F Sekáčové úlovky II. - Another Dominika

Sekáčové úlovky II.

Jak už jsem psala v článku o důvodech proč nakupovat v second handech, tak nakupovat v sekáčích je něco, co mi dává smysl, co mě baví a z čeho mám radost já, planeta i moje peněženka.
A jelikož second handy jsou obchody, ve kterých nakupuju nejčastěji a mám z nich plno krásných kousků, rozhodla jsem se Vám je pravidelně ukazovat, abych Vás taky nalákala do nich někdy zajít.

Sportovní legíny Nike
Tyhle legíny jsou jedním z mých nejlepších sekáčových úlovků všech dob. Jsou nové, perfektní, krásné, od Nike, čili od značky, od které jsem si tak jako tak chtěla něco pořídit, jsou kvalitní a dala jsem za ně jen 166 Kč. Kdybych si pro ně šla do "normálního" obchodu, nechala bych tam za ně téměř desetinásobek.


Nike, 166 Kč

Trička
Trička jsou v mém šatníku nedostatkovým zbožím. Respektive jich mám celkem dostatek, ale všechny jsou jednobarevná, většinou šedá a jednoduše už to není tak úplně ono, a proto chci do šatníku zařadit i jiná trička, než jen ty basic. Tyhle, co jsem si koupila, sice barvami úplně neoplývají, ale alespoň mají na sobě potisk a nejsou tak obyčejná. Je zvláštní, že ještě před rokem bych si na sebe nic s potiskem nevzala a najednou bych si nejradši už žádná jiná trička nekupovala. A kdo ví, třeba se jednou od potisků dostanu i k barvičkám.

Atmosphere, 49 Kč; Vero Moda, 39 Kč


???, 30 Kč; Atmosphere, 10 Kč

Vesta
Vím, že trend vest už není tak úplně trendem, ale mě se to vždycky líbilo, akorát se mi nechtělo utrácet za ni tolik peněz, když vím, že to není úplně ten kousek, který bych nosila každý den, ale když jsem ji objevila v second handu za 10 Kč, tak jsem se nemusela rozmýšlet ani vteřinu.


Atmosphere, 10 Kč

Přehoz
Podobný přehoz jsem chtěla už šíleně dlohou dobu. Líbí se mi, že se dá kombinovat jak do elegantna, tak i do ležérna a je prostě úplně skvělej. A čím dál tím víc zjišťuju, že přesně tento kousek mi v šatníku hodně chyběl.


H&M, 10 Kč

Sako
Upřímně tohle sako jsem si koupila hlavně kvůli ceně a nevím, jestli bych si ho jinak koupila, ale miluju na něm, že to není klasické sáčko a líbí se mi čím dál tím víc. Určitě ho využiju.


Love Label, 10 Kč

Sukně
Když jsem uviděla tuhle sukni, hned jsem si představila zimu a úplně ji vidím k punčocháčům a třeba k tričku s dlouhým rukávem. Myslím, že to bude skvělá kombinace.

Camaieu, 10 Kč

Svetr
A důvod, proč jsem původně šla něco hledat do sekáčů vidíte na následujících fotkách. Nejnutněji jsem hledala nějaký svetr, jelikož se blíží podzim a zima a tyhle období já bez svetrů nezvládám a jelikož jich úplně moc nemám, potřebuji doplnit zásoby. Tenhle jsem si naprosto zamilovala, je neskutečně příjemný, teplý a mám pocit, že byl vyrobený přímo pro mě.

C&A, 95 Kč

Tenčí svetr
Když jsem si tento svetr vyzkoušela v kabince, nebyla jsem si jím tak moc jistá, ale říkala jsem si, že žádný podobný ve skříni nemám a až přijde podzim/zima, budu litovat, že jsem si ho nekoupila. Tak jsem si ho přinesla domů, znovu jsem si ho vyzkoušela a naprosto jsem se do něj zamilovala.


Dorothy Perkins, 148 Kč

Vínový svetr
Tomuhle svetru jsem naprosto propadla. Má nádhernou barvu, ve které jsem nějaký svetr už dávno chtěla, je neskutečně příjemný a jako bonus má volánové rukávy, o kterých bych si nikdy nemyslela, že by se mi na mě mohly líbit, ale opak je pravdou.

???, 89 Kč

Svetr Ralph Lauren
Na tento svetr jsem neuvěřitelně pyšná a mám z něj obrovskou radost. Nikdy by mě nenapadlo, že v sekáči najdu svetr Ralph Lauren za něco málo přes stovku, když v normálním obchodě bych za něj dala něco mezi dvěma až třemi tisíci. Je strašně moc příjemný, moc hezky mi sedí a jednoduše jsem z něho nadšená.
A tady názorně vidíte důvod č. 4 z mého článku o důvodech proč nakupovat v second handu v praxi.


Ralph Lauren, 119 Kč

A co jste naposledy v second handu objevili vy?



CONVERSATION

56 komentářů:

  1. Wow, tak to jsou nádherné kousky. Já zase nosím jen trička s potiskem a vždy různě barevné. Jinak jsem v sekáči už dlouho nebyla, měla bych to napravit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já jsem dřív měla období, kdy jsem nosila jen trička s potiskem, pak jsem měla dlouhé období, kdy jsem nosila samá jednobarevná trička a teď se pomalu vracím zpátky k potiskům a moc mě baví :)

      Vymazat
  2. Ty ceny ? Jeden velký údiv. Nová věc by stála minimálně 10x tolik. Paráda :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ty ceny u nějakých věcích vůbec nechápu, ale nestěžuju si :D

      Vymazat
  3. legíny,sukně a poslední svetr jsou top ♥ taky mám ted tenhle článek na blogu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle kousky taky patří k mým nejoblíbenějším :)

      Vymazat
  4. Krásne kúsky! Na sekáče máš talent :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Nevím, jestli úplně talent, spíš jsem poslední dobou měla až neobvyklý štěstí :)

      Vymazat
  5. Wow tak to jsou super úlovky! Nějaké takové legíny bych chtěla, ale přímo nové od Nike vyjdou strašně draho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě :/ Já legíny od Nike chtěla taky už dlouho, ale úplně se mi za ně nechtělo dávat tu cenu v obchodě :)

      Vymazat
  6. Naprosto parádni kousky a ty ceny jsou opravdu až úsměvné! Nejvic se mi libi ty Nike leginy, protože to ja bych na cvičeni využila a hned za tim je ten červený svetr s volanovyma rukavama :) ten je naprosto božii :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pekné úlovky :) Stále nerozumiem, ako sa niekomu môže podariť natrafiť na značkové kúsky, máš to ale šťastie! Moja kamarátka tiež ponachádzala rôzne značkové veci za super ceny, no ja na sekáče veľmi nie som.

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ono to je vždycky o štěstí a ne pokaždé se mi podaří nějaký kousek najít :)

      Vymazat
  8. páni tak to jsou fakt dobré kousky za super cenu ! Já jsem zatím byla jen v jednom sekáči a popravdě jsem tam nikdy nic neulovila.

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak třeba zkus zajít i do nějakého jiného, určitě v něm nějaký kousek objevíš :)

      Vymazat
  9. Tak to klobou dolu, ze jsi sehnala tak skvělé úlovky! Vypadají opravdu krásně :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  10. Tak toto sú veľmi pekné veci. Priznám sa, že v sekáči som ešte nikdy nebola 😉

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy? Páni, to si nějak ani nedokážu představit :) Ale každý rád nakupuje v jiných obchodech :)

      Vymazat
  11. Tohle je opravdu povedený nákup, protože ty ceny jsou úžasné. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  12. naozaj krasne veci, najviac sa mi asi paci ten biely svetrik. tiez sa v poslednom case snazim nenakupovat v "normalnych" obchodoch, ale este mi to nie tak uplne ide. v second hande som naposledy bola niekedy pocas uplynuleho tyzdna a kupila som si tam polopriesvitnu bluzku tmavocervenej farby. som teda celkom zvedava, ci ju vobec vynosim, lebo je to tak trochu odvaznejsi kusok. inak okrem second handov som pocas poslednych troch mesiacov bola styrikrat na akcii s nazvom SWAP, kam clovek moze priniest svoje veci, ktore uz nenosi, ale stale su v dobrom stave, a zobrat si nejake pekne veci, co zase doniesli ini ludia a ozivit tak svoj satnik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že máš nákupy věcí z druhé ruky ráda :) O SWAPech jsem slyšela, je to skvělý nápad :) Sama bych se ráda nějakého zúčastnila, ale v mém okolí se bohužel nic podobného nekoná a třeba do Prahy nebo do Brna vůbec nevím, jak bych všechny ty věci odvezla :/

      Vymazat
  13. Máš opravdu ze sekáče parádní kousky! Nejvíc se mi líbí ty sportovní leginy Nike a ten světlý svetr :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  14. To sú super úlovky! :) Mňa osobne najviac zaujal ten biely alebo krémový, pletený svetrík :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky jeden z mých nejoblíbenějších úlovků :)

      Vymazat
  15. Moc hezké kousky za fakt parádní ceny! Nejvíce se mi líbí ta sukně a bílý svetr :) Nike legíny je moc hezký úlovek! Akorát ten potisk není nic pro mě :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně ten potisk bych si v obchodě taky nevybrala, ale na druhou stranu jsem ráda, že jsou takovéhle "jinačí", v obchodě bych určitě šáhla po černých a černé barvy už mám v šatníku až až.. :)

      Vymazat
  16. Máš opravdu štěstí na krásné kousky!! Dala bych ruku do ohně za to, kdyby jsi nezmínila, že se jedná o kousky ze sekáče, tak bych to vůbec netipovala a myslela jsi, že jsi byla nakupovat různých obchodech od kterých oblečení jsou.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥ Já sama nevěřím tomu, že jsem v sekáčích našla takhle skvělý kousky a asi bych to taky nikomu jen tak nevěřila, že je objevil zrovna v second handu :)

      Vymazat
  17. Ta vesta a sukně jsou úplně luxusní! ... a já v těch sekáčích pořád ne a ne nic najít. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Chce to trpělivost a trochu toho štěstí :)

      Vymazat
  18. Páni, to jsou moc pěkné úlovky! :) Hlavně ty legíny Nike!:) A svetry!:) Zase mě to láká ještě více, musím se tam jít fakt podívat někdy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě zajdi, doufám, že v nich taky objevíš takhle skvělý kousky :)

      Vymazat
  19. Nakoupilas fakt pěkně a navíc super levně. Líbí se mi moc trička, ta sukně, ale ani ostatní věci nejsou špatné. Já mám kousků ze sekáče fakt jen pár - nějak nemám oko na to vyhmátnout tam to pravé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ale i pár kousků se počítá :) Občas v nich člověk najde hodně kousků a jindy třeba žádný, chce to trochu štěstí :)

      Vymazat
  20. Tak na to, že jsou věci ze sekáče, tak jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  21. Tyhle nákupy v sekáčích miluji a články po nich taky. Pak vždycky koukám, co všechno se tam dá najít. Doma mám taky pár pěkných kousků, ale y tvoje, to je něco. Třeba ty trika, vesta nebo ten vínový svetr, ten je úžasný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Já články/videa s nákupy ze sekáčů taky miluju :)

      Vymazat
  22. Já získala dva svetry z druhé ruky, každý za dvacku, no a džíny. Ale polovinu svetrů, které jsi našla, ti fakt závidím, ty jsou úžasné a ten styl je prostě bomba. :) A ceny, ty se ti hodně povedly, za 10 kč jen tak něco neseženeš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To jsou asi moje první úlovky za tak malou částku, ale zrovna jsem měla štěstí, že se v sekáči konal výprodej - vše za 10 Kč, sice to byl obrovský boj se prodírat mezi těmi všemi lidmi, ale vyplatil se :)

      Vymazat
  23. Zase skvělé úlovky, ten svetr je boží!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  24. ÁÁ naprosto boží úlovky, hlavně se mi líbí svetr Ralph Lauren a ten vínový. Ale všechny bych si nejradši přidala do svého šatníku :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  25. Nechápu! Jsem ráda, že nakupuješ v sekáčích, také do nich ráda chodím, mrzí mě jen, že na to v jak velkém městě žiji, tu není stále moc secondhandů, spíše těch dobrých ne.
    Nevím, kde žiješ ty, ale ty úlovky za boží ceny a hlavně značky, jsou abnormálně skvělý :D
    Závidím v dobrém, snad se mi někdy také tak poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě ani žádný vyloženě "dobrý" second hand neexistuje, vždycky to je o štěstí, jestli v něm člověk něco objeví :) Já mám svoje oblíbené sekáče, ale taky v nich ne vždycky něco najdu :) Tyhle úlovky jsou z různých second handů v Písku a ze Strakonic :)
      Držím palce, aby se ti poštěstilo :)

      Vymazat
  26. Vždycky, když vidím v sekáči něco od Ralpha Laurena, tak to automaticky kupuju (už mám dva svetry za 30 kč a tričko za páďo), a pak bych si nejradši naliskala, protože to vůbec nenosím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že se té značce těžko odolává :D Ale zase za ty ceny si to ani nemusíš vyčítat ;)

      Vymazat