F Wishlist | 2018 - Another Dominika

Wishlist | 2018

Letos jsem úplně neplánovala si sepisovat nějaký wishlist věcí, které bych si chtěla v průběhu roku pořídit. Přeci jen jsou tento rok moje sny spíše nehmotné a koupit se dají jen těžko, ale poslední dobou jsem viděla hodně wishlistů a zvládla jsem úspěšně zkouškového a kombinace těchto dvou faktorů vytvořila mojí touhu dělat si hmotné radosti. A abych nekupovala zbytečnosti, vzniknul tento wishlist.


Lush | Už dlouhou dobu si přeju vyzkoušet něco od Lushe, jen jsem pořád nevěděla co. Samozřejmě bych nejradši vyzkoušela všechno, ale to tak nějak není v mých možností. A pak jsem zjistila, že Lush má i svoje parfémy a bylo rozhodnuto. Plus už dlouhou dobu pokukuju i po jejich scrubu na rty.

MARK Scrub
| Zůstaneme u kosmetiky a další věcí, po které už dlouhou dobu pokukuju jsou scruby od české značky MARK. Asi tuhle značku nemusím dlouhou představit, snad jen ve zkratce je to přírodní kosmetiky, která netestuje na zvířatech a všichni si ji pochvalují. Tak snad se k nim tento rok budu moc přidat i já.

Engelbert Strauss | A od kosmetiky k oblečení. Kdo by si kdy pomyslel, že místo super moderních kousků se v mém wishlistu objeví ty sportovnější a funkční kousky? A pohorky, které jsem v podstatě do minulého léta neznala. Vidíte třeba tu fleecovou bunda s kapucí, která je krásně ke krku a má i kapucu? Ještě před rokem by mě nechala úplně chladnou, teď už se s ní vidím u norského fjordu, kde by mě určitě zahřála a já bych se mohla v klidu a v teple kochat. A kalhoty. Pamatuju si, že když jsem minulý rok do Skandinávie jela, měla jsem největší problém s kalhotami, které tam budu nosit. Letos si držím všechny palce, abych se tam podívala znovu, proto chci být dopředu připravená a nějaké kalhoty si koupit už dopředu.

Olympus E-PL
| Foťák od Olympusu. Snad nic víc není pro blogerky tak typické. Jasně, není to něco, co bych nutně potřebovala, přeci jen mám svojí zrcadlovku, ale ta už je staršího data výroby a navíc opravdu není praktické ji s sebou neustále někam nosit, protože je velká, těžká a neskladná. Takže tímto malým zázrakem bych určitě nepohrdla. Fjällräven Kanken | Do tohoto batůžku jsem se úplně zamilovala. Nejdřív jsem pokukovala po těch klasických a když jsem si začala vybírat, která barvička to bude, narazila jsem na ten méně tradiční ve fialové barvě a zamilovala jsem se do něj na první pohled. Tak jsem sama zvědavá, který to nakonec bude. A nebo to možná bude ještě nějaký úplně jiný.

A co byste si letos přáli vy?


CONVERSATION

70 komentářů:

  1. Ty batůžky se mi taky hrozně líbí!! Zrovna jsme na ně minulý týden s mums koukaly :DD Přijdou mi tvarově hrozně praktické a navíc ty barvy... <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to prostě láska! ♥ Ty barvy jsou úžasný, vůbec netuším, kterou si vybrat :D

      Vymazat
  2. Skvělé věci. :) Já bych si taky ráda pořídila lepší foťák a batoh, nějaký ten elegantní - líbí se mi to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky :) Já potřebuju batoh, který bych mohla vzít do školy, do města a zároveň i někam na výlet :) A myslím, že zrovna tahle značka moje očekávání splňuje :)

      Vymazat
  3. Já si splnila přání Olympusu PENu na Vánoce a doopravdy nelituji. Jestli si na něj vyhradíš nějaký finance, tak rozhodně nebudeš litovat! :) Jinak je tvůj wishlist fakt sympatický, obdivuju tvé rozhodnutí pro praktické věci! :) také bych ho měla udělat, ale nemám na to odvahu :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, že bych nelitovala, jen si to rozmyslet s penězmi, teď mám sice něco málo našetřeno, ale radši bych to utratila v létě za cestování.. tak uvidím, jak mi to s mými plány vyjde :)

      Vymazat
  4. scrub od Lushu môžem len odporučiť <3 super produkt a taktiež aj Mark Scrub

    OdpovědětVymazat
  5. Od Lush taky chci něco vyzkoušet a ten scrub mě také velmi láká. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mark scrub je podľa mňa len predražená instagramová závislosť :D ja si doma robím vlastný kávový peeling a som s ním naprosto spokojná :)
    Ale musím sa priznať, že ošiaľu menom Kanken som neodolala ani ja a tak isto figuruje na mojom wishliste O:)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že ta cena se mi zdá trošku přemrštěná, asi kouknu, jak se peeling dělá domácí :)

      Vymazat
  7. Scrub od Lush určite odporúčam! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, teď jsem ještě víc přesvědčená, že ho chci/potřebuju :)

      Vymazat
  8. Moc hezký wishlist, také mě láká vyzkoušet něco od značky Lush :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Na tu melounovou masku/peeling jsem slyšela samou chválu! Máš nádherná přání, gratuluji ke zvládnutí konce semestru a hodně štěstí do letňáku. :))

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Teď to štěstí budu obzvlášť potřebovat :)

      Vymazat
  10. Oba ty batůžky jsou moc hezké, obzvlášť ten tmavě fialový. Také bych si letos chtěla nějaký takový pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě.. já se zamilovala do obou a vůbec netuším, který z nich, nebo jestli ještě nějaký úplně jiný to bude :)

      Vymazat
  11. Olympus bych chtěla! :D Ale mám klasický foťáček od této značky, ale chtěla bych lepší, tak třeba v budoucnu :). Mark Scrub doporučuji! :) mám originální pouze kávový a úplně ho miluju :) v dubnu to bude rok, co ho používám a psala jsem i na něj recenzi a vážně je mezi mými top! :)

    https://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych Olympus taky moc chtěla, ale taky tohle své přání musím nechat směrem do budoucnosti :)

      Vymazat
  12. Funkční oblečení kupuji zásadně v Decathlonu a jsem s ním nejvíc spokojená! Jinak scrub od Mark bych si taky ráda pořídila :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím proč, ale k Decathlonu jsem zatím moc důvěru nepojala :D

      Vymazat
  13. Jé, ten fialový baťůžek je super :) já si chci letos pořídit stejný foťák, koukám, že ho opravdu chce většina lidí :D já mám totiž jen mobil na focení a chtěla bych i něco lepšího :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že tenhle foťáček je přáním všech blogerek :D

      Vymazat
  14. Dúfam že čoskoro to všetko budeš mať♥

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  15. Lush je skvelej, sama jsem nedavno konecne par veci zkusila :) a s Olympusem Pen to mam stejne, taky uz ho nejakou dobu chci k zrcadlovce :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  16. Ja som Marka dostala na Vianoce a som s ním veľmi spokojná. Fakt vyskúšaj, zanechá veľmi hebkú, vyživenú, hladkú pokožku. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já taddy těmto batůžkům moc nehovím :D Naopak plně podporuju v přání Olympusu! Já si pořídila sony a už bych neměnila ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že ne každému se líbí :) Když jsem je začala sem tam poprvé vídat na ulici, tak se mi moc nelíbily, ale když jsem byla ve Skandinávii, tak jsem jim naprosto propadla :)

      Vymazat
  18. Mark je výborný peeling, raz som ho už mala, no určite sa k nemu ešte vrátim. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že je s ním tolik z vás spokojený :)

      Vymazat
  19. Great post, dear!
    I'm following you and I hope you will follow me back. :)

    adellinasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Pekný wishlist. Ja by som veľmi chcela ten Kanken batôžtiek :)

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  21. Taky si chci časem našetřit na fotoaparát :) jen nevím, jaký vybrat.. mám cirka 3000 na něj

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi až na něj budu mít našetříno taky nebudu vědět, jaký přesně konkrétně si vybrat :D

      Vymazat
  22. Ten lipscrub od Lushe mám doma, opravdu hrozně dobře chutná i voní po žvýkačce :). Olympus Pen mám též doma a nemohu si ho vynachválit :). Určitě budeš se všemi kousky moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem moc ráda, že ti scrub i foťáček vyhovuje :)

      Vymazat
  23. Tak pro mě to je super tip na batůžek ! Vypadá parádně !!

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  24. Tento batoh by som tiež raz chcela vlastniť, hlavne preto, že sú vyrábané z recyklovaných plastových fliaš. :) A od Lushu by som tiež chcela tento rok niečo skúsiť. :)

    deerly lost / blog instagram

    OdpovědětVymazat
  25. Ten scrub na rty od Lushe je skvělý, mám přesně ten samý!Určitě ti ho doporučuju :) Stejně tak ten batůžek. Mám ten světle modrý :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Pekný zoznam. Scrub od Lush si plánujem konečne zakúpiť aj ja. Foťák plánujem tiež, keďže zatiaľ si musím vystačiť len s mobilom. Stále ale hľadám ten vhodný pre mňa a žeby nestal majlant 😉

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je nejlepší kombinace, aby splňoval všechno, co od foťáku chci a zároveň nestál majlant :) Tak snad nějaký takový najdem :)

      Vymazat
  27. Snad si je během roku všechny pořídíš :) Já potřebuju nějakej batůžek a jiný černý kalhoty, protože nosím furt jedny a ty samý :D A taky džíny. Jinak taky spoustu knížek a podobných věcí :D Ale hlavně chci letos hodně cestovat a materiální věci jsou teda až jako poslední :)
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já černé kalhoty sháním už několik let a stále nemůžu najít takové, které by mi seděly.. A celkově bych potřebovala obměnit svoje kalhoty, ale mně snad nikde žádné rifle nesedí, tak můžu jen doufat, že mi ty moje ještě nějakou dobu vydrží :D Taky bych letos peníze radši dala na cestování a za zážitky, ale přeci jen nějaké hmotné věcičky by mě taky potěšily :)

      Vymazat
  28. naozaj super wishlist :) ja by som tiež brala Olympus, lebo mám pocit, že môj foťák už o chvíľu doslúži... a Lush tiež!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobný pocit u mého současného foťáku, ale doufám, že ještě chvilku vydrží :D

      Vymazat
  29. Lush mám velmi ráda, občas se tam dají najít kosmetické poklady. Jejich parfémy jsou velmi specifické, takové niche kousky, co budou většině lidí smrdět; navíc se rozvíjí až tak po 15-20 minutách. Vyzkoušela jsem si jich cca 8-10, než jsem našla jeden jediný, který se mi zalíbil, ale to pak byla láska s velkým L... Chodila jsem kolem několik měsíců, až pak jsem si jej pořídila, ale nelituji. Zpříjemňuje mi teď skoro každé ráno a výdrž má opravdu dlouhou. Tak určitě vyzkoušej, třeba se taky zamiluješ. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda parfémy, které voní atypicky a ne každému se líbí, takže by ty od Lushe mohly být pro mě ideální, děkuju za komentář a jsem ráda, že jsi se svým parfémem spokojená :)

      Vymazat
  30. Fotoaparát by som si želala aj ja ♥ Pekný wishlist :) ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jak si tak pročítám komentáře, tak vidím, že foťáček by si nás přálo víc :)

      Vymazat
  31. Pekný wishlist, najviac ma zaujal cyklamenový ruksak :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  32. Z MARK používáme ten kokosový scrub a voní fakt božsky!! ♥️
    Po Lush taky nějaký čas pokukujeme, ale zatím nebyl ta správná příležitost. :) Wishlist máme dlouhý, jak jinak. 😁 Ale pro naši ujetost na hodinky “tajně” toužíme po těch z CK, které nám chybí do sbírky. 😱😊

    OdpovědětVymazat
  33. Nad tím scrubem už taky dlouho přemejšlím, ale pořád jsem se k tomu nějak nedokopala :D Na mě totiž ty scruby stojí docela pálku a zatím jsem nebyla ve fázi, že bych do toho ty prachy vrazila s radostí. Jinak foťáček bych si taky letos přála. Jelikož jsem minulej rok odprodala svou zrcadlovku, tak jsem začala pokukovat po Alpha A5100 od Sony :) Ale tenhle Olympus vypadá taky skvěle!

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělý wishlist :)
    Ten fialový batůžek bych brala hned :D

    OdpovědětVymazat
  35. S Lushem jsem velmi spokojená. Miluji jejich bomby a masky na obličej. Když jsem pracovala v Anglii jako au pair, kupovala jsem bomby dětem. V ČR, nevím ani proč, si často říkám, že bych tolik peněz za to už nedala, ale někdy si udělám radost :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ten batoh je úžasný! Moc pěkný wishlist:).

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  37. On my wishlist there is also an Olympus camera. :)
    I just followed you, hope you can follow me back. Have a nice weekend. :) xo

    P&P style ♡ ☯ ☮ --- DIY --- fashion --- and more --- ☮ ☯ ♡

    OdpovědětVymazat
  38. Hey dear!
    Loved the post and the blog <3 i already followed :)
    I want invite you to visit and follow mine <3

    pimentamaisdoce.blogspot.pt <3

    OdpovědětVymazat
  39. LUSH úplne milujem, vždy to tam tak nádherne vonia! :) Na scruby od Marka mám zálusk aj ja, lákajú ma najmä kvôli vôni

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat