F Sekáčové úlovky III. - Another Dominika

Sekáčové úlovky III.

Za poslední dobu jsou sekáčové úlovky mým nejoblíbenějším typem článků, na který se vždycky moc těším a podle ohlasů doufám, že se líbí i Vám. Já do second handů chodím poměrně často, občas jsou moje návštěvy úspěšné, jindy se mi nic objevit nepodaří, ale to už k thriftění patří. A jelikož píšu tento článek, asi není těžké uhodnout, že se mi v sekáčích opět podařilo najít pár skvělých kousků.

Vánoční svetr
Přiznávám, že si na začátku října koupit vánoční svetr asi není tak úplně normální, ale vánoční svetr je věc, po které toužím už několik let, jen se mi za něj nechtělo dávat ty neskutečné ceny v obchodech, a tak jsem doufala, že nějaký objevím právě v sekáči. Hledala jsem ho v nich opravdu dlouho, jelikož mi přišlo, že buď byl svetr už opravdu hodně opotřebený, nebo byl tak obří, že bych se do něj vešla třikrát. Když jsem uviděla tento, zamilovala jsem se do něj na první pohled, je tak strašně moc roztomilej, příjemnej a vánoční, že nemůžu být spokojenější.

Infinity, Design London, 79 Kč

Vínový svetr
Upřímně jsem si myslela, že potom, co jsem Vám v minulých sekáčových úlovcích ukázala svetry hned čtyři, tak že už si žádný další nekoupím. Ale holt už tak bývá, že když člověk přestane něco hledat, tak v tu chvíli to objeví. A já našla tento úžasný vínový svetr, který jsem v sekáči jednoduše nemohla nechat.

C&A, 89 Kč

Vínový svetr II.
A aby náhodou jeden vínový svetr nebyl málo, našla jsem ještě jeden, ze kterého jsem taky nadšená. Vínová je barva, která mi k podzimu neskutečně moc sedí, jen jsem zjistila, že kromě kabelky žádnou věc ve svém šatníku v této barvě nemám, a tak jsem ráda, že teď už mám dokonce i na výběr z více možností věcí v této barvě.

Horze Crescendo, 50 Kč

Béžové sáčko
Béžové sáčko je věc, která mi v mém šatníku hodně chyběla. Všechna moje saka jsou totiž černá, a tak když jsem šla třeba na zkoušku v černých šatech a přes ně jsem měla ještě černé sáčko, nevypadalo to úplně nejlíp a vždycky jsem si říkala, že by to chtělo mít sako i v jiné barvě než černé. A moje trpělivost při hledání v sekáčích se vyplatila a já v jednom z nich objevila tohle, které dokonale splňuje moje požadavky.

 Vero Moda, 50 Kč

Zelený cardigan
Tento cardigan v second handu původně objevila mamka, ale nebyla si jím úplně jistá, a tak ho ukázala mně, jestli bych si ho nechtěla vyzkoušet. Já jsem samozřejmě chtěla a udělala jsem jedině dobře, protože mi krásně sedne, je moc příjemný a jako bonus má i krásnou barvičku.

 C&A, 50 Kč

Žíhaný rolák
Já jsem roláky nikdy moc ráda neměla, ale potom, co jsem si jeden koupila a totálně se do jeho nošení zamilovala, nenápadně jsem pokukovala po dalším. Až jsem našla jeden, který je krásný, teplý a krásně mi sedí. Miluju.

F&F, 49 Kč

Červený crop top
Ano, je zvláštní si téměř na začátku zimy koupit crop top, ale na druhou stranu vzhledem k tomu, že směřuju k tomu, abych oblečení nakupovala jen v second handech, tak si úplně nemůžu naplánovat, že v červnu si koupím crop top, a tak v létě nakupuju svetry a v zimě třeba právě oblečení na léto. Tento crop top je jedním z nejbarevnějších kousků v mé skříni, ale poslední dobou samu sebe přistihávám, že chci nosit barvy a černé se už vyhýbám. Navíc se mi crop top bude úplně perfektně hodit k šortkám, co v létě nosím.


New Look, 49 Kč

Černé tričko
Jak jsem psala už minule, trička jsou v mém šatníku lehce nedostatkovým zbožím. A kord teď to pociťuju čím dál tím víc a víc, jelikož denně nosím svetry a pod nimi právě jen nějaké tričko a zjišťuju, že těch triček opravdu moc nemám. Naposled, když jsem přijela na víkend domů, v mojí skříni jsem našla přesně tři. Takže jsem ráda, že se mi v second handu podařilo najít další krásný a pohodlný tričko na běžné nošení.

Simple Wish, 29 Kč

Mikina Hollister
Tyhle sekáčové úlovky by klidně mohly být i úlovky splněných snů. Něco od Hollistru jsem chtěla už dlouho a tak trošku jsem neustále doufala, že od nich něco objevím v second handu. Když jsem v sekáči uviděla tuhle mikinu, neváhala jsem ani vteřinu a musela se mnou jít domu. Je úplně skvělá, měkoučká a neskutečně pohodlná.

 Hollister, 95 Kč

Svetr Tom Tailor
Upřímně už mám pocit, že svetrů už mám dost, ale když jsem v second handu uviděla tenhle, v přesně v mojí velikosti a ještě ke všemu od Toma Tailora, nešlo mi ho tam nechat.

Tom Tailor, 125 Kč

Tričko H&M
Jak už jsem psala výše, trička jsou v mém šatníku nedostatkovým zbožím. Když jsem v sekáči uviděla tohle úplně jednoduché basic tričko, jednoduše muselo jít se mnou domů.

 H&M, 49 Kč

Sekáčové úlovky I. & Sekáčové úlovky II.

Zavítali jste poslední dobou do sekáče i vy? Co jste v něm objevili?

CONVERSATION

56 komentářů:

  1. Ten šedý rolák je krásny! Super úlovky :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten vánoční svetr je naprosto dokonalý! Vybrala bych si ho také :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je úplně nádherný a navíc jsem ani žádný podobný v obchodech nikdy neviděla :)

      Vymazat
  3. Super úlovky! Ty dva bordo svetry jsou naprosto top!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné úlovky, všechny jsou můj styl. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně koukám! Takové hezké věci, skvělé svetříky:) Já do sekáčů moc nechodím, vždycky když jsem tam byla, tak tam nikdy nic tak hezkého neměli:/ (Nebo neumím hledat)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ono to je vždycky o štěstí :) A vlastně i o tom mít tu správnou sekáčovou náladu :)

      Vymazat
  6. Miluju sekáče, musím tam zas zavítat! Jinak svetry a roláček jsou fakt top :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tu je další milovnice sekáčů ♥

      Vymazat
  7. Opravdu pěkné úlovky :) nejvíc se mi líbí ty vínové svetry, mám hodně svetrů, ale žádný vínový :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Než jsem si tyhle koupila, tak jsem taky žádný vínový neměla a teď nechápu, jak jsem bez nich mohla existovat :D

      Vymazat
  8. Tak takové úlovky bych taky chtěla mít!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, aby si taky měla štěstí a podobné úlovky objevila :)

      Vymazat
  9. Ty kraso kam to chodis do sekace? Fakt nadherne kousky!! Jinak vinova je moje nejoblibenejsi barva a mam takovou zimni bundu, rukavice, salu, cepici, 2x tilka, tricko mikinu, svetr :D:D a ohledne vanocnich svetru s tebou souhlasim! Me se povedlo ukoristit hned dva v lonskych vyprodejich. Z f&f za 350kc a z terranovi za 100kc :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Já chodím do sekáčů tak různě, tyhle úlovky jsou ze sekáčů ve Strakonicích, v Českých Budějovicích a z Brna :)

      Vymazat
  10. Ty první svetry jsou dokonalý, přesně takový se mi k Vánocům líbí nejvíc! :) V sekáči jsem byla naposledy v létě, ale pořídila jsem fajn kousky. :)

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to jsou super úlovky! Moc se mi líbí ty svetry :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  12. nadherne ulovky *.* tie vinove svetre sa mi pacia asi najviac <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, koukám, že vínové svetry jsou asi nejoblíbenější :)

      Vymazat
  13. Ten první vínový svetr je naprosto boží, tuhle barvu miluju. A ještě božejší je ten rolák. Máš nějaké tipy na sekáče (pokud to není tajné)? Mně se v Brně ještě nepodařilo najít nějaký dobrý a za slušný ceny, navíc když už, tak málokde mají velikost XS a S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tipů mám spoustu, přemýšlela jsem, že bych o nich napsala článek, ale zas vím, že v sekáčích je to hodně o štěstí a o hledání, takže se bojím napsat článek s tipy, protože v těch sekáčích není nikdy nic jistýho :D Třeba zrovna ten rolák je ze sekáče z Brna ♥ Přímo v centru jsou kousek od sebe tři second handy Genesis, kde mají všechno za 49 Kč, sice to chce trošku hledat, ale pak se tam dají objevit krásné kousky, jako je třeba ten roláček :)

      Vymazat
  14. Tak tohle je nádhera, fakt parádní úlovky a ten vánoční svetr je krásný. Já jsem už dlouho v sekáči nebyla, měla bych to napravit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  15. Taky mám jeden vánoční svetřík od loňska a miluji ho! :D jsou na něm psí sobíci a to je něco pro mě! :D jinak všechny ty svetry chci, jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Věřím, že i tvůj vánoční svetr je krásný :)

      Vymazat
  16. wau niektoré kúsky sú fakt krásne, sekáče milujem a mám od tiaľ už pár vecí :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi sekáčová královna. Já v sekáčích bohužel nakupovat neumím (a teď na to aktuálně ani nemám čas, ale i kdybych měla, byl by mi houby platný - za celý svůj život jsem si v sekáči koupila 3 tílka a jednu halenku)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sekáčová královna mě pobavila :D Tak aspoň něco si v nich našla :)

      Vymazat
  18. Mám dost podobný vínový svetr jako jsi objevila v sekáči ty a prostě ho miluju! :D A ten vánoční svetr nemá chybu :) Taky bych po něm hned sáhla. Já naposledy v sekáči pořídila takový krémový svetr z Manga, který teď tahám snad pořád :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  19. Heleee, já ti tu začínám rudnout závistí! :D Tyjo, takové úspěchy, taková krása. Všechny svetry bych brala hned! Opravdu povedené, zase, jako vždy :D Závidím, ale samozřejmě i přeji!

    OdpovědětVymazat
  20. Ten vínový svetřík se mi šíleně líbí a ten rolák taktéž. :-) Já jsem si před několika lety v sekáči ulovila (jen tak náhodou) sukni, kterou jsem chtěla a mám jí do teď! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak to je super :) Z kousků, které jsem už dlouho chtěla a pak je náhodou objevila v sekáči, mám dvojnásobnou radost :)

      Vymazat
  21. Skvělý úlovky, dlouho už jsem v sekáči nebyla :) bychom někdy mohli zajít v Praze spolu Domi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych moc ráda ♥ Ale bohužel teď v Praze moc nejsem, už tam nestuduji, teď studuju v Brně :) Ale do Prahy si klidně výlet udělám ráda :)

      Vymazat
  22. Great post dear. I am following you and I hope you follow back too 😊
    https://www.deriasworld.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ten vánoční svetr a rolák je božíííí! :D Miluju sobíky a ten svetr bych brala všemi deseti. Líbí se mi i Hollister mikina. Za 95 Kč fakt dobrý úlovek :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  24. Miluju všechny ty tvoje červený svetry ♥ :-D

    OdpovědětVymazat
  25. Super úlovky. Nejvíce se mi líbí ten svetr se sobíky a zelený kardigan :) já si minulou sobotu při návštěvě sekáče koupila šedý pletený kardigan ze Zary a jsem za něj nesmírně ráda, protože je úžasně teploučký :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  26. Nádherné kousky, zase! :)
    Vínovou barvu taky miluji, nosím v této barvě zimní doplňky jako šálu a rukavice v kombinaci s černou nebo hořčicovou a vypadá to skvěle. Ten druhý vínový svetr je boží.
    Vánoční svetr jsem si taky vždy přála a stále jsem se k němu nedokopala.

    OdpovědětVymazat