F Co hledám v obchodech a nemůžu najít - Another Dominika

Co hledám v obchodech a nemůžu najít

Jestli je něco, na co jsem se opravdu po všech těch zkouškách těšila, tak to byl úklid skříně. Moje skříň vypadala jako po výbuchu a potom, co jsem si dovezla oblečení z koleje, měla jsem strach už ji jen otevřít, protože jsem nikdy nevěděla, co na mě z ní vypadne.
A tak přišel na řadu úklid. A byla jsem celkem v šoku, co všechno jsem ve skříni objevila. A co všechno mi najednou přišlo nějaký zvláštní, krátký a se špatným materiálem. Asi už vážně stárnu. Když jsem si skládala věci zpátky, došlo mi, že vlastně pořád nosím podobné kousky, o kterých vím, že se v nich cítím dobře. Ale tím, že je nosím stále dokola, tak už nejsou v úplně nejlepší kondici, a tak poslední měsíce chodím po obchodech a hledám nějaké úplně basic kousky, které by do mého šatníku zapadly. A jediné, co neustále nacházím, jsou věci se zvláštními vzory, křiklavými barvami, v divných délkách, které snad nemůžou slušet nikomu a nejlepší je, když je ta věc k tomu všemu ještě průhledná.

Šaty na státnice/promoce
Šaty na státnice a obhajobu bakalářské práce jsem hledala hodně dlouho a úspěšně jsem je nenašla. Vůbec by mě nanapadlo, že bude až tak velký problém najít elegantní a vkusné šaty, které nebudou průhledné, moc krátké a se střihem jak pro starou/mladou. Nakonec jsem to vyřešila s pouzdrovou sukní a s různými topy, ale na promoci bych už určitě chtěla šaty. Promoci mám až za několik měsíců, ale šaty začínám schánět pro jistotu už teď.



Zoot / Esprit / Zoot / Esprit


Šaty na léto
Já v létě naprosto miluju šaty, akorát je problém, že na léto ve svém šatníku prakticky žádné šaty nemám. Doufala jsem, že nějaké objevím v Primarku, kde jsem minulý týden byla, ale nenašla jsem ani jedny, které by alespoň stály za vyzkoušení. A tak jsem brouzdala na internetu a spoustu krásných šatů jsem našla třeba na Zootu, nebo na e-shopu Espritu. Od Espritu jsem hned ty první žluté šaty. Já jsem se totiž toto léto naprosto zbláznila do žlutých šatů a strašně moc si nějaké ve svém šatníku přeju, jen si pořád nejsem jistá, jestli mi žlutá vůbec sluší, ale to je zase jiný příběh.





Esprit / Zoot / Esprit / Zoot

Trička
Trička jsou další z věcí, ve kterých jsem spoléhala na Primark. A opět jsem odjížděla zklamaná. Všechny trička na obrázku jsou z Espritu.
Tričko s papouškem / Vzdušné bavlněné tričko / Triko s potiskem / Tričko s proužky

Random
Aneb taková směsice, všeho, co hledám.
 Hnědou kabelku asi už zařazuju do úplně každého wishlistu. Stále ji totiž nemůžu sehnat. A vzpomínáte, jak jsem psala, že mi najednou spoustu kousků ze skříně připadá krátkých? Tak víc než  čehokoliv jiného to platí u sukní. A tak momentálně nemám ani jednu sukni na běžné nošení. Podobné šortky mám už jedny a upřímně vůbec nechápu, jak jsem se kdy mohla doborovlně cpát do riflových těsných šortek. Takovýhle volný jsou naprosto skvělý a na léto bych potřebovala ještě alespoň jedny.

Kabelka LYDC / Modrá sukně Esprit / Černobílá sukně Esprit / Šortky

A co nemůžete v obchodě sehnat vy?
P.S. Schválně, kdo uhádne, jaká je momentlně moje nejoblíbenější barva

CONVERSATION

27 komentářů:

  1. Tyjo to je spoustu krásných věcí :O a oblíbená barva hádám, že je tmavě modrá? :O :D

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D Asi to nebylo zas tak těžký uhádnout, že? :D

      Vymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím ohledně letních šatů. Byla jsem v několika obchodech a nevybrala žádné :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, se šaty je to v obchodech strašná hrůza, ale naštěstí jsem minulý týden ulovila aspoň jedny šaty v sekáči, tak třeba taky zkus do nějakého zajít :)

      Vymazat
  3. Já celoročně nosím převážně sukně a šaty, takže těch na léto mám ve sbírce požehnaně :) Nicméně já si teď potřebuju pořídil klasickou černou sukni, peněženku a nějaké košile, to jsou moje must haves!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak držím palce, aby si pro sebe ty pravé kousky sehnala :)

      Vymazat
  4. Veľmi pekné žlté šaty som dnes videla v Lindexe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Barva? Modrá??? Jestli jo, tak vítej do party:). Jinak já šaty na promoce sehnala na Wish, ačkoliv je to většinou z Asie, jsou docela povedé a dobré kvality i za fajn cenu, nicméně u těchto eshopů je to risk. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :D Ano, je to tmavě modrá :D A děkuju za tip, kde nějaké šaty sehnat, už jsem z toho celkem zoufalá a děsím se toho, že je budu zas v říjnu na posldní chvíli schánět :(

      Vymazat
  6. Dúfam že nájdeš všetky kúsky čo by si chcela♥ a obľúbená farba? žltá? :)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žlutá se mi taky moc líbí, ale teď u mě vede modrá ♥

      Vymazat
  7. Taky mám občas problém najít nějaké kousky oblečení, hlavně trička, přijde mi, že teď jsou všude volánky a halenky a na to já moc nejsem :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! S tričkama jsem na tom úplně stejně, takže pořád dokola nosím svoje jednobarevný klasiky, protože žádné jiné nemůžu sehnat :/

      Vymazat
  8. Šaty se mi nejlépe shání právě na Zootu a na výdejně si je pak zkouším. Jinak mají pekné třeba i v Reserved nebo Mohitu. Všechny moje sukně jsou buď ze Zootu nebo právě z již zmiňovaného Mohita a Reserved, dobré kousky se dají najít i v H&M, ale tam jsou ty ceny občas tak přemrštěné, až mi hlava stojí. Ráda okoknou i třeba outlet ve Štěrboholech, tam toho najdeš ve značkových obchodech taky spoustu! :) Přeju ti, ať brzy najdeš, co hledáš. Já byla v Primarku ve čtvrtek a byla jsem celkem úspěšná, dokonce mám i jedny šaty :D ! Vše uvidíš na blogu :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za všechny tipy! :) A trošku ti závidím, že si byla v Primarku úspěšná, já jsem z toho zklamaná ještě teď a asi už se jen tak do Primarku nepohrnu, protože tak nějak už pokaždé z něj odcházím zklamaná

      Vymazat
  9. Já si ráda hledám oblečení na zootu a answearu :). Na zootu mám díky tomu dvoje krásné společenské šaty:). Trička je pro mě dost těžké sehnat.. poslední rok se mi vůbec nelíbí trička s nápisy, obrázky atd. :D a jsem dost náročná :D, ale oblíbila jsem si značku Gant, kde mají strašně příjemný materiál <3 a i kvalitní:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak si tak čtu, tak Zoot budu muset ještě pořádně prozkoumat :) S tričkama jsem na tom podobně, tak snad brzy objevíme nějaké přesně pro nás :)

      Vymazat
  10. Perfektné kúsky, ktoré by som presne vybrala aj ja! :) Tmavé kúsky sú niečo, čo nutne potrebujem :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak snad nějaké kousky pro sebe taky seženeš :)

      Vymazat
  11. Já bych ty šaty zkusila hledat na nějaký třeba americký stránce. Nebo na Aliexpressu.
    Jinak já třeba šaty kupuju pouze v Mohitu nebo v Orsay. Elegantní, neurážlivý, ale stejně jsi hot.

    Esprit by teď měl mít docela slevy (triko jsem tam viděla asi za 180,- na to,že je to Esprit tak je to za hubičku)

    Mě spíš štve, že většina věcí, co je na mém wishlistu, je až moc drahá. -_- :D

    Dokonalý tabu



    OdpovědětVymazat
  12. Nice selection of clothes!
    Great!

    http://evgphotos.com/2018/07/08/expesive-and-simple/

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa v poslednom čase tak hrozne nepáčia trička v obchodoch. To je tak ťažké vyrábať normálne triko bez debilných obrázkov a nápisov?

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to mám podobně. Asi hledám ve špatných obchodech. Teda, nakonec něco najdu, třeba šaty na maturitu se mi hledaly docela špatně, ale v posledním obchodě měli krásný. Nebo obyčejné tílko na ramínka, na kterém není bambilion volánků? Taky docela složitá věc :D

    OdpovědětVymazat
  15. Every women like to wear new clothes from stores. But now a days online shopping is on trend. i also have a suggestion for you to buy latest trending clothes form 786shop

    OdpovědětVymazat