale i ručníky není nikdy dost! Obzvlášť když tím člověk může navíc ještě podpořit českého podnikatele! Super tip!

    OdpovědětVymazat
  15. Domi, to povlečení je NÁDHERNÉ :) je hrozně příjemné. Já mám ráda Matějovský, ale je dost drahé. :/ Minule se mi hrozně líbilo jedno v Ikei, ale stálo 800 Kč jedno, tak mi to přijde docela dost a ještě čekám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju ♥ My jsme dostali Povlečení od Matějovského k Vánocům a s tímto od této značky je naprosto srovnatelné a ještě cenově vyjde levněji :) Ty z Ikey se mi také líbí, ale bohužel nám nesedí rozměry polštáře ;)

      Vymazat
  16. Povlečení i ručníky s osuškou vypadají moc krásně :). A také mám radši zapínání na zip, i když už se mi párkrát i stalo, že se rozbil :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jaj, tak to si budu muset dávat pozor, aby se to nestalo i mně :)

      Vymazat
  17. Jeee, super, Staněk je od nás z Písku. :)) To povlečení vypadá úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  18. jééj krásne to oživilo spálňu, určite musia byť aj kvalitné a super sa pod nimi spinkať :)

    OdpovědětVymazat
  19. Povlečení se mi moc líbí, ale to žluté prostěradlo bych asi nezvládla... :D To už je na mě moc barviček. My máme všechno oblečení do tmava :) Tuto českou firmu neznám :) Často je těžké narazit na kvalitní utěrky, které hezky vsakují :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, mně barevnější povlečení a prostěradlo nevadí, jsem na to i zvyklá od rodičů :)

      Vymazat
  20. Pane jo, tak to je luxusní to povlečení :) Pěkně se to k sobě hodí.

    OdpovědětVymazat
  21. I love the yellow and gray bedding. Looks so so nice and homey.

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  22. Vybrala sis krásné a veselé povlečení, na jaro jako dělané! :) Na stránky určitě mrknu, nějaké si také budu muset pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ta barva je naprosto úžasná! Mám něco podobného, ale v červené :)

    OdpovědětVymazat
  24. Konečně krásné a optimistické povlečení! Sama teď hledám nějaké více jarní a veselé motivy, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  25. Musím se přiznat, že už jsem také došla do tohoto věku, kdy ti největší radost udělá pěkné nové povlečení, heh. :D Věřím, že bych si na stránce taky vybrala, ale já bych šla asi nějakých kytiček :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kytičkové povlečení se moc líbilo i mně, přítel z něj už ale zas až tak nadšený nebyl :D

      Vymazat
  26. Úplně super! :-) Miluji ložní prádlo, a kdybych mohla, mám toho doma hafo :-D A ty utěrky jsou taky super. Těším se, až si budu s přítelem zařizovat vlastní bydlení, protože tyto nákupy si užiji! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom podobně, také by mi nevadilo mít toho doma hafo :D

      Vymazat
  27. Krásné a Domi hrozně moc mi to evokuje jaro a sluníčkové dny, skvělá volba.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  28. Musím říct, že takové povlečení ještě doma nemám, ale ráda bych vychválila Tchibo, mám od nich víc druhů, včetně prostěradel a jsem naprosto spokojená 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) Ani jsem nevěděla, že Tchibo nabízí i povlečení :)

      Vymazat