F Co mi zlepšilo náladu aneb radosti tohoto týdne - Another Dominika

Co mi zlepšilo náladu aneb radosti tohoto týdne

Tento týden byl pro mě celkem dost děsný. Upřímně se mi už vůbec nic nechtělo a měla jsem všeho a všech plný zuby. Už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem byla takhle moc naštvaná. A tak jsem si v neděli odpoledne sedla na postel, pustila si videa na Youtube, nalakovala si nehty rudým lakem a dýchala jsem. Pomaličku jsem si začala uvědomovat střípky z tohoto týdne, díky kterým nebyl zas až tak příšerný, jak se mi ještě před chvilkou zdálo. 


Taylor Swift - Lover
Jak já jsem si toto album zamilovala. Myslím si, že tahle romantičtější poloha se k Taylot hodí ze všeho nejvíc a zajímalo by mě, kolikrát jsem už stihla vidět klip k písničce Lover. Úplně mě chytnul za srdíčko ♥.


Patra Bene a její vánoční vlog v srpnu
Já miluju Vánoce. Minulý měsíc jsem mamku přemluvila, abychom upekly aspoň jeden druh vánočního cukroví. Už teď si sestavuju "playlist" filmů, které musím o Vánocích vidět, pomalu začínám vybírat vánoční dárky a dneska jsem snídala vánočku. Možná i proto jsem byla tak nadšená z videa, které natočila Patra Bene. Vánoční vlog v srpnu? Ano, prosím!


Filmový (skoro) maraton
Když jsem po více než třech měsících dokoukala Hru o trůny, těšila jsem se, že se konečně budu moc dívat i na filmy. Pak mi došlo, že vyšla nová sérii Příběhu služebnice, Sedmilhářek, Orange Is the New Black a 13 Reasons Why, takže se k filmům dostanu možná tak příští rok. Přesto se našly tři filmy, které jsem vidět prostě musela. Otherhood, The Hustle a Girls Trip. Filmy se mi naprosto přesně trefily do mého vkusu a určitě jsem je neviděla naposledy.
Úklid skříně
Tento rok jsem hodně nakupovala. Jakože opravdu hodně a někdy ty moje nákupy byly celkem dost unáhlené. Konečně jsem dokázala vyřadit ze své skříně všechny věci, ze kterých pro mě nevyzařovala "sparks joy". Většinu věcí najdete na mém Vinted.



Veganské potraviny v Lidlu
Týdny, kdy mají v Lidlu speciální nabídku veganských produktů, jsou ty nejlepší týdny v roce. A to bez legrace. Tento týden měli v nabídce poprvé i veganské pizzy a panebože, byla to jedna z nejlepších pizz v mém životě. Ani jsem ji nestihla vyfotit, jak rychle jsem ji snědla. Minimálně stejně tak dobré jsou i veganské dezerty/pudingy. Vanilkový je taky super, ale v porovnání s tím čokoládovým.. Ten čokoládový je naprostá pecka, kterou bych mohla jíst 24/7.


Špagety
Tuším, že snad celý tento rok jsem měla chuť na špagety, jen jsem si úplně tak nebyla jistá, s čím bych si je chtěla dát. A pak mi docvaklo, že jednoduché věci bývají ty nejlepší. Aneb zlehka si osmažte cibulku a přidejte tofu. Jakmile bude tofu hotové podle vašich představu, přidejte kečup a vodu přibližně v poměru 2:1. Duchuťte trochou bazalky a granulovaným česnekem a nejlepší směs na špagety máte hotovou.
P.S. Je to tak moc dobrý, že za posledních 14 dnů jsem je měla k obědu devětkrát.


Sekáčové (botní) úlovky
Moje sestřenice se v září vdává a mamka už několik týdnů sháněla boty, které by si na svatbu mohla vzít. V jednom sekáči jsme zrovna vychytaly slevu, kdy měli pár bot za dvacku. A tak si mamka vybrala rovnou dva páry. Upřímně jí ty červené trošku závidím, škoda, že nemáme stejné číslo. Já jsem věděla, že další pár bot tak úplně nepotřebuju, ale přesto jsem si našla úplně nové boty do vody. Měla jsem z nich v tu chvíli takovou radost, že jsem si je opatrovala jako úplný poklad.

Chápete, že všechny tyhle troje boty byly dohromady za 60 Kč?

A jaké jsou ty Vaše radosti tohoto týdne?

CONVERSATION

37 komentářů:

  1. Myslím, že vždycky se na uplynulém čase dá nají něco pěkného - záleží na úhu pohledu (sklenice taky může být poloprázdná nebo poloplná ;-))
    Já si veganské nabídky v Lidlu nevšimla (ne že bych byla vegan, ale ráda zkouším novinky ;-)) a to jsem tam v pátek byla (pro prostěradla :-D - měly šedá, co se mi skvěle hodí k novému povlečení).
    Hezký nadcházející týden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, já si zase vůbec nevšimla prostěradel :D Holt každý se dívá po něčem jiném :) Stejně tak člověk vidí i plnost sklenice jinak a já se snažím ji vždy vidět poloplnou :)

      Vymazat
  2. Já vegetariánské týdny v Lidlu přecházím....ale ten dezert bych si dala :-)
    Boty jsou hezké, i když osobně mám problém s nákupem bot v sekáči.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, hodně lidí má s botami ze second handu problém, ale upřímně mně to zas až tak moc úplně nevadí :)

      Vymazat
  3. Hmm zrovna zítra jdu do Lidlu na Řecký týden tak třeba puding ještě ulovím, občas mají staré zásoby z jiných akcí, vypadá famózně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu držet palce, aby si ho tam ještě našla :) Je úplně vynikající ♥

      Vymazat
  4. Vegánske a bezlepkové týždne v Lidli sú moje obľúbené a tiež sa na ne teším. Puding vyzerá skvelo, snáď sa mi ho ešte podarí zohnať. :) Mimochodom červené topánky sú naozaj krásne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tyto týdny má tak moc rád :)

      Vymazat
  5. Jee, to je moc fajn, žes takhle se zamyslela a sepsala to v článku. Nejlepší způsob, jak si zachovat nějaký ten klid, je právě takto přemýšlet. Já tedy vědět to, tak do Lidlu jdu hned! Jestli tam ještě něco zbylo, podívala bych se, jen je těžké se tam dostat, bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Upřímně mi hodně pomohlo si takto do článku uspořádat myšlenky :) Snad si ještě něco sehnala! :)

      Vymazat
  6. To je super, koľko vecí ti spravilo radosť. :) S tými seriálmi to mám rovnako, ale zrovna pri OITNB som si povedala, že si to pozriem ešte raz od prvej série a až potom mrknem na siedmu, lebo si už po ročnej pauze nepamätám, čo všetko sa tam udialo. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom podobně :D ..taky si už úplně nepamauju, co všechno se tam stalo, ale upřímně doufám, že se mi to v průběhu sledování vybaví, protože zas od začátku se mi to sledovat moc nechce :D

      Vymazat
  7. Sice nejsem vegan, ale pár věcí z Lidlu jsem si také odnesla ;) A to s téma spagetama me opravdu pobavilo :D 9x za 14 dni :D Ale chápu, já když si také nějaké jídlo oblíbim, tak ho jim pořád dokola :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě :D ..ale pak je nejhorší, že se ho člověk přejí a pak hodně dlouhou dobu na něj nemůže ani pomyslet :D

      Vymazat
  8. Na Příběh služebnice se chystám podívat už několik měsíců a stále jsem se k tomu nedokopala :D Jinak ty špagety vypadají skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se "dokopeš" co nejdříve, Příběh služebnice stojí za zhlédnutí :)

      Vymazat
  9. Sedmilhářky jsou moje láska i knížka, i když mi přišlo že tahle serie občas drhla a nenměla ten drive první.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, ale jsem zvědavá, co na druhou sérii řeknu já :)

      Vymazat
  10. Todo lo que nos enseñas es divino ! Me encantaría verte pronto por mi blog ! Que tengas un excelente día ! ♡♡♡

    OdpovědětVymazat
  11. Vegánske pudingy sú výborné :D Na film Hustle sa chystám, ale momentálne trávim všetok voľný čas (opäť) pozeraním Priateľov :D A recept na špagety vyskúšam, vyzerá super! ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "ZERO WASTE BACK TO SCHOOL"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ti špagety budou chutnat! ♥ ..aneb já už jsem je tento týden stihla mít dvakrát :D

      Vymazat
  12. Na to nové album slyším samou chválu, už bych si je konečně mohla poslechnout :D jinak na ty veganské pudingy z Lidlu se moc těším, jen čekám, až bude mamka do nějakého chtít jet, protože jsou od nás všechny hrozně daleko :D

    Belle âme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě musíš! S každým poslechem mi přijde geniálnější a geniálnější ♥

      Vymazat
  13. Já mám radost, že jsem vytřídila knihy i oblečení. :) Taže tvou radost chápu. Jinak na ty filmy se taky chystám :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super pocit, že? :) Tak snad se ti filmy budou líbit :)

      Vymazat
  14. Když jsem naštvaná nebo smutná, taky jdu většinou na YouTube. Dívám se na videa a poslouchám písničky. Ty špagety vypadají velmi chutně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak dělám :) Alespoň pro mě je to relax a způsob, jak přijít na jiné myšlenky :)

      Vymazat
  15. Tahle písnička od Taylor Swift je moje srdeční záležitost. Na The Hustle jsem byla v kině, výborná komedie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je celé album srdeční záležitostí ♥ Poslední týden neposlouchám snad nikoho jiného :D

      Vymazat
  16. The Huste se mi moc líbilo, v seriálech se sejdeme, akorát jsem ještě neviděla nové 13reasons why, teď jsem dokoukávala Younger. Botičky se mi moc líbí, hlavně ty hnědé mě zaujaly. A Tay má moc pěknou písničku, také mě zaujala.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem 3. sérii 13 Reasons Why dokoukala zrovna dneska a mám z toho takový zvláštní pocit, přesto se ale už teď těším na 4. sérii :)

      Vymazat
  17. Na ten vlog jsem taky koukala a pobavil mě :) a mimochodem prý v Kik už mají Vánoční dekorace :) Už se nám to pomalu blíží! Já mám to období strašně ráda a miluju Vánoce pro tu atmosféru a hlavně i kvůli tomu pečení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mají! :D Já už tam po nich pokukovala, ale přeci jen jsem si říkala, že nebudu bláznit a kupovat vánoční dekorace v létě :D ..na druhou stranu už mám koupený první vánoční dárek :D Ale taky Vánoce miluju už jenom proto atmosféru :)

      Vymazat
  18. Ježiš, já si snad budu muset dát špagety! :D s bazalkovým pestem. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak jsem si teď rozklikla tento článek, tak jsem na špagety taky dostala chuť :D

      Vymazat
  19. Zrovna mám tofu v lednici a přemýšlela jsem, co z něj. Děkuji za inspiraci! Moje radosti minulého týdne byla určitě dovolená na Slovensku v termálech, zkoušení nového brouka (rozuměj foťáku :D) a nové zážitky a fotky s přítelem ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to doufám, že sis dovolenou moc užila :))

      Vymazat