F Do nové práce v novém - Another Dominika

Do nové práce v novém

Sama tomu tak úplně nevěřím, ale poměrně rychle se mi podařilo najít novou práci (o tom ale třeba někdy příště). S tímto novým impulzem jsem opět dostala chuť oblékat se do práce elegantněji, trošku víc na úrovni. I přes to,  že jsem si říkala, že si zkusím nějakou dobu na sebe nic nového nekupovat, nakonec jsem neodolala a pár nových kousků jsem si (nejen) do nové práce objednala.

Věci značky Camaieu ze Zootu
Na Zootu téměř nenakupuju, náhodou jsem tam ale našla pár kousků za skvělou cenu.
Tím prvním a vlastně i důvodem, proč jsem objednávku udělala, byly proužkované šaty. Zaujaly mě tím, že můžou působit jako klasické černo-bílé šaty, jsou ale asymetrické, proužky mají různé směry a tím mě baví.
Černý delší kardigan je kousek, který jsem v šatníku vůbec neměla. Líbí se mi, že je elegantní, zároveň ale pohodlný a zamilovala jsem si ozdobný detail na rukávu.

Šaty 367 Kč, Kardigan 236 Kč


Svetřík a kabelka
Celkem jsem si oblíbila tenčí zajímavé svetříky k riflím, spolu s nimi tvoří pohodlnou kombinaci na celý den. Na svetru značky Only mě zaujala barevná kombinace, nedokázala jsem jí odolat. 
Primárně kvůli zádům nosím do práce batohy, ty se ale nehodí ke všemu. Ráda bych zkusila nosit více kabelky, větší jsem měla ale jen černou. Dlouho jsem hledala nějakou v jiné barvě. Tato hnědá mě okamžitě zaujala, je něčím jiná a má ideální velikost.

Svetřík Only 299 Kč, Kabelka Mohito 679 Kč


Věci z Vinted
Jelikož se mi kabelka z Mohita opravdu moc líbí, hledala jsem na Vinted, jestli bych tam nenašla nějakou podobnou. Pár dní jsem se pravidelně dívala, jaké kabelky od této značky tam přibyly a nakonec se na mě usmálo štěstí. Objevila jsem tam tuto nádhernou kabelku ve vínové barvě, jejíž cena byla 90 Kč. Jsem překvapená, že mi přišla ve skvělém stavu a možná je to i můj nejlepší úlovek právě z Vinted.
Dalším úlovkem z Vinted jsou úplně nové modré šaty. Dlouho jsem se na ně dívala a přemýšlela jsem nad nimi, až jsem si je nakonec rozhodla koupit.


Mohito 152 Kč, Camaieu 266 Kč (ceny včetně poplatku a poštovného)


Boty na jaro

Protřídila jsem si i boty a těch na jaro/léto mi zůstalo žalostně málo. Jako první ke mně putovaly hnědo-olivové sandálky, které jsem našla na Zalando Lounge. Jsou pohodlné, nádherné a úplně k mému šatníku pasují.
Už delší dobu jsem měla v hlavě, že bych si chtěla koupit černé mokasíny. Při zkoušení jsem ale měla pocit, že se ke mně nehodí a působím v nich nepřirozeně. Proto jsem nakonec šáhla po klasických balerínkách na kterých se mi ale moc líbí ozdobný prvek. Dokoupila jsem si do nich i vložky, díky kterým by boty měly být pohodlnější při celodenním nošení a chodidla by neměly po vyzutí zapáchat.


Refresh 589 Kč, Deichmann 699 Kč


Koupili jste si už nějaký nový kousek na jaro? Taky jste měli chuť si do nové práce pořídit nové kousky?


CONVERSATION

40 komentářů:

  1. Nová práce si o nové kousky říká :) a ty tvoje nové se mi líbí. Jen kabelka není úplně můj styl. Jednak teď nosím výhradně batůžek (jen na společenské příležitosti malé psaníčko do ruky) a i dřív jsem nosila spíš kabelky, které byly spíš do šířky než do výšky (přijdou mi přehlednější).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Souhlasím, že takové kabelky jsou přehlednější, ale přijde mi, že tím, jak jsem malá, tak mě tyto kabelky ještě opticky zmenšující a necítím se s nimi dobře :)

      Vymazat
  2. Dominiko, moc se mi líbí tvé nové kousky, i když černou skoro nenosím.
    Kabelku z Mohita mám taky a spokojenost.
    Ať se ti daří, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já dřív nosila skoro jen černou, až poslední dobou jsem šla trošku víc do barev :)

      Vymazat
  3. ať je nová práce lepší, a hlavně ať jsi tam spokojená a šťastná :) nové kousky jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné kousky, hodně štěstí v nové práci :) Já si ještě nic nového na jaro nepořídila :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké kousky za fajn cenu teda :) Ať se v nové práci daří a těším se, až nám o ní napíšeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Doufám, že to v nové práci zvládnu a bude o čem psát :)

      Vymazat
  6. Především taky blahopřeju k nové práci, je skvělé, že se Ti podařilo najít ji tak rychle! A taky věřím, že v ní budeš spokojenější.

    Nakoupila jsi pěkně a za super ceny. Sama nemám ze Zootu nic, ale ty šaty vypadají opravdu zajímavě a na postavě ten vzor určitě vynikne ještě lépe. A ten kardigan působí klasicky elegantně, jistě ho často využiješ. Ten detail na manžetách se mi taky líbí. A svetřík i modré šaty se taky moc povedly!

    Já na jaro zatím kupovala jen kosmetiku (zato dost :) ), co jde o oblečení, tak ještě pořád tak nějak jedu v zimním módu.... ještě začátkem dubna jsem si koupila dva vlněné svetry. Ale vzhledem k počasí a svojí zimomřivosti je dost možná ještě využiju, navíc se mi oba velmi líbí - jeden je jasně žlutý, druhý černohnědobílý s takovými těmi šikovnými vodorovnými proužky, které kupodivu krásně zeštíhlují. :) A pár vysloveně jarních kousků už mám vyhlídnutých. V květnu mě čeká jedna velká pracovní věc a jestli to vyjde, tak ji oslavím nákupem jedné určité a relativně drahé kabelky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      A ještě jednou děkuju :) Já ze Zootu taky moc nenakupuju, při mojí předchozí objednávce jsem byla hodně zklamaná, ale tentokrát jsem neodolala :)
      Moc ti držím palce, aby ti pracovní věc vyšla podle tvých představ ♥

      Vymazat
  7. Ty kabelky s barevnými popruhy vypadají moc dobře, asi o nich začnu uvažovat, moje jednobarevné mě už začínají nudit a tohle mi přijde jako zajímavá alternativa = člověk si popruh může změnit, kdyby ho to přestalo bavit a nemusí kupovat celou kabelku. A ta cena, čumím, asi Vinted dám šanci (zatím jedu kamenné sekáče) :D

    Jinak značku ONLY miluju, přijde mi kvalitní. Ale co mě nejvíce nadchlo jsou ty černé boty/baleríny z Deichmann. Moc hezké a elegantní! Těším se na článek o nové práci a blahopřeji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jedu především kamenné sekáče, na Vinted jsem na nákupy nikdy moc štěstí neměla, až tento rok se mi tam podařilo koupit pár hezkých kousků :)
      Děkuju ♥

      Vymazat
  8. Ahoj, cardigan mám úplně ten stejný od Camaieu. Ten svetr s modrými pruhy, panebože ten se ti povedl! Parádní nestarnoucí business casual kousek a mokasíny jsou taky top. Hodně štěstí v nové práci! Tak na lepší zítřky Domčo :-) <3

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, moc gratuluji k nové práci! Obměna šatníku je v tomto případě oprávněná a plně zasloužená, tak přeji, ať se kousky dobře nosí. Úplně jsi mi připomněla, jak jsem mívala Camaieu ráda na základní trička a kde je jim konec... inu, na Zootu.

    Tyhle kabelky jsou super, když mají popruh na karabinky. Vždycky si pořídím jeden "univerzální", co jde ke všemu, a pár výrazných na střídání. Samostatné popruhy se dají dokoupit, stačí na internetu pohledat, a je to příjemná změna, kabelka hned dostane úplně jiný šmrnc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥
      Děkuju za tip, na popruhy se ještě podívám :)

      Vymazat
  10. Skvelé kúsky :) Držím ti v novej práci palce :)

    OdpovědětVymazat
  11. Především gratuluji k nové práci, jsem zvědavá, až se nám o ní rozepíšeš :). Držím palce a v novém ti to bude určitě moc slušet :).

    OdpovědětVymazat
  12. Těším se, až napíšeš o nové práci :-) Jinak moc krásné kousky, ty na to máš prostě oko. Já jsem si teď delší dobu nic nekoupila, snažím se šetřit, ale bojím se, že moc neodolám. Pořád sjíždím obchody s oblečením :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Já včera uklízela skříň a byla jsem opravdu nekompromisní. Zbyla mi tam tak 1/3 :D A proto jsou teď slevy zleva zprava, pár nových kousků (sportovních), jsem si pořídila :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak jsi byla opravdu nekompromisní :) Taky jsem třídila skříň, ale zbylo mi tam toho tedy více :D

      Vymazat
  14. Krom toho, že ti moc držím palce v nové práci mě naprosto učarovaly ty černé mokasíny z Deichamann, asi pro ně brzy také poběžím! Jsou nádherné. Celé outfity k sobě budou moc ladit a bude ti to slušet, ještě jednou držím palce!

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ať se ti daří. :) Úlovky z Vinted jsou parádní, ono je třeba tam pořádně hledat. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vybrala sis parádní kousky.
    Ať se ti v nové práci daří. ❤

    OdpovědětVymazat
  17. Pořídila sis samé pěkné věci! Není to sice můj styl, ale věřím že tobě budou neskutečně slušet :)

    OdpovědětVymazat
  18. Dominiko, moc Tě zdravím. To Ti moc přeju, že jsi sehnala novou práci a snad tam budeš spokojená ! To je hodně důležité, já jsem jednou také odešla z dobře placené práce v místě bydliště a šla dělat něco úplně jiného, za méně peněz a ještě jsem musela vstávat ve čtyři hodiny, jet na kole v létě v zimě do vedlejší vesnice a odtud autobusem, auto jsem tehdy neměla. Nebylo to jednoduché rozhodování, měla jsem tři děti, ale udělala jsem dobře ! Bylo to moje nejmilovanější zaměstnání... Je dobře, že jsis nakoupila nové obleceni, jsi mladá tak si užívej parádění. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To je obdivuhodný příběh a jsem ráda, že tvoje rozhodnutí tenkrát stálo za to a měla jsi práci, která tě bavila :)

      Vymazat
  19. Krásné kousky. :) A naprosto tomuhle impulzu rozumím. Také jsem ho teď měla s nástupem do nové práce (ač jen na part time, ale i tak mě to nakoplo) :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc gratuluji k nové práci a držím palce ať jsi spokojenější a vše funguje podle tvých představ. Jinak já mám chuť vždycky do nového něco koupit - tz. do práce, na svatbu, na oslavy narozeniny :D na důležitou schůku... akorát u nás v práci se outfity absolutně neřeší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) U nás mi přijde, že se to celkem řeší a neustále mám pocit, že nemám co na sebe :D

      Vymazat