F First Week počtvrté | #vejškalife - Another Dominika

First Week počtvrté | #vejškalife

Nedávno jsem si pročítala všechny moje články s vysokoškolskou tématikou a v duchu jsem si říkala, jak jsem byla naivní. A bláhová. A taky trošku úplně blbá. Ale to k tomu asi patří.
Každopádně začínám čtvrtý semestr. A mám neustále pocit, jako kdybych začínala pořád znovu od začátku. Tentokrát je to v něčem o trošku snažší, ale čeká mě ten nejtěžší semestr vůbec. A taky to je první semestr, kdy jsem absolutně netušila, s kým vlastně budu bydlet. Ale o tom zas příště, protože od března je to opět velká neznámá.

Opět mám školu čtyři dny a ještě nikdy jsem netrávila ve škole tolik hodin. Úplně se mi teď tady nechce rozepisovat co kdy mám, jako jsem to dělala v předešlých článcích (1, 2, 3), tak jen snad napíšu, že je to fajn. A že jsem taky tak trošku v háji. Kord z jednoho předmětu, aneb dejte dohromady všechno to, co mi na počítači nejde a vznikne moje noční můra. Radši ani nechci přemýšlet nad tím, kolikrát budu nad všema těma úkolama doma brečet. Ale skvělou zprávou je, že máme za sebou Valentýn a takovouhle koncentraci zamilovaných párů zas pár týdnů neuvidíme.

Takže možná teď úplně tak nějak nemám s kým bydlet, trošku se hroutím při představě toho, co mě v následujících měsících čeká, maličko si možná pro jistotu pobrečím už dneska, ale bude to fajn. Blíží se jaro. A sluníčko. A mně se možná někdy podaří odejít ze školy ještě za světla.
#staypositive

P.S. Úspěšný start všem!

CONVERSATION

25 komentářů:

  1. Věřím, že všechno půjde jak má. Hodně štěstí! :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavu vzhůru. :) Ten předmět, který se tváří strašidelně, tě snad aspoň naučí to, co ti do teď nešlo a potom to pro tebe nebude taková hrůza. Držím ti palce, ať se ti tento semestr daří a máš recht - jaro je za dveřmi. Neprobudí se sice ještě úplně asi delší dobu, ale číhá na nás a nám všem se dobrá nálada začne vracet. :) (I když mně asi moc před státnicema ne :D:D)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky začínám čtvrtej semestr, bude to boj, ale my ho vyhrajem, vlastně celou tu bitvu :D Hodně sil a štěstí, ono to bude tak jak má být:)

    OdpovědětVymazat
  4. Stále si na tom lepšie ako ja, keďže mám školu 5 dní v týždni :( No držím ti v tomto semestri palce, zvládneme to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Presne ti rozumiem,aké to máš ťažké. Ja som ešte len na strednej, ale my máme až sedem hodín každý deň a strašne veľa učenia takže z toho tiež nejak tak bláznim. :/ ale držím ti palce, aby si to všetko v pohode zvládla!

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem ten nejtěžší semestr naštěstí zdolala teď, ufff..:) ale ty to opět zvládneš, držím ti pěsti :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám pocit, že se na mě teď všechno sype. Vedoucí bakalářky mi v pátek sdělil, že nastupuje na operaci, takže do měsíce chce mít bakalářku komplet na stole. Měsíc se jeví jako dlouhá doba, ale není. Mám tam ještě hodně úprav a dopisování, navíc tenhle semestr děláme snad na všechno projekty, prezentace a tak. A zjistila jsem, že dávat si nejtěžší volitelný předmět byla osudová chyba :D Ale tak co, hlavně, že už bude to jaro :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to ti teda vůbec nezávidím, zní to docela drsně tohle všechno zvládnout.. Ale moc ti držím palce, aby si to zvládla! Nakonec to zas tak hrozné nebude :)

      Vymazat
  8. Přeji úspěšný letní semestr a víc úsměvů a žádné chmury!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ať se daří, držím palce :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  10. Řekla bych ti hlavu vzhůru, všechno bude dobrý. Hmm..jenže poslední dobou mám takový dojem, že jsou všichni absolutně otrávení, demotivování, bez chuti žit, těšit se na nové zítřky. Nevím, čím to je, ale potkat v dnešní době vysmátého člověka, co by byl pořád spokojený, je celkem nadlidský výkon...prostě blbé období. Ale ono všechno nějak dopadne a stále nás může těšit, že se blíží jaro...a pak léto♥
    Držím ti palce!
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  11. Hlavne mysli pozitívne, všetko dobre dopadne :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  12. Neboj sa, to zvládneš! Trošku pozitivity a všetko s úsmevom! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jak tak čtu tvé články, není divu, že gymply mají člověka připravit na vysokou školu. Dělají to opravdu svědomitě, protože se taky domů sotva dostávám za světla, a v mém diáři málokdy najdeš prázdné místo.. Každopádně, musíme být optimističtí, protože my to prostě zvládneme :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  14. Držím palce a dúfam, že všetko zvládneš ako vždy! Výška je ako vidím dosť tvrdá :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Držím palce, já teď musím ještě udělat maturu, a pak mi všechno tohle (doufejme) začne, no asi se mám na co těšit :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  16. Všechno zvládneme! Nějaká výška nás nezastraší ! Držím ti pěsti <3

    OdpovědětVymazat
  17. Opět jsme v podobné situaci. Sháním byt s jednou spolužačkou a nemáme koho k sobě a upřímně si nejsem jistá, jestli ta spolužačka nakonec nevezme zpátečku. CHápu, i ten rozvrh, to je něco neskutečného, co zas vymysleli nám. .:( Ale musíme se poprat, ať si můžeme užít léto v plném proudu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Všechno určitě zvládneš! Přeju hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ano deprese tento týden dorazila i ke mně :D v neděli jsem odjela zase do Brna a tak moc jsem z toho vlaku vystoupit snad ještě nikdy. V onděí po prvních přednáškách kdy jsem zase nevěděla absolutně o čem se mluví se deprese jen prohloubila, v úterý jsem šla na další dvě přednášky a pak jsem jela večer domů... :( a to i přes to že dneska (středa) jsou ještě další dvě přednášky... sice se ještě nic neděje, ale já už jsem v háji... nechápu:/ každopádně mě tenhle první týden (ok 2 dny) dokonale položil:(

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc mrzí, že si měla hnedka ty první dva dny takhle náročné, moc doufám, že se to aspoň trošku už zlepšilo :)

      Vymazat
  20. Líbí se mi tvůj optimismus. Dej si vínko a aspoň na chvíli zapomeneš na ten na hovno život. Mám teď taky takovou drobnou krizi. Debilní únor.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  21. Na druhou stranu.. aspoň to rychleji uteče a skončí? Hlavně pozitivně :D

    OdpovědětVymazat
  22. Věřím ti, že to zvládneš! Moc se těším na další články ze školy! Držím moc palce! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat