F Sekáčové úlovky - Another Dominika

Sekáčové úlovky

Ti, co už můj blog čtete déle, tak určitě víte, že miluju sekáče. Tady na blogu už mám pár článků s mými sekáčovými úlovky či s tipy, jak v nich nakupovat, stačí se podívat do archivu.
Dneska tady mám úlovky více méně za celý tento rok. Není jich moc, což je dáno především tím, že jsem do nich úplně neměla moc čas a náladu chodit a taky tím, že second handy určitě nejsou o tom tam jít a za jednu návštěvu si obnovit celý šatník, ale chce to mít trpělivost, protože pak tam jednou zajdete a nebudete věřit, jaký perfektní kousek jste tam našli, slibuju.

Hned první kousek je možná i můj nejlepší úlovek ze sekáče všech dob. Je to nádherný trenčkot tmavě modré barvy, který je snad i úplně nový a já ho strašně miluju pro jeho střih, materiál a barvu. Přesně takový kousek jsem do svého šatníku potřebovala. Na jaře jsem si po několika letech shánění sice koupila hnědý trenčkot, ale věděla jsem, že do budoucna to bude chtít i nějaký v tmavší barvě.

Debenhams, 85 Kč.

Sehnat si rifle je pro mě problém i v kamenném obchodě, natož pak v sekáči. Tyhle jsou ale úplně perfektní, velikostně jsou mi sice malinko těsnější, ale jak známo, tak se rifle vždycky maličko vytáhnou.

Esmara by Heidi Klum, 115 Kč.

Do těchto šatů jsem se zamilovala na první pohled. Výšivka kolem výstřihu, který je tak akorát a navíc si ho ještě víc můžete stáhnou šňůrkou, dlouhý rukáv, sametové detaily.. Tyhle šaty jsem tam jednoduše nemohla nechat.

 Clockhouse, 129 Kč.

Další kousek je podobný tomu předchozímu, opět se jedná o šaty s nášivkou kolek výstřihu, v tomto případě je výstřih mnohem hlubší, ale šňůrkou se dá stáhnout tak, že si toho snad nikdo nevšimne. Tyhle šaty jsou o něco kratší, a tak stále přemýšlím nad tím, jestli je mám nosit spíš jako šaty nebo jako tuniku, ale nic to nemění na tom, že jsou ze strašně příjemného materiálu a cítím se v nich skvěle.

 Forever 21, 149 Kč.

Dalším kouskem je moje nejoblíbenější košile. Ve zkratce miluju její materiál, barvu, potisk a střih.

 Only, 80 Kč.

Tato tmavě modrá košile byla další láskou na první pohled a dotek. Podobné elegantnější košile jsem chtěla zařadit do svého šatníku a cítím se v nich skvěle.

 H&M, 80 Kč.

Tato jsou moje úplně první boty, co jsem si koupila v sekáči. Poslední tři měsíce jsou to snad jediné boty, které nosím, i proto jsou na nich vidět známky nošení, když jsem je kupovala, neměly žádné známky nošení. Jsou to nejpohodlnější boty, co jsem snad kdy měla a kdybych si je nekoupila v sekáči, tak si dojdu koupit další páry do zásoby, protože jsou naprosto skvělý.

 ???, 70 Kč.

Když jsem naposledy šla do second handů, říkala jsme si, že bych si potřebovala najít nějaká tílka na spaní, které jsem do té doby neměla ani jedno. Našla jsem si tam hned dvě, která byla za super cenu, jsou strašně příjemná a pohodlná. Nebojte se do sekáčů zajít, i když potřebujete třeba jen nějaký kousek na doma.

 Next, 19 Kč; Forever 21, 50 Kč.

Já doufám, že jsem vás tímto článkem nalákala do sekáče zajít a nějaký ten super kousek pro sebe si v něm najít. Ulevíte tím peněžence i přírodě.

Chodíte do sekáčů? Jaký nejlepší kousek jste v něm ulovili?

CONVERSATION

28 komentářů:

  1. páni to je super! ty halenky a ryfle jsou super! trenčkot jsem takový měla a držely se mi furt na něm chlupy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty úlovky jsou naprosto boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Těm tílkům bych neodolala, všechny kousky jsou super. Taky ráda chodím do sekáčů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kabatek je boží a za ty penízky 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Oboje šaty sú krásne! Sekáče mám moc rada. Aj topánky sú pekné, ja na ne nemám vôbec staršie
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  6. Taky moc ráda chodím do sekáčů! :) Nejvíc se mi líbí ten trenčkot a ty pyžamová tílka :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  7. To nalákala, rozhodně! Musím říct, že takové oblečení za tu cenu je fakt super, ty šaty jsou nádherné. S riflemi mám taky problèm, ale ani mi tolik nejsou příjemné na nošení, tak si je moc nekupuji a moc je ani nenosím, tak vydrží mnohem dýl :)

    OdpovědětVymazat
  8. No to jsou skvělé kousky a za super cenu! Do sekáčů se fakt vyplatí chodit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Taky miluju sekáče, mnohdy se tam nakoupí mnohem lepší věci než v normálních obchodech :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  10. Tak teda kabát za takovou cenu. :) Perfektní nákup, taky hodně ráda chodím do sekáčů a už se těším až zase navštívím. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Dokonalé! Všechny kousky se mi moc líbí, avšak nejvíce mě zaujaly šaty - miluji šaty a ten trench, mám to totiž s ním úplně stejně. Už mám pár roků hnědý a nutně potřebuji tmavý a hledám ho v sekáči:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to hledím, jak pěkné věci se dají najít v sekáči :). Super !

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  13. Téda, každý kúsok je fakt bomba! :) Najviac sa mi ale páčia džínsy a trenčkot, sú úžasné!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  14. skvělé úlovky! :) Nejvíce se mi líbí ta košile s výšivkou.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  15. Já teda nechodim do sekáču, ale máš od tam moc pěkné kousky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já sekáčům vůbec nemůžu přijít na chuť a o to víc mě to štve, když vidím tvoje krásné úlovky. Ani se mi nechce věřit, že jsi tam takové krásné věci sehnala, protože já tam vždy narazím na strašné kousky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to je jak kdy, ne při každé návštěvě sekáče si něco pořídím.. a ne pokaždé mám náladu se ve všech těch kouscích přehrabovat ;) A kdo ví, třeba časem sekáčům na chuť přijdeš :)

      Vymazat
  17. Dříve jsem do sekáčů chodila nerada, nevím, asi jsem se styděla. Cha, to jsem byla ale pěkně blbá!! Teď jsem všechny špatné "myšlenky" hodila za hlavu a návštěvu sekáčů si udělám klidně sama a už mi to není vůbec blbý. Tolik krásných, originálních a hlavně LEVNÝCH kousků se v nich dá pořídit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  18. Já do sekáčů chodím ráda, za největší úlovek považuji sako za 100, které nové stálo zhruba 3000, černé společenské šaty s nabíranou tylovou sukní asi taky za 100. Koupila jsem tam ještě plno věcí a už delší dobu mám hrozné tiky si udělat sekáčový maraton. Tak třeba mi to vyjde příští týden!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  19. Nemám zatiaľ veľa sekáčových úlovkov, no časom to chcem určite zmeniť.. :) zatiaľ môj naj úlovok je originál Levis riflová pánska bunda za necelých 7 eur :)

    Veta, ktorá mi zmenila život / Facebooková stránka

    OdpovědětVymazat
  20. Jak to, že já vždycky v sekáči najdu maximálně jednu věc a není tak levná? :D Moc se mi líbí ten kabát, za tu cenu je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kolikrát nenajdu ani tu jednu věc :) Je to fakt o štěstí a náhodě :)

      Vymazat
  21. Vždycky nadávám, jak je možné, že okolo mě umí každý v sekáči nakupovat a má krásně sladěné kousky za pár korun. :D Já tam vejdu a nejsem schopná si nikdy nic vzít nebo najít. :D

    OdpovědětVymazat
  22. To je boží! Jsou to skvělé kousky...já v sekáči nebyla už neskutečně dlouho, tak to snad napravím:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  23. V sekáči niekedy človek uloví naozaj krásne kúsky, mne sa to zatiaľ ešte nepodarilo :/ .. Najviac sa mi páčia tie tričká s vyšívaným motívom :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat